brak logo

KADRY SERWIS

Szczecin

Opinie o KADRY SERWIS

anonim 2011-08-10 12:07:36
Witam Czy ktoś pracował dla tej firmy?? Właśnie delegowali mnie do pracy rozładunkowej, może ktoś ma jakieś opinie o słowności i terminowości wypłat?? Dostałem umowę na dwa tygodnie i nie wiem czy płaca w terminie.
1
ssss 2011-10-28 14:08:21
Fajna agencja, kasa zawsze w terminie, ja pracowałem na nockę w markecie to kasa zawsze była na drugi dzień.
Andy 2012-04-29 21:34:41
Są OK. Praca różna, zależnie gdzie wyślą ale kasa zawsze na czas! Polecam!
1
Ewa 2014-02-19 13:17:26
Jedna z najlepszych agencji w Szczecinie. Miła i profesjonalna obsługa. Przelewy zawsze terminowo.
makler 2016-01-25 15:40:13
brak profesjonalizmu , umieszczają ogłoszenie na stronie urzedu pracy ze szukaja specjalista ds nieruchomosci ( podstawa 3000 brutto)- taka informacja na stronie UP
na swojej stronie maja to samo ogłoszenie - wynagrodzenie stałe + prowizja , Pani podała ze 2000 netto po czym powiedziała ze jednak nie ma podstawy i kwestia dogadania z potencjalnym pracodawcą , nie jest dziwne ze nie ma podstawy bo tak czesto jest w nieruchomosciach ale po co wprowadzają w bład potencjalnych kandydatów
Grigor 2016-01-28 08:27:36
Odnośnie oferty pracy Doradca ds. Nieruchomości miałem przyjemność być na rozmowie. Jakby nie patrzeć 3000 zł brutto to ok. właśnie 2000 netto, więc nie rozumiem problemu. Byłem bardzo zainteresowany właśnie powyższą ofertą pracy, jak na każdym stanowisku prowizyjnym (bo na takich pracuję już od 5 lat) trzeba się postarać, aby otrzymać wysokie wynagrodzenie.
1
anonim 2016-10-02 22:25:28
Większość z Was podnieca się ofertami jaki mają w swej ofercie Kadry Serwis a tak naprawdę umowy które sporządzają są tak przemyślane aby wyzyskać pracownika. Poza tym piszą w ofertach iż proponują umowę o pracę po czym podsuwają do podpisania umowy zlecenie na mego niekorzystnych warunkach. Tragiczna firma..... oszuści.
2
Artek 2016-10-21 20:43:02
No nie wiem, ja zostałem poinformowany, ze najpierw mam umowę zlecenia na okres próbny, a potem mam umowę o pracę... dostałem ją i w tym momencie jestem całkowicie zadowolony.
Fajna praca.


2
Jolka 2016-10-21 20:50:39
Witajcie, zastanawiam się nad praca u nich przy produkcji w Skarbimierzucach. Ktoś pracował? Słyszałam pozytywne opinie i chciałabym potwierdzenia.
Wiem, ze kasa na czas, bo koleżanka pracowała u nich kiedyś na wykładaniu.
Jolka
2
Jan kowalski 2016-11-14 17:49:32
Niepowazna agencja pracy. Wysyłając CV na konkrata ofertę oddzwaniaja i proponują mi zupełnie cos innego niż applikowalem , a później po uświadomieniu ich błędu dalej wciskając ofertę na która nie aplikowalem a na końcu panienka strzela Focha i nie dają mi danych do pracodawcy na którego ofertę aplikowalem ! Jeszcze każą mi się tłumaczyć dlaczego nie chce , jakąś paranoja to chyba ja decyduje co mi odpowiada a co nie .
2
kadry serwis 2016-11-16 14:18:38
To, że proponujemy inne oferty to chyba dobrze, tym bardziej, że druga oferta, którą Panu zaproponowano, była atrakcyjniejsza finansowo. Zawsze można coś wybrać lepszego dla siebie.
A z tego, co widzę w swoich elementach wysłanych - otrzymał Pan potwierdzenie spotkania (w tym dokładny adres firmy) drogą elektroniczną.
Prosiłabym o zweryfikowanie swojego wpisu, ponieważ staramy się wykonywać swoją pracę nienagannie.
1
Bolek 2016-11-16 14:32:17
Pracuje za ich pośrednictwem w Łozienicy jest wszystko pozytywnie bardzo miła obsługa.Płacą zawsze na czas.
2
Jan kowalski 2016-11-16 16:57:15
Proszę, o wykreślenie mnie z państwa bazy danych, nie zamierzam korzystać z państwa usług, po zapoznaniu się z firma która otrzymałem od państwa za pośrednictwem maila i za poznaniem się z opiniami byłych pracowników również na forum gowork.pl, nie będę jechał w czwartek do pracodawcy i podejmował u niego zatrudnienia. Ps proszę uprzejme do mnie więcej nie dzwonić , bo to co robią państwa pracownicy podchodzi juz pod stalking !
2
Zostaw swoją opinię o KADRY SERWIS - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KADRY SERWIS