brak logo

SAS Institute

Warszawa

Opinie o SAS Institute

gosciu 2015-03-15 01:10:31
Oczywiscie, ze sa. Jak siedzi sie w robocie cala dobe to jak wyglada zycie rodzinne? Nie ma go.
Zreszta wg prokurenta to lepszy jet czlowiek bez rodziny, dziewczyny, ktore maja dzieci slysza, zeby kolejny raz tego nie powtarzaly. oczywiscie zartem jest to mowione
1
whatthefuck 2015-03-21 21:54:13
Mobbing w Sasie jest na porządku dziennym, nie wiem gdzie szkolą tych pseudomenadżerów.
zainteresowany 2015-03-24 15:26:02
na stanowisku sprzedażowym o jakich pieniążkach można mówić, jakie auto służbowe? jaki social?
1
yes_fuck 2015-03-25 09:47:30
U samej prokunrent-prezeski sie szkola
niki 2015-03-27 08:57:33
auto stare, social ok, 'pieniazki' rozne, zalezy ile wyszarpniesz i jaka maja potrzebe. sprzedawcy czesto rotuja, jak jest sie nowym sprzedawca, dostaje sie kiepski portfel klientow, a jak wychodzi ci sprzedaz, to twoj przelozony zabiera ci deal, a ciebie wywala na wczesniejszym etapie
1
Wolny :) 2015-04-08 13:43:07

