logo PRO-INVEST S.A.

PRO-INVEST S.A.

Katowice

Opinie o PRO-INVEST S.A.

Tonio Falcone 2017-03-11 13:27
Ja również jestem zadowolony z pracy PRO - INVEST i również dużo się nauczyłem, i wogóle jest super, firma świetnie sobie radzi pomimo nieco trudniejszych czasòw jakie nastały.... Łubu dubu,łubu dubu, niech nam żyje prezes "naszego klubu", niech żyje nam!!
7
Samarytanin 2017-03-13 14:16
Potwierdzam bardzo dobrze sie pracuje, załamania są w każdej firmie, wychodzimy na prosta,pozdrawiam wszystkich zadowolonych,z pracy w Pro Invest
6
pasikonik 2017-03-20 10:52
Należy wziąć pod uwagę fakt, że bardzo dobre referencje wystawiło firmie PRO-INVEST już szereg klientów, m.in. z sektora przemysłu dlatego, że przekonał ich system działania, który w praktyce oznacza szybkość realizacji, bezbłędną ofertę, dotrzymywanie danego słowa i dawanie wyjątkowego produktu.
Dlatego tak wielu inwestorów decyduje się na współpracę ze spółką.
4
POSTRONNY 2017-03-27 11:27
Nie mogę zgodzić się z wpisami odnośnie firmy, ponieważ miałem okazję współpracować z Prezesem Arkadiuszem N. i jest to rzetelny człowiek mający na celu dobro pracowników.
Budował firmę Pro-Invest od podstaw i sam najlepiej wie jak było i jest teraz, popatrzmy na to z drugiej strony, skoro osobom zatrudnionym na niektórych stanowiskach trzeba było sugerować, co mają robić to może jednak warto zastanowić się nad powodem odejścia tych osób i w tej chwili chcą z zemsty zniszczyć dobry wizerunek firmy pisząc nieprawdziwe komentarze.
Absolutnie nie rozgrzeszam Pro-Investu ma swoje grzeszki, jak chyba każde miejsce pracy, ale na pewno nie taki diabeł straszny, jak go powyżej malują. Po prostu idąc do pracy musimy nastawiać się, że będziemy musieli pracować a chcąc coś extra od firmy z siebie także musimy dać coś więcej.
6
gks 2017-03-27 12:54
Możesz próbować wytłumaczyć pracowników Pro-Invest . A co powiesz o podwykonawcach którzy również cierpią, i również mają swoich pracowników ?
7
POSTRONNY 2017-03-27 13:43
Ja nikogo nie tłumaczę scenariusz pisze się sam ..
Tydzień. 2017-03-28 23:52
Chcesz zmienić świat na lepszy...??? Zacznij od siebie!
2
Tydzień. 2017-04-05 14:24
...no i co zadowoleni w końcu wszyscy czy jeszcze komuś coś zalegamy...?
3
PASAŻER 57 2017-04-08 19:14
Niewiarygodne jest to jak ludzie czekający na pieniądze, które na pewno otrzymają, obrażają prezesa PR, jego pracowników i przedewszystkim prezesa rodzinę...!!!
2
maniek 2017-04-09 08:32
Miejmy nadzieje, ze firma stanie na wysokosci zadania.
1
ZŁY 2017-04-14 09:14
Chyba kolega dostał wpłatę w terminie i jeszcze jakiś bonus za pisanie głupot. Skoro jest tak dobrze Twoim zdaniem to czemu ludzie się zwalniają? Może widzą więcej niż Ty...
16
Ola 2017-04-25 13:28
Brak płatności w stosunku do podwykonawcy!!!
10
lolo 2017-04-26 11:33
Skobud i Budus też się długo trzymali na takich samych zasadach - taka branża. Obiecaj komuś dobrą cenę, pokaż potencjał i referencje z obiektów, które się na początku udały i jedziesz tak jeszcze przez kilkadziesiąt miesięcy, ciągnąc za sobą naiwnych.
4
PITAGORAS 2017-04-27 10:05
Zamiast szukać powodu do oczerniania weźmy się za pracę. Nigdzie nie jest idealnie ale żeby było dobrze trzeba o to zabiegać! PRO-INVEST to normalna firma.
2
reksio 2017-04-27 10:38
Ja swoją kasę właśnie dostałem i z tego co wiem dostają też inni!!! korek się odetkał....
Mam nadzieję, że tak już będzie dalej.
przodownik pracy 2017-05-01 18:30
Z okazji Międzynarodowego Dnia Solidarności Ludzi Pracy pragnę złożyć wszystkim pracownikom Pro-Invest - byłym i obecnym - wszystkiego najlepszego. Samych sukcesów w życiu zawodowym. I pamiętajcie - nie ważne jak płacą, ważne że robota jest.
1
przodownik pracy 2017-05-02 20:22
Sprawdź rachunek, bo chyba ci zapłacili.

