brak logo

de rooy poland

Żary

Opinie o de rooy poland

slazak80 2014-09-16 19:14:31
No w szklarni zarobisz tylko doliczyć życie opłać mieszkanie, nie opowiadaj farmazonów o holendersiej szklarni.....
1
Piotr. 2014-10-29 10:38:04
Witam mam jechac w piatek na godzine 11 . 31.10.2014 ale po przeczytaniu wszytkich opinii nie wiem czy to ma sens , szarpanei po 20 h czy 15 h bez przerwy ... rozumiem gdyby na 10 opini jedna była negatywna to mozna powiedziec ze koles nie chce pracowac ale tu kazdy jedzie po tej firmie ...
kierowca 2014-11-12 02:04:32
firma ktora wykorzystuje kierowcow slabo placi bardzo duzo wymaga od pracownika poprostu dnoooooooo kierowca w de rooy traktowany jest jak smiec najgorszemu wrogowi nie zycze takiej pracy i pracodawcy byly kierowca z dlugoletnim stazem
1
kierowca 2014-11-20 12:25:59
Taka jest prawda DE ROOY ma w dupie kierowców kasa tez nie jest dobra jak za taka prace tacho maja gdzieś płaca ale to ty ryzykujes bo planet musi się wykazać ze plan wykonał grafy smierdzace brudne ciasne i szkoda slow ta firma to wielki syf
kierowca 2014-11-20 12:34:24
Do tego dają teraz aneksy do umowy żeby się nie upominać o kasę za noclegi w kabinach nie zgodzisz się na ich warunki to cie zwolnia tak jest w tym napisane ta firma okrada kierowców z każdej strony na szkoleniu opowiadają jak to pięknie a to jedno wielkie bagno
1
poison 2014-11-25 14:02:36
jedzie ktos na szkolenie w piatek 28 listopada do Zar?
misza 2015-01-11 20:12:45
Hej .mam pytanko babka z DE ROOYA zadzwoniła do mnie i zaprosiła mnie na szkolenie jesli jestem zainteresowany. czy moze mi ktoś powiedzieć jaka jest ta firma DE ROOY? Z GÓRY DZIĘKUJE
2
qwerty 2015-01-31 15:54:13
Karolina jak bys mogla to napisz do mnie jak najszybciej :) (darek471@wp.pl) lub ktos inny kto wczesniej tutaj pytal o opinie a teraz sam juz wie na prawde dokladnie co i jak.. pozdro! :)
1
kierowca 2015-02-01 22:23:39
spokojnie, potrzebuja kierowcow wiec przyjmuja kazdego. Rozmowa wstepna w piatek okolo 4h a potem decydujesz czy zostajesz czy nie. Dla tych co z daleka to lepiej juz zabrac ze soba wszystko w walizce bo jak sie decydujesz to zostajesz juz na hotelu. Potem w poniedzialek rano jazda probna i jak wszystko o.k. To idziecie odrazu na badania i nastepnie szkolenie z MARCINEM. A po tygodniu do holandii na drugi tydzien szkolenia praktycznego i w droge:-)
2
karlos 2015-02-03 12:27:01
witam wszystkich
czy ktoś możne się wybiera w piątek na szkolenie do de Rooya?
bo ja się wybieram ale czy warto to szczerze nie wiem
daras3m 2015-02-04 09:53:04
masz tą samą zagwostkę co ja? skąd jedziesz? daras3m@wp.pl
karlos 2015-02-04 12:55:24
ruszam z nowego dworu mazowieckiego
ale grubo się zastanawiam czy warto
kawałek drogi do przebycia jest
1
daras3m 2015-02-04 15:08:29
ja się chyba skusze chociażby zobaczyć co i jak. paliwo spadło wiec 2stówki zaryzykować można. w pomorskim wszedzie pisza ze poczatkujacych przyjma ale jak przychodzi co do czego to albo kasa 2 razy mniejsza albo nagle nie potrzebuja nowego. wiec jakby co to do zobaczenia
MARCIN1985 2015-02-10 14:56:58
Siemanko wszystkim ja w ten piatek chce ruszc tam na rozmowe jade z wawy jesli ktos ma chec moge zabraz zawsze razniej
3
mlody 2015-02-22 08:45:02
Jedzie ktoś na spotkanie 27.02 na spotkanie do de roku z podkarpacia?
robson 2015-02-23 11:37:11
witam ja sie zastanawiam czy jechac jestem z podkarpacia moze sie jakos dogadamy?
robson 2015-02-23 12:37:58
Czy był ktoś juz w Holandii jako spawacz?? albo wybiera sie??
1
Tomasz 2015-02-23 19:33:09
Witam i powielam pytanie ROBSONA o spawaczy w holi z góry dziękuje za odp
andree 2015-03-06 13:18:11
Jadę na rozmowę na(usunięte przez administratora) z Wielkopolski a dokładnie z Piły mogę zabrać mój tel(usunięte przez administratora)
mno 2015-03-16 09:28:47
Jedzie ktoś na rozmowę 20.03 z podkarpacia?
rocc 2015-04-07 16:52:40
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
rocc 2015-04-07 16:52:51
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
?? 2015-04-08 00:23:44
A skąd dokładnie jesteś?
doman 2015-05-27 17:36:57
witam, więc jak tam w tej firmie znośnie? każdy jedzie na rozmowę ale żeby wstawić komentarz to już nie bardzo. do.man@wp.pl
zainteresowany 2015-06-04 21:48:10
witam,
jestem zainteresowany tą firmą jako kierowca bez doświadczenia, proszę o prywatne komentarze na adres mailowy on1977pl@gmail.com ze zdobytego doświadczenia podczas szkolenia w PL i NL,
z góry dziękuję i pozdrawiam
Wojtek 2015-06-23 12:30:28
Witam,
Czy ktoś się wybiera z Lubelskiego 26 na rozmowę?proszę o info.na adres a-mail jaaaaaa1@onet.pl
zainteresowany 2015-06-28 11:59:57
to, że ciągle szukają to już normalne zjawisko na rynku pracy zwłaszcza kierowców zawodowych, przy liczbie np. 100 aut najczęściej 50% załogi musi stanowić rezerwa ze względu na przerwy od pracy, urlopy i inne okoliczności,
a rynek kierowców w Europie kurczy się w ekspresowym tempie, w przeciągu 3 lat ok. 50% obecnych będzie odchodziło na emerytury, a młodzi nie palą się do takiej pracy więc jak widzicie demografii nie da się oszukać...

