brak logo

O.W Jantar

Darłowo

Opinie o O.W Jantar

NIEZADOWOLONY 2009-10-01 21:08:06
Witam. Ośrodek JANTAR w Darłówku - ogólnie OK , osrodek dla rodzin z dziećmi. Jednak obsługa ośrodka ma wiele do życzenia.W recepcji wielki bałagan organizacyjny. Opisze moje wrażenia : podczas lipcowego pobytu zaskoczyła nas wielki organizacyjny bałagan. Klucze do pokoi tylko po wpłacie gotówki !!!. Człowiek jedzie 700 km i nie może sie rozpakować, wyspać tylko od razu musi zapłacic goitówka za pobyt.Po wreczeniu kluczy i wypakowaniu sie , niespodzianka- błednie wydane klucze . Musimy opuscic pokój i isć do następnego. Zero zorganiozowania czasu dla dorosłych. brak miejsca na pognisko ( w ofercie pisze ,że jest Gril i miejsce na ognisko) Podczas mojego pobytu NIESTETY nie było ani GRILA do uzytku ani miejsca na ognisko. Po kilkunastu wręcz atakach na obsługe recepcji w ostatni dzień pobytu Szefowa ośrodka zorganizowała OGNISKO, racząc ostatniego dnia swoich gości piwem przed drogą !!! na pytania Emailowe NIE ODPOWIADAJĄ. !!! .NIE POLECAM
mike poznan 2010-08-03 12:45:07
Witam serdecznie. Moje, a raczej nasze (wakacje z rodziną) wrażenia z pobytu w Jantarze w Darłówku jak najbardziej poztywyne.

Obsługa bardzo miła, smaczna kuchnia, pokoje czyste, plaża na wyciągnięcie ręki, cicho i spokojnie i co najważniejsze zadowolone dzieci-
(animacje), za rok nie mamy wyjścia,bo moje córki już nie mogą się doczekać kolejnych wakacji z sympatyczną panią od animacji
Wczasowicze 2010-08-24 10:36:40
W tym roku wybraliśmy się do ośrodka Jantar w Darłówku i ... nigdy więcej. NIE POLECAM !
Jedzenie fatalne, bardzo słabo urozmaicone (chyba wina kucharzy), np. 4x w tyg. na śniadanie jajecznica, poza tym jajka, smażona kiełbasa ... Na obiad zupy i sosy do mięs doprawiane sztucznościami z proszku. Na deser rozwodniony bez smaku kisiel lub kwaśne jabłko. Dzieci nie chciały nic jeść. Kelnerek za mało, nie mogły się wyrobić, więc często były kolejki.Ogólnie słaba organizacja posiłków.
Ognisko rozpalane lakierowanym krzesłem, w którym mieliśmy piec kiełbaski zakupione u nich w cenie 5zł za sztukę. Animacje dla dzieci bez rewelacji (tzn. nudne).
Jedyny plus, to blisko plaża.
Jantar Darłówko 2010-10-30 22:51:03
Nasza rodzinka miło wspomina pobyt w Jantarze. Panie recepcjonistki i pokojówki były miłe i pomocne. Plac zabaw wymaga konserwacji. Niepodobały nam się głośne ogniska, na których ochroniarz bawił się z turystkami.
justyna w 2011-01-28 12:14:15
do ośrodka Jantar trafiliśmy z polecenia - znajomi byli tam i bardzo chwalili ten obiekt, my przed przyjsciem na swiat dziecka jezdziliśmy za granicę 2 - 3 razy w roku, teraz szukamy miejsc przyjaznych dla rodzin z dziećmi , takie właśnie jest Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar.
