brak logo

RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

Chorzów

Opinie o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

pracuś 2015-04-17 12:18:44
ile czasu czeka się na pierwsze zlecenie od RGIS? jestem dwa tygodnie od podpisania umowy odesłałam dwa grafiki mojej dyspozycyjności i nic???czy to jakaś poczekalnia do pracy?nie wiem co o tym myśleć?
rgis 2015-04-22 16:31:10
zbierają dane osobowe, takie dane są bardzo cenne na czarnym rynku $$$
3
Swietokrzyskie 2015-04-23 18:02:40
Ło matko boska łaskawa co wypiszecie co niektórzy Byłem w Utting nie narzekam. Dostałem własną ochronę i był własny bus chodź jeden kierowca dupek. Fakt musiałem się prosić by zapłacili za kilka dni z lutego i teraz szanowna pani B. nie odpisuje a ponoć nadgodziny płacą. Ja dam wam taką radę jeśli gdzieś jedziecie do pracy piszcie sobie gdzie, kiedy i ile godzin pracujecie bo nie jeden pracodawca was w... na tym. Każdy patrzy tak naprawdę jak upchać sobie kieszenie. Na warunki mieszkaniowe nie narzekam zależy gdzie się trafi. A ja zamiast czekania na pierwsze zlecenie poszedł bym na waszym miejscu do innej pierwszej lepszej roboty bo tu fige mogą pokazać.
Swietokrzyskie 2015-04-23 18:06:02
Aska RGIS w Monachium czyli to Utting czy sie myle i kto to Gary bo ja byłem pzreciez cały Styczen. No i powiedz mi czy majac nadgodziny wypłacili ci już bo mnie nerw wezmie i ich spale :D
Laura 2015-05-05 13:39:36
Witam, orientuje się ktoś może czy w RGIS na każdą inwentaryzację wymagają książeczki Sanepidu?
dziki092 2015-05-10 04:16:00
no chyba ma się kontakt na każdej inwentaryzacji z żywnością nawet w takim empiku (trzeba wyrobić)...ale przy sobie nigdy nie musiałem mieć i okazywać...tylko skana na maila
1
martuś 2015-05-10 16:17:55
hmmm... ja mam kiepskie wspomnienia z pracy w Rgis, ale akurat test.... no sorry, zawsze byłam kiepska z matmy, ale ten test to formalność....
1
dziki092 2015-05-27 17:59:34
mmm 90% z matmy prędzej 9% jak nie potrafisz liczyć dobrym tempem
1
zbyszek 2015-06-19 21:17:37
Jakie jest tempo liczenia w tej firmie?
1
smutny pracownik RGIS 2015-06-21 23:35:38
Ja wciąż pracuje w tym zasmarkanym RGIS w niemczech i muszę powiedzieć ze jest to okropna firma, jeden wielki syf, mają straszny burdel w papierach, nie ma Cie w domu 12-14 godzin a "zapłacą" Ci za 5-6 godzin, nie wyplacaja nadgodzin, z normalną wypłatą standardową tez mają problemy z wypłacaniem, zawsze czegos brakuje, ogolnie trzymać sie z dala radzę, sam stąd niedługo spierdzielam. Dziękuje dobranoc.
1
anonim 2015-06-21 23:38:26
zależy od osoby i sklepu na jakim obecnie liczysz, nie ma minimalnej wartości którą MUSISZ wyrobić, są tylko założenia jakie powinny być na danym sklepie ale nikt nie wymaga tego tzn. wymagają i srają się do Ciebie jak za wolno liczysz ale nie mają takiego prawa bo w umowie nie masz nic na temat prędkości liczenia.
1
kudlaty 2015-07-05 17:05:07
Gary jest szefem w tamtym regionie monachium
anonim 2015-07-06 16:57:24
Raczej był...
A. 2015-10-05 05:39:46
Co człowiek to inna opinia.
Pracuję przy inwentaryzacjach od dwóch lat (w RGIS od kilku miesięcy) i wiecie co? Nie jest źle. Warunki są różne w zależności od firmy, ale dopóki nie przekonacie się na własnej skórze czy w ogóle Wam ta praca odpowiada, nie ma co się kierować skrajnie złymi opiniami.