to co sam uzyskałem z różnych źródeł i również z rozmowy z pracodawcą to:
1 tydzień szkolą w Polsce w Żarach (dolnośląskie), 1 tydzień w Holandii w Son, wtedy macie zapewnione zakwaterowanie i co najważniejsze jest to płatne, a później trasa 2 tyg. samodzielnie za drugim kierowcą, to tylko w Polsce i u Polaka szkolenia masz praktycznie za free lub jeszcze do tego dołożysz, bo i z takimi praktykami się spotkałem,

przewożą przeważnie sprzęt ciężki czyli pojazdy ciężarowe, ramy autobusów, maszyny rolnicze, sprzęt budowlany,

możecie na YouTube przejrzeć sobie filmiki z takich szkoleń (pod hasłem (De Rooy), są to głównie załadunki i rozładunki, sposoby mocowań ładunków, itp. oraz filmy z przykładowymi trasami z ładunkami,

praca nie jest lekka bo dochodzą załadunki i rozładunki, ale to doskonała szkoła na przyszłość, bo jak piszą Ci co przeszli De Rooya później jest tylko lżej, ale są też tacy co zostają i pracują długo i chwalą sobie pracę, więc należy to wyważyć wszystko, w sumie nigdzie nie ma lekko bo nie płaci się za leżenie, tylko jazdę i używanie głowy,

