brak logo

Fashion Italia

Janki

Opinie o Fashion Italia

anonim 2011-07-30 10:18:39
Firma ktora ma gdzies jakiekolwiek przepisy, zaady czy bezpieczenstwo pracownika. zatrudniaja na mnimalna krajowa, placa troche wiecej, nadgodziny platne normalnie jak za godzine. Szefem jest hindus który cały czas sie drze na pracownikow, nie ma pojecia o fukcjonowaniu magazynu. Pracownikow jest 2 -3 na magazynie i kierowca, jeden kierownik tez hindus, szef, szefowa i ojciec szefa ktory caly czas sie wtraca w twoja prace, jest wiecej osob ktore wydaja rozkazy niz ludzi. Samochod to citroen jumper ktory kopletnie nie byl serwisowany od 90 tys. km szef z bolem zmienial mu klocki niestety na tarcze sie juz nie zgodzil, zawieszenia niema skrzynia sie sypie tak jak sprzeglo, nie ma geometri, oszczedza na wszystkim co dotyczy pracownika. wytrzymalem tam miesiac pewnie porobilbym tam jeszcze troche ale szef zaczal mnie wyzywac od glupkow, takie wyzywanie szefa jest na porzadku dziennym nieraz tam sie slyszy : \"bezmozgowce\" glupki\" on mysli ze jestes niewolnikiem z Indii moze tam sie tak pracuje ale nie tutaj. Nie ma tam czlowieka ktory popracowal chyba dluzej ja bynajmniej nie spotkalem.
ja 2011-12-08 18:31:22
Wszystko co napisałeś Anonimie to niestety prawda! Szef to totalny tyran, który nie szanuje swoich pracowników. No i do tego wszystkiego jest jego przeinteligentna żona. Przestroga dla wszystkich szukających pracę: lepiej myć podłogę w MC DOnalds niz praca w tej firmie.
pracownik 2011-12-15 14:23:53
Witam,
Proszę Państwa osoby które to piszą niestety nie mają pojęcia co znaczy praca w innych Firmach tam to dopiero są tyrani.
Pracuję w Fashion Italia już dłuższy czas nie mam żadnych problemów Szefostwo to bardzo dobrzy ludzie zawsze idą na rękę płacą na czas pamiętają o urodzinach, imieninach i świętach. A pracować i słuchać to trzeba w każdej firmie.
Niestety ludzie którzy nie mają inteligencji piszą takie głupoty.
Jeżeli jesteście tacy Mądrzy to otwórzcie firmę wtedy pogadamy.
Proszę nikogo niewinnie nie obrażać.
pracownik 2 2012-03-08 20:54:39
Witam,
ja także nie zgadzam się z panem anonimem!!! praca w tej firmie jest bardzo ciekawa, można się dużo nauczyć. A jeżeli chodzi o szefostwo to pierwsza klasa- zawsze idą na ręke, pieniądze są wypłacane na czas a nawet przed czasem( pensja satysfakcjonująca) nigdy nie było problemu żeby wziąść wolny dzień. Nie rozumiem poprzednich opinii. Ale coś za coś , raczej ci panowie nie zasługiwali na przynajmniej normalne traktowanie. Najlepiej pracować beznadziejnie a później psuć opinie w internecie. Nie wierzcie w to co piszą!
ona 2013-01-07 18:23:04
A ja mam ptakie pytanie o którym FI piszecie tym w Jankach czy tym w Rzgowie?
pracownik2 2013-05-08 15:25:46
Witam,
jeżeli chodzi o pensję to mi akurat wystarczało i oczywiście dla mnie była to suma satysfakcjonująca. W tej firmie nikt między sobą nie rozmawiał o pensjach dlatego nie wiem ile zarabia magazynier, pracownik biurowy. Ja pracowałam w biurze i było super. Poznałam wielu ciekawych ludzi. Nie wiem jak jest teraz ale każdy ma swoich indywidualnych odbiorców o których dba, "decyduję,, o cenie itd.Umowa o pracę jest na rok. Ogólnie bardzo miło wspominam tę prace.
2013-09-01 15:46:35
umowa najniższa krajowa zarobisz trochę więcej traktują pracownika jak niewolnika ogólnie DNO ,
gość 2013-09-16 16:35:29
Traktują pracownika jak dno? właśnie dlatego obcokrajowcy dorabiają się pieniędzy w Polsce - mają nas za niewolników - ta firma widocznie nie stanowi wyjątku. A najciekawsze jest to,że większość pozytywnych komentarzy takie fircyki wystawiają sobie sami :).
1
gosiak 2014-01-18 15:57:26
Płaca? Hahaha Najniższa krajowa!!!! A pracownicy tyrają za pięciu i ciągle jest wszystko źle. Nawet jeśli pracują sumiennie. Post napisany pozytywnie z pewnością został napisany przez szefową albo znajomków. Szczyt wszystkiego!!!!! Nawet charakter i sposób wypowiadania się jest taki jakim się posługiwali cwaniaczki. Nie znam!!!!!!!!! Powtarzam!!!! Nie znam ani jednego pracownika, który chwaliłby ich w ten sposób. Wszystko co napisane o tej rodzince to prawda. Do tej pory mają problemy z zatrudnieniem pracowników.
Ja 2014-03-15 20:32:42
Zgadzam się z Tobą w 100 %, (usunięte przez administratora) Nie znam osoby, która by miała miłe wspomnienia związane z tą firmą. I mogę dać sobie rękę prawą i lewa uciąć, że nikt tam długo miejsca nie zagrzeje, gdyż nie da się wytrzymać z tymi ludźmi, chyba, że zatrudnią psychiatrę (ale i on nie wytrzyma) :)
kuroń 2015-01-17 23:23:16
nie sądzę , aby mieli cos co mogłoby Cię obecnie zainteresować. Rzeczywiście już od dłuższego czasu nie mieli żadnych ofert pracy, a zazwyczaj ogłaszali się z nimi na portalach typu właśnie gowork. Myślę , że lepiej abyś zaczął szukać zatrudnienia w innych firmach , bo tu niestety możesz się nie doczekać
AMita 2015-03-21 12:59:40
Wiele pytań i głosów się pojawia a żadnej odpowiedzi. Jak to jest, czy tam w ogóle ktoś pracuje dla nich mając świadomość istnienia tego forum, bo od bardzo dawna nie ma konkretnej informacji co słychać w firmie. Trochę to mylące, bo nawet nie wiadomo czy warto ruszać się do Janek aby dowiedzieć się, że nic może nadal nie być...
Gość 2015-03-23 13:33:08
W Jankach już firma nie istnieje, przenieśli się do Rzgowa.
[ink 2016-08-15 22:09:38
a możesz powiedzieć czy w obu tych lokalizacjach jako szwaczka bym miała wypłacane takie samo wynagrodzenie czy są jakieś różnice i coś jednak polecasz?
Zostaw swoją opinię o Fashion Italia - Janki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fashion Italia