Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o de rooy poland

Pracowałeś w firmie de rooy poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
daras3m - 2015-02-04 09:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz tą samą zagwostkę co ja? skąd jedziesz? daras3m@wp.pl
zdjecie uzytkownika
karlos - 2015-02-04 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ruszam z nowego dworu mazowieckiego
ale grubo się zastanawiam czy warto
kawałek drogi do przebycia jest
zdjecie uzytkownika
daras3m - 2015-02-04 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się chyba skusze chociażby zobaczyć co i jak. paliwo spadło wiec 2stówki zaryzykować można. w pomorskim wszedzie pisza ze poczatkujacych przyjma ale jak przychodzi co do czego to albo kasa 2 razy mniejsza albo nagle nie potrzebuja nowego. wiec jakby co to do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
MARCIN1985 - 2015-02-10 14:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Siemanko wszystkim ja w ten piatek chce ruszc tam na rozmowe jade z wawy jesli ktos ma chec moge zabraz zawsze razniej
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-02-22 08:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na spotkanie 27.02 na spotkanie do de roku z podkarpacia?
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-02-23 11:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja sie zastanawiam czy jechac jestem z podkarpacia moze sie jakos dogadamy?
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-02-23 12:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy był ktoś juz w Holandii jako spawacz?? albo wybiera sie??
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-02-23 19:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i powielam pytanie ROBSONA o spawaczy w holi z góry dziękuje za odp
zdjecie uzytkownika
andree - 2015-03-06 13:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na rozmowę na(usunięte przez administratora) z Wielkopolski a dokładnie z Piły mogę zabrać mój tel(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mno - 2015-03-16 09:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na rozmowę 20.03 z podkarpacia?
zdjecie uzytkownika
rocc - 2015-04-07 16:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
rocc - 2015-04-07 16:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos sie wybiera na rozmowe 10.04 własnie mnie zaprosili na rozmowe jestem z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-04-08 00:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd dokładnie jesteś?
zdjecie uzytkownika
doman - 2015-05-27 17:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, więc jak tam w tej firmie znośnie? każdy jedzie na rozmowę ale żeby wstawić komentarz to już nie bardzo. do.man@wp.pl
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-04 21:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
jestem zainteresowany tą firmą jako kierowca bez doświadczenia, proszę o prywatne komentarze na adres mailowy on1977pl@gmail.com ze zdobytego doświadczenia podczas szkolenia w PL i NL,
z góry dziękuję i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-06-23 12:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-06-04 21:48:10]:
Witam,
Czy ktoś się wybiera z Lubelskiego 26 na rozmowę?proszę o info.na adres a-mail jaaaaaa1@onet.pl
zdjecie uzytkownika
Santika - 2015-06-24 22:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie informacje odnośnie pracy jako kierowca międzynarodowy w De Rooy Poland - chodzi mi przede wszystkim o pojazdy jakimi się kierowcy poruszają - czy są to jakieś trupy czy w miarę świeże auta i czym konkretnie jeździcie. Widzę, że na gwałt poszukują kierowcy międzynarodowego w każdym województwie w Polsce ... obłęd
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-28 11:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że ciągle szukają to już normalne zjawisko na rynku pracy zwłaszcza kierowców zawodowych, przy liczbie np. 100 aut najczęściej 50% załogi musi stanowić rezerwa ze względu na przerwy od pracy, urlopy i inne okoliczności,
a rynek kierowców w Europie kurczy się w ekspresowym tempie, w przeciągu 3 lat ok. 50% obecnych będzie odchodziło na emerytury, a młodzi nie palą się do takiej pracy więc jak widzicie demografii nie da się oszukać...

to co sam uzyskałem z różnych źródeł i również z rozmowy z pracodawcą to:
1 tydzień szkolą w Polsce w Żarach (dolnośląskie), 1 tydzień w Holandii w Son, wtedy macie zapewnione zakwaterowanie i co najważniejsze jest to płatne, a później trasa 2 tyg. samodzielnie za drugim kierowcą, to tylko w Polsce i u Polaka szkolenia masz praktycznie za free lub jeszcze do tego dołożysz, bo i z takimi praktykami się spotkałem,

przewożą przeważnie sprzęt ciężki czyli pojazdy ciężarowe, ramy autobusów, maszyny rolnicze, sprzęt budowlany,

