Media-press.tv Spółka Akcyjna

Kraków

Opinie o Media-press.tv Spółka Akcyjna

pff 2015-07-30 13:00
Mam prośbę. Czy jest tu ktoś, kto miał do czynienia z media-press i mógłby napisać, na czym dokładnie polega praca na stanowisku redaktora u nich. Bo jednak co wydawnictwo, to inne realia. Znam dobrze język francuski i mam doświadczenie jako redaktor, z tym, że w polskim wydawnictwie. Może ktoś pomoże.
3
pff 2015-07-30 13:02
Mam prośbę. Czy jest tu ktoś, kto miał do czynienia z media-press i mógłby napisać, na czym dokładnie polega praca na stanowisku redaktora u nich. Bo jednak co wydawnictwo, to inne realia. Znam dobrze język francuski i mam doświadczenie jako redaktor, z tym, że w polskim wydawnictwie. Może ktoś pomoże.
2
misiek 2015-08-20 13:32
to jest dawne A plus C, poszukaj pod tą nazwą
anabelka 2015-08-29 16:20
oo! dzięki @misiek za podpowiedź, mnie też interesowało ale po wpisaniu tych danych na google wyskakuje po prostu już media press tv. ja też jestem zainteresowana, tylko że ofertą w redakcji hiszpańskojęzycznej i ciekawa jestem jak to wygląda, poszukują chyba sporo ludzi, tylko że mieszkałam parę lat w hiszpani nie mam potwierdzonej znajomości języka jakimś papierkiem
ks 2016-01-26 10:13
poszukuję jaiejś oracy ze stabilnymi warunkami, słyszałem, że spokojnie media press do tej roli się nadaje, ale czy anabelka chociaż jakaś podpowiedź jak z podstawami?
kuter 2016-02-21 10:58
ks, najlepiej spróbować i przekonać się na własnej skórze. Teraz dla przykładu poszukiwany jest tutaj specjalista ds. marketingu internetowego b2b. Wymagają dobrej znajomości języka angielskiego i min. 2 letniego doświadczenia w obszarze marketingu internetowego.
1
gf 2016-02-28 18:47
@kuter poszukiwany jest rowniez redatktor w redakcji niemieckojezycznej na przyklad w Krakowie..no ale wiaodmo ze tutaj trzeba znac jezyk niemiecki :)
niołname 2016-03-02 14:17
@kuter co jest nie tak z pracą jako specjalista ds. marketingu internetowego b2b??
Adam 2016-03-02 14:54
Faktycznie @gf bez języka niemieckiego się na tym stanowisku nie obejdzie. I to jest właściwie taki najważniejszy wymóg jak patrzyłem na tą ofertę. Za to dają umowę o pracę, prywatną opiekę medyczną i kartę multisport po okresie próbnym. Ciekawe ile trwa taki okres, pewnie ze 3 miesiące.
loppi 2016-03-05 21:42
no dobra, rozumiem, ze nie każdy ma dobra opinie na ich temat, ale wydaje mi się, ze jako Redaktor w Redakcji niemieckojęzycznej, to stawka min to 20 zł na godzine.
ewa 2016-03-11 08:52
wow @loppi jeśli to prawda to jak na nasze polskie warunki to bardzo dużo! w ogłoszeniu nie piszą oczywiście dokładnej stawki ale samo to, że jest umowa o pracę to już duży plus
habemus 2016-03-13 12:55
Faktycznie te 20 zł za godzinę to jest dobra sumka na redaktora w redakcji niemieckojęzycznej, ale trzeba się liczyć z tym, że wymagana jest bardzo dobra znajomość języka niemieckiego.
Letmeme 2016-05-05 21:03
No wiadomo, że to wtedy trzeba świetnie władać takim językiem, głównie w piśmie @habemus. Z oferty na to stanowisko widzę, że dają umowę o pracę i jest możliwość rozwoju zawodowego.
Aneta 2017-02-28 08:33
Firma Media-press.tv Spółka Akcyjna poszukuje obecnie między innymi Specjalisty ds. Klientów Biznesowych oraz Redaktora w Redakcji niemieckojęzycznej. Co myślicie o wymaganiach koniecznych do aplikowania? Wiesz jak wygląda praca na tych stanowiskach? Podziel się informacjami, na pewno pomogą one kandydatom!
Zostaw swoją opinię o Media-press.tv Spółka Akcyjna - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media-press.tv Spółka Akcyjna