logo La strada

La strada

La Strada

Opinie o La strada

Fatalna robota 2011-07-30 23:30:18
Jedna wielka masakra
anonim 2011-08-09 20:11:12
niestety i ja musze sie negatywnie wypowiedziec o tej firmie ,NIEPOLECAM!!!!!!!!!! skad ta szefowa sie wziela???? ta jej łaska podczas wyplatay, tak jakby komus robila przysluge ,niech sama stanie za sklepie ciekawe ile ona mialaby paragonow, bo ja od niej napewno niczegobym niekupila od tak niesympatycznej osoby!!!! jeszcze raz niepolecam!!!!!!!!!
anonim 2011-08-22 20:06:05
pierwsza zasada marketingu mowi o tym,ze twoj pracownik jeast twoim potencialnym klientem . ja juz nigdy nie wejde nawet do la strady i wszyscy moi znajomi zrobia to samo. przyjdzie tak dzien , ze nasza szanowna szefowa bedzie musiala zdlac swoje 15cm szpile i sama stac na sklepie i wciskac buty .
anonim 2011-09-06 20:32:48
podziela opinie- fatalna praca, nic pozytywnego nie mozna powiedziec
była pracownica 2013-06-10 02:01:29
Nie idź, UCIEKAJ!!!
Poczytaj opinie o La Stradzie w Gliwicach, to ten sam właściciel.
byla pracownica 2013-06-12 11:18:23
w ogole nie sa platne... Lista obecnosci jest tak przygotowana ze w konkretne dni sie w ogole nie podpisujesz, jakby cie w pracy nie bylo, a pozniej z wyplata 'nadgodzin' jest tak jak napisalam w poprzednim komentarzu
byla pracownica 2013-06-13 01:15:33
oczywiscie, jest mozliwy awans na kierowniczke sklepu z tym ze nic z tego nie masz, obiecuja premie od utargu, ale nie wiem ktora kierowniczka ja widziala, bo ja mialam 3 i wszystkie zarabialy tyle co normalny pracownik
monty 2015-01-20 16:00:38
o jej to nieźle jak kierownik ma tyle co pracownik.... Ja natomiast chce wiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja w firmie i czy warto składac tam jakiekolwiek papiery, co z rekrutacją- w jaki sposób się odbywa i z ilu części się składa. No i oczywiście zarobki w danym roku jakie są....Bede wdzieczna jak ktos udzieli info
batolne 2015-03-31 04:00:01
No nie nieźle, tylko chyba dziwnie że kierownik zarabia tyle co pracownik, to brzmi nawet jak nie możliwe moim zdaniem. Ciekawe czy to sprawdzone info. Innteresowałem się działaniem la strady jakiś czas temu, i myślę nadal nad stażem u nich, tylko zależy mi na tym żeby był płatny, czy jest to możliwe, czy tylko bez płatny żeby cv tylko zwiększyć
olcia 2016-05-12 15:53:58
Fundacja posiada bardzo ciekawa polityke i przede wszystkim szczytny cel. Mało jest fundacji zajmujących się zwalczaniem i handlem ludzmi. Jest to nielegalne wiec ja przed nimi chylę czoła ponieważ dzieki nim jakiś odsetek ludzi jest ratowanych. Zycze im samych sukcesów.
Zostaw swoją opinię o La strada - La Strada
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie La strada