Pięknie położone, czyste pokoje, smaczna kuchnia i ciekawe animacje, w tym roku też już dokonałam rezerwacji i gorąco polecam
Justyna
anonim 2011-06-28 09:43:46
Mieszkałem w budynku Meduza/pokoje studio/. WC po przyjeździe brudne zaś łazienka obskurna i nieprzyjemnie pachnąca . Brakuje tam uchwytów na ręczniki-musiałem sam dokupywać i naklejać oraz wystarczająco dużej półki na akcesoria higieniczne. Z założenia mają tam mieszkać 4 osoby a półeczka jak dla kawalera. Brak uchwytu na papier toaletowy. W korytarzu wieszaczek jak dla jednej osoby i nie ma gdzie powiesić okryć czy usiąść aby zdjąć buty/na szczęście miałem krzesełko plażowe własne/ . Balkon z jednym krzesełkiem zaś miejsce w pokoju dla 4 osób i przydałoby się co najmniej drugie krzesełko. Jest tam tzw pokój zabaw dla dzieci z totalnym, bałaganem wewnątrz i zdekompletowanym wyposażeniem. Było raz ognisko(kiełbaski po 5 PLN sztuka/. Jedzenie na stołówce kiepskie. Szkoda pieniędzy-lepiej zjeść na \"mieście\" bo wybór b.duży i rozrzut cen spory.Żartem jest pobieranie dodatkowych opłat za parkowanie na terenie tym bardziej ze miejsc mało. Plusem internet wi-fi oraz fakt iż blisko do plaży no i tzw plac zabaw na powietrzu dla dzieci. Ogólnie jak za koszt pobytu to standard niezbyt wysoki, taki późny Gierek i można lepszy standard znaleźć bez kłopotu. Ładnie to tylko wygląda w internecie i z zewnątrz.Gdyby chociaż zainwestowali w obskurne obrzydliwe łazienki to by się jakoś przebolało . Drugi raz bym nie pojechał!
anonim 2011-06-29 15:00:03
Wrócilam wczoraj,po nie całym 3 dniowym pobycie (byłam sama z dwójką małych dzieci i jedno bardzo się rozchorowało). Pobyt miałam wykupiony na 2 tygodnie - oczywiście po moich prośbach o zwrot pieniędzy, pani kierownik powiedziała,że absolutnie nie ma takiej mozliwości. Mówiłam,że to wypadek losowy i nie mogę siedzieć w pokoju z jednym chorym dzieckiem, gdyż drugie wogóle też nie skorzysta z wakacji. Więc jestem stratna sporo pieniędzy.
Pokój w pawilonie Jantar był bardzo malutki, przypominam ,że byłam z 2 dzieci więc naprawdę nie było się gdzie ruszyć, a co dopiero bawić.
W łazience brak jakiejkolwiek półki na kosmetyki i kontaktu chociażby aby podłączyć suszarkę do włosów. Czajnik był owszem, ale kontakt zupełnie w innym miejscu pzry podłodze, co było bardzo uciążliwe jeśli chodzi o malutkie dzieci.Lodówk ateż była, ale podgrzewała jedzenie w środku, a nie chłodziła. Internet nie miał zasięgu w tym pokoju, a po pionformowaniu o tym w recepcji powiedziano,że powinnam mieć ze sobą mobilny. Jakaś masakra!!!
Panie w recepcji niemiłe i niezbyt sympatyczne. Siedziały tam chyba za karę.
Jedzenie - śniadanie w formie bufetu szwedzkiego, ale nie zabardzo było się jak dopchać do tegoż stołu. Obiady podawane na talerzu drugie danie, zupa w wazie ( jak tylko człowiek nalał zupy już stali nad tobą i pytali czy mogą zabrać wazę). Obiady nie smaczne.
Za mało krzesełek do karmienia dla dzieci- nastawieni na rodziny z dziećmi, a krzesełek ciągle brakowało -było ich chyba tylko 7 szt.

Plusem jest bliskość plaży, plac zabaw na powietrzu, boisko do siatkówki i kosza, ręczniki w pokoju. To tyle. Nie polecam wogóle. NIGDY WIĘCEJ TAM NIE POJADĘ!!!