Poza tym bardzo nieładnie jest nie przyjmować szczerych życzeń.
przodownik pracy 2017-05-02 20:29
Kolego/koleżanko,

Dam ci dobrą radę - tego typu pytania kieruje się oficjalną korespondencją do inwestora/dewelopera, a nie zadaje na forach w internecie.
2
Majówka 2017-05-03 14:54
Przodowniku pracy,
Dziękuje za radę- myślenie nie jest mi obce, zrobiłam to już jakiś czas temu;-) Nie oczekiwałam porady, a odpowiedzi. Czy ktoś zatem z formumowiczów jest mi w stanie udzielić takiej informacji?
2
Mr X 2017-05-09 10:59
Witam.
Pracuje dla Pro-Invest, ogółem firma mi się podoba, pracownicy są spoko dlatego nie wiem czemu niektórzy dają negatywną ocenę firmie. Pewnie ci co myślą że są ekspertami, szkoda z siedzenia przed monitorem i narzekania jakie to wszystko złe.

Pozdrawiam :)
3
Prawda 2017-05-14 20:31
Prawda, rozsypka totalna.
5
Bartek. 2017-05-16 10:57
Ot, pisarze! Może podać kontakt do jakiegoś wydawcy,aby zaspokoić ambicje pisarskie?
2
Voucher 2017-05-17 13:51
Perspektywy rozwoju w tej firmie są duże. Rekrutacja przebiegła pomyślnie, w moim odczuciu firma solidna z możliwością zdobywania cennego doświadczenia. Warunki oraz płaca zachęca do współpracy.
3
Podwykonawca 2017-05-17 15:04
Jestem podwykonawcą wkońcu zapłacili SKURWYSYNY
9
Nowy 2017-05-17 19:44
Ludzie ktorzy tu pracuja to fachowcy i specjalisci. Wiele sie mozna od nich nauczyc. Bardzo dobrze dobrany zespol sluzy pomoca nowemu:)Czuje sie wsrod swoich.
9
Doceniony pracownik 2017-05-17 19:57
Potwierdzam. Jestem po zasluzonym awansie:)
5
ona 2017-05-22 10:27
Podczas przeprowadzanej rozmowy kwalifikacyjnej kandydat od początku jest informowany o zasadach jej przebiegu. Miałam możliwość wzięcia udziału w jednym z naborów w trakcie którego dostałam również informację po jakim czasie mogę uzyskać odpowiedź. Kandydat jest informowany o wszystkim.
3
ITI 2017-05-22 10:36
Firma dobra, warto spróbować.
2
Salsa 2017-05-22 10:54
Siema, chcę się tam zatrudnić, pośrednik zachwalał i twierdził, że na umówie o pracę jest konkretnie ustalana kwota stanowiskowa i to mi akurat pasuje oraz normalna atmosfera w pracy, nikt nie goni i nie odlicza przerwy z zegarkiem. Proszę o jakieś opinie.
memory 2017-05-22 11:36
Śmiało możesz przychodzić chłopie, kasa OK, praca w miłych i przyjemnych warunkach, świetni ludzie, którzy tworzą zgrany zespół...bo grunt to przychodzić do roboty na 8 godzin i nie czuć presji nad sobą. Ja jestem zadowolony.
4
pogromca 2017-05-24 14:01
W każdej firmie zdarzają się gorsze i lepsze sytuacje. Ważne, aby osoby zarządzające umiały z tego wyciągnąć wnioski. Jeśli tak się stanie, Pro Invest będzie nadal dynamicznie się rozwijał i dawał zatrudnienie wielu osobom. Mojemu zespołowi też.
1
LOGISTIC 2017-05-24 15:23
Z tego, co mi wiadomo, a znam budowlankę od lat, Pro- Invest nie jest jedyną firmą, w której są opóźnienia w płatnościach.
Taka branża. Są inne sposoby na dochodzenie należności, niż opluwanie na forach. To dowodzi, że Ci najbardziej zajadli i aktywni nie mają poważnych argumentów w ręce, a swoje frustracje anonimowo wypisują. Słabe to jest i nie merytoryczne.