Przede wszystkim jest to zajęcie dla ludzi którzy:
- są gotowi do pracy popołudniami i w nocy, nawet po 12h
- nie boją się kurzu, brudu, siedzenia na podłodze, podnoszenia 'ciężarów' w postaci chociażby zgrzewek wody mineralnej
- nie robią afery z konieczności poświęcenia swojego cennego czasu na dojazd/oczekiwanie na rozpoczęcie/zakończenie inwentaryzacji wyjazdowej (ja również nie jestem zachwycona kiedy czas oczekiwania się przeciąga, ale co za problem znaleźć sobie jakieś zajęcie, które równie dobrze można wykonywać w domu dla przyjemności? rozmowa z ludźmi, słuchanie muzyki, czytanie książki, etc. i tak wtedy siedzi się przed sklepem albo na jakimś zapleczu)
- nie będą traktowali tej pracy jako podstawowego źródła dochodu, ilość zleceń nigdy nie była i nie będzie regularna, bo to nie od nich zależy ile w danym miesiącu jest inwentaryzacji ;) bywa, że nie ma prawie w ogóle, ale bywa również że jest okrutny natłok i jeśli określimy pełną dyspozycyjność to mamy ich kilka z rzędu (co oczywiście powinno cieszyć a nie denerwować/zasmucać i nasuwać myśli typu 'o nie, a gdzie czas na sen?')
- NIE SĄ malkontentami
- POTRAFIĄ SIĘ UŚMIECHAĆ ;) (energetyki i kawa to nie wszystko, nie macie pojęcia ile energii potrafi dodać w środku nocy niewymuszony uśmiech osoby liczącej obok nas)

Ja również na początku podchodziłam do wszystkiego sceptycznie, ale obecnie jestem zadowolona i polecam tym, którzy nie oczekują 'kokosów'.

A osoby prowadzące inwentaryzacje? Są bardzo mili, mili i mniej mili (żeby nie powiedzieć, że niemili :D), przecież każdy ma inny charakter, każdy 'czepia się' czegoś innego mniej lub bardziej, ale ze wszystkimi da się żyć w zgodzie przymykając oko na pewne sprawy. A to, o jakie sprawy chodzi, liczący dowiaduje się z czasem ;)
3
Plastek 2015-10-09 08:54:44
to jest praca dorywcza nikt nie wie ile zarobi sa miesiace gdzie i 3tys wyciagniesz ale i takie co 500zl jak ktos jest nowy to nie licz na wyjazdy 30dni w miesiacu bo sa starsze doswiadczone osoby i to firma okresla ile osob potrzeba na dana inwentaryzacje bo jak potrzebne jest 8 osob to nikt nie wezmie"swierzaka"na taká inwenture tylko stalego wyszkolonego pracownika a sa inwentury gdzie potrzeba 150 osob i dzieki takim mozesz sie wybic jak oczywiscie sie chce i tyle Pozdrawiam 2 letni pracownik firmy RGiS
prescom 2015-10-16 20:45:03
RGIS oszuści. 60dni i nie mam rachunku ile pracowałem i ile dostałem, a trzeba podpisać i odesłać. 14dni i co prosi sie Świna ! bo tez nie dali, nawet świadectwa pracy nie dostałem co lepsze proszą mnie w sms o pilne przesłanie umowy i zus, bo moją umowę chyba w toalecie papier skończył się ze użyli wtedy i nie posiadają. Co lepsze rozwiązałem umowę z nimi to bezprawnie dali mniejsze wynagrodzenie o 200zł i nie raczą Ci nić napisać. Z ZUS to nie lepij, nie mam uprawnienia do świadczeń ... mimo ze odciągali... spamują sms. traktują cie jak swoja własność. Czy można polecić komuś ??? niech sam pomyśli ile godności ma i czy ma dość sił walczyć o swoje potem ! PS BEZ KSIĄŻECZKI SANEPIDOWSKIEJ ZATRUDNIAJĄ ! I POTEM TY IDZIESZ NP DO AUCHANA I JEDZENIE KUPISZ ! SKANDAL !