1
anonim 2011-07-27 14:18:57
Pokój w Bałtyku duży, ale jedzenie okropne, (przesolone, codziennie ziemniaki gotowane - raz był makaron z okropnym sosem)
porcją obiadową facetowi ciężko się najeść
w pokojach brudno, porwana pościel i sienniki
Pani Ania od animacji fajna, ale zabawek w pokoju zabaw prawie nie ma, na terenie ośrodka jest gniazdo szerszeni - znajomi podejrzewają, że w drzewie na placu zabaw (jeden wleciał nam do pokoju)
Na stronie info o klaunach i minizoo dla dzieci - w rzeczywistości nic takiego nie ma
parking płatny 15 zł /dobę a i tak po opacie trzeba szukać miejsca, niektórzy parkowali na terenie placu zabaw - pod koszem
plus - ośrodek blisko plaży, tylko plaża strasznie brudna (ale to nie wina ośrodka)
oszczędzają na świetle - gaszą lampki na korytarzu np. nad schodami!!!
przesadzili - znaczny przerost ceny nad jakością oferty
za taką kasę nigdy więcej i nie polecam !!!!!!!
MartaK 2012-07-12 09:57:57
Witam, 07.07.2012 wróciłam z tygodniowego pobytu w ośrodku Jantar w Darłówku. Jestem bardzo mile zaskoczona tym ośrodkiem. Czytając wasze wypowiedzi na forum bardzo się przestraszyłam i jechałam tam z sercem na ramieniu modląc się żeby to niebyła prawda że tam jest tak źle. I wymodliłam: ośrodek bardzo atrakcyjny, wyremontowany, meble nowe. Byłam w pawilonie Bałtyk w pokoju 3os. (2 os. dorosłe + dziecko 1,5 roku), trzy dni przed wyjazdem zadzwoniłam żeby wstawili mi łóżeczko dla dziecka. Na recepcji miła obsługa, dziewczyny uśmiechnięte i pomocne, po wpłaceniu pieniążków i podaniu swoich danych dostaliśmy klucze. Pokój: Duży, taki jak na zdjęciach z ich strony internetowej (mój brat miał taki sam), czysto, łazienka duża i czysta, ręczniki 2 duże i 2 małe, papier toaletowy. W pokoju telewizor, lodówka, czajnik, telefon, internet (po kod trzeba iść do recepcji) dla mnie 1-sza klasa, dziecko miało gdzie biegać a dodatkowo mieliśmy rozkładaną sofę więc było gdzie usiąść wygodnie przy ławie. Mój drugi brat miał pokój w pawilonie Jantar 2 osobowy: Mały pokoik troszkę za mały, ale za to wyremontowany ładne meble i super łazienka(jak na zdjęciach na ich stronie). Stołówka bardzo ładna z tarasem na zewnątrz gdzie też można było zjeść. Na śniadanie szwedzki stół i bardzo duży wybór jedzenia od 08 do 10, na obiadokolację zupa w wazie z możliwością dokładki, drugie danie bardzo zróżnicowane stół z surówkami, deser, kompot. Obsługa bardzo miła, jedzenie przepyszne takie domowe, że dzieci jadły z apetytem. Ośrodek ogólnie bardzo zadbany, ogrodnik codziennie coś robił, kosił trawkę obcinał rośliny, itp. dwa parkingi, bar w pawilonie Bałtyk, bar na zewnątrz przy boisku, miejsce na ognisko. Z rozrywek zapewnionych przez ośrodek: 2 razy było wieczorem ognisko z kiełbaskami i piwkiem oraz muzyką na żywo, cyrk, teatrzyk, oraz animacje dla dzieci - rewelacja dzieci miały co robić i były bardzo zadowolone. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Jantarze, myślę że tam napewno wrócimy gdy nasz synek podrośnie :) Acha morze dosłownie około 50m wejście na plażę zaraz przy ośrodku, nie przy ruchliwej uliczce, a przy deptaku który prowadzi do głównego deptaka w Darłówku. Duży plus, że ośrodek nie przyjmuje koloni, jest to typowy ośrodek dla rodzin z dziećmi i gorąco go polecam!!! :)