zarobki od 5tys w górę więc już pomału to się wyrównuje, że kierowca ok 7tys na m-c zarabia w UE, a na wyspach od 10tys w górę,

co do sprzętu widać, że na bieżąco wymieniają, firmy w Europie max po 5 lat trzymają auta, w tej chwili nie opłaca się dłużej eksploatować, a stan pewnie zależy od kierowców, bo każdy jest inny, jak wszyscy zaczną dbać o czystość i szanować to kolejni będą robić to samo, kabiny mają niższe ze względu na specyfikę transportu,

co do reszty to już lepiej samemu spróbować niż się zastanawiać jak jest i czy dobrze czy źle, do odważnych świat należy, powodzenia wszystkim życzę i zadowolenia z pracy i życia bo za krótkie jest żeby tylko narzekać,

pozdrawiam
2
troll 2015-07-07 20:13:47
wiatam, czy ktos był na szkoleniu w nieodległym czasie, moze mogłbym sie dowiedziec czegos wiecej jak na temat szkolenia, pracy, zakwaterowania?? pozdrawim
1
Palio 2015-07-12 12:42:19
Witam. Przyłączam sie do postu. Jadę do Zar ze S-cia. Na 17.07. Zy ktoś jedzie z zachodniopomorskiego?
troll 2015-07-13 18:34:17
siemka Palio, jak zdobedziesz jakies dosiadczenie po odbytym szkoleniu prosba o kontakt damek889@wp.pl, rozważam poważnie wyjazd prośba o szczegóły, pozdro i powidzenia
Palio 2015-07-13 20:26:23
Ok. Na pewno napiszę. Dam znać. Pozdrawiam
troll 2015-07-14 22:23:04
jakbys mogl ewntualnie numer podrzucic do siebie na maila tez byłbym wdzieczny. 3mka
1
Cin 2015-07-14 22:25:26
Witam, na rozmowie powiedzą wam co i jak, pokażą kilka fotek i poopowiadają jak jest tam super. Tydzień szkolenia w Żarach to przede wszystkim słucha teoria. Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnia firma. Jeśli ktoś nie jest debilem, powinien przejść. Ogólnie warunki dobre. Kolejny Tydzień to szkolenie w NL. Nauka polega na ładowaniu samochodów ciężarowych na lorę, nie jest lekko, ale wszystkiego można się nauczyć. Warunki mieszkaniowe i żywieniowe dużo gorsze jak w Polsce. Wszystko kończy się egzaminem polegającym na samodzielnym załadowaniu zestawu, po tygodniu powtarzaniu tego w kółko, nie jest to takie trudne. Samochody w firmie to przegląd wszystkiego co jeździ, nie mówię tylko o markach pojazdów, ale również o stanie technicznym. Większość jest w stanie dobrym, lecz zdarzają się trupy do których strach wsiadać. Pojazdy wyposażone są w lodówki, które zazwyczaj działają. Jeśli ktoś nie boi się ciężkiej pracy to polecam, jeśli dotychczas jego zajęcia polegały na kręceniu kółkiem i od czasu do czasu podczepieniem naczepy, zdecydowanie nie jest to robota dla niego. pozdrawiam
troll 2015-07-15 20:32:22
Witam kolego, mam rozumiec ze byłes na tym szkoleniu osobisie czy moze maasz wiedze od kogos bliskiego? ja w ogole nie pracowalem jako kierowca dlatego zaczlaem szukac ofert gdzie zatrudnia ludzi do przyuczenia i przypadkowo wpadlem na ogloszenie z de rooy. dzieki za info miło ze ktos zaglada i czyta posty, pozdrawiam.
troll 2015-08-18 21:41:07
witam wszystkich, odbył ktos szkolenie w firie de rooy moze podzielicie sie opiniam, pozdro
troll 2015-08-24 23:29:56
HEY,dzieki wielkkie za kila słów wciaz rozwazam tego pacodace, pzdr