1
po rozum do głowy 2017-05-25 14:44
A to Polska właśnie! Zero cywilnej odwagi, bo za nickiem każdy się może schować i wypisywać, co się żywnie podoba. Do czasu, bowiem mimo wszystko żyjemy w demokratycznym kraju, według norm prawnych. Jak komuś rozum odebrało i emocje wzięły górę, to musi się liczyć z tym, że są skuteczne paragrafy o pomówienie, zniesławienie itp. Czas pokaże, ile w tym bełkocie prawdy, ale nieprzyjemności duże. Jak się do pracy przychodzi, a nie pracuje, to trzeba się liczyć ze zwolnieniem i to jest fakt. Jeśli trudno się z nim pogodzić, to najlepiej zabrać się do roboty, a nie użalać na swoim losem marnym….bo leniwym?
1
Leo 2017-05-30 13:56
Firma z tradycjami i wieloletnim doświadczeniem wciąż się rozwija, w związku z czym zatrudnia dodatkowych pracowników na budowy. Proponuje wysłać CV.
3
violetta 2017-05-31 10:12
http://silesiasmile.pl/kazdy-dzien-jest-przelomowy/ - krytykanci, hejtowicze i niezowoleni powinny to ponownie przeczytać i odhaczać kolejne etapy, projekty które zrealizuje grupa Pro Invest.
Szczerze polecam lekturę , może zainspiruje do działań nie tylko anonimowy, wirtualnych, obrażających, ale do konstruktywnych, realnych.
3
Pracuś 2017-05-31 18:45
To tak samo jak czytać Gazetę Polską o pracach, osiągnięciach i zaletach rządu aktualnie nam panującego i doszukać się tam jego wad. Zwykły artykuł "sponsorowany" jakich było wiele w prasie
4
Babilon 2017-06-01 11:42
W szczególności chcemy polecić firmę PI jako wysokiej klasy specjalistów budujących nowoczesne obiekty budowlane, zaopatrzone w najnowsze i funkcjonalne rozwiązania techniczne, oszczędzające koszty budowy jak i eksploatacji oraz obiekty przemysłowe z wyrazem wysokiej estetyki i piękna.
3
Admin 2017-06-05 09:23
Jeśli zniknęły jakieś wpisy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią.
1
Outsider 2017-06-15 00:11
Polacy to narod ktory narzekanie,uzalanie sie nad swoim losem ma we krwi.Pesymizm,czarne widzenie przyszlosci to jest ich dewiza.Dlatego jak ktos cos osiagnie to szeregowi jesli maja tylko jakikolwiek punkt zaczepienia beda ujadac w stosunku do przelozonych.Ci co narzekaja beda cale zycie narzekac na wszystko w rezultacie i tak nic nie osiagna bo to droga do nikad.Zero ambicji,motywacji,walki.To wlasnie my polacy.
1
zadowolony 2017-06-16 14:16
To najlepsza firma projektowa na Śląsku.
3
Jo-jo 2017-06-16 16:25
PRO-INVEST prowadzi jedne z największych inwestycji budowlanych w Polsce. Z tego co widziałem jak inne firmy padały to PI pozyskiwał nowe kontrakty. Firma ma mocną pozycję na rynku. Budowy są prowadzone przez doświadczonych fachowców z wieloletnim stażem. Robią szkolenia, wyjazdy integracyjne.
Z czystym sumieniem polecam.
4
GieKSiarz 2017-06-17 17:26
Wymień chociaż 3 NAJWIĘKSZE INWESTYCJE BUDOWLANE W POLSCE kolego Jarząbek
5
Jo-jo 2017-06-20 15:56
Skalą wielkości inwestycji jest dla mnie Inwestor a nie wielkość budynku, Pro-Invest pracował dla tak znamienitych brandów jak Rafamet, Marco, Trefl, Alpha Technology, Schoeller Allibert, dla których był Generalnym Wykonawcą oraz autorem projektów tych inwestycji. Czy mam wymieniać dalej?
5
GieKSiarz 2017-06-20 17:35
Tyle tylko, że te inwestycje dawno się zakończyły. Faktycznie za czasów świetności PI, a czy jakieś z ostatnich miesięcy, np ostatniego półrocza?
5
GieKSiarz 2017-06-20 17:39
Nie neguję osiągnięć projektowych. Projekty faktycznie są na wysokim poziomie.
6
mediowy 2017-07-24 08:59
Przez media przetoczyła się informacja , że Biuro Inwestycji Komercyjnych otrzymało pozwolenie na budowę centrum logistycznego pod Krakowem, a projekt wykonał Pro- Invest.
Jest to potwierdzenie faktu, że Firma ma się dobrze, a problemy jeśli były, to już dawno zostały zarządzone w profesjonalny sposób. GRATULACJE.
4
Worker 2017-07-25 17:07
Wprowadziliśmy na rynek powiew świeżości, którego potrzebowali polscy inwestorzy branży budowlanej.
Jesteśmy liderem w kompleksowej obsłudze inwestycji budowlanych - pasja do tworzenia i budowania,
krótki czas realizacji i optymalizacja kosztów najbardziej skomplikowanych obiektów – to nasza wizytówka.

Posiadamy najlepsze wielobranżowe biuro projektowe w Polsce, wszystkim Klientom oferujemy produkty wysokiej jakości. Tworzymy projekty nieszablonowe.

Przyjdź do nas i sam się przekonaj!!
4
bez sensu 2017-09-08 10:44
nie warto
7
pracownik 2017-09-12 15:01
Z ta firma współpracę szczerze odradzam.
11
As serwisowy 2017-09-12 19:25
Warto pracować z najlepszymi, bowiem pracownicy Pro-Invest są punktem podparcia firmy i mają na nią olbrzymi wpływ. Jeden dobry pracownik może przyciągnąć stu zwolenników, jeden zły pracownik może zdyskredytować całą organizację. Głównym orężem w tej walce jest wizerunek, tworzenie organizacji i marki, aby przemawiała jakość i prestiż, dlatego świetni pracownicy chcą w tej firmie pracować i to jest najlepsza rekomendacja na przyszłość.
2
Zostaw swoją opinię o PRO-INVEST S.A. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRO-INVEST S.A.