Klaudyna z Wieliczki 2012-08-05 16:11:14
W ośrodku Jantar spędzliśmy tegoroczny urlop. Ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęci. Obiekt pieknie położony nad samym morzem, teren bardzo zadbany i zagospodarowany, są place zabaw dla dzieci jak i miejsca wypoczynku dla dorosłych, boiska sportowe i parking. Teren ośrodka jest duzy. Mieszkaliśmy w pawilonie Bałtyk - pokoje ładne i czyste, łóżka wygodne. Nasz pobyt był wykupiony z opcją wyżywienia i nie żałuję. Jedzenie smaczne w odpowiednich ilościach aby się najeść, oczywiście miedzy posiłkami zawsze coś dokupowaliśmy, ale przecież to norma po to człowiek przyjechał na urlop aby rozpieszcząć podniebienie i leniuchować. Stołówka przestronna, czysta . Obsługa bardzo uprzejma i pomocna. Na miejscu korzystaliśmy z masaży, kąpieli oraz sauny - powiem szczerze, że połączenie wypoczynku z takimi zabiegami bardzo dobrze regeneruje organizm. Powtorze to co na poczatku - wczasy w Jantarze uważam za udane, dzieci są zadowolone choc nie korzystaliśmy z animacji w obiekcie, raczej zwiedzaliśmy i korzystaliśmy z pogody jak tylko się dało. To co zauważyłam, rodzice narzekający na program animacyjny to osoby, ktore przyjeżdzaja na wakcje ze swoimi pociec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za karę. Nie potrafia zając sie wlasnymi dziećmi spychając ten obowiazek na animatorki zabaw. Nię tędy droga moi kochani - planując wczasy z dziećmi trzeba samodzielnie zadbać o ich rozrywkę i wolny czas.
karlosik76 2012-08-07 14:04:09
Witam mam pytanie a czy niedaleko ośrodka jest możliwość zaparkowania samochodu a nie na samym obiekcie bo 15 zl.to trochę drogo
Prezes 2012-08-10 17:33:16
Krótkie wyjaśnienia: Ośrodek Jantar nie może trzymać wysokiego poziomu ponieważ :
1. Ludzie w nim pracujący to osoby z łapanki przypadkowo werbowane z całej Polski.
2. Właściciel ma za nic ludzi, nie szanuje nikogo dlatego też nikt nie szanuje jego..
3. Liczy się tylko kasa.
4. Ludzie tam pracujący są zmęczeni, (usunięte przez administratora) mimo że obiecuje im się umowy śmieciowe.
Wybór pozostawiam Państwu każdy go ma.
2
Lila 2012-08-11 20:25:01
Poza tym że nie ma pogody nad Polskim morzem to wszystko bylo ok. Rzeczywiscie po pracownikach widac zmeczenie na pierwszy rzut oka ( kelnerki na stolowce biegaja po sali jak oszalałe)
Emma17 2012-09-07 14:06:25
Plusy:
1) bardzo korzystne położenie blisko plaży,
2) smaczne posiłki zwłaszcza zupy (do drugiego dania miałabym zastrzeżenia).
Minusy:
1) panie z recepcji miłe, ale nie informują rzetelnie wczasowiczów, np. dopiero gdy dopłaciłam do pokoju za balkon dowiedziałam się, że mam pokój na parterze (pawilon Bałtyk),
2) w pokojach były ręczniki, ale nie było mydła ani suszarki do włosów,
3) pokój w trakcie mojego pobytu nie był sprzątany, jedynie były wyrzucane śmieci i dokładany papier toaletowy,
4) w pokoju śmierdziało wilgocią od materaców,
5) zabiegi zdecydowanie za drogie, obsługa wyjątkowo niesympatyczna, brak miłego nastroju w pomieszczeniach (wystrój i zapach w pomieszczeniach jak w poradni rehabilitacyjnej, brak nastrojowej muzyki czy miłych zapachów),
6) fatalne oświetlenie w pokoju,
7) telewizor owszem był, ale beznadziejna jakość odbioru.
