Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o.

Opinie o International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rekrutujący - 2010-09-28 23:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś może coś więcej powiedzieć o tej firmie może ktoś pracuje tam na stanowisku mechanika montera pozdrawiam i z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-10-02 23:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla dyrektora my pracownicy jesteśmy nikim, to nie ten sam człowiek co kiedyś. Teraz piłka jest prosta niska stawka to podstawa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-07 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie z tej firmy sami zaczynają się zwalniać
więc to chyba samo mówi za siebie.
kariery się tu nie zrobi i nie zarobi:-)
pozatym tu znajomości są ważniejsze od umiejętności
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 22:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mówicie o działach inżynieryjnych? Bo nie wydaje mi się. Pracownicy na produkcji zawsze będą narzekać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 11:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze pracownicy najniższego szczebla najbardziej narzekają, to nie państwówka zeby nic nie robic a kase taką samą zawsze dostawać...
nie podoba się, jak jesteście tacy świetni to może poszukajcie pracy gdzie indziej?
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-01-18 22:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie. Z resztą widać to w profilu każdej firmy która jest na tym portalu. Narzekają tylko pracownicy fizyczni lub najniższego szczebla. Nigdzie nie ma wpisów jak to w dziale inżynieryjnym się ludziom źle dzieje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-02 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jak się zrobiło studia rzutem na taśmę i dzięki wujkowi dostało stanowisko inżyniera, to trudno narzekać, zwłaszcza że nie robi się nic tylko pali głupa przy komputerze. Wracając do oceny to firma GRUBO przereklamowana
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-03-04 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim, ale z ciebie frustrat. Daj sobie siana, bo żałosny jesteś. Typowy pOlaczek
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2011-04-17 00:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla Ciebie kolego z "wyzszego szczebla"pracownik fizyczny moze byc traktowany jak pies za smieszne pieniadze, majac niekiedy niewiele slabsze wyksztalcenie od Ciebie. Twoj pogląd i wiedza z dziedziny zarzadzania kapitalem luczkim jest z "trzeciego swiata", a pewnie masz sie za wielce swiatlego europejczyka. No coz niech ci bedzie, i niech tak zostanie to Twoj problem. Szef jest z Ciebie dumny, z pewnoscia tak samo mysli. Nikomu sie nie zyczy aby za zuchwalosc i krwiopijstwo los go w zyciu pokaral. Powodzenia dla Ciebie, moze kiedys nieco zmienisz zdanie.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-04-19 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro ma rzekomo niewiele słabsze wykształcenie od mojego, to czemu siedzi na produkcji? Bo może mu to odpowiada i mu się nie chce? Nie mówię tu o wszystkich, ale znałem wielu "magistrów inżynierów" którzy siedząc na produkcji lutowali lub grali w wężyka na telefonie, bo im po prostu było tak wygodniej. Wykształcenie tu nie ma nic do rzeczy, tylko chęci do specyficznego rodzaju pracy, gdzie czasem trzeba pomyśleć, a nie jak robot produkować przez 8 godzin. Niektórym taka praca pasuje, więc skoro im pasuje, to czemu narzekają na zarobki? Ja pracując jako inżynier nie mam pretensji do świata, że pracuje ciężko a nie zarabiam jak kierownik czy dyrektor.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-25 16:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kolego Xxx szkoda zeby to wazelinowanie w obronie polskich krwiopijcow poszlo na marne. Musisz wyjsc z cienia, aby Cie docenił dyr. Ty dostaniesz awans a on zachowa poczucie ze ludzie sa dla niego wazni i ich nie wykorzystuje np: jak w PMP
zdjecie uzytkownika
pedro - 2011-07-23 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakim oprogramowaniu CAD(3D) pracuje się w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-07-23 20:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SolidWorks.
Prawda jest firma bardzo przereklamowana.
Krótko pracuje ale widać to i się rzuca
zdjecie uzytkownika
śmieciuch - 2012-02-07 17:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniony ponad rok w ITM,oczywiście na umowie śmieciowej.
