brak logo

Hydro - Mar

Częstochowa

Opinie o Hydro - Mar

były pracownik 2014-12-31 10:52
Firma Hydro-mar Mariusz Matyszczak to kompletne(usunięte przez administratora) Pseudo "SZEF" Mariusz Matyszczak ciągle niezadowolony z pracy (najlepiej pracuj "ZA DARMO" oczywiście "BEZ UMOWY")większa część pracowników pracuje na "CZARNO"! Mobbinguje na każdym kroku, standardowa rozmowa z pracownikiem to: co ty "(usunięte przez administratora) "NIE (usunięte przez administratora)itp. Ucinanie pensji to norma. Firma działa w branży sanitarnej w Częstochowie. Omijać "TO COŚ" z daleka!!!
były pracownik 2014-12-31 10:53
Podpisuje się obiema rękami pod w/w wpisem. Ten "śmieć" nie powinien stąpać po ziemi ani oddychać! Dla takich "zer" nie powinno być miejsca w społeczeństwie!!! A jak by tego było mało oszukuję klientów!!!
była klientka 2014-12-31 11:28
LUDZIE! Przestrzegam przed firmą Hydro-mar Mariusz Matyszczak z Częstochowy (usługi sanitarne). Ten "Pan" CHAM (bardzo niemiły) jest OSZUSTEM i KŁAMCĄ. Wykonywał w mojej firmie szereg usług instalacyjnych. Zamontował urządzenie niezgodne z ofertą i FV, a zażądał pieniążków jak za urządzenia wydajniejsze (droższe). Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów.
zadowolony klient 2015-04-20 10:32
Witam,
dziwią mnie takie opinie o firmie, gdyż jest to jedna z lepszych firm w Częstochowie pod względem wykonania instalacji sanitarnych, a co najważniejszą jedna z najtańszych. Co do powyższych opinii to widać ewidentnie zarówno po nicku jak i godzinie, że pisała je ta sama osoba, czyżby pracownik zwolniony za picie alkoholu w godzinach pracy, przychodzenie do pracy na kacu (lub jeszcze pod wpływem)? Skoro ktoś nie szanuje pracodawcy to on także nie szanuje pracownika i go zwalnia - sytuacja normalna. Proponuję zacząć od siebie i zastanowić się czy jest sens pisać takie bzdury w internecie. Rozumiem, że fakt iż ta osoba jest "incognito" sprawia, że czuje się bezkarnie, ale prędzej czy później karma wróci szczególnie, że wiadomo kto to napisał.
dyminkkko 2016-04-21 14:20
faktycznie instalacje sanitarlne to oni robią dobrze i szybko co ważne.
gienek 2016-12-23 19:41
pracowalem jakis czas temu u tego pseudoprzedsiebiorcy, oszust, kretacz, niemiłý gbur. O umowie o prace mozna zapomniec, wynagrodzenie za prace wyplacane w zaleznosci od widzi mi sie "Pana" Mariuszka. Nie polecam! Szkoda zdrowia.
Były pracownik 2017-04-21 13:20
Praca najlepiej na czarno, każdy na początku jest mamiony że dostanie umowę później, po okresie próbnym, niestety jak przychodzi co do czego to dostajesz propozycje ze jak się zgodzisz na potrącenie z pensji kosztów zusu i podatku to ewentualnie może dostaniesz z czego najlepiej zapierniczaj za najniższą krajową będąc fachowcem w każdej dziedzinie. Co do kultury pracy też wiele pozostawia do życzenia, Pan pseudoszef Mariusz nie szanuje nikogo, wyzywanie i ubliżanie pracownikom jest na porządku dziennym. Jeżeli lubisz być poniżany i pracować za zapomogę na czarno to ta praca jest dla ciebie.
ktos 2017-05-14 17:30
Ogolnie zgadzam sie i nie polacem zeby tam pracowac lub zeby z tą firma współpracowac.Firma wajha.
Zostaw swoją opinię o Hydro - Mar - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro - Mar