brak logo

Amitech

Gdańsk

Opinie o Amitech

laminiarz 2009-01-03 21:23:53
Generalnie odradzam prace w tej firmie, nieciekawe kierownictwo slabe zarobki jak na warunki pracy jedyny plus to 100% platne nadgodziny.
Poczatkowa placa to 2000 brutto
1
Rambo 2013-02-01 08:49:25
Mam kolegę w Amitech, pracuje w biurze. Bardzo sobie chwali pracę i zarobki, nie narzeka.
bogo 2013-05-16 16:56:40
niepolecam duzo ludzi sie tam zwalnia od kilku lat niema podwyzek dyrekcja to banda [usunięte przez moderatora] nieszanuja ludzi naprawde lepiej sobie odpuscic
eggy 2013-06-17 21:03:23
firma najgorsza w jakiej pracowalem dyrekcja [usunięte przez moderatora] zarobki marne umowy krotkie powinny byc warunki szkodliwe no chyba ze ktos lubi pracowac w syfie pyle i chemii ta firme to powinno sie zamknac sprzataczka jest tam inteligentniejsza od dyrektorkow i prezesow
3
albrecht 2013-06-29 23:26:31
maseczka nie da na zrąbaną wątrobę. ci z ochrony środowiska siedzą w kieszeni prezesa tej firmy...inaczej dawno by ją zamknęli .Amitech co kilka lat zmienia lekarzy po to by ci nie robili koło [usunięte przez moderatora] ...wszyscy pracownicy mają wątroby jak tuczone gęsi
amit 2013-07-03 19:29:25
Płuca są jak gąbka więc chłoną wszystko co wdychasz gorzej z oczyszczeniem tego. Maski jak chcesz to dostaniesz ale i tak styren wejdzie w ciebie którędy bedzie chciał. I zgadza się że ochrona środowiska z prezesem zapewne dobrze żyje. W norwegi z tego co wiem zamkneli taką fabrykę właśnie ze względu na środowisko.
Wisławsky 2014-06-18 08:13:07
Normalnie powinni zapłacić za to co człowiek wypracuje, a spanie sobie organizujcie w domu pod kołderką.
terminator 2014-06-30 12:53:05
pracowałem w tej firmie, nie polecam!!!!syf i smród. ludzi mają za szmaty.Dyrekcja to banda mobberów którzy z resztą sami pod sobą ryją. słyszałem że w krs jest wniosek o rejestracje związku zawodowego ....
Jigsaw 2014-12-17 07:31:37
Na produkcji masakra, szkoda zdrowia, za taką kasę.
Biuro ok - relatywnie wysokie zarobki, praca od 8-16 i nic więcej Cię nie obchodzi.
Najlepiej mają handlowcy - pączki w maśle, ale wydaje im się ze są bogami, a to przecież zwykli przedstawiciele handlowi.


1
emondi 2015-08-25 11:56:38
płacą setki za nadgodziny i ostatnio jak się chce to można dorobić albo złapać trochę luzu na nockach, bo nie ma nikogo z dyrekcji. a warunki takie jak wszędzie, kto robił w stoczni albo u prywaciarza to może sobie porównać że tam zamordyzm jest bez dużo większy
Adrianna 2015-09-03 22:40:30
ofertę w sumie mają zachęcającą, ciekawe, może warto jednak spróbować
PRACOWNIK 2016-01-06 20:37:32
NIE POLECAM PRACY W AMITECHU PYŁ KURZ SMRÓD NIE PŁACĄ NADGODZIN 100% PONIEWAŻ NADGODZINY LICZĄ OD PENSJI PODSTAWOWEJ BEZ PREMII TO JEST JAKIEŚ 70%
MASKI MAMY 2 LUB 3 GATUNKU MUSISZ UMIEĆ WSZYSTKO W KRÓTKIM CZASIE BO CIE ZWOLNIĄ -SPRZĘT DO PRACY PRZESTARZAŁY .MUSISZ WYJEŻDZAĆ W DELEGACJE I DUŻO WIĘCEJ NIE ZAROBISZ.CO DO PENSJI TO PO 2 LATACH MAM 2000
1
kjn 2016-02-04 14:10:51
wyzysk człowieka. Praca po 12 lub więcej godzin, często brak czasu na jedzenie.Ciężko z urlopem bo bez zastępstwa nie możesz iść na wolne.Bardzo małe zarobki w porównaniu do ilości pracy i obowiązków. Podsumowując pył,syf i obóz pracy. Nie polecam.
1
pracownik jednej z nich 2016-04-15 14:20:28
a moim zdaniem na tym forum pomieszane zostały opinie na temat dwóch różnych Amitechów. jeden z Warszawy a drugi z Gdańska (który z resztą już nie jest Amitechem a Amiantitem). wpisując opinie określajcie, o którą firmę chodzi bo się robi dezinformacja i być może jedną z firm krzywdzicie negatywami albo dajecie niezasłużone pozytywy. ludzie się tymi opiniami sugerują. serio mowa tu o dwóch różnych firmach.
porso 2016-05-16 20:34:51
No ale i tak, przecież Amitech ma fajną atmosferę i zarobki
Zostaw swoją opinię o Amitech - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amitech