Podsumowanie pracy w tej firmie:: Brak przepływu informacji, jednoznacznego określenia ról zawodowych i brak wsparcia – zgodnie z badaniami wszystkie te elementy środowiska pracy w bardzo dużym stopniu korelują sie ze mobbingiem, przemoca werbalna, psychiczna.
asak 2015-04-13 10:59:50
True
czesiek 2015-04-15 08:50:07
Szukaj
doradca 2015-04-22 21:16:12
Idź i spróbuj nie pytaj się czy warto czy nie ocenisz po współpracy. Wyciąg od nich maks kasy ile możesz
radca 2015-04-25 07:05:03
Jejku, po co takie pytanie. Brzmi to jakby ktos z firmy sondowal pracownikow co mysla o swoim miejscu pracy.
Wyslij CV, jak zaprosza idz na rozmowe, albo nie czekajac zadzwon do HRow.
pamietaj tylko, ze trzeba ciagnac na pocatku maksymalnie kase, bo pozniej nie ma w SASie juz zadnych podwyzek, premii, szkolen, nic. Ile wyciagniesz tyle bedziesz mial do konca wtej firemce.
czesiek 2015-04-27 07:41:32
Jak na pierwsza prace moze byc. Ale: brak rozwoju, szkolen, firma zle zarzadzana, podchody, mobbing.
Firma srzedazowa, amerykanska, wazna jest sprzedaz oprogramowania, rozwoj oprogramowania jedynie przez usa robiony, w polsce to najwyzej swiecenie oczami przed klientem moznarobic.
trzeba na rozmowie o prace wyciagnac maksymalna kase, pozniej nie ma podwyzek, premie to raczej 'nagrody' uznaniowe.
stef 2015-05-03 09:24:36
po znajomosci
gosciu 2015-05-18 08:02:05
Po znajomosci. Teraz to 'prezesowa' to prokurentka, jest czlonek zarzadu na polske, wiec ciekawe jak wyglada teraz rzadzenie
czesiek2 2015-05-26 02:23:47
Czeska, Nie chodzi o wyklocanie sie i odchodzenie w srodku projektu, jak robia desperaci..
Praca ma polegac na tym, ze czlowiek jest doceniany, ze jego praca jest doceniana i odpowiednio wynagradzana dlatego, ze jest wiele warta. A SAS Programmer to praca miesa 'armatniego'.
Nie warto. Zreszta dlatego stanowisko jest wolne 'od pewnego czasu'
asetka 2015-06-01 14:08:36
Jak do bankowosci to nie warto
gosc 2015-06-22 09:11:33
Nie mozecie znalezc ludzi chetnych do pracy w SAsie? Nic dziwnego, po tym co sie tam wyprawia z ludzmi.
Co do pytan - to wszystko w opiniach jest zamieszczone
1
Never_Again 2015-07-16 12:43:56
Omijać szerokim łukiem.
2
gosc 2015-07-24 08:09:52
Bo nie daja nic w ofercie w zamian.
Tego typu firmy szukaja ludzi wtedy, gdy maja projekty, a pozniej, po skonczeniu nie ma co robic.
Nie ma znaczenia do jakiego dzialu szukaja, typ pracy ten sam, a poza tym to co masie zmienic, jezeli zarzadaja firma stale ci sami ludzie? te same metody 'pracy' i zarzadzania, te same sztuczki.
Omojac
lesiu 2015-07-24 08:10:38
Wredni
1
ktoscos 2015-08-21 12:07:08
Ha, ha, ha! W Sas nikt nikomu nie pomaga, bo wiadomo, ze jak podzielisz sie wiedza, to zaraz zostaniesz wymieniony!
Pogadaj z handlowcami - oni stale cos robia i czesto im nie wychodzi, wiec wiedza jak to jest!
Moze piszesz o ulubiencach prokurentki, ktorzy rzeczywiscie cos robia i czesto im nie wychodzi, wiec radza sie swoich podwladnych, ktorzy bywaja kompetentni i rzeczywiscie moga uratowac beznadziejna sytuacje, ale i tak cala zasluga zawsze jest przypisywana przelozonemu.
Ha, ha, ha! Dobre, naprawde!
2
beska 2015-08-27 09:51:36
No, cos w tym jest. Nie wiadomo dlaczego jedni utrzymuja sie na swoich stanowiskach, mimo, ze nie maja osiagniec, a inni sa sekowani przez prokurentke i pozostalych. Moze to korporacyjna zazdrosc albo stategia zarzadzania firma - chaos, konflikt. Moze tez to, ze prokurentka 'nie zdazyla' wplywa na takie a nie inne zarzadzanie.
Sa tacy, co np mimo, ze nie jezdza do klientow, to maja samochod sluzbowy, podczas, gdy ci co robia przy projektach i stlae sa u klienta samochodu nie dostaja. Takie zarzadzanie. Zostaja ci, ktorym odpowiada ten styl.
1
pesta 2015-09-26 00:06:39
Podobno mozna pracowac w SAsie zdalnie. Jedna znajoma namawia na tego inzyniera, przeniosla sie do Gdanska, nie pojawia sie w pracy - pracuje zdalnie i nawet ma samochod firmowy mimo, ze nie jezdzi do klientow.
Warto sie zastanowic
stary 2015-10-01 22:02:24
To ja zwolnia
rympałka 2015-10-08 11:59:32
Jeśli jesteś dynamiczną osobą zdecydowaną by z rozmachem rozpocząć karierę w sprzedaży w branży IT, a do tego właśnie skończyłeś studia lub jesteś studentem ostatniego roku to mamy coś dla Ciebie! Rozpoczynamy rekrutację na stanowisko Associate Account Executive
Do roboty http://www.sas.com/pl_pl/offers/associate-account-executive.html
cikawski 2015-10-24 01:24:31
lobbystka?
1
vistek 2015-11-11 21:33:17
Jak kusi to probuj, a nie wypytuj na blogu.
Info dla Ciebie - zatrudnienie na stanowisku Wsparcia Klienta/Sprzedazy nie jest nigdy stabilne :) Taki job.
A premii nie ma, ale rzeczywiscie pensja na czas
Bulta 2015-11-16 11:45:52
Nie ma premii, podstawa jest. Na czas, ale premii nie ma, bywaja tzw 'nagrody' - nie dla wszystkich.
Podwyzek tez nie ma.
Ale kase trzeba zarabiac, dlatego SAsowcy zgadzaja sie na najwieksze upodlenia.
A, i jeszcze najwazniejsza sprawa - trzeba chodzic z wlasnej inicjtywy do 'spowiedzi' u prezeski. czyli opowiadac jej co tam w w firmie piszczy, kto, z kim i co robi, co mowi, czy zadowolony czy nie. Dzieki dobrym newsom kariera gwarantowana
Olek 2015-11-18 15:38:52
A czy zatrudniaja jeszcze sprzedawcow 'normalnych' czy tylko Inzynierow Wsparcia? Bo podobno SAS wykorzytuje do sprzedazy od jakiegos czasu firmy partnerskie, czyli tak jakby sprzedaz bierze na siebie inna firma?
Warto tam zglaszac sie na sprzedawce czy lepiej do partnerow?
bylymisiek 2015-11-29 14:43:03
Lepiej do partnerow - maja wiekszy wybor rozwiązań innych partnerow, wiec wieksze szanse na sprzedaz. No i firma moze byc bardziej chetna do upustow zeby zrobic sprzedaz.
Taka moja rada z doswiadczen
1
~moska 2015-12-07 11:03:55
Z Okazji Konca ROku i Swiat wszystkiego Najlepszego dla bylych i obecnych Sasowco!
Trzymajcie sie w tych czasach!
1
litle_chicken 2015-12-07 23:05:08
Poszukują ludzi do (usunięte przez administratora)na resztę nierobów ;) bo Ci co mają dość zawijają się stamtąd
1
sie wie 2015-12-13 22:26:18
1500 netto B2B Wesołych Świąt
~Czerka 2015-12-21 16:03:56
Monia, sorry, ale jezeli interesuje Cie posada tylko dlatego, ze nie jest ciezka, to po prostu oznacza, ze nie nadajesz sie do zadnej pracy.
Nawet tej malo platnej za 1500 netto. I nawet w Sasie sie nie nadajesz.
Chyba, ze to oferta 'puszczona' przez PR SASa zeby zwabic kogos - jesli tak, to tez nie zadziala.

Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku SASowcy!
~jost 2016-01-01 10:01:06
Tak, tak, tak - praca 'rozwojowa', od 'zera do milionera' i takie bzdury to tylko PR-owiec wymysli.
To nie jest praca rozwojowa, dostajesz stanowisko, pensje stala do konca zatrudnienia w tej firmie. Firma jest mala, to jak moze taka robota byc rozwojowa? No, ludzie, myslcie! Przeciez tam nie ma nawet sciezki kariery, bo niby jak to zrobic, jak ludzi malo? chyba, ze rozwoj to zmiana nazwy stanowiska.
A osoby, ktora szuka latwej roboty rozwoj nie interesuje. I wlasnie dlatego ma szanse na prace w sasie - chec rozwoju i kreatywnosc, to cechy, ktore budza tam zawisc i zaniepokojenie, potrzebni w Sasie sa ci, ktorzy haruja, wykonuja oglupiajace czynnosci, ale rozwojac sie nie potrzebuja i nie chca.
Ambitni i kreatywni sa odrzucani przez SASa jako ci, ktorzy sa 'zrodlem fermentu' - bo przez takich to inni tez musza sie wykazywac kreatywnoscia,a to meczace
~bylym 2016-01-04 04:34:13
a ma pojecie o PR-rze, a m :) wiem, bo z doswiadczenia w tamtejszej firmie mowie :)
Tresc ofert to tylko tresc :0 O tym trzeba pamietac przyslzi prezesi i prezeski rozwojowi :)
Byla asysta 2016-01-10 20:08:09
Asystentka ds administracyjnych ma 'ludzi pod soba'? Jakich?
~kon 2016-01-11 14:39:03
Nie wiedzialem, ze asystent/tka administracyjna kontroluje ludzi 'pod soba', ze ma w ogole jakis ludzi.
Ale juz mnie nie dziwi, bo doskonale pasuje do sytuacji firmy - tak jak nowa reforma, widac gora w SAS musi znac wszystkie kroki swoich pracownikow i je kontroluje i w zaleznosci od ich poczynan albo nagradza albo gani.
Wielka Siostra i brat patrza!
~becik~ 2016-01-12 10:27:37
E tam, nawet nie umiecie napisac ogloszenia o prace - jak sie 'przejezyczacie' w temacie obowiazkow juz na tak wczesnym etapie, to co jest pozniej?

