brak logo

Przedsiębiorstwo INTERWIT

Chwaszczyno

Opinie o Przedsiębiorstwo INTERWIT

asystentka 2014-02-12 10:16:56
hahaha kolezanko nie rozsmieszaj mnie, od kiedy to wyzsze techniczne wyksztalcenie masz, od tygodnia... ? to powiedz jakie ty masz wyksztalcenie to to napisał
? 2014-02-19 14:49:41
tak się zastanawiam ....czy ten portal ma nadal za zadanie możliwość podzielnia sie swoją opinią o pracodawcy czy też nie.... prawie każda opinia jest usuwana z pośród wszystkich komentarzy...albo (a nawet tak jest) iż Pan (usunięte przez administratora) sortuje sobie opinie i wywala te nie wygodne, które oczerniają jego i jego dobry wizerunek (którego i taj już nie ma)
pracownik 2014-02-24 08:44:21
Niestety te 2400,jesli dostaniesz to także tylko w pierwszym miesiacu.
Póżniej będzie obcinał.( usunięte przez administratora ).
Zwłąszcza ,że nadal projektantó nie ma.
1
mama 2014-02-24 18:30:49
moja corka tam pracuje przychodzi i placze ze musi bo nie ma nic innego robic w takiej firmie, dlaczego nie sprzewciwicie sie ,,SZEFOWI" chociaz dla mnie to nie szef bo wlasciciel powinien dbać o swoich pracowników i w innych firmach dba!!!
3
nikt 2014-03-02 08:49:11
(usunięte przez administratora)a niby kto wrócił do interwitu? Przecież o tej firmie nikt dobrze się nie wypowiada jak popracuje chociaż kilka tygodni
mama 2014-03-02 23:12:37
A moja córka chwaliła się ostatnio że w tej firmie nikt jej nieogranicza w pracy przez co nauczyła sie wiele wiecej w krótkim czasie niż gdzie indziej, a szef jest bardzo dobrze zorientowany w przepisach i jest kopalnia wiedzy na temat swojej profesji.
? 2014-03-03 13:30:40
niech się obserwator nie wypowiada ....bo obserwator to siedzi (usunięte przez administratora) i najlepiej by u obserwatora za darmo robić ...(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-03-04 11:28:29
Napisałem opinie negatywną , zgodną z prawdą i niestety zostałą w całośći usunięta.
Pracowałem w Interwicie ,ale niestety naprawdę jest tam tragicznie.Czytałęm wcześniej opinie,że się tam żle pracuje(problemy z kasa-niesłownośc to normalka).Nie wiem jak skonstruowac opinię,żeby nie została skasowana przez administratora.Niestety nie mogę napisać rzetelnych informacji z powodu pewnego ryzyka wykasowanaia całej opini.Już zamieszczałęm opinie zostały w całości skasowane.Po prostu przestrzegam przed tą firmą.Na pewno nie docenia się tam pracownikó(obojetnie czy fachowcy czy nie).Wiedzy merytorycznej tam takż eniestety brakuje,ale co można wymagac od zatrudnianych studentów ,którzy po paru miesiącach odchodzą bez pieniedzy.
al 2014-03-04 15:46:20
ok
inzynier 2014-03-06 18:08:51
Coś nie chce mi się wierzyć w to wszystko co tu jest napisane, choć wiem ze na rynku dzieją się podobne rzeczy, ale przecież wszystko da się łatwo sprawdzić?
