RzZD Res-Drob Sp. z o.o.

Rzeszów

Opinie o RzZD Res-Drob Sp. z o.o.

Anonim 2013-09-20 20:05:54
mozna ale licz sie z konsekfencjiami
anonim 2013-09-20 20:12:45
nie awansuja harujesz na tym na ktory cie przyjma a jak cie przeniosa to tylko pakownia a wtedy POWODZENIA
Sisi 2013-09-23 13:25:51
Przeróżne opinie..
A jak tam jest z zarobkami? na godzinę czy akord?
Anonim 2013-09-29 19:47:34
Ludzie tam jeden na drogiego krzywo patrzy i podpier... do brygadzistki byle on mial lepiej tam sie ludzie nie szanuja praca jest na godz a precujesz czasem po 12 godzin za wsie pieniadze
romek 2013-11-25 23:57:53
Serio az tyle pracujecie? Wówczas jak układany jest grafik, dzien pracy i dzień wolnego? Każda godzina jest liczona za tą samą stawkę?
poducha 2014-03-21 16:38:13
romek w żadnym razie tak jak piszesz, następnego dnia normalnie przychodzisz i modlisz się żeby było krócej.
pracuś 2014-03-23 17:25:40
średnio 230h pracy miesięcznie to standard na produkcji
Ona 2014-03-24 22:32:21
a warunki pracy w biurze ? może ktoś coś powiedzieć ?
pracuś 2014-03-27 06:45:02
Jeżeli sytuacja życiowa ciebie nie zmusza do podjęcia jakiejkolwiek pracy to nie pchaj się do tej firmy. Szczerze szkoda czasu. Płace marne, milion telefonów, spraw którymi nie powinnaś się zajmować a mimo to je robisz, totalny brak organizacji pracy, brak przepływu informacji i idziesz do pracy w ciemno bo sama nie wiesz co ciebie czeka. Przez pewien okres może się to podobać bo to jakaś nowość a później to tylko męczy.
2
robol 2014-04-15 21:02:17
szukają aktualnie ludzi?
1
podwadzieścia 2014-05-02 20:32:46
Dokładnie tak, zgadzam się w pełni z przedmówcą
mikołaj 2014-05-31 22:28:47
@podwadzieścia, jakim przedmówca, samą sobą, czy jak? bo nie zmieniłas nicka, ani nie odczekałas dłuzej niz 5 minut. Moze ktos jeszcze wypowie sie a propos res-drob, bo mam wrazenie, że wypowiada sie głównie jedna osoba.
1
:):) 2014-06-21 14:09:25
kurczaczki pak pak pak pak :)
kitek 2014-06-22 22:51:55
sam wiesz jakie sa zarobki i jak jest z umowami. teraz to nawet ciezko dostac umowe o prace bo kazdemu co przychodzi wciskaja zlecenie. jak juz jest umowa o prace to najnizsza 1680 plus zlecenie gdzie sa rozliczane nadgodziny ok 9 zl brutto no chyba ze jeszcze do zlecenia dostajesz podstawe. chyba ze chcesz robic jakies podzialy odnosnie zarobkow pomiedzy odcinkami a na zawieszaniu ile zarabiaja ?? :) jak wyrobia 93%
pudelka 2014-06-25 17:36:19
10 złotych heheh dobre
nick 2014-06-27 06:57:45
cyt: ale właściwie to uczciwe, bo sa firmy, które płaca mniej...

dobre :)

najniższa krajowa + nadgodziny nie masz rozliczane kodeksowo tylko na umowie zlecenie ok 9zl/h brutto, a średnio jest od 40-70 nadgodzin to mozna sobie policzyc jaka jest roznica pomiedzy kodeksowka a zleceniem
:))))) 2014-06-28 23:21:02
panie na pakowaniu jakby miały 10 zł na godz to były by milionerkami
jupik 2014-06-30 20:50:06
mikołaju jezeli pracujesz lub pracowales to wiesz co sie dzieje na firmie, jezeli nie pracujesz a chcesz sie przekonac na wlasnej skoze jak wyglada praca i jakie sa zarobki to zloz aplikacje do firmy bo w tym momecie to jest rozmowa z łysym o fryzurach
wladek 2014-07-29 12:39:51
witam, oferta na obróbkę mięsa i rozładunek drobiu przez firmę axell to w res-drobiu wie ktoś?
witek 2014-08-12 12:25:31
witam, na pierwszym odcinku rozładunku , wieszaniu na hali jest gorąco? iwielkie dzięki za odpowiedź.
unbreak 2014-09-08 23:36:46
anakin :) ładne działanie PR
ale trochę faktów by się przydało zwłaszcza o modernizacji bo ładnie to tylko brzmi,
nie oszukujmy się tej firmy nie stać na podstawowe rzeczy a co mówić o modernizacji,
a się jeszcze zapytam co z przenosinami zakładu bo jakowy miałbyć ze względu na uciążliwość
co do przyrostu produkcji od 2,5 roku jej nie ma nie oszukujmy się znowu, maszyn nie da się bardziej podkręcić 10,5k z resztą schładzalniki nie dają rady utrzymać 4C schłodzenia tuszki, no i ludzie nie będą pracować 14h na dobę.

