brak logo

PHU Omega Krystian Hajduk

Bytom

Opinie o PHU Omega Krystian Hajduk

anonim 2011-07-30 09:36:49
zlodziej i cham.. pracowalem tam przez 9 miesiecy po czym dowiedzialem sie ze skladek wogule niemialem oplacanych w zusie i na dodatek caly czas pracowalem na wyskosciach bez badan wysokosciowych..trudno bylo dostac wyplate..za ostatni miesiac do teraz nieotrzymalem.swiadectwa pracy rowniez sprawa zakonczyla sie w sadzie..niepolecam tej firmy ..jak najbardziej zdala od niej
anonim 2011-08-13 17:24:56
anonim - 2011-07-30 09:36:49

zlodziej i cham.. pracowalem tam przez 9 miesiecy po czym dowiedzialem sie ze skladek wogule niemialem oplacanych w zusie i na dodatek caly czas pracowalem na wyskosciach bez badan wysokosciowych..trudno bylo dostac wyplate..za ostatni miesiac do teraz nieotrzymalem.swiadectwa pracy rowniez sprawa zakonczyla sie w sadzie..niepolecam tej firmy ..jak najbardziej zdala od niej

jesteś i byłeś nierobą jedno co potrafisz to kraś i wyłudzać nikt z tobą nie chce pracować nie masz HONORU za grosz.Dobrego pracownika każdy szanuje ale ty sie o tym nigdy nie dowiesz bo nigdy nim nie będziesz.Nikt z pracowników mojej firmy nie ma o tobie dobrego zdania nikt niechciał z tobą pracować jesteś niewychowany ham.Wstydził byś sie
p.h.u.omega 2011-08-13 17:28:55
jesteś i byłeś nierobą jedno co potrafisz to kraś i wyłudzać nikt z tobą nie chce pracować nie masz HONORU za grosz.Dobrego pracownika każdy szanuje ale ty sie o tym nigdy nie dowiesz bo nigdy nim nie będziesz.Nikt z pracowników mojej firmy nie ma o tobie dobrego zdania nikt niechciał z tobą pracować jesteś niewychowany ham.Wstydził byś sie
Krzysztof 2011-08-13 17:59:27
Pracuje w tej firmie od 1,5 roku i nigdy bym jej nie zmienił wypłata jest zawsze na czs,Szef wyrozumiały i dostępny jeśli mi ktoś nie wierzy to Zaoraszam do nas do firmy a tym palantem nie warto zawracać sobie głowy.
Andrzej 2011-08-13 18:03:39
Ten anonim to kłamstwa i oszczerstwa to jakiś świr takich powinni zamykać w psychatryku
Krzysztof 2011-08-13 18:12:43
Ten anonim co to pisał to lewus i nie wychowany ham nikt nie chciał z nim pracować nie szanował starszych od siebie był wulgarny i hamowaty dlatego nie ma pracy i nie będzie miał chyba że ktoś zatrudni hama-nierobe który jażdzi na cudzych plecach.
Micha 2011-08-21 17:16:56
niepolecam firmy ....zawsze problemy z odiorem pracy...pieniadze nigdy na czas...na miesiac zarabialem moze z 700zl niepolecam nawet najwiekszemu wrogowi
Micha 2011-08-21 17:32:09
aha szanowny szefie nie podszywaj się pod ludzi i nie opiniuj swojej firmy bo widać ze wszystkie te opinie są pisane przez ciebie sa dodane 13.06 i w tych samych godzinach panie [usunięte przez moderatora]..oszust i tyle ...jak ktos tam bedzie pracowac to sie sam przekona..firma padaka nic wiecej zero zorganizowania i prace robione na [usunięte przez moderatora]
Andrzej Zabrze 2012-05-02 18:36:22
Piękna robota zawodowcy.Polecam.Andrzej z Zabrza
steryd 2013-02-26 22:49:18
Święta prawda! Nie płaci wszyscy pracują na czarno. Nie na darmo wołają na niego cygan!
Lokatorzy z Chorzowa Batory 2013-03-01 17:04:38
Bardzo fajnie zrobiliście nam dach.Dziękujemy
on 2013-03-07 17:04:02
hehe sam sobie komentarze wystawia co za gosciu....lokatorzy z chorzowa hahaha parodia
on 2013-10-31 11:26:08
zenada
praca 2015-01-31 17:08:28
slyszlaem od mojego znajomego ktory kiedys interesowal sie i szukal pracy ze tutaj byla praca i to nwaet latwa do zdobycia - mam teraz pytanie czy dalej tak jest czy moze juz inaczej to zupelnie wygalda i musze sobie znalezc prace idealna gdize nie za bardzo bede sie musial martwic o kwestie umowy i pieniedzy
krzyś 2015-02-23 15:29:50
i jak tam, znasz już odpowiedzi na zadane pytania? Bo mnie interesuje właściwie to samo, ale niestety tutaj nikt nie odpisał... Na rynku są już od ponad ośmiu lat, więc odpowiednie doświadczenie nie jest im obce no i zapewne troche ludzi tez się przewinęło jak to w życiu... Napiszcie czy właściciel firmy płaci na czas, czy podpisuje umowę itp.
anonim 2015-02-25 23:01:39
Nie płaci!!! Umowa? on nie wie co to jest! Omijać ta firmę szerokim łukiem!!!
hepia 2015-05-14 23:27:49
dokladnie zgadzam sie z anonimem. Wszystko niestety jest to prawdą ZDALA OD TEJ FIRMY
remina 2016-05-06 09:35:17
nie widać ofert pracy z firmy Omega Krystian Hajduk z Bytomia @bazar, ale zawsze możesz do nich podejść i zostawić swoje cv
Zostaw swoją opinię o PHU Omega Krystian Hajduk - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Omega Krystian Hajduk