2
prescom 2015-10-16 20:46:59
RGIS oszuści. 60dni i nie mam rachunku ile pracowałem i ile dostałem, a trzeba podpisać i odesłać. 14dni i co prosi sie Świna ! bo tez nie dali, nawet świadectwa pracy nie dostałem co lepsze proszą mnie w sms o pilne przesłanie umowy i zus, bo moją umowę chyba w toalecie papier skończył się ze użyli wtedy i nie posiadają. Co lepsze rozwiązałem umowę z nimi to bezprawnie dali mniejsze wynagrodzenie o 200zł i nie raczą Ci nić napisać. Z ZUS to nie lepij, nie mam uprawnienia do świadczeń ... mimo ze odciągali... spamują sms. traktują cie jak swoja własność. Czy można polecić komuś ??? niech sam pomyśli ile godności ma i czy ma dość sił walczyć o swoje potem ! PS BEZ KSIĄŻECZKI SANEPIDOWSKIEJ ZATRUDNIAJĄ ! I POTEM TY IDZIESZ NP DO AUCHANA I JEDZENIE KUPISZ ! SKANDAL !
2
Użytkownik 2015-10-21 13:42:55
NIE POLECAM. ŚMIECIOWA FIRMA I UMOWY ICH TEŻ, CO WIECEJ CIERPIA NA CHRONICZNY ZANIK PAMIECI LUB CELOWO TO ROBIA, CO WIECEJ LICZA PO SWOJEMU EWIDENCJE CZASU PRACY, A NIE TAK JAK BYC POWINNO WEDLE PRZEPISOW. PRZERWA U NICH 30min trwa 15min. NIE POLECAM, ODRADZAM. SA LEPSZE FIRMY PLACACE WIECEJ >>>>> !!!!!
4
B. 2015-10-23 08:18:05
Gratuluję optymistycznego podejścia do pracy w Rgis .Mało jest ludzi nie ceniących swojego czasu a jesteś liderem wśród nich .harytatywnie to można wspomóc kogoś w potrzebnie a nie dużą firmę .Za wyjazdy poza miejsce zamieszkania firma powinna płacić do nieraz na 5/6 h pracy tyle samo poświęcasz na dojazd ile wtydy zostaje ci za nocną pracę??? na pewno nie to 8.50 A życie towarzyskie nie dorzuci Ci się do czynszu ani obiadu
2
przyszły-były pracwonik 2015-10-23 15:37:10
No właśnie dziwna sprawa z tą niewypłacalnością, zwłaszcza że pracuje tu na normalną umowe, nie zleceniówke czy cos innego, a oni i tak mają problemy z wypłaceniem czasami normalnej należnści.
Jeżeli ktoś jest kierowcą, jedzie firmowym busem płaci za swoje na prakingu to potem oni mają za zadanie zwrócić Ci te pieniądze, jednak tego nie robią.
Co do tego ile osób firma bierze na sklep, ludzie pracuje też tu już ponad 2 lata, i zawsze ludzi dobierają za mało na sklep, są opóźnienia, słyszymy jak Team Leader rozmawia z kierwonikiem sklepu, że to nie pierwszy raz itp. Firma ogólnie już podupada, a przynajmniej dystrykt Monachium.
Firma bardzo żeruje też na Waszej/Naszej niewiedzy co do prawa pracy w niemczech. Prawo mówi, że okres przerwy miedzy pracami powinien wynosić 11godzin, a oni bezczelnie potrafią powiedzieć że 8. W ogóle nie dbają o pracowiników, nie odpisują na maile jeżeli coś od nich chcecie, zwłaszcza nowa Pani Speck, to już w ogóle gigant w tej dziedzinie(i nie tylko).
Co do brania świeżaków lub doświadczonych ludzi na sklep to powiem tyle, że doświadczenie ludzie długo tu nie siedzą, i uciekają kiedy to tylko możliwe.
3
Benek 2015-10-25 08:16:51
A w Polsce jak są dobre miesiące to i 4000 - 5000 zł zarobisz więc po siedzieć w Monachium - oczywiście praca dla tych co lubią pracować w nocy w dzień spać - ale coś za coś.