ce kiero 2015-09-16 17:08:16
na ile podpisuje sie 1 umowe jako kierowca czy np gdy sie zrezygnuje po miesiacu to kaza zwracac $$ za ten kurs ?? czy zapewniaja zakwaterowanie w holandii po ukonczeniu kursu ? jakie warunki finansowe ?
Lechu 2015-09-27 14:37:37
Witam! Chcialbym pojechac na to szkolenie z Gdanska na 1.10.2015. Mowili bym przyjechal juz spakowany itp. Co trzeba by zabrac w pierwsza taka podroz? Jest to 2 tygodnie szkolenia i potem od razu 3 tygodnie w trasie czy jak? Wiecie moze czy samochody maja nawigacje czy trzeba miec swoje? Jak z posciela? Jak z kuchenka czy czyms takim? Pozdrawiam.
1
Artures 2015-10-08 17:32:59
I jak Lechu ? Byles na tym szkoleniu ?
związek y 2015-12-10 18:16:48
okej na goraco pisze jeszcze z siedziby firmy w Son, 2 miesiace robilem, 4 tyg w trasie, szkolenie i spanie w ciasnej budzie, tacho przeginka wiadomo, planerzy amatorka, rzucaja sie i szukaja dymu :D auta stare, trzesie, ciasno, ciezkie zaladunki, kasa niejasna, tyle w telegraficznym skrocie, ciesze sie ze juz koniec xd
Yurii 2016-01-18 12:54:43
Kierowcy !!! który pracuje w de Rooy. Napisać telefon. Mam pytanie !!
Yurii 2016-01-18 19:39:15
Trudno mi pisać w języku polskim. Jestem łatwo rozmawiać. Chcę wiedzieć o szczegółach pracy w De Rooy.
kokosz 2016-02-12 10:36:06
A młodych już nie biorą?
Zenek 2016-02-13 09:12:17
Ja dzwoniłem przed świętami do Żar to kobita powiedziała ,że rekrutacja dla młodych wstrzymana i kazała bliżej wiosny dzwonić
Zenek 2016-02-14 16:42:36
Rekrutacja jest ,ale dla tych z doświadczeniem
kierowca 2016-03-28 16:07:12
byłem tam szkoliłem się i jeździłem powiem szczerze praca nie na moje nerwy zakłamanie planerów i próba wycyckania kierowcy z każdej możliwej strony wytrzymałem te ich pół roku bo z miesiąca na miesiąc zarabiałem mniej zrównało mi się z zarobkami na plandece więc po co się denerwować i użerać o należące się pieniądze dużo obiecują i tyle poza tym pracujesz 3 tyg na 5 dni wolnego nie masz czegoś takiego jak weekend w domu w niedziele wracasz w piątek wyjeżdżasz porażka
Były 2016-04-29 09:42:02
Niestety Nie piszą w ogłoszeniu że zarobki 7-9 tyś można osiągnąć gdy będzie przeginać się czas pracy i jazdy.Dodatkowo powroty do domu busem z pijaną chołotą gdzie z przestrzeni bagażowej unosi się zapach ropy z kilku baniaków-BEZCENNE.
Polecam :-)))
malutki 2016-10-07 16:32:58
Ta firma jest do bani tylko patrzą jak cie okraść z kasy na każdą wypłatę a jak odchodzi się z pracy to z wypłaty ostatniej nic nie dostaje nawet odlicza ciuchy a jak chcesz oddać to używanych nie chcą złodzieje jednym słowem
malutki 2016-10-07 16:35:02
Ta firma jest do bani tylko patrzą jak cie okraść z kasy na każdą wypłatę a jak odchodzi się z pracy to z wypłaty ostatniej nic nie dostaje nawet odlicza ciuchy a jak chcesz oddać to używanych nie chcą złodzieje jednym słowem
Aj 2016-10-07 18:40:36
Czym dokładnie zajmuje się Fleet Manager ze znajomością jęz. ukraińskiego i angielskiego? Jak rozumiem stosunkami?
2
Zostaw swoją opinię o de rooy poland - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie de rooy poland