brak logo

ELEKTROMAG sp. z o.o.

Brwinów

Opinie o ELEKTROMAG sp. z o.o.

anonim 2011-07-31 12:20:52
Polecam pracę w Elektromag.Niezależnie czy to w warszawie czy brwinowie.Znam ich 13 lat, sa konkretni i rzeczowi, az trudno uwierzyć ze to polska firma.
anonim 2011-10-12 21:40:35
anonim - 2011-07-31 12:20:52

Polecam pracę w Elektromag.Niezależnie czy to w warszawie czy brwinowie.Znam ich 13 lat, sa konkretni i rzeczowi, az trudno uwierzyć ze to polska firma.

FIRMA SYF WSZYSCY ZATRUDNIENI PO RODZINIE LUB PO ZNAJOMOSCIACH ZERO MOZLIWOSCI AWANSU , CZY PODWYZKI, [usunięte przez moderatora]JEST NA POZADKU DZIENNYM ,PRACOWNICY PIJA W PRACY, SPRUBUJ SIE WYLAMAC TO NIE POPRACUJESZ, BALAGAN NA MAGAZYNIE, ZMIENIJA PRACONIKOW CO 3 LATA, NOWY JEST TYLKO DO SPRZATANIA BALAGANU KTORY ROIBIA STARZY WYJADACZE, PRACODAWCA PLACI ZA DONOSZENIE NA INNYCH.JAK KTOS WNIKA TO ROBIA Z NIEGO GŁUPIEGO NIE POLECAM!!
LL 2011-12-05 14:12:27
Znam ta firme dobre warunki pracy. Dobre swiadczenia socjalne. Dobry zespol.kierownik b ok.
wesoły 2012-07-18 22:44:53
Ryba psuje się od głowy. P.miesza i udaje najmądrzejszego, idącego z \"duchem czasu\". generalnie to [usunięte przez moderatora]. A jeżeli nie umiesz włazić w tyłek to nie utrzymasz się długo.... Kierownik hurtowni w Brwinowie może na pierwszy rzut oka jest ok ale to prawa rączka P. Jeśli się nie integrujesz to jesteś dziwak lub donosiciel..... nie ma co pracować bo nie od tego zależy twoja pozycja. nie masz co się uczyć bo nie możesz mieć lepszego wykształcenia od P. generalnie nie staraj się tylko właź tam gdzie trzeba.... nie ma świadczeń bo kryzys, nie ma podwyżek bo kryzys.
Janusz nie G 2013-11-17 10:39:04
Jakość obsługi dość niska, znajomość oferowanego sprzętu także pozostawia wiele do życzenia. Ogólnie nie jestem zadowolony z tej firmy. Niczym nie wyróżnia się na tle innych firm, niestety.
nowy23 2013-11-18 11:58:41
(usunięte przez administratora)
Chyba pomyliłeś portale. Tu wyrażamy opinie na temat pracodawców i pracy w określonych firmach - w tym przypadku o ELEKTROMAGu.
Opinie na temat jakości obsługi Klientów zbierają zupełnie inne portale, np. Opineo.
anonim 2013-12-25 20:32:16
ha, ha:) śmiechu warte............ p i a weźcie się do pracy a nie czytacie opinie o sobie........ buractwo wychodzi z każdej strony....
paweł w 2014-06-07 01:13:04
brak odwagi cywilnej(anonim) świadczy o poczuciu niskiej wartości autora tych komentarzy.
były 2014-09-17 16:45:37
A pytasz o Brwinów czy oddział w Warszawie? Do niedawna pracowałem w Brwinowie. Mogę trochę podpowiedzieć.
krasnal halabala 2014-11-19 19:37:54
Male drzewo w korzen pnie....oj maluski maluski...niby rekawiczka
zagubiona jola 2015-02-02 12:30:54
ja jestem zainteresowana ale gdzie mogę znaleźć wymagania co do pracownika na danym stanowisku o których wspomnieliście? też jakoś nie mogę znaleźć miejsca gdzie oni zamieszczają swoje aktualne oferty pracy a podobno słyszałam że gdzieś takie informacje się podobno znajdują, wie ktoś coś na ten temat?
07 2015-02-21 09:20:41
Szkoda czasu.zwarta klika ktorej perszing nie ruszy.poza tym .firma na zadupiu totalnym...
ggg 2015-05-02 21:07:08
gimazjum starczy nie wazne co sie umi.wazne zeby wchodzic gdzie trzeba.wyksztalcenie preferowane nie wyzsze od kierownika i prezesa.
eminem 2016-02-04 16:52:11
Dobrze że PIP może robić kontrole bez uprzedzenia, tak więc może i prześwietli tą znakomitą firmę pod względem zatrudnienia pracowników.
matek 2016-05-14 10:32:38
Ale czy te zarobki naprawdę są aż tak kiepskie @łuk? Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać, jak najwięcej, ale tu chyba nie jest aż tak źle?
Zostaw swoją opinię o ELEKTROMAG sp. z o.o. - Brwinów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELEKTROMAG sp. z o.o.