Co na to Państwowa Inspekcja Pracy albo ZUS? Próbował ktoś ich powiadomić? Przecież to są urzędy które miedzy innymi w tych problemach pomagają, bo posiadają do tego kompetencje, aby sprawdzić wszelkie nieprawidłowości w firmach w stosunku do Pracowników. Po takich kontrolach dopiero okaże się czy te wszystkie wpisy o nieuczciwości Pracodawcy są prawda czy tylko dziełem jednej pokrzywdzonej osoby?
do pracownika 2014-03-08 00:11:11
chłopie zastanów sie co piszesz nie masz pojęcia o logice z podstaw matematyki od kiedy mozna mówic o docenianiu nie fachowwców puknij się w głowe
1
Obserwator 2014-03-08 00:23:56
Czytam te opinie i nasuwa mi sie jedna mysl że pisze te wszystkie opinie jedna lub dwie osoby sfrustrowane , które straciły prace w interwicie z róznych powodów , a wynika to chociażby z godzin wpisów. W godzinach porannych z reguły pracuje się a wieczorami z reguły każdy zrównowazony człowiek ma na czym się skupić i czym sie zająć, w przypadku tych wpisów widać wyraznie że ktoś chciał być "Kimś" a został "Nikim" po odejściu z firmy
3
pozew 2014-03-10 22:17:31
Czytałem niedawno komentarze na tym portalu na temat firmy Interwit.
Nie ma tu większości komentarzy,które były negatywne.
Widać , że opinie negatywne są usuwane na bieżąco. Serwis nie spełnia swojego pierwotnego zadania-nie pozwala zapoznać z wszystkimi komentarzami -czyli realną sytuacją panującą w firmie Interwit. Przestrzegam przed zatrudnianiem się w tym przedsiębiorstwie z powodu oszustw finansowych wobec pracowników.Rzeczywiście z takimi działaniami powinno się coś zrobić -np. zawiadomić sąd pracy.Może pozew zbiorowy się zorganizuje na jakiejś stronce ,gdzie zorganzują sie poszkodowanymi?
1
pozew 2014-03-28 15:32:55
Niestety nie zgadzam się z wypowiedzią ,ponieważ ja w swoim poście nie umieszczałem danych osobowych,przekleństw,a tym bardziej oszczerstw.To były fakty napisane w sposób nikogo nie obrażający,tylko przedstawiający sytuacje firmy.
Dlaczego wybrane wiadomości(tylko pozytywne) komentarze są podświetlane,wyróżniane kolorem czerwonym po najechaniu kursorem(w czerwonej chmurce przesłaniają resztę)?
Krzysiek 2014-03-30 23:10:28
Pracowałem w Interwicie i muszę powiedzieć, że szef niejest zbytłatwy ale cierpliwością i spokojem wiecej załatwiłem aniżeli pozwem, łatwiejsza jest rozmowa o rozliczeniu jak niema pozwów w tle nikomu nie chce doradzac ale ja swoje załatwiłem
1
maciek 2014-03-31 19:08:56
Nikomu nie radzę pracować w takiej firmie
firmy,które tak postępują nie powinny istnieć (nie płacenie wynagrodzenia,umowy śmieciowe na każdym kroku,itp,itd). Wyrazy współczucia dla pracowników
uszanowanie
alek 2014-03-31 23:31:13
Maciek niezła rada,napisz ile i kiedy pracowałeś w Interwicie
julka 2014-04-01 07:51:34
także pracowałam w interwicie i nigdy bym tam nie wróciła, byłam oszukiwana na każdym kroku, właściciel to nieuczciwy człowiek mający duże mniemanie o sobie i swojej rodzinie, resztę uważa i często to za plecami mówi to nieuki i ....

pozew 2014-04-04 21:27:23
Dlaczego zostały usunięte opinie informujące o fakcie ,że zostały złożone pozwy przeciwko włąścicielowi firmy Interwit?
1
UWAGA 2014-04-09 10:39:32
Uwaga,uwaga firma poszukuje kierownika budowy
strzeżcie się kandydaci i radzę z dalekaaaaaaa omijać tą firmę

ocena firmy(-mierny)
omega 2014-04-12 23:54:22
Julka puknij się w głowę ze swoją uczciwością
nikodem 2014-04-13 00:02:56
"Uwaga " a czy ty masz uprawnienia?, osoby co je mają wiedza o co pytać i jakie warunki stawiać jeżeli sa kompetentne, mmartw się o siebie nie o mnie. Jutro idę na rozmowę i nie ukrywam że będzie to w tym tygodniu druga zaplanowana rozmowa.