Dzisiaj załoga otrzymała niemałe premie.Ja nic mimo niemałego wkładu
w wypracowany zysk.Nawet nie padło dziękuję.Moi przełożeni to osoby mocno modlące się.Szczęść Boże.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-04-25 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odszedlem z tej firmy, [usunięte przez administratora] dla roboli
zdjecie uzytkownika
Maro - 2012-09-08 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma inwestuje w mlodych pracownikow, certyfikaty, szkolenia itp. Jeżeli jestes inż. o konkretnej wiedzy i wykazujesz sie kreatywnościa to mozesz liczyc na godne wynagrodzenie i nagrody.Kto ma Cie docenic jak tych co śrubki potrafia krecić. Tacy ludzie sa najmniej zadowoleni i opowiadaja brednie. Gorąco polecam ta firme, nie spotkalem sie z wiekszym profesjonalizmem, a radomski rynek pracy sklada sie ze sklepikow i galerii. Tyle w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2013-04-26 11:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mario co masz na myśli pisząc [usunięte przez administratora] dla roboli? Jest tam możliwość jakiegoś rozwoju, awansu? Jaka kasa, umowa i socjal?
zdjecie uzytkownika
gal - 2013-10-01 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli codzi o warunki pracy ... jest bardzo dobrze !!! Ale płaca standard Radomski !! Lipa !! Jak i w calej Polsce !! Rzycie stale drozeje a placa stoi w miejscu !!! a taka firma powinna dbac o pracownikow !! wszystkich!! bo kazdy ja tworzy!!
zdjecie uzytkownika
Zdzisław - 2013-10-08 13:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy warto starać się tu o pracę jako konstruktor ? Jaka jest atmosfera pracy ? Aktualnych opinii nie jest za wiele a z czasem się wszystko zmienia. Jaki jest stosunek przełożonych do pracowników? Prosiłbym o opinię może byłych pracowników RAFIZU.
zdjecie uzytkownika
RZYCIE - 2013-12-14 22:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie "RZYCIE" taka płaca, zależy przez jakie "żet" pisane :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-29 22:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile może zarobić np. elektryk przy montażu maszyn?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 22:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są to stanowiska na najniższym szczeblu?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-23 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ITM Poland jest firmą z nowatorskim i świeżym spojrzeniem na zagadnienia ochrony i bezpieczeństwa osób oraz mienia. Wdrażają i stosują najnowocześniejsze rozwiązania z dziedziny szeroko rozumianego pojęcia monitoringu.
zdjecie uzytkownika
Grzesio - 2014-07-28 18:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie tam 2 lata pól zakładu to chłopki z widełkami CHODZI O WRA
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-07-30 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tych chłopków z widełkami stać było na wybudowanie domów poza miastem, bo tyle zarabiają, a Ty Grzesiu (bez widełek) musisz nadal mieszkać na 10-tym piętrze? Konkrety człowiecze, konkrety... A tak w ogóle to, że ktoś nie jest chłopkiem (CHODZI ZAPEWNE O WR) nie znaczy, że nie jest prostakiem, prawda Grzesiu?
zdjecie uzytkownika
Kolega Grzesia - 2014-07-31 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Znam w Radomiu firmę,która zatrudnia ludzi z WRA... I raczej są tanią siłą roboczą a nie mieszkającymi w luksusach burżujami :)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-04 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ITM Poland poszukuje do pracy w Zielonej górze, stanowisko to Operator/Specjalista ds. Technicznych. Wymagają znajomości urządzeń sieciowych i sieci informatycznych (routing, VPN, konfiguracja routerów Cisco oraz Cisco ASA. Konfiguracja i monitoring) oraz serwerów na Linuxie, czy Windowsie. Do tego dochodzą standardowe wymagania oraz wykształcenie wyższe. Oferują za to umowę o pracę, pracę w systemie zmianowym (zmiany po 12 godzin), możliwość rozwoju i szybkiego awansu oraz miłą atmosferę. Nie wygląda to chyba tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
spectra s - 2014-12-05 18:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra to przyszedł czas na mnie, jestem zainteresowany pracą w Itm poland ale chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat wolnych stanowisk. bo na ich stronie nie umiem znalezc zadnych informacji a przydaloby mi sie wiedziec co takiego tam moge zrobic zeby zarobic., jestem otwarty na propzoycje i na roznych stanowiskach moge pracowac.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-13 19:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@spectra s