~jostaczes 2016-01-15 10:18:34
A wlasnie, ze nalezy patrzec na to jak pracuja HR-y.
Praca HR-ow wplywa na organizacje calej firmy. To wazny element. Chyba HR-y pisza ogloszenia, wstepnie dokonuja selekcji zglaszajacych sie do pracy majactym samym wplyw na ksztalt organizacji.
jesli nie potrafia napisac ogloszenia, to oznacza, ze nie jest dobrze. Pierwszy kontakt z firma ma sie poprzez HR-y. A jak jest tak slabo to znak, ze lepiej nie bedzie
~emo 2016-01-23 18:28:15
Asystentka ds administracyjnych to wazne stanowisko? Poprawcie ogloszenie, a jak piszecie na forum to myslcie
gosc 2016-01-27 15:34:19
'Asstentce daja nawet umowe o prace' - slowo 'nawet ' podsumowuje bezblednie firme.
Wiem z doswiadczenia. nawet nie warto obserwowac.
sandy 2016-02-01 08:50:35
Ida wielkie zmiany! Trzymajcie sie!
1
zainteresowany 2016-03-14 11:49:43
Na portalu SAS sa informacje o naborze na PM do finansow. Myslicie, ze warto? Pytam SASowcow, bo zanim sie zaaplikuje warto poznac opinie ludzi, ktorzy pracowlai w firmie zeby nie wdepnac w jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Czy PM musi sprzedawac i czy jest zalezny od sprzedawcow? Bo to torche inne podejscie i zakres niz w standardzie.
Pls, dajcie jakies info
olek 2016-03-22 10:50:32
Jesli daja na portalu informacje, ze sa mozliwe awansy i podwyzki i namawiaja na aplikowanie to oznacza, ze ludzie odeszli sami albo zwolnieni.
Rozwiewam marzenia: HR specialist nie ma szansy na podwyzki ani awans w firmie sprzedazowej, bo nie generuje sprzedazy i nie wplyw ana poziom wypracowanego zysku. Taki job: szanse na podwyzki ma ten, kto przynosi pieniadze.
Radze wiec sprobowac jako sprzedawca
gosc 2016-03-27 10:11:58
Probuj, po kilku latach zobaczysz.
CHyba jestes swiezynka na rynku skoro pytasz o takie oczywiste rzeczy. Najpierw popatrz jacy ludzie sa pokazywani na stornie, sprawdz ile lat tam pracuja. Zobaczysz, czy komorki zajete sa od dawna. jesli tak, to znaczy, ze beda jeszcze dlugo zajete. Poza tym zobacz ilu praconiwko zatrudnia firma. Jesli nie ma ich za duzo, to jak mozna awansowac? Musielby zmieniac co chwile stanowiska albo zwlaniac ludzi. Awansowac mozna wtedy, gdy firma rozwija sie, wtedy tworza sie nowe miejsca. Zwykle firmy sprzedazowe nie sa rozwojowe. Zwlaszcza jesli realizuja pozniej projekty poprzez partnerow. jak maja partenrow to nie ma awansu, bo po co.
chetny 2016-03-30 12:49:23
Wiecie cos o firmie SCS EXPERT? czy to firma corka SASa w Polsce, czy co to jest? Niby dziala we wspolpracy, ma siedzibe w tym samym budynku, prezesem SCS jest dyrektor SAS.
Pytam, bo chce zmienic prace i nie wiem czy aplikowac wprost do SASa, czy do SCS. No i czy SCS ma powiazania z SASem, czy przedzie oddzielnie i tylko na kotrakcie albo na zlecenie.
jak wiecie cos to dajcie znac pls. Aplikowalbym do SASa, ale mam stabilna, choc malo rozwojowa robote, tylko nie chcialbym wdepnac w sytuacje, w ktorej SAS przeniesie mnie na sile do firmy zaleznej.
Ciekawe tez, czy SCS powstala po to by ciac koszty w SASie i czy przez to SAS zostanie firma stricte sprzedazowa, a caly IT i konsulting bedzie umiejscowiony w SCS. No i jaka jest szansa zeby robic projekty w SCS, bo jesli to tylko jeden z wielu partnerow SASa, to niekoniecznie bedzie dobrze, bo klient wybierze sobie najtansza firme.
1
vera 2016-03-30 20:04:18
Rozwoj to nie jest wylacznie kasa :) Rozwoj to sciezka kariery, to zdobywanie nowych kompetencji, nowych obszarow wiedzy. To jest rozwoj. Akasa, owszem, wazna jest, ale musi byc i rozwoj
denciak 2016-04-02 10:26:55
Praktyki zwykle sa bezplatne
luk 2016-04-07 06:01:17
Pytanie do obecnie pracujących:
Jak wygląda praca w IT ( czy jest rozwojowa :) )?
Czy są szanse wyjazdu do zagranicznych oddziałów ?
Szymon 2016-05-06 11:55:09
Wiesz co, no to co ofertują to jest naprawdę spoko, ja akurat nie chciałem nigdy być asystentka, hehe, ale uważam, że nie będzie źle, przegladałem to dość mocno i uważam, że jest okej ogłoszeniem, próbuj
Zostaw swoją opinię o SAS Institute - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAS Institute