niezadowolona 2012-10-26 11:28:10
Ja też wróciłam z tego ośrodka w połowie sierpnia i bardzo się zawiodłam meszkałam w Jantarze , pokoje bez balkonu bardzo małe i brudne przez cały pobyt nikt nie posprzątał , wifi nie działało i można było sobie zgłaszać w recepcji ale nikogo to nie obchodziło ale najgorsze było jedzenie najtańsze i najniższe jakości dzieci nie chciało tego jeść , typowo stołówkowe bez smaku i okropnie podane nie wspominając że stołówka ciasna nie ma wolnych miejsc a na posprzątanie stolika trzeba czekać wieczność to najgorszy ośrodek w jakim byłam i nigdy tam nie wrócę
masakra22435 2013-05-24 14:53:35
Witam. Moja opinia jest następująca:
Plusy:
1.Blisko plaża
2.Dobre oświetlenie w pokojach i wokół ośrodka
Minusy:
1.Brak rozrywek dla dzieci (sama nuda)
2.Okropna, niemiła obsługa
3.Słaby odbiór jeżeli chodzi o telewizor i internet
4.Za mało półek na kosmetyki i nie ma zawieszki na papier toaletowy
5.Zero udziału u sprzątaczek jeżeli chodzi o pościel
6.Okropnie zaniedbana łazienka
7.Zepsuta lodówka
8.Trzeba czekać wieki na podanie posiłku
9.Strasznie wymagające recepcjonistki
10.Niesmaczne posiłki
P.S TO ,ŻE KTOŚ ZWRÓCIŁ UWAGĘ KELNERKOM, NIE ZNACZY, ŻE MA BYĆ TRAKTOWANY JAK(usunięte przez administratora) I DOSTAWAĆ POSIŁKI, ZA KTÓRE ZAPŁACIŁ, JAKO OSTATNI.... ROZUMIEM, ŻEBY NIE PODAĆ POSIŁKU MI, ALE CO Z DZIEĆMI??
TO NIE HOTEL TYLKO JAKIŚ PSYCHIATRYK!!! TOTALNE DNO!!!! NIE POLECAM NIKOMU.
1
gównonieośrodek 2013-05-24 19:31:48
Witam. To coś okropnego! Nigdy więcej tu nie przyjadę!!TO (usunięte przez administratora)
ośrodki22 2013-05-25 10:16:30
Witam!!!!! super hotel on jest cudowny!!! ...żartowałem to dno i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ochyda ochyda i ochyda u mnie w brodziku była (usunięte przez administratora)!!!:(
karamba46 2013-05-25 10:28:58
Witam! byłam niedawno w ośrodku jantar! nie polecam nikomu.
zaczeło się to tak:
pojechałam z dwójką małych dzieci i koleżanką. Dostałyśmy klucz do pokoju i poszłyśmy go obejrzeć. Byłyśmy przerażone kiedy zobaczyłyśmy co tam się dzieje: łóżka nie pościelone , lodówka nie działająca, mokra plama na wykładzinie , a o łazience to już nie wspomne!!!!! moja córka zuza podeszła do mnie i powiedziała:
mamusiu dlaczego tutaj tak śmierdzi????. niewiedziałam co jej odpowiedzieć. wszędzie śmierdziało zdechlizną!!!!!!! poszłyśmy więc coś zjeść po całym dniu podróży samochodem. w stołówce było brzydko. Stoły nie posprzątane, a na posprzątanie musiałyśmy czekać 30 min. To było okropne! A jedzenie? Chyba musieli je zrobić za karę... Kelnerki też beznadziejnie traktowały ludzi. Zapłaciłyśmy za pokój i jedzenie a dostałyśmy wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To jakaś totalna porażka!! Mam nadzieję, że wam się to nie przydaży... NIGDY WIĘCEJ!!!!!