F1 2015-10-25 20:10:38
Ja pracuje do RGIS jako podwykonawca mam gewerbe i mi pasuje mam 11 € na godzine (w tygodniu jak dobre sklepy (nie famila) to mozna ladne pieniadze zarobic)
badgirl 2015-11-30 23:26:01
oczywiście oferują , ale czy zapłaca? dodatkowo premia??? chyba godziny siedzenia NIE PŁATNE , możesz odpocząć 2 do 5 godzin pośród innych pracowników w oczekiwaniu na zakończenie . Rachunki? często nie wiadomo do kogo pisać meile , a jak odpiszą to po kilku dniach tygodniach ...no i panie w biurze które nie znają topografi Polski i wyjazdy nie zostają objęte premią ...umowa śmieciowa ...ogólnie najgorszemu wrogowi bym nie poleciła takiej cudownej pracy
1
Ise 2015-12-07 20:30:57
W ogóle nie polecam tej firmy, zwłaszcza jeśli chodzi o oddział w Chorzowie. Pracowałam wcześniej w Remanencie, który został przejęty później przez RGIS. I od tego momentu zaczął się po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo pomimo tego, że wysyłałam dyspozycje, to najczęściej nie jechałam na ŻADNĄ inwentaryzację. Zdarzyło się nawet, że dyspozycje nie zostały przekazane "wyżej", jak się okazało po rozmowie z panią, zdziwioną, że nic nie przesyłam. Parokrotnie dostawałam wiadomości lub telefony z oddziału z RZESZOWA, którzy mieli wpisane, że należę pod ich oddział. Po przejęciu sklepów obsługiwanych wcześniej przez Remanent, RGIS wysyłał tylko "swoich" ludzi, a przejęci pracownicy byli wysyłani na gorsze sklepy. Pomimo tego, że moja umowa z nimi skończyła w kwietniu oraz informacji z mojej strony, że nie zamierzam jej przedłużać, to jeszcze we wrześniu dostawałam maile o wysłaniu dyspozycji. W ogóle wysyłanie grafików było śmieszne. Ani w jednym mailu nie uświadczyłam jakiejkolwiek formułki grzecznościowej. Poza tym najpierw trzeba było im odesłać jak najszybciej dyspozycję, a po kilku dniach oni dopiero odsyłali grafik, w jakich miastach są inwentaryzacje "żeby lepiej rozplanować dyspozycje". Tylko oczywiście nie można było niczego zmienić.
I nie jestem wyjątkiem, bo innym osobom też robili dużo problemów. Od koleżanki zażyczyli sobie podpisania wypowiedzenia umowy, gdy ich poinformowała, że nie zamierza zawiązywać kolejnej.
5
pervm 2015-12-10 12:34:19
Pracowałem w rgisie w odziale krakowskim kilka miesięcy ogólnie nie polecam tej firmy. W teori wygląda to bardzo ładnie, ale w rzeczywistości już nie tak bardzo. Ta praca nadaje się tylko jako praca dorywczą są miesiące z bardzo dużą ilością zleceń, ale również zdarzają się takie gdzie zleceń jest jak na lekarstwo i ciężko nawet 400zł wyciągnąć. Transport na terenie miast jest we własnym zakresie do tego nie można się zbytnio przyczepić, normalne realia, natomiast poza miasto jest organizowany transport spod siedziby firmy na grzegórzeckiej. Na terenie województwa nie dostajemy zapłaty za czas spędzony w podróży a tego jest trochę jak to się podliczy pod koniec miesiąca ( ja np w październiku straciłem ok 50h) poza województwo za każdą godzinę jazdy oprócz pierwszej jest nam płacone 5zł/h + premia za wyjazd poza województwo 23zł brutto. Podczas wyjazdów traci się dużo czasu czekając na team liderów, aż wszystko przygotuję i będziemy mogli zacząć prace. Po skończonej pracy znowu czekanie aż lidearzy wszystko po zakańczają przeważnie ok godziny, dwóch, ale zdarzają się przypadki gdzie czekaliśmy nawet 5godzin (znowu przykład mojego października ok 60h stracone )
Sama praca nie należy do zbyt ciężkich chociaż to zależy co się liczy .Jeśli chodzi o płatności to były w porządku w terminie, chociaż niektórzy narzekali, że dostali za mało i z opóźnieniem i mieli problemy, żeby to rozwiązać tutaj tylko wina byłą itc a nie rgisu . Team leaderzy w krakowie byli w porządku, można się z nimi dogadać bez problemów, a nawet wypić piwko po pracy czekając na nocny autobus .
