Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ITM Poland

Pracowałeś w firmie ITM Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 11:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze pracownicy najniższego szczebla najbardziej narzekają, to nie państwówka zeby nic nie robic a kase taką samą zawsze dostawać...
nie podoba się, jak jesteście tacy świetni to może poszukajcie pracy gdzie indziej?
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-01-18 22:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie. Z resztą widać to w profilu każdej firmy która jest na tym portalu. Narzekają tylko pracownicy fizyczni lub najniższego szczebla. Nigdzie nie ma wpisów jak to w dziale inżynieryjnym się ludziom źle dzieje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-02 18:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, jak się zrobiło studia rzutem na taśmę i dzięki wujkowi dostało stanowisko inżyniera, to trudno narzekać, zwłaszcza że nie robi się nic tylko pali głupa przy komputerze. Wracając do oceny to firma GRUBO przereklamowana
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-03-04 23:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim, ale z ciebie frustrat. Daj sobie siana, bo żałosny jesteś. Typowy pOlaczek
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2011-04-17 00:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla Ciebie kolego z "wyzszego szczebla"pracownik fizyczny moze byc traktowany jak pies za smieszne pieniadze, majac niekiedy niewiele slabsze wyksztalcenie od Ciebie. Twoj pogląd i wiedza z dziedziny zarzadzania kapitalem luczkim jest z "trzeciego swiata", a pewnie masz sie za wielce swiatlego europejczyka. No coz niech ci bedzie, i niech tak zostanie to Twoj problem. Szef jest z Ciebie dumny, z pewnoscia tak samo mysli. Nikomu sie nie zyczy aby za zuchwalosc i krwiopijstwo los go w zyciu pokaral. Powodzenia dla Ciebie, moze kiedys nieco zmienisz zdanie.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2011-04-19 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro ma rzekomo niewiele słabsze wykształcenie od mojego, to czemu siedzi na produkcji? Bo może mu to odpowiada i mu się nie chce? Nie mówię tu o wszystkich, ale znałem wielu "magistrów inżynierów" którzy siedząc na produkcji lutowali lub grali w wężyka na telefonie, bo im po prostu było tak wygodniej. Wykształcenie tu nie ma nic do rzeczy, tylko chęci do specyficznego rodzaju pracy, gdzie czasem trzeba pomyśleć, a nie jak robot produkować przez 8 godzin. Niektórym taka praca pasuje, więc skoro im pasuje, to czemu narzekają na zarobki? Ja pracując jako inżynier nie mam pretensji do świata, że pracuje ciężko a nie zarabiam jak kierownik czy dyrektor.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-25 16:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no kolego Xxx szkoda zeby to wazelinowanie w obronie polskich krwiopijcow poszlo na marne. Musisz wyjsc z cienia, aby Cie docenił dyr. Ty dostaniesz awans a on zachowa poczucie ze ludzie sa dla niego wazni i ich nie wykorzystuje np: jak w PMP
zdjecie uzytkownika
pedro - 2011-07-23 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakim oprogramowaniu CAD(3D) pracuje się w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-07-23 20:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SolidWorks.
Prawda jest firma bardzo przereklamowana.
Krótko pracuje ale widać to i się rzuca
zdjecie uzytkownika
śmieciuch - 2012-02-07 17:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniony ponad rok w ITM,oczywiście na umowie śmieciowej.
Dzisiaj załoga otrzymała niemałe premie.Ja nic mimo niemałego wkładu
w wypracowany zysk.Nawet nie padło dziękuję.Moi przełożeni to osoby mocno modlące się.Szczęść Boże.
zdjecie uzytkownika
mario - 2012-04-25 09:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja odszedlem z tej firmy, [usunięte przez administratora] dla roboli
zdjecie uzytkownika
Maro - 2012-09-08 13:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma inwestuje w mlodych pracownikow, certyfikaty, szkolenia itp. Jeżeli jestes inż. o konkretnej wiedzy i wykazujesz sie kreatywnościa to mozesz liczyc na godne wynagrodzenie i nagrody.Kto ma Cie docenic jak tych co śrubki potrafia krecić. Tacy ludzie sa najmniej zadowoleni i opowiadaja brednie. Gorąco polecam ta firme, nie spotkalem sie z wiekszym profesjonalizmem, a radomski rynek pracy sklada sie ze sklepikow i galerii. Tyle w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2013-04-26 11:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mario co masz na myśli pisząc [usunięte przez administratora] dla roboli? Jest tam możliwość jakiegoś rozwoju, awansu? Jaka kasa, umowa i socjal?