? 2014-04-13 18:09:00
Nowiny na pana W. już komornik ma chrapkę .... więc nie ma co się pchać do tej firmy... koniec tematu :)
wedrowniczek po portalach 2014-04-15 21:46:30
Nowinka daj mi łapke w moja łapkę bo na spacer mam z Toba chrapkę
XXX 2014-04-17 14:40:33
NIE POLECAM TEJ FIRMY, GOSCIU JEST NIE SŁOWNY NIE WYPŁACA PIENIEDZY TYLKO OBIECUJE !!!! ON MA DŁUGI A MY TEZ PRZEZ NIEGO MAMY BO JEST NIE WYPŁACALNY !!!!!!!!
1
Nowina 2014-04-22 14:27:27
Każdy w świecie wie,że interwit jest już prawie na dnie:D:D:D
Z RAMIENIA PSG 2014-04-28 14:08:46
JAK FIRMA,KTÓRA NIE PŁACI PRACOWNIKOM MOŻE BRAĆ UDZIAŁ W ZAMÓWIENIACH PUBLICZNYCH
CZY ZAMAWIAJĄCY NIE WIE JAK WŁAŚCICIEL POSTĘPUJE Z PRACOWNIKAMI I PODWYKONAWCAMI FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!BĘDĘ WALCZYŁ O WYKLUCZNIE FIRMY Z UDZIAŁU W ZAMÓWIENIACH
(usunięte przez administratora)
1
dziwne 2014-05-08 18:53:24
dziwne. ja jakos zawsze mam wypłatę.... dużo się uczę i kasę zarabiam. dziwne rzeczy. ludzie nie wierzcie w ploty opowiadane przez między innymi Panią E. sfrustrowaną
odpowiedz na dziwne 2014-05-28 13:21:00
tak to powiedz wlascicielowi zeby oddal pieniadze byłym pracownikom pieniadze
ha ha ha 2014-05-28 19:57:35
przecież widać gołym okiem że jedyne pozytywne opinie które się tutaj pojawiają pisze sam właściciel, żenujące...ale tonący brzytwy się chwyta
pracowałem w tej firmie kilka lat, zwolniłem się ze względu na traktowanie i warunki pracy, witkowski może warto pomyśleć o zatrudnieniu obcokrajowców ??? będą mniej wymagający
były pracownik 2014-05-31 11:23:27
Właściciel nie ma żadnej wiedzy budowlanej,jak taka osoba może godnie i z zyskiem prowadzić firmę
dziwny 2014-06-09 17:51:53
Widze ze nawet konkurencja nie śpi i komentuje.
1
podróżnik 2014-07-15 14:04:58
Praca w Interwicie uszlachetnia,wstajesz rano i myślisz znów charytatywnie praca;)
Puki co pozdrawiam ostatnich pracowników,którzy jeszcze tam siedzą:)
(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-08-08 08:30:22
A ja tam lubie z wiesiem współpracować ,siada się u dniego w pokoju i wiecznie narzeka ,stara maruda:D
były pracownik 2014-09-22 18:39:15
Kolego tam jest tragedia.
Nie otrzymasz wynagordzenia.Może na początek najniższą krajową.Oczywiście bez umowy o prace. Współczuje włąścicielowi.Ratuje się jak może,ale niestety nie ma piniędzy m im. na wynagrodzenia.
1
była 2014-10-25 11:29:37
ostatni post widać że pisał właściciel, tak witkowski teraz wszyscy mają siedzieć i płakać że jest źle itd... skoro zatrudniasz pracowników to musisz zapewnić im warunki pracy i godne wynagrodzenie żeby mogli pracować na twoje leasingi i kredyty
były pracownik 2014-10-25 17:09:24
Niestety dużo firm ma problemy finansowe w Polsce,ale praktyki nie płacenia wynagrodzeń pracownikom(i tak małych na to ,aby żyć godnie w Polandii) nie jest rozwiązaniem.
Firma,która boryka się z ogromnymi i długotrwałymi problemami,generuje długi,wpędza w długi wiele osób-pracowników,hurtownie itp niestety powinna upaść.
Jeżeli taki przedsiębiorca za wszelką cenę egzystuje(dzięki oszustwom finansowym wobec firm współpracujących i pracowników), to przez kolejne miesiące,lata doprowadza gospodarkę do gorszej ruiny i przyczynia się do zaniżania poziomu i tak nędznej egzystencji w kraju.Oczywiście współczuje właścicielowi ,bo na pewno u niego działa po prostu instynkt przetrwania i nie dla przyjemności dopuscza się tego typu praktyk ,ale słowo szacun za taką postawę jest nie na miejscu.
było mineło;) 2014-10-27 11:46:27
Co wy piszecie;) pracowałem tam kilka miesięcy i o kilka miesięcy za długo:)
byłem idiotą ,że przychodziłem tam do pracy ,jak teraz pomyślę to śmieje się z siebie i właściciela bo życzę mu wiele złego:)
Zgadzam się właściciel wiedzy zerooo tylko brat właściela ma pojęcie z branży technicznej
pracownik 2014-11-28 21:55:01
jak chcesz być oszukiwany i pracować za 500zł a idą po miesiącu przepracowanym po pieniądze i usłyszeć od właściciela ,,wszyscy tylko chcą pieniądze,firmę utrzymuje tylko moja żona ble ble ble to zatrudnij się w interwicie kolego:)
Pytanko 2014-12-03 23:42:01
Ile da radę wyciągnąć tam projektant instalacji i sieci sanitarnych z 9 letnim stażem ?
były pracownik 2014-12-04 20:43:55
około - 500-800 zł bez opłaconego zusu.
Żal dupsko ściska 2014-12-26 15:16:31
Jakieś marne grosze 500zł. ( żebyś zapłącił za izbę,haha) na czarno bez zusu i ciągły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapierdol i praca pogodzinach do nocy ;). Super co nie ?
Error 2015-02-02 05:36:58
Pracowałem w tej firmie chwile i nie jestem zadowolony. Właściciel na samym początku obiecywał (złote góry) i co z tego wyszło nic dobrego proszenie o pieniądze płacenie w ratach i nie na czas.Narobiłem sobie tylko problemów finansowych przez właściciela tej firmy i nikomu nie polecam tam pracować. Pozdrawiam panie właścicielu były pracownik.
valdi 2015-02-03 20:11:11
Czy ma ktoś aktualne nr telefonów do tego Interwit.Potrzebuję się tam skontaktować. dzięki
1
operator 2015-05-22 14:29:26
Właściciel jest niewypłacalny. Co miesiac wypłaci np po 700 zł a reszte oddaje w ratach np po 50-100zł:D Na 800 zł po odejściu z Interwit czekam już pół roku i dalej ani slychu ani kasy. Dlatego też zgłaszam sie do inspekcji pracy. Pozdrawiam wszystkich tam pracującyh bo ekipa jest zaje..... Pana Wiesia, Piotra, Klemensa, Arka i drugiego operatora koparki przede wszystkim:) Piotr z Grudziądz.
Tragedia 2016-03-10 20:07:54
Dno i 2 metry mułu !
1
Dramat i żenada na maxa 2016-07-27 22:57:46
To samo, żenada i tragedia jak zawsze !!!
Atmosfera ? Dobre ;). 2016-09-30 00:39:27
Atmosfera jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na maxa taka jak była zawsze....
Abdul 2016-10-07 13:25:20
Dalej wszyscy siedzą w piwnicy z zakręconym c.o. czy szlag już trafił ten pseudo biznes?
kawq 2016-10-07 21:27:27
@zx no właśnie ja oczekuję potwierdzenia od kogoś z firmy tutaj że rzeczywiście jak pójdę na ten staż to się realnie w firmie czegoś nauczę i zdobędę doświadczenie, bo nie chciałabym zostać baristką później...
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo INTERWIT - Chwaszczyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo INTERWIT