4
Matis 2015-12-26 13:45:45
Jak się liczy 8-10h to jest bardzo dobrze, bo teraz idzie wyciągnąć 100 zł, ale jak przyjeżdżasz na 3-4 godziny to kpina, bo nie dość że nie raz trzeba dojechać, poźniej czekać na liderów to tracisz praktycznie całą nockę za 40 zł.
3
Matis 2015-12-26 13:45:48
Jak się liczy 8-10h to jest bardzo dobrze, bo teraz idzie wyciągnąć 100 zł, ale jak przyjeżdżasz na 3-4 godziny to kpina, bo nie dość że nie raz trzeba dojechać, poźniej czekać na liderów to tracisz praktycznie całą nockę za 40 zł.
seweryn 2016-01-02 22:24:37
Dostaje się jakieś przypomnienie, że następnego dnia mam stawić się w tym i tym miejscu, o tej i o tej godzinie?
monia 2016-01-07 18:35:34
mam na oku prace jako pracownik ekipy inwentaryzacujnej w Złotoryi, ale chce sie dowiedziec wiecej o tej pracy....
czy dojazd do obiektu na terenia tego miasta jest we wlasnym zakresie? bo poza miasto rozumiem ze firma ogranizuje transport...
i dokladnie na czym polega ta praca, nie mam doswiadczenia w kwestii inwentaryzacji i boję sie ze sobie nie poradzę a nie chce nikomu sprawiac problemow... z goru dziekuje za odp, pozdrawiam
3
monia 2016-01-08 23:43:27
czy mogły Pan powiedzieć dokladnie na czym polega ta praca, nie mam doswiadczenia w kwestii inwentaryzacji i boję sie ze sobie nie poradzę a nie chce nikomu sprawiac problemow
Inwentaryzator 2016-01-10 19:06:34
A teraz szersza opinia bez emocji. Wykonuję od jakiegoś czasu zlecenia dla Rgis przez agencje pracy. Stawka na poziomie ok 13 zł brutto, więc ok 9,50 netto dla osoby, która już nie studiuje. Jak wygląda praca, atmosfera, dojazdy itp? Na początek szkolenie 4 godzinne z obsługi skanera. Potem juz realizacja zleceń. Inwentaryzacja dotyczy Kauflandów (nadal trwa), jeden market jest bardzo czysty, wszystko ładnie poukładane i łatwo sie liczy, na innych większy bałagan i trudniejsze zlecenie. Jeśli inwentaryzacja jest wyjazdowa ( a często tak jest), trzeba sie liczyć z dojazdem autokarem ( płaconym przez Rgis)- tutaj jednak trzeba sie liczyc z tym, że zazwyczaś średnio w autokarze spędzimy ok 1,5- 2 godzin w jedna stronę, tyle samo w drugą + czekanie na zakończenie inwentaryzacji przez pozostałych ok 1- 1,5 godziny. Realnie, średnio oprócz samego czasu inwentaryzacji ( średnio ok. 5,5 gdziny), czas spędzon na dojazdach i czekaniu ok. 5 godzin. Generalnie tyle samo pracy co czasu dodatkowego, który trzeba poświęcic na dojazdy itp. I teraz proste wyliczenie: ok 10 godzin "dostępności i pracy" za ok. 50 zł na rękę. Czy to się opłaca, niech każdy sam oceni. Sama atmosfera między pracownikami bardzo dobra. Jest dosyć wesoło. Sami koordynatorzy grup- jest to zwykła obiektywna ocena większości pracowników- wyżej sra niż du...e ma. Maja wrażenie, że są kimś lepszym od szeregowego pracownika. Najlepsza jest jedna teamleaderka, która notorycznie chodzi z rękami w kieszeni i tak tez zwrca sie do każdego z tymi rękami w kieszeni. Generalnie zero szacunku. Ale są też normalni, pomocni, lub po prostu neutralni "przełożeni". Pracuję, nadal, bo nie mam inne alternatywy. Sama praca nie jest wyjątkowo ciężka. Każdy da radę. Jedno jest pewne, jsli firma nadal będzie wysyłała na inwentaryzację tak dużą ilośc pracowników, czas pracy nadal będzie wynosił średnio 5,5 godziny. Niezależnie od pracy, na którą sie zdecydujecie, życzę wszystkim dużo szacunku do siebie nawzajem, bez względu na to jakie stanowisko będziecie piastować.