Jest jeden wolny wakat jako podnóżek szefa
Może pod biurkiem by się znalazło dla Ciebie miejsce również. Poza tym żeby zarobić, to trzeba stąd wyjechać, bo radomskie firmy nie chcą płacić chociaż same zarabiają dość dobrze (można sprawdzić zestawienia ile firma zarabia na pracownika miesięcznie - zazwyczaj koło dziesiątek tysięcy a pensje są rzędu 2000 brutto max) Ja rozumiem, że musi się zwrócić zainwestowany kapitał, ale ile razy w ciągu dekady?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
strazak sam - 2014-12-19 17:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy ITM Poland to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi.   W związku z dynamicznym rozwojem ITM POLAND Sp. z o.o. poszukuje kandydata do pracy na stanowisku: Koordynator&n...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5708473?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
bro - 2015-02-28 16:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś dostał się na tą pracę dla koordynatora w itm poland czy stanowisko nadal wisi jako vacat? bo teraz dopiero zobacyzłęm tą ofertą i odpowiedziałem na nią, ale z racji że to sporo po czasie to zaczynam się łudzić że w ogóle to aktualne... a szkoda, bo firma wygląda obiecująco i może robota u nich też w porządeczku
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-03-16 11:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy na pewno jest to prawdą co piszecie, czy faktycznie nie ma u nich pracy? Widziałem jeszcze nie tak dawno temu ciekawe oferty pracy i to na pewno u nich, więc może jakoś sezonowo się u nich odbywa rekrutacja, jak sądzicie? Mam nadzieje, że wszystko jakoś dobrze pójdzie teraz, bo serio szukam pracy.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-03-30 16:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi się wydaje, że cały czas jakieś aplikacje się przewijają tak naprawde i wydaje mi się, że roboty jest tylko ie ma dobrze wykfalifikowanych ludzi do tego tak naprawde. Zastnawiam się jak to faktycznie może wyglądac jeśli chodzi o zatrudnienie u nich w firmie, czy nie ściemniają z tymi warunkami pracy na przykład?
zdjecie uzytkownika
Flow - 2015-09-17 13:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@jacek to czy firma ściemnia.. to chyba sprawa indywidualna. Zastanawiam się sam nad tym, bo jednak oferty pracy od nich wyglądają dość ciekawie. Widzę, że prowadzą dość sporą rekrutację, do Wrocławia, Radomia i Zielonej Góry. Szukają teraz programistów PHP, specjalistów od kontrolingu i projektantów systemów.
zdjecie uzytkownika
ureik - 2016-01-08 17:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy, którzy szukają teraz pracy powinni przeanalizować zgłoszenie się do nich, bo szukają na fajne stanowiska w radomiu, m.in. Specjalista ds. Umów Handlowych czy Projektant Systemów Automatyki
zdjecie uzytkownika
grajek - 2016-01-20 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ureik - 2016-01-08 17:54:48]:
no rzeczywiście były to dość interesujace stanowiska, ale z tego co wiem to już są raczej stare oferty pracy i co najważniejsz nieaktualne, także znowu trzeba czekać
zdjecie uzytkownika
nogam - 2016-02-18 13:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grajek, jeżeli tak bardzo tobacco cię interesuje to złóż swoje cv mimo wszystko, Słyszałem, że wiele ludzi zyskało posadę pomimo faktu że początkowo nikogo nie poszukiwali.
zdjecie uzytkownika
bash - 2016-02-23 18:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grajek, teraz maja kilka ogłoszeń np. Administrator IT. Wymagania jasno sprecyzowane jak np. zestawianie połączeń VPN, konfiguracja urządzeń sieciowych, diagnozowanie problemów z działaniem sieci, VLANy, BGP itp.
zdjecie uzytkownika
45t6y - 2016-03-05 19:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bash na chwile obecna to jest jedyna oferta pracy od nich i to we Wroclaiwu,.osoba na stanowisku będzie odpowiedzialna za bezpieczeństwo, utrzymanie i konfigurację systemów sieciowych
zdjecie uzytkownika
fokus - 2016-03-11 17:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem pojawiają się ogłoszenia do pracy w tej firmie w dziale IT @45t6y. Fajne pieniądze można zarobić, przy czym musisz mieć przepracowane 3-4 lata na podobnym stanowisku.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie International Tobacco Machinery Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert