brak logo

FM Polska

Wolbórz

Opinie o FM Polska

fm..... 2009-09-06 20:17:59
praca nie jest zla ogolnie .. czasami troche czlowiek wykancza sie fizycznie... ale to taknaprawde nic w porownaniu z tym jak traktuja cie szefowie.. ok na "podzialach" trafiaja sie jeden na pieci w porzadku ale jak ktos wejdzie na stolek na dystrybucji to boze.. nie nadaja sie do szefowania, no moze z wyjatkim jednej osoby ale przecoez nie bede pisal jakiej... uwazaja czlowieka za [usunięte przez moderatora] chociaz tak naprawde to sami nim sa.. zarobki tak samo do[usunięte przez moderatora] .. a i jeszce wmawiaja ci ze od ciebie zalezy ile zarobisz. drugi raz bym tam w zyciu nie poszedl...m a s k r a!!!!!!!
anonim 2009-10-07 17:07:23
fm..... - 2009-09-06 20:17:59

praca nie jest zla ogolnie .. czasami troche czlowiek wykancza sie fizycznie... ale to taknaprawde nic w porownaniu z tym jak traktuja cie szefowie.. ok na
swieta prawda
Bu 2009-12-20 14:48:23
Jak by każdy pracował sumiennie a nie gadał między regałami to i jakość była dobra i premie wysokie. ale tego nikt nie potrafi zrozumieć.
fm... 2010-07-26 16:18:29
prawda jest taka ze kazdy wie na co sie pisze. to jest praca a nie przedszkole. szefowie sa [usunięte przez moderatora] ale i wspolpracownicy potrafia pieknie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obsmarowac. jest ciezko i zarobki nie zbyt wygorowane. ale takie sa realia. szukac sobie czegos innego a na razie trzymac sie posady takiej jaka jest. zreszta duzo zalezy od tego na jaki dzial sie trafi:P
apoconick 2010-10-31 21:50:59
FM made in satysfaction.
O przepraszam FM made in terror.
Praca w tym magazynie,to znaczy w obozie pracy,to istny koszmar.
Ludzi traktuje się jak roboty.Praca min.10godz.a to i tak niezadowala szefów.
To jest ta demokracja,gdzie każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie? Tu człowiek nie jest od gadania tylko od zapie.....nia.
Wypłaty - wstyd mówić.1300zł. to max co można zarobić przez pierwsze 3 miesiące.
FM polska wstydziłoby się używać tej nazwy. Francuzi powinni im ją odebrać.Oprócz logistyki przydałoby się trochę logiki.Mam nadzieję,że mój komentarz pomoże wielu osobom omijać ten obóz pracy szerokim łukiem.
jasne.. 2010-11-14 04:02:16
to fakt wpierszych miesiacach pracy zarabiasz tyle, ale podpisujac umowe chyba ja czytasz i wiesz na co sie piszesz. no chyba ze nie.. no ale wtedy twoj tekst o logice chyba nie bardzo tu pasuje. a praca po 10 godzin i wiecej... te osoby raczej tego postu nie pisaly... trudno zrozumiec ze praca na magazynie to praca zespołowa jesli ktos tego nie rozumie niech sie tam nie zatrudnia, proste. a to ze praca jest po kilkanascie godzin to w wiekszej mierze zasługa ty ktorzy maja wszystko w [usunięte przez moderatora], a na solidnych pracownikow i na ich barki skladaja odpowiedzialnosc.
jasne.. 2010-11-14 04:09:09
a tak ps to jeszcze nie slyszalem zeby ktorys z szefow mi powiedzial masz zostac minmalnie 10 godzin... moze poprostu olewales cala sprawe i powiedzieli ci kilka przykrych slow, ale ja sie nie dziwie.. robie duze ilosci pracuje duzo godzin by nadrobic zaleglosci za takiego goscia jak ty ktory nie robi nic a chce za to bog wie jakie pieniadze..pomysl
były pracownik 2011-01-10 16:10:20
Pracowałem w Fm jakiś czas temu ponad trzy lata.Tyranka nie zła,była to moja pierwsza praca i dostałem niezłą szkołę życia,wtedy to nawet w niedziele się pracowało,w wolne dni trzeba było być na tzw.wsparciu,12godz to była norma,szefowie ekip byli ok,kierowniki debile niejaki pan [usunięte przez moderatora] potem [usunięte przez moderatora] ten to dopiero przypał z Jarost. Jedyne plusy to imprezy organizowane przez FM i imprezki u KOŹLIIKA.Pozdrawiam dawną ekipę z tych imprezek do rana.
anonim 2011-04-03 01:42:16
Dużo się teraz zmieniło ten kierownik J M to [usunięte przez moderatora] gość tylko trzeba go dobrze poznać i wiedzieć czego oczekuje,
Dziękuję,że mogę z kimś takim pracować,
Pisałeś,że dostałeś szkołę życia to podziękuj J.M ona naprawdę potrafi motywować!!!!
anonim 2011-04-09 16:51:08
anonim - 2011-04-03 01:42:16

Dużo się teraz zmieniło ten kierownik J M to [usunięte przez moderatora] gość tylko trzeba go dobrze poznać i wiedzieć czego oczekuje,
Dziękuję,że mogę z kimś takim pracować,
Pisałeś,że dostałeś szkołę życia to podziękuj J.M ona naprawdę potrafi motywować!!!!

ze co? pekne ze smiechu chyba.. [usunięte przez moderatora] i super motywacja. dobre. chyba strone firmy pomyliles
ano 2011-04-14 03:05:48
pracowałem w fm troche temu. roboty bylo duzo to sie nawet po14 pracowalo, szefowie- szkoda gadac,ale w alejkach co za klimat. fajni ludzie tam pracowali to dalo sie wytrzymac. pozdro
anonim 2011-05-07 12:16:54
Pracowałem w Wolborzu niecałe trzy lata. Cały czas na dystrybucji. co mogę powiedzieć? Praca jak każda inna , czasami faktycznie po wyjściu nic się czlowiekowi nie chce i obiecuje sobie że jutro nie przyjdzie ale jak wszędzie. Szefowie faktycznie czasami trochę przeginają ale to pewnie dlatego że od swoich przełożonych też dostają po łbie za ludzi. Najlepiej wspominam MK - konkret kolo. Najbardziej wkurzało mnie to jak niektórzy ludzie tam pracowali - przychodzili tylko żeby przyjść i oddębić osiem godzin i fajrant a potem lamęt że trzeba dłużej zostać. miałem dość zapier ...ania za nich.
Kasa faktycznie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , i jak ktoś nie robił nadgodzin to słabe wypłaty.
No i te wypady po robocie do kozła :-)
anonim 2011-07-29 19:18:55
Wiesz zgadzam sie z Tobą, w końcu rzetelna opinia o pracy tam. Nie mogę powiedzieć że jest tam super bo nie jest - jednak są dni lepsze i gorsze. Szefowie faktycznie czasami przesadzają że aż się odechciewa wszystkiego ale oni też maja swoich szefów... trochę wyrozumiałości też trzeba mieć.
Niektórzy się wypowiadają że jak dużo pracy to min 10 godzin trzeba zostać czasami nawet 12, zgadzam się jest to wkurzające ale bardziej to że niektórzy wychodzą i mają wszystko w D....
A nadgodzin nie trzeba odbierać - jak nie chcesz to nie wychodzisz - zawsze znajdzie się praca. Jeszcze mi nikt nie powiedział że mam wyjść i koniec, NIGDY. Częściej już słyszę że nie wyjdę dzisiaj wcześniej (mimo że niewiele pracy jest ale robimy na jutro i tyle) no chyba że mam ważny powód - szefowie zawsze zrozumieją i puszczą nawet gdy jest nawał pracy ale to też trzeba być w porządku wobec nich i zostawać jak jest potrzeba nawet to 10 godzin.
Pracuję kilka lat tam. Pozdrawiam tych co chcą pracować
Ziomal 2011-12-21 22:11:33
Bu - 2009-12-20 14:48:26

Jak by każdy pracował sumiennie a nie gadał między regałami to i jakość była dobra i premie wysokie. ale tego nikt nie potrafi zrozumieć.
No to ty chyba [usunięte przez moderatora] Czarna maba jesteś albo [usunięte przez moderatora] nie zchodzac na przerwy robi po 3000 coli dziennie a puzniej sie dziwic ze norma duża takich ludzi to powinno sie tepic
kokoko 2012-06-04 20:48:27
czarna mamba to ewenement, robi po tyle bo ciągle jedzie na Tigerach. A zdrowie ma się tylko jedno. Cóż niech robi co chce - jej życie i zdrowie.
papa 2012-09-14 22:29:00
pewnie kiedys w regalach znajda naszego szatana.Praca jest ok Normy zawyżone ciekawe kto to liczy:)TS mógł by wsiasc i zrobic ta norme jak jest maly global . przyjdz na wsparcie to zawsze ale nie rozumieja czasem ze czlowiek pada po pewnym czasie a jak tylko sie odezwiesz i szefowa nie lubi cieASZ to do widzenia bo nie warzne ze nie miales bledow i chcesz zobaczyc sie z rodzina global wazniejszy czlowiek jest tam cyfra 82 cel tylko te zarobki jak na kraj co jest w unii to lipa
adr 2012-09-15 08:43:02
Proszę cię używaj znaków interpunkcyjnych. Strasznie się czytało ten twój wpis. No faktycznie zarobki mógłby być większe ale nie są i nic nie poradzimy na to.
ghost 2012-09-20 17:17:01
To w końcu jest ok czy nie jest, bo strasznie niezrozumiale piszesz..
Chyba nie każdy szef jest taki zależny Od tego czy lubi czy nie.
fmmmmm 2013-06-04 15:46:08
da rade ale to dopiero po prawie roku pracy i zalezy od miesiaca. jak masz nadgodziny to nawet i weicej ale tyo musisz sie naharowac troche... raz na kwartal. sa jakies dofinansowania i zapomogi ale to raczej nie od szeha zalezy. a kierownik jak to kierownik raz lepiej raz gorzej a z tym glownym to sie raczej nie gada
fmmmm 2013-07-16 16:24:30
umowe dostajesz od razu. o ile cie przyjma
... 2013-08-07 18:02:50
umowa na pełny etat. pierwsza umowa na 3miesiace tzn. probna a pozniej jak przedluza to na 2-3 lata. roznie.
takisobie 2013-08-11 15:51:16
Zalezy na jaki dzial się trafi.
Dystrybucja to dwie zmiany 6-14, 14-22 (nie licząc nadgodzin które czasami są zwykle w przed świętami itd.)
Na tranzycie to 3 zmiany (dochodzi nocka)
a załadunki to oni mają jakiś system po 10 godzin dziennie

Jak chcesz się tam przyjąć to lepiej się pospiesz.
derw 2013-08-17 22:55:32
Jak najbardziej tylko na pewno nie na samym początku gdy nie ma się jeszcze premii.
A po 9 miesiącach przechodzi się na najwyższą stawkę. Nie będę ci pisał jakie to stawki są. Zadzwoń do FMu lub przyjść na rozmowę a się dowiesz.
2013-08-30 11:02:00
w fm nie ma umowy zlecenie . jkuz pierwszego dnia podpisujesz normalna o prace na trzy miesiace
2013-09-18 15:13:07
papa - 2012-09-14 22:29:00

pewnie kiedys w regalach znajda naszego szatana.Praca jest ok Normy zawyżone ciekawe kto to liczy:)TS mógł by wsiasc i zrobic ta norme jak jest maly global . przyjdz na wsparcie to zawsze ale nie rozumieja czasem ze czlowiek pada po pewnym czasie a jak tylko sie odezwiesz i szefowa nie lubi cieASZ to do widzenia bo nie warzne ze nie miales bledow i chcesz zobaczyc sie z rodzina global wazniejszy czlowiek jest tam cyfra 82 cel tylko te zarobki jak na kraj co jest w unii to lipa
wszystko zależy w jaki sposób się odezwiesz.... jak chamsko to się nie dziwię że cię nie lubią. Ale waRZne nie nie miałeś blędów:)
paula 2013-09-29 22:29:24
a ja powiem tak pracowałam w FM 4 lata bywało różnie czasami bywało tak jak w horrorze czasami było ok jak to w pracy pewne jest jedno trzeba mieć silną wolę ale ten klimat w regałach no i te wypady na piwko do Koźlika ...... bezcenne :)
2013-10-08 12:05:16
klimatu w regałach już nie ma... więc nie ma co żałować.
Mizgał 2015-01-07 10:18:34
Ciekawe tylko jak pracownicy się wypowiadają w temacie firmy FM Polska. Oczywiście należy przyznać, że te informacje wszystkie są prawdziwe, ale czy piękne i ładnie brzmiące idee firmy mają przełożenie na rzeczywistość? Jeżeli tak to ten pracodawca chyba jest jednym z lepszych dostępnych na rynku, nie uważacie?
efem 2015-02-18 11:25:52
Sam napisał, sam sobie do powiedział,dobrze ze chociaż nick zmienił
:)
FM Polska 2015-10-21 11:30:24
FM Polska Sp. z o.o. w Mszczonowię apeluje o rozwagę przy umieszczaniu komentarzy na temat spółki z uwagi na sankcje prawne grożące osobom pomawiającym spółkę. Pomówienie stanowi bowiem przestępstwo z art. 212 kk zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku, jak również stanowi podstawę dochodzenia odszkodowania oraz żądania usunięcia skutków pomówienia z art 24 kc. W stosunku do osób naruszających prawo spóka zmuszona będzię niezwłocznie podjąć stosowne działania prawne.
hinol 2016-05-08 10:28:52
Rozmawiałem z ludźmi zatrudnionymi w firmie i mówili , że ogólnie jest w porządku. Jednak takie ogólnikowe oceny zazwyczaj niestety nie są zbyt wiele warte. @tysiekk co do benefitów to rzeczywiście plus, a uprawnień nie wyrabia się jakoś mega długo .
Zostaw swoją opinię o FM Polska - Wolbórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Polska