możecie na YouTube przejrzeć sobie filmiki z takich szkoleń (pod hasłem (De Rooy), są to głównie załadunki i rozładunki, sposoby mocowań ładunków, itp. oraz filmy z przykładowymi trasami z ładunkami,

praca nie jest lekka bo dochodzą załadunki i rozładunki, ale to doskonała szkoła na przyszłość, bo jak piszą Ci co przeszli De Rooya później jest tylko lżej, ale są też tacy co zostają i pracują długo i chwalą sobie pracę, więc należy to wyważyć wszystko, w sumie nigdzie nie ma lekko bo nie płaci się za leżenie, tylko jazdę i używanie głowy,

zarobki od 5tys w górę więc już pomału to się wyrównuje, że kierowca ok 7tys na m-c zarabia w UE, a na wyspach od 10tys w górę,

co do sprzętu widać, że na bieżąco wymieniają, firmy w Europie max po 5 lat trzymają auta, w tej chwili nie opłaca się dłużej eksploatować, a stan pewnie zależy od kierowców, bo każdy jest inny, jak wszyscy zaczną dbać o czystość i szanować to kolejni będą robić to samo, kabiny mają niższe ze względu na specyfikę transportu,

co do reszty to już lepiej samemu spróbować niż się zastanawiać jak jest i czy dobrze czy źle, do odważnych świat należy, powodzenia wszystkim życzę i zadowolenia z pracy i życia bo za krótkie jest żeby tylko narzekać,

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
troll - 2015-07-07 20:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiatam, czy ktos był na szkoleniu w nieodległym czasie, moze mogłbym sie dowiedziec czegos wiecej jak na temat szkolenia, pracy, zakwaterowania?? pozdrawim
zdjecie uzytkownika
Palio - 2015-07-12 12:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Przyłączam sie do postu. Jadę do Zar ze S-cia. Na 17.07. Zy ktoś jedzie z zachodniopomorskiego?
zdjecie uzytkownika
troll - 2015-07-13 18:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka Palio, jak zdobedziesz jakies dosiadczenie po odbytym szkoleniu prosba o kontakt damek889@wp.pl, rozważam poważnie wyjazd prośba o szczegóły, pozdro i powidzenia
zdjecie uzytkownika
Palio - 2015-07-13 20:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok. Na pewno napiszę. Dam znać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
troll - 2015-07-14 22:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakbys mogl ewntualnie numer podrzucic do siebie na maila tez byłbym wdzieczny. 3mka
zdjecie uzytkownika
Cin - 2015-07-14 22:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, na rozmowie powiedzą wam co i jak, pokażą kilka fotek i poopowiadają jak jest tam super. Tydzień szkolenia w Żarach to przede wszystkim słucha teoria. Zakwaterowanie i wyżywienie zapewnia firma. Jeśli ktoś nie jest debilem, powinien przejść. Ogólnie warunki dobre. Kolejny Tydzień to szkolenie w NL. Nauka polega na ładowaniu samochodów ciężarowych na lorę, nie jest lekko, ale wszystkiego można się nauczyć. Warunki mieszkaniowe i żywieniowe dużo gorsze jak w Polsce. Wszystko kończy się egzaminem polegającym na samodzielnym załadowaniu zestawu, po tygodniu powtarzaniu tego w kółko, nie jest to takie trudne. Samochody w firmie to przegląd wszystkiego co jeździ, nie mówię tylko o markach pojazdów, ale również o stanie technicznym. Większość jest w stanie dobrym, lecz zdarzają się trupy do których strach wsiadać. Pojazdy wyposażone są w lodówki, które zazwyczaj działają. Jeśli ktoś nie boi się ciężkiej pracy to polecam, jeśli dotychczas jego zajęcia polegały na kręceniu kółkiem i od czasu do czasu podczepieniem naczepy, zdecydowanie nie jest to robota dla niego. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
troll - 2015-07-15 20:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolego, mam rozumiec ze byłes na tym szkoleniu osobisie czy moze maasz wiedze od kogos bliskiego? ja w ogole nie pracowalem jako kierowca dlatego zaczlaem szukac ofert gdzie zatrudnia ludzi do przyuczenia i przypadkowo wpadlem na ogloszenie z de rooy. dzieki za info miło ze ktos zaglada i czyta posty, pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie de rooy poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy de rooy poland?
Zadaj pytanie
alert