zdjecie uzytkownika
gal - 2013-10-01 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli codzi o warunki pracy ... jest bardzo dobrze !!! Ale płaca standard Radomski !! Lipa !! Jak i w calej Polsce !! Rzycie stale drozeje a placa stoi w miejscu !!! a taka firma powinna dbac o pracownikow !! wszystkich!! bo kazdy ja tworzy!!
zdjecie uzytkownika
Zdzisław - 2013-10-08 13:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy warto starać się tu o pracę jako konstruktor ? Jaka jest atmosfera pracy ? Aktualnych opinii nie jest za wiele a z czasem się wszystko zmienia. Jaki jest stosunek przełożonych do pracowników? Prosiłbym o opinię może byłych pracowników RAFIZU.
zdjecie uzytkownika
RZYCIE - 2013-12-14 22:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie "RZYCIE" taka płaca, zależy przez jakie "żet" pisane :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-29 22:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile może zarobić np. elektryk przy montażu maszyn?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-29 22:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie są to stanowiska na najniższym szczeblu?
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-23 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ITM Poland jest firmą z nowatorskim i świeżym spojrzeniem na zagadnienia ochrony i bezpieczeństwa osób oraz mienia. Wdrażają i stosują najnowocześniejsze rozwiązania z dziedziny szeroko rozumianego pojęcia monitoringu.
zdjecie uzytkownika
Grzesio - 2014-07-28 18:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie tam 2 lata pól zakładu to chłopki z widełkami CHODZI O WRA
zdjecie uzytkownika
Henio - 2014-07-30 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może tych chłopków z widełkami stać było na wybudowanie domów poza miastem, bo tyle zarabiają, a Ty Grzesiu (bez widełek) musisz nadal mieszkać na 10-tym piętrze? Konkrety człowiecze, konkrety... A tak w ogóle to, że ktoś nie jest chłopkiem (CHODZI ZAPEWNE O WR) nie znaczy, że nie jest prostakiem, prawda Grzesiu?
zdjecie uzytkownika
Kolega Grzesia - 2014-07-31 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Znam w Radomiu firmę,która zatrudnia ludzi z WRA... I raczej są tanią siłą roboczą a nie mieszkającymi w luksusach burżujami :)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-04 18:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ITM Poland poszukuje do pracy w Zielonej górze, stanowisko to Operator/Specjalista ds. Technicznych. Wymagają znajomości urządzeń sieciowych i sieci informatycznych (routing, VPN, konfiguracja routerów Cisco oraz Cisco ASA. Konfiguracja i monitoring) oraz serwerów na Linuxie, czy Windowsie. Do tego dochodzą standardowe wymagania oraz wykształcenie wyższe. Oferują za to umowę o pracę, pracę w systemie zmianowym (zmiany po 12 godzin), możliwość rozwoju i szybkiego awansu oraz miłą atmosferę. Nie wygląda to chyba tak najgorzej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-16
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
  W związku z dynamicznym rozwojem ITM POLAND Sp. z o.o. poszukuje kandydata do pracy na stanowisku: Koordynator  ds. HR Praca stała Lokalizacja: Wrocław Opis stanowiska: koordynowanie działań HR w przypisanym obszarze biznesowym weryfikacja dokumentacji  kadrowo - płacowej, ścisła współpraca z kierownikami poszczególnych jednostek terenowych    szkolenie kadry kierowniczej w celu podniesienia umieję
zdjecie uzytkownika
spectra s - 2014-12-05 18:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra to przyszedł czas na mnie, jestem zainteresowany pracą w Itm poland ale chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat wolnych stanowisk. bo na ich stronie nie umiem znalezc zadnych informacji a przydaloby mi sie wiedziec co takiego tam moge zrobic zeby zarobic., jestem otwarty na propzoycje i na roznych stanowiskach moge pracowac.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-13 19:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@spectra s
Jest jeden wolny wakat jako podnóżek szefa
Może pod biurkiem by się znalazło dla Ciebie miejsce również. Poza tym żeby zarobić, to trzeba stąd wyjechać, bo radomskie firmy nie chcą płacić chociaż same zarabiają dość dobrze (można sprawdzić zestawienia ile firma zarabia na pracownika miesięcznie - zazwyczaj koło dziesiątek tysięcy a pensje są rzędu 2000 brutto max) Ja rozumiem, że musi się zwrócić zainwestowany kapitał, ale ile razy w ciągu dekady?
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITM Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ITM Poland?
Zadaj pytanie
x