5
karateka84 2016-01-13 16:17:13
firma na szkoleniach daje test na 5.5 minuty a trzeba rozwiązać 40 zadań- porażka...
mar 2016-02-09 16:05:55
A nie wiesz o tym, że inwentaryzacji nie ma codziennie? Tylko są okresy gdzie jest więcej i okresy gdzie praktycznie wcale nie ma inwentaryzacji?
1
dzony 2016-02-16 18:31:03
15,00 zł brutto? A to gdzie? na umowie od stycznia mam 13,00 zł brutto za godzine
1
kropek 2016-02-17 08:17:51
Może byc i 13zł lub 15 zł ale ostatnio chyba firma cienko przędzie bo przelewy za wypłatę dastajemy z duzym opóznieniem
1
czeko 2016-02-23 18:26:01
@karateka84 jak te 'zadania' na teście to porażka to śmiechu warte. Każdy, kto zna tabliczkę mnożenia poradzi sobie z nimi bez problemu :)
vugbhinjkml 2016-03-03 15:40:54
Lepiej żeby inna firma przejęła inwentaryzacje od RGIS-u. Jest firma inwentaryzacyjna, która lepiej płaci i lepiej traktuje pracowników niż amerykański RGIS. Prawda jest taka że firmy amerykańskie wyzyskują w Polsce jak tylko się da. Lepiej żeby nowa firma która wchodzi na rynek wyrzuciła RGIS z Polski i to jak najszybciej.
3
Lewysierpowy 2016-03-23 11:46:00
Dostałem propozycję wyjazdu na inwentaryzację do Rumunii. Za 420zł brutto. Był ktoś z was na takiej inwenturze? Jak to wygląda, po ile się pracuje wtedy godzin? Co z noclegiem?
3
exe13 2016-03-29 12:36:27
O siebie dodam że szkolenie wydaje się proste, ale jak się dowiadywałem w karzdej grupie rekrutacyjnej odpadały osoby, poniewarz nie zakwalifikowały się. Wyjazdy robią się na dłuszą metę męczące, ale można się nie godzić na te głusze (Przynajmniej w Warszawaie). Sam spominam je jako ciekawe (miasto nocą, puste centra handlowe) ale dla innych to był by wielki minus. Praca w nocy daje w kość (szczególnie 2-3 nad ranem) do tego zależy od rodzaju obiektu i obiektów inwentaryzowanych, praca na wytrzymanie trzeba zachować sprawność ruchów i umysłu. Sama inwentaryzacja jest dość różnorodna, w supermarketach jest ciężko i trwają najdłużej. W drogeriach, ciuchach i empikach jest zwykle łatwiej, ale czasami aż za krutko. Najkrócej pracowałem 3h i to było wkurzające bo dojazd trwał niewiele któcej. Najdłużej 10h, mnie to fizycznie dobiło i rezygnowałem dalej z hipermarketów. Płaćą do 15 następnego miesiąca, i mi 3 razy płacili właśnie 15 tego (dalej są umowiekary dla nich za zwlekanie).
Obecnie nie pracuje tam, po trzech miesiącach żadna ze strn nie chciała dalej kontynuować spułpracy. Mi się znudziły nocne skapady, średnia płaca i nie wyrabiałem fizycznie, dla nich za pewne byłem za mało wydajny. Mimo wszysko miło wspominam, bo zwykle trafiałem w różne miejsca i na przyzwoitych ludzi (również kierowników).
marzena 2016-04-16 20:25:43
słyszalam od kolezanki ze podczas podpisywania umowy z rgisem trzeba zaznaczyc klauzule ze nie mozna pracowac w konkurencyjnych firmach inwentaryzacyjnych, prawda to??
