brak logo

Stanpol Sp. z o.o. Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Kocierz Hotel & Spa ul. Beskidzka 206 Targanic

Kocierz

Opinie o Stanpol Sp. z o.o. Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Kocierz Hotel & Spa ul. Beskidzka 206 Targanic

anonim 2011-08-01 19:38
Praca w tym ośrodku to moje najgorsze doświadczenie zawodowe. Właściciele nie szanują personelu a zarobki gorsze niż w biedronce. Nikomu nie polecam chyba ze chce się nabawić nerwicy. Cieszę się ze już tam nie pracuje bo tylko zmarnowałem mój czas. NIE POLECAM
aśka 2017-05-02 10:13
pracowałam tam jako kelnerka i moim zdaniem to bardzo dobry pracodawca, płacił dobrze i ogólnie warunki pracy też były OK, gdyby nie przeprowadzka, to pewnie dalej bym tam pracowała
3
Wiktoria 2017-05-03 17:48
ja pracowałam tam przy sprzątaniu pokojow i polecam to miejsce pracy. pensja troche powyzej tego co w okolicy a poza tym morzna sie bylo dogadac co do roznych warunkow
3
Aga 2017-05-04 16:45
ja tez byłam zatrudniona tam w housekipingu i byłam zadowolona z kasy i ogolnie atmosfery w hotelu :)))
3
Zofia 2017-05-06 12:02
sprzątałam tam pokoje i byłam zadowolona z roboty firma w porzondku i placila na czas
1
roman 2017-05-07 15:57
ja kelnerowałem w Kocierzy można było dobrze zarobić i w sumie nie bylo żadnych kwasów :)
małgorzata 2017-05-09 16:47
pracowałam tam sprzątając pokoje i nie mogę zlego słowa powiedzieć pieniądze były przyzwoite, szef się nie czepiał byle pierdoły jak to nie raz jest. ogulnie polecam
2
robert 2017-05-09 22:43
spoko hotel i firma, pracowałem tam kelnerując w restauracji i było dobrze i zarobić się dalo i wziasc wolne kiedy trzeba
2
Krystyna 2017-05-12 14:17
sprzątałam pokoje hotelowe w Kocierzy i gdyby nie sytuacja osobista, to dalej bym tam pracowała, bo kasa była niezła a do tego można sie bylo dogadac w roznych sprawach
2
karol 2017-05-14 09:48
byłem tam zatrudniony przez 2 lata i robiłem przy obsłudze hotelu, kasa w porządku, właściciele tez
2
Monika 2017-05-18 14:42
jako kelnerka w Kocierzy byłam naprawde zadowolona, mozna bylo sporo zarobic a szef tez byl w porzadku
2
baśka 2017-05-22 18:43
pracowalam przy sprzataniu pokojow i bylam zadowolona, placili na czas i przyzwoicie i nie bylo kwasow w pracy
2
Krzysiek 2017-05-23 16:58
hej, ja pracowałem w Kocierzy w marketingu i było spoko, fajny klimat, można się dogadać z szefostwem, poza tym na kasę też nie narzekałem
2
anka 2017-05-25 21:45
ja bylam tam 2 lata na recepcji i bylam zadowolona z tej pracy, troche sie nauczylam, troche zarobilam, jak to w zyciu ;)
2
basia 2017-05-30 19:42
spoko miejsce, pracowałam tam sprzatajac pokoje i z kasy byłam zadowolona, po za tym fajni ludzie w pracy
1
:) ?? 2017-06-14 23:51
Taaaak, jasne. Nagle tyle pozytywnych opinii w ciągu 1 miesiąca, akurat przed sezonem. Dobrze działa dział marketingu w hotelu u Sordyli, ale niestety guzik prawda co tu jest napisane. Wszyscy zadowoleni a ogłoszenia o pracę non stop widnieją na OLX i facebooku. Na dodatek cała grupa Ukrainców pracuje bo ich można orżnąć o kasę i opinii tutaj nie zostawią.

Zarobki marne, żeby nie powiedzieć gorzej.
Praca- najlepiej na czarno.

Szefostwo pozatrudniało "ekspertów" od hotelu i gastronomii i robią czystki, a syn właściciela, któremu się wydaje że rządzi nie ma nic do gadania. Nie dość, że nowych pracowników się traktuje jak śmieci to jeszcze ci wieloletni pracownicy ina dodatek zaufani traktowani są jak ostatnie zło- żenada!

Nic tylko odradzać to miejsce, bo szkoda nerwów! Są lepsze miejsca pracy w okolicy.
Monika 2017-06-20 17:14
na czarno to może ty robiłeś, ja pracowałam tam 2 lata i było całkiem spoko, a odeszłam, bo się przeprowadzałam, a sama robota była niezła, byłam kelnerką i ze swej pracy dało się spokojnie wyżyć
1
. 2017-06-22 00:27
może tobie sie tak trafiło, ja znam inne przypadki i wcale nie jest tak kolorowo
1
ania 2017-06-24 20:17
może ktoś z was miał pecha, ja tam długo pracowałam i byłam zadowolona, nie miałam takich przebojów, pracowałam legalnie i kasa też była wystarczająca
1
monika 2017-06-30 20:23
spoko miejsce do roboty, trzeba się przykładać, ale da się dobrze zarobić
1
Marcin 2017-07-01 21:53
spoko firma, ja byłem zadowolony z pracy tam, zrezygnowałem z powodów osobistych, ale ciepło wspominam to miejsce, dużo sie nauczylem, poza tym mega fajni ludzie
1
Krzysztof 2017-07-04 20:15
to prawda, ludzie są tam super, trzeba to przyznać :) ale sama praca też jest OK
1
Laura 2017-07-05 21:23
Wyścig szczurów prowokowany menadżerami i włascielem- wygryźć się nawzajem za wszelką cenę, a jak już pozostał z ciebie wrak człowiek, to do widzenia.
A.B. 2017-07-11 13:00
Duży obiekt, ostatnio mocno inwestują, odnawiają, dyrekcja jest spoko, atmosfera również.
Sporo dzieje się w restauracji, polecam tego pracodawcę
1
M. 2017-07-11 13:02
zarobki gorsze niż w Biedronce? w zupełności się nie zgadzam. Byłem kilka razy jako kelner na kilku imprezach jako pomoc. naprawdę dobra stawka jak na region i inne hotele w pobliżu.
1
Patryk 2017-07-12 14:26
ja też tam dorabiałem jako kelner i było całkiem OK, można było spoko zarobić
1
Aga 2017-07-14 19:53
ja byłam tam kelnerką i byłam zadowolona z warunków, kasa OK, warunki ogólnie też :)
Patryk 2017-07-21 20:27
pracowałem tam jako kelner. było nieźle, muszę powiedzieć, a w sumie nie muszę :) warunki pracy ok, wiadomo bycie kelnerem to czasem ciężki kawał chleba, ale można było zarobić
Marcin 2017-07-24 19:57
spoko firma, troche cisnęli z robotą, ale płacili dobrze, więc i tak byłem zadowolony :) dobra firma na start
Kasia 2017-07-26 14:41
jako kelnerka jestem całkiem zadowolona z pracy w Kocierzy, fajny hotel i fajni ludzie, a zarobki też całkiem w porządku
Anka 2017-07-29 10:13
dobre miejsce pracy, zarobki są OK, przełożeni też, a sam hotel też bardzo fajny :)
:-) 2017-08-07 21:59
Właściciele nie zwalniają tempa. Piszą sobie opinie za opinią bo ludzi do pracy potrzeba, a w hotelu krucho :)
He he :) 2017-08-10 01:19
Nooo :) cały czas brakuje ludzi do pracy i wszędzie widać ogłoszenia o pracę. Nie ma się co dziwić przy takich zarobkach i zarządzaniu. Czekają na kolejnych naiwnych

He he :)
zmęczona 2017-08-11 02:41
Zgadzam się z poprzednikami. Praca za groszę o ile zapłacą. Zarobki marne a atmosfera to istna katastrofa.
Kaśka 2017-08-13 19:16
@Praca za groszę o ile zapłacą

tobie chyba płaci, ale konkurencja za negatywne wpisy i to faktycznie grosze, bo i wpis słaby

Jak dla mnie całkiem spoko miejsce do roboty
Martyna 2017-08-17 17:12
fajny hotel, fajne miejsce do pracy, mogłam tu sobie dorobić i poznałam fajnych ludzi
Maciej 2017-08-21 13:42
spoko pracodawca, polecam każdemu kto chce trochę zarobić i nauczyć się paru rzeczy w branży hotelarskiej :)
Agnieszka 2017-08-24 18:59
dorabiałam tam przez ponad rok i byłam zadowolona, polecam
Marzena 2017-09-02 17:46
bardzo spoko firma, można zarobić dobre pieniądze, a poza tym są fajni ludzie
Marcin 2017-09-23 14:50
spoko hotel i firma, pracowałem tam ponad rok i dużo się nauczyłem, a kasa też była w porządku
Kaśka 2017-09-25 10:58
jeśli chodzi o Kocierz to bardzo przyjemne miejsce, do wypoczynku i do pracy :)) niestety, to drugie też jest konieczne :)) dorabiam tam czasem jako kelnerka i jestem z tego naprawdę zadowolona
Zostaw swoją opinię o Stanpol Sp. z o.o. Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Kocierz Hotel & Spa ul. Beskidzka 206 Targanic - Kocierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stanpol Sp. z o.o. Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Kocierz Hotel & Spa ul. Beskidzka 206 Targanic