2
buli21 2013-05-25 23:23:40
Właśnie wrócilismy z hotelu Jantar w Darłówku, żona i 1,5 roczne dziecko, pokój na parterze od strony morza w Bałtyku. Niestety jedyny plus to bardzo blisko morza...Internet wifi nie działa, brak zasięgu, słaby router, wszyscy mają to w nosie, w pokoju zimno wilgotno i smierdzi stęchlizną!!! brak żarówek na korytarzu- oszczędnosci. brak placu zabaw-rozkopane bo robia podgrzewany basen... jak zimno nie ma co zrobić z dzieckiem, a miało być przyjaźnie dla rodzin. Zabiegi drogie i troche na sztukę. jedzenie bardzo oszczędne, na sniadanie 3 plasterki różnej taniej wędliny i parówka podzielona na pół, eh.... kost 90 zł doba z posiłkiem, na te warunki drogo, na pewno już tam nie wrócę!!!!nie polecam rodzinom z dziecmi!!!!!
2
izabela 2013-07-04 22:15:31
Aktualnie jesteśmy z rodziną ( ja z mężem i dwoje dzieci ) w Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar, co prawda kończy nam się pobyt już w sobotę, ale na pewno jeszcze tu wrócimy. Mieszkamy w pawilonie Meduza, w pokoju studio, dla naszej rodziny jak najbardziej dopasowany. Pogoda niestety na początku nam nie dopisała, lecz atrakcje w ośrodku zapewniły nam atrakcje. Ośrodek ma świetne położenie, znajduje się tuż przy samym wejściu do plaży. Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Jedzenie smaczne, domowe. Naprawdę warto. Pozdrwaiam Iza z Wrocławia
druhjon 2013-07-07 07:19:27
izabela - 2013-07-04 22:15:31

Aktualnie jesteśmy z rodziną ( ja z mężem i dwoje dzieci ) w Centrum Zdrowia i Wypoczynku Jantar, co prawda kończy nam się pobyt już w sobotę, ale na pewno jeszcze tu wrócimy. Mieszkamy w pawilonie Meduza, w pokoju studio, dla naszej rodziny jak najbardziej dopasowany. Pogoda niestety na początku nam nie dopisała, lecz atrakcje w ośrodku zapewniły nam atrakcje. Ośrodek ma świetne położenie, znajduje się tuż przy samym wejściu do plaży. Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Jedzenie smaczne, domowe. Naprawdę warto. Pozdrwaiam Iza z Wrocławia
...Albo pomylilas osrodki albo pracujesz w tej firmie. Moja ocena to 0. Osrodek powinien nazywac sie WIELKA POMYLKA, najpierw plusy a jest ich niewiele, faktycznie 3min do plazy, to juz a minusy. Pokoj zurzyty do granic brak wyst ilosci szaf, lazienka koszmar, brudna zniszczona. Lozko nadaje sie na smietnik. Jedzenia nie komentuje bo nie ma co oceniac poziom stolowki bylby wyroznieniem. Nigdy wiecej.
2
Rodzina z Warszawy 2013-07-29 13:55:46
Urlop w Jantarze Darlówko - wielkie (usunięte przez administratora). Urlop na placu budowy, wśród koparek, betoniarek i kabli. W studiu Meduza stare wersalki, stara ciężka pościel, powłoczki z dziurami i bez guzików, na stołówce walka o talerze i kubki, niemal codziennie ziemniaki. Dodatkowe opłaty - parking, pralka, basen z suchymi piłkami, rowerki wodne, karuzela.....
Ostrzegam przed tym ośrodkiem!
