Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o de rooy poland

Pracowałeś w firmie de rooy poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-11-12 02:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma ktora wykorzystuje kierowcow slabo placi bardzo duzo wymaga od pracownika poprostu dnoooooooo kierowca w de rooy traktowany jest jak smiec najgorszemu wrogowi nie zycze takiej pracy i pracodawcy byly kierowca z dlugoletnim stazem
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-11-20 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka jest prawda DE ROOY ma w dupie kierowców kasa tez nie jest dobra jak za taka prace tacho maja gdzieś płaca ale to ty ryzykujes bo planet musi się wykazać ze plan wykonał grafy smierdzace brudne ciasne i szkoda slow ta firma to wielki syf
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-11-20 12:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-11-20 12:25:59]:
Do tego dają teraz aneksy do umowy żeby się nie upominać o kasę za noclegi w kabinach nie zgodzisz się na ich warunki to cie zwolnia tak jest w tym napisane ta firma okrada kierowców z każdej strony na szkoleniu opowiadają jak to pięknie a to jedno wielkie bagno
zdjecie uzytkownika
poison - 2014-11-25 14:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos na szkolenie w piatek 28 listopada do Zar?
zdjecie uzytkownika
a co tam - 2014-11-28 19:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co tam takiego na tym szkoleniu bylo jest ;) podzielcie sie wrazeniami,... szczerze powiem wam, ze szukam dopeiro pracy i jak widze ze firma robi szkolenia to znaczy ze fajnie moze byc. chyba nie zposotaje nic innego jak teraz sie zglosic do pracy. myslicie ze mnie wezma czy mam szukac sobie innego zajecia ?
zdjecie uzytkownika
misza - 2015-01-11 20:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej .mam pytanko babka z DE ROOYA zadzwoniła do mnie i zaprosiła mnie na szkolenie jesli jestem zainteresowany. czy moze mi ktoś powiedzieć jaka jest ta firma DE ROOY? Z GÓRY DZIĘKUJE
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-01-15 19:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak, byłeś na tym szkoleniu @misza, bo jednak chyba nikt Ci nie odpisał, a ja tez jestem ciekawa tych szkoleń, jak będziesz miał cas no i oczywiście jak byłeś to napisz prosze jak to wygląd, bo interesuja mnie właśnie świeże informacje odnośnie tego jak ma to wszystko wyglądać naprawde i nie żałować potem.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-01-31 15:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karolina jak bys mogla to napisz do mnie jak najszybciej :) (darek471@wp.pl) lub ktos inny kto wczesniej tutaj pytal o opinie a teraz sam juz wie na prawde dokladnie co i jak.. pozdro! :)
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2015-01-31 16:32:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie - misza wlasnie juz minelo troszke czasu, moze byles na tym szkoleniu i sprawdzasz jeszcze ten watek czy moze juz sobie to darowales. Dobrze by bylo jakbys opisal jak bylo na tym szkoleniu to wtedy na pewno ulatwisz sytuacje paru osobom ktore tez potrzebuja informacji o szkoleniach w de rooyu.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-01 22:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
spokojnie, potrzebuja kierowcow wiec przyjmuja kazdego. Rozmowa wstepna w piatek okolo 4h a potem decydujesz czy zostajesz czy nie. Dla tych co z daleka to lepiej juz zabrac ze soba wszystko w walizce bo jak sie decydujesz to zostajesz juz na hotelu. Potem w poniedzialek rano jazda probna i jak wszystko o.k. To idziecie odrazu na badania i nastepnie szkolenie z MARCINEM. A po tygodniu do holandii na drugi tydzien szkolenia praktycznego i w droge:-)
zdjecie uzytkownika
karlos - 2015-02-03 12:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich
czy ktoś możne się wybiera w piątek na szkolenie do de Rooya?
bo ja się wybieram ale czy warto to szczerze nie wiem
zdjecie uzytkownika
daras3m - 2015-02-04 09:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz tą samą zagwostkę co ja? skąd jedziesz? daras3m@wp.pl
zdjecie uzytkownika
karlos - 2015-02-04 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ruszam z nowego dworu mazowieckiego
ale grubo się zastanawiam czy warto
kawałek drogi do przebycia jest
zdjecie uzytkownika
daras3m - 2015-02-04 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba skusze chociażby zobaczyć co i jak. paliwo spadło wiec 2stówki zaryzykować można. w pomorskim wszedzie pisza ze poczatkujacych przyjma ale jak przychodzi co do czego to albo kasa 2 razy mniejsza albo nagle nie potrzebuja nowego. wiec jakby co to do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
MARCIN1985 - 2015-02-10 14:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemanko wszystkim ja w ten piatek chce ruszc tam na rozmowe jade z wawy jesli ktos ma chec moge zabraz zawsze razniej
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-02-22 08:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na spotkanie 27.02 na spotkanie do de roku z podkarpacia?
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-02-23 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja sie zastanawiam czy jechac jestem z podkarpacia moze sie jakos dogadamy?
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-02-23 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy był ktoś juz w Holandii jako spawacz?? albo wybiera sie??
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-02-23 19:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i powielam pytanie ROBSONA o spawaczy w holi z góry dziękuje za odp
zdjecie uzytkownika
andree - 2015-03-06 13:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na rozmowę na(usunięte przez administratora) z Wielkopolski a dokładnie z Piły mogę zabrać mój tel(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mno - 2015-03-16 09:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na rozmowę 20.03 z podkarpacia?
zdjecie uzytkownika
rocc - 2015-04-07 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
rocc - 2015-04-07 16:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-04-08 00:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd dokładnie jesteś?
zdjecie uzytkownika
doman - 2015-05-27 17:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, więc jak tam w tej firmie znośnie? każdy jedzie na rozmowę ale żeby wstawić komentarz to już nie bardzo. do.man@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie de rooy poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy de rooy poland?
Zadaj pytanie
alert