1
Juztupracuje 2016-06-27 01:24:00
Porażka chyba dla kogoś, kto matematyke ukończył w podstawówce. Skończyłam test w cztery minuty i miałam pełną liczbe punktów. Na teście są narysowane produkty "w paczkach" jak np 20 puszek i 3 paczki na sobie. Wystarczy pomnożyc 20 x 3. Tego pokroju są to zadania. Śmiech na sali, zeby się na to oburzać :D.
2
Umowa 2016-06-28 14:13:30
Umowę zlecenie dostaje się zaraz po ukończeniu kursu czy przy pierwszej inwentaryzacji ?
Małgorzata 2016-07-26 17:18:11
Marcin, 99% inwentaryzacji robi się po zamknięciu sklepu. Zastanów się ile sklepów zamyka się rano i będziesz znał odpowiedź na swoje pytanie....
Anka 2016-08-08 19:03:48
Witam, z kim jest podpisywana umowa jak się zatrudnię w Rgis?
4
Milanista!!! 2016-08-29 16:19:31
Pracowałem w tej firmie 2,5 roku, 2008-2011, rozstałem się w nie miłej atmosferze, oddział śląski, była tam jedna baba(wsiura) Mariola(chyba dalej jest), dosłownie baba, plotkara która nawet nie potrafi się dobrze ubrać ani nic, ogólnie to tam jest tak że kiedy country manager wyżywa się na TL to TL musi odreagować, ja tam byłem od audytora do TL na stałej umówię którą sam dla kilku osób wywalczyłem, tak naprawdę to osoby CM, DM czy też AM byli powaleni, ciągłe wymagania od nas TL aby szybciej trwały inwentury (nawet premie dla nas wprowadzili) ale jak AM da [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy PiV to z góry było wiadomo że taki carrefour czy Tesco to będzie 12-14h iwentaryzacji, gdyby nie to że na siłe mnie ściągali do wawki to może i bym został ale jest jeden plus, poznałem tam swoją żonę :) pozdro dla Łukasza S i Piotra K :)
4
jolajolajna 2016-09-08 15:08:42
zostałam zaproszona na szkolenie, ale prosze mi powiedziec jaka jest czestotliwośc wyjadów mówią tu o 2dniach na tydzien czy to warto sie mazać(ze tak napisze) dla tych pieniędzy???
nuska 2016-09-29 19:48:57
Stawka atrakcyjna 13zł brutto ???za pracę po nocach????Premia jest 1zł lub 3zł ale pod warunkiem że na ta jedną złotówę musisz więcej towarów zeskanowac np normalny pracownik przez godzinę ma zeskanowac np 1000 towarów ,żeby dodtac 1zł musisz zeskanowa 1500 a żeby dostac te 3zł to ponad 2500 więc czysty zysk dla firmy :) za jednego zeta maja pół pracownika wiecej za za 3zł musisz pracowac za dwie osoby totalne niewolnictwo w wykonaniu polaków
1
Nuska 2016-10-05 16:42:23
Ale prawdziwe zapomnialam dodać że ta premia jest przyznawana nie co miesiąc ale raz na kwartał i dostanie jej graniczy z cudem jeszcze czasem uda się wyrobic na tą 1zł ale rzadko Jednak najgorsze w tej firmie jest to ze nie płacą za przejazdy na terenie swojego województwa gdyz dojazdy na miejsce inwentaryzacji czesto zajmują więcej czasu niż sama praca a ile wtedy wychodzi za godzinę pracy obliczcie sobie sami 13zł brutto napwno nie
2
Nuska 2016-10-05 18:27:41
Wlasnie nikt nie mowi o kasie za wyjazd a powinni ok na miejsce zbiorki musze dojechac na swoj koszt ale dlaczego wsiadajac do busa nie mam placone? Ludzie zmuszeni brakiem innego sposobu zarobku decyduja sie na takie wykorzystywanie przez pracodawce .nie powinno tak byc .Firma powinna placic za wyjazd poza miejsce zamieszkania a nie tylko za wyjazd na inwentaryzacje poza wojewodztwo.
5
3334 2016-10-05 18:41:11
no ja tam uwaam ze jednakz awsze by było przecież wspomnieć o tym wynagrodzneiu jednak to jest na prawde bardzo istotna kwestia jak się prace chce podjac
1
Zostaw swoją opinię o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.