2
Wczasowicz 2013-08-06 22:40:04
Dziwie sie że są aż takie negatywy na ten ośrodek. Jestem w jantarze od soboty i szczerze mówiąc jestem zadowolony razem z żoną o moim synem Fabianem. Personel bardzomiły i pomocny. Panie kelnerki mile i pomocne. Moj syn nie lubi ryb a dla kuchni nie bylo problemem zastapic rybke innym daniem. Inicjatywa Pan kelnerek zresztą mimo ze zmeczonych a jednak zawsze usmiechnetych. Plac zabaw dla dzieci . Basen i inne atrakcje. Personel recepcji bez zaarzutu a Pani kierownik uprzejma i na poziomie. Zamierzamy ptzyjechac ponownie a tym co pisza takie negatywne bzdury radze wybrac sie pod namiot. Polecam w 100 PROCENTACH.
1
2013-08-23 10:37:27
Jantar Darłówko pawilon Meduza - zdecydowanie odradzam! Niestety w tym roku zmarnowaliśmy sobie urlop i jeszcze za to zapłaciliśmy prawie 5.000 zł!
Dołączamy do pozwy zbiorowego.
Uważajcie! Nie dajcie się skusić dobrze zrobioną stroną internetową ani pozytywnymi opiniami zamieszczanymi na różnych forach przez pracowników Jantara podszywających się pod wczasowiczów. Ekipa budująca basen w Jantarze ostrzegła nas, że w przyszłym roku rusza budowa vis-a-vis Jantara, będzie znowu jeden wielki plac budowy, hałas, brud i zagrożenie dla dzieci.
1
gość 2013-09-12 11:35:56
jaka druga pensja z napiwków gdzie ty sie urodziłes ....pracowałem w tamtym roku 12 godzin dziennie i codziennie za marne 2 tys
gość 2013-11-16 12:29:09
ja pracowałem w Jantarze nie w Rózy a po drugie to sezon chłopie !tam sie pracuje do upadlego
gość 2013-12-28 17:28:45
skad się wziełas z choinki???zadnych napiwków to sama restauracja w ośrodku a nie kawiarniany ogródek.....
ququryku 2014-01-08 11:31:55
POMYLIŁEŚ OŚRODKI, NIE POLECAM !!!!!!!!! BYLEM LIPIEC/SIERPIEŃ 2013
1
Oazar 2014-02-21 03:33:25
pracowałem jako kucharz w Jantarze i ogólnie się dobrze pracuje jakie 12 godzin ?
chyba liczyć ludzie nie potrafią ...
dobrze płacą , a ile ty chciałeś zarobić niż 2 tysiące , w Wawce jeszcze mniej dostaniesz na kuchni a większy zapierdziel . :)
gosc 2014-04-07 10:56:18
a własnie ze wiem, bo pracowałem w latach 2012-2013 i nie pierdziel głupot
DANKA 2014-06-09 12:47:31
Ja wybieram sie z dziecmi do tego osrodka mamy mieszkac w domku . Czy ktoś moze mi powiedzieć jak w nich jest naprawde , bo na zdjeciach sa ok. Troche sie boje bo opinie sa fatalne
1
mini 2015-02-25 14:31:08
mam nadzieję, że poszukują kogośbo ja jestemosobą z doświadczeniem w pracy w Hotelu, a teraz poszukuję pracy. Podobno pracownicy zatrudniani są tu na przyzwoitych warunkach, nie narzekają...Takie słuchy chodzą w okolicy. Ja nie jestem osobą wymagającą- chce mieć umowę o pracę i wynagrodzenie adekwatne do wkładu
olaola 2015-06-27 10:26:49
Witam
czy coś się zmieniło w Meduzie? Jakies lepsze łazienki czy łóżka?
Proszę o info obsługę lub gości z 2015r.
rob 2016-05-20 23:27:24
wpadłem tu żeby porozmawiać o pracy w OW Jantar, Hotel Róża wiatrów a tu same opinie klientów . Szukam u nich pracy jako recepcjonista i ciekaw jestem jak jest z atmosferą w pracy i jakie zarobki. I czy jest umowa o pracę
Zostaw swoją opinię o O.W Jantar - Darłowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie O.W Jantar