Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ITM Poland

Pracowałeś w firmie ITM Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rekrutujący - 2010-09-28 23:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś może coś więcej powiedzieć o tej firmie może ktoś pracuje tam na stanowisku mechanika montera pozdrawiam i z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-02 23:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla dyrektora my pracownicy jesteśmy nikim, to nie ten sam człowiek co kiedyś. Teraz piłka jest prosta niska stawka to podstawa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-07 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie z tej firmy sami zaczynają się zwalniać
więc to chyba samo mówi za siebie.
kariery się tu nie zrobi i nie zarobi:-)
pozatym tu znajomości są ważniejsze od umiejętności
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 22:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mówicie o działach inżynieryjnych? Bo nie wydaje mi się. Pracownicy na produkcji zawsze będą narzekać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 11:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze pracownicy najniższego szczebla najbardziej narzekają, to nie państwówka zeby nic nie robic a kase taką samą zawsze dostawać...
nie podoba się, jak jesteście tacy świetni to może poszukajcie pracy gdzie indziej?
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-01-18 22:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie. Z resztą widać to w profilu każdej firmy która jest na tym portalu. Narzekają tylko pracownicy fizyczni lub najniższego szczebla. Nigdzie nie ma wpisów jak to w dziale inżynieryjnym się ludziom źle dzieje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-02 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jak się zrobiło studia rzutem na taśmę i dzięki wujkowi dostało stanowisko inżyniera, to trudno narzekać, zwłaszcza że nie robi się nic tylko pali głupa przy komputerze. Wracając do oceny to firma GRUBO przereklamowana
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-03-04 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim, ale z ciebie frustrat. Daj sobie siana, bo żałosny jesteś. Typowy pOlaczek
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2011-04-17 00:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla Ciebie kolego z "wyzszego szczebla"pracownik fizyczny moze byc traktowany jak pies za smieszne pieniadze, majac niekiedy niewiele slabsze wyksztalcenie od Ciebie. Twoj pogląd i wiedza z dziedziny zarzadzania kapitalem luczkim jest z "trzeciego swiata", a pewnie masz sie za wielce swiatlego europejczyka. No coz niech ci bedzie, i niech tak zostanie to Twoj problem. Szef jest z Ciebie dumny, z pewnoscia tak samo mysli. Nikomu sie nie zyczy aby za zuchwalosc i krwiopijstwo los go w zyciu pokaral. Powodzenia dla Ciebie, moze kiedys nieco zmienisz zdanie.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-04-19 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro ma rzekomo niewiele słabsze wykształcenie od mojego, to czemu siedzi na produkcji? Bo może mu to odpowiada i mu się nie chce? Nie mówię tu o wszystkich, ale znałem wielu "magistrów inżynierów" którzy siedząc na produkcji lutowali lub grali w wężyka na telefonie, bo im po prostu było tak wygodniej. Wykształcenie tu nie ma nic do rzeczy, tylko chęci do specyficznego rodzaju pracy, gdzie czasem trzeba pomyśleć, a nie jak robot produkować przez 8 godzin. Niektórym taka praca pasuje, więc skoro im pasuje, to czemu narzekają na zarobki? Ja pracując jako inżynier nie mam pretensji do świata, że pracuje ciężko a nie zarabiam jak kierownik czy dyrektor.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-25 16:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kolego Xxx szkoda zeby to wazelinowanie w obronie polskich krwiopijcow poszlo na marne. Musisz wyjsc z cienia, aby Cie docenił dyr. Ty dostaniesz awans a on zachowa poczucie ze ludzie sa dla niego wazni i ich nie wykorzystuje np: jak w PMP
zdjecie uzytkownika
pedro - 2011-07-23 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakim oprogramowaniu CAD(3D) pracuje się w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-07-23 20:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SolidWorks.
Prawda jest firma bardzo przereklamowana.
Krótko pracuje ale widać to i się rzuca
zdjecie uzytkownika
śmieciuch - 2012-02-07 17:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniony ponad rok w ITM,oczywiście na umowie śmieciowej.
Dzisiaj załoga otrzymała niemałe premie.Ja nic mimo niemałego wkładu
w wypracowany zysk.Nawet nie padło dziękuję.Moi przełożeni to osoby mocno modlące się.Szczęść Boże.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-04-25 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odszedlem z tej firmy, [usunięte przez administratora] dla roboli
zdjecie uzytkownika
Maro - 2012-09-08 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma inwestuje w mlodych pracownikow, certyfikaty, szkolenia itp. Jeżeli jestes inż. o konkretnej wiedzy i wykazujesz sie kreatywnościa to mozesz liczyc na godne wynagrodzenie i nagrody.Kto ma Cie docenic jak tych co śrubki potrafia krecić. Tacy ludzie sa najmniej zadowoleni i opowiadaja brednie. Gorąco polecam ta firme, nie spotkalem sie z wiekszym profesjonalizmem, a radomski rynek pracy sklada sie ze sklepikow i galerii. Tyle w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2013-04-26 11:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mario co masz na myśli pisząc [usunięte przez administratora] dla roboli? Jest tam możliwość jakiegoś rozwoju, awansu? Jaka kasa, umowa i socjal?
zdjecie uzytkownika
gal - 2013-10-01 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli codzi o warunki pracy ... jest bardzo dobrze !!! Ale płaca standard Radomski !! Lipa !! Jak i w calej Polsce !! Rzycie stale drozeje a placa stoi w miejscu !!! a taka firma powinna dbac o pracownikow !! wszystkich!! bo kazdy ja tworzy!!
zdjecie uzytkownika
Zdzisław - 2013-10-08 13:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy warto starać się tu o pracę jako konstruktor ? Jaka jest atmosfera pracy ? Aktualnych opinii nie jest za wiele a z czasem się wszystko zmienia. Jaki jest stosunek przełożonych do pracowników? Prosiłbym o opinię może byłych pracowników RAFIZU.
zdjecie uzytkownika
RZYCIE - 2013-12-14 22:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie "RZYCIE" taka płaca, zależy przez jakie "żet" pisane :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-10
Żródło: Gowork.pl
Zielona Góra
(lubuskie)
Firma ITM Poland Sp. z o.o. poszukuje kandydatów na stanowisko: Operator/Specjalista ds.technicznych   Wymagania: Zaawansowana znajomość sieci informatycznych i ich konfiguracji, routing, VPN, konfiguracja routerów Cisco oraz Cisco ASA. Konfiguracja i monitoring. Znajomość serwerów Linux na poziomie średnio zaawansowanym, Znajomość serwerów Windows na poziomie średnio zaawansowanym, Znajomość systemów Micr
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-29 22:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile może zarobić np. elektryk przy montażu maszyn?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 22:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są to stanowiska na najniższym szczeblu?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-23 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ITM Poland jest firmą z nowatorskim i świeżym spojrzeniem na zagadnienia ochrony i bezpieczeństwa osób oraz mienia. Wdrażają i stosują najnowocześniejsze rozwiązania z dziedziny szeroko rozumianego pojęcia monitoringu.
zdjecie uzytkownika
Grzesio - 2014-07-28 18:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robie tam 2 lata pól zakładu to chłopki z widełkami CHODZI O WRA
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-07-30 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tych chłopków z widełkami stać było na wybudowanie domów poza miastem, bo tyle zarabiają, a Ty Grzesiu (bez widełek) musisz nadal mieszkać na 10-tym piętrze? Konkrety człowiecze, konkrety... A tak w ogóle to, że ktoś nie jest chłopkiem (CHODZI ZAPEWNE O WR) nie znaczy, że nie jest prostakiem, prawda Grzesiu?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITM Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x