Firma w najbliższym czasie pójdzie pod młotek bo kiepsko przędzie
man 2014-11-22 19:19:09
panowie i panie nie jest tak zle :)
dawid 2014-12-07 13:11:11
res -drob jest fajny!!
Doda 2015-02-08 18:44:06
Pracuję w tej firmie już kilka lat ale nie zamieniła bym jej na inną pracę jest ciężko ale kto jest nauczony pracy to pracował będzie w życiu nigdy nie jest lekko a ważne jest że mamy pracę i to że wypłaty też są zawsze na czas dlatego ja zachęcam do pracy w tej firmie ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
4
_2222222 2015-02-13 21:11:38
zgadzam się z tobą ja tam pracowałem 2 dni i miałem dość robiłem 13h i zobek był 68zł na dzień wiec jak nie musisz jeszcze pracować nie pali ci się to poszukaj lepiej innej roboty bo tam jest tylko i wyłącznie dla ludzi którzy nie szanują się a całe kierownictwo nie szanuje pracowników tylko każą robić i mówią że "nikt cię tu nie trzyma zwolnij się " więc pracy w res drob nie polecam pozdrawiam
3
LDP 2015-02-25 15:01:27
Szkoda zdrowia człowieku. Szacunku tam jak i w wielu innych firmach nie znajdziesz ale przynajmniej możesz zaoszczędzić na zdrowiu psychicznym i fizycznym. Kapucha to nie wszystko ale z drugiej strony jak za takie warunki jak tam są, to nawet 2000 zl na rękę mało choć raczej tyle tam nie zarobisz. Chcesz sprawdzić na własnej skórze jakie tam są warunki, to idź. Ja tam byłem i psu bym nie życzył takiej atmosfery i warunków pracy! Tyle w temacie!
1
Popieram cię kiti 2015-03-05 15:13:44
Masz w zupełności rację. Pracowałem tam i popieram cię jak najbardziej i bardzo współczuje że też musiałaś doświadczyć tego co ja (usunięte przez administratora)
1
doda 2015-06-16 19:20:32
Super zakład polecam
marek 79 2015-08-26 18:35:35
Myśle że Res Drob jest najlepszą firmą działającą na "terenie Rzeszowa" Lokalizacja jest dogodna ale warunki pracy też są różne.Ale coś za coś. Według mnie panuje tam atmosfera ok.Zależy od wydziału itp.Na początku wrażenia mogą być różne,ale na dłuższą mete to super praca....odnosze sie do tych niezadowolonych...idzcie do prywaciarza,do Grin Estetyki np do Wiesia Zioło,to tam zobaczycie co to jest wyzysk....Takne zakłady powinny powstawać i funkcjonować ze względu na wysokie bezrobocie i stabilność w zatrudnieniu..Może nie jest lekko jak każdy by chciał ale da sie wytrzymać i.....można powiedzieć że pracuje a nie robie..nie wiadomo do kiedy...to stabilna praca..
3
sprostowanie 2015-08-27 21:12:47
każdy podejmując nową prace ma obiekcje i obawy.Idzcie do prywaciarza,do sklepu na kase,czy do innych tym podobnych.Myśle że tam atmosfera jest miła.względna w porównaniu z innymi...Ten zakład zatrudnia troche ludzi..około 400 osób.W małej firmie jesteś narażony(a) na mobbing czy coś w tym stylu.Tam kierownictwo jest super.Może wymagają dłuższego czasu pracy ale sami też zostają....Zresztą nie będe nikogo namawiał i nie polecał nikomu tego chleba..,niech szukają szczęścia dalej w innych "firmach" Na podkarpaciu to jedyna firma na dzień dzisiejszy która zachowuje jakieś rozsądki...tzn przepisy,kodeks pracy itp...
2
dudkaRES 2015-08-27 21:18:30
W większośći udzielającuch sie tu osób to muminki
nie mam nicku 2015-08-27 21:27:40
Zakłady Drobiarskie zatrudniają ponad 400 osób
2
greg 2015-10-01 21:18:40
Zachęcasz ? Ale dlaczego ? Az tak dobrze ci płaca za ta ciężką prace ? Jeśli zasuwasz ciężko za grosiki to nie masz się czym chwalić ani do czego zachęcać.
robero 2015-10-28 11:49:52
pracuje już prawie rok na produkcji w res-drob praca jest ciezka ale zawsze wyplata jest na czas mam umowe o prace i nikt nie oszukuje
2
pracownik 2015-11-12 11:43:24
W każdym tego typu zakładzie praca będzie ciężka w końcu to rozbiór mięsa. Ale w Res-Drob jest ok. Uczciwie płacą, jest stabilnie i umowa o pracę. Mamy różne dodatki jak paczki na święta. Ja tu już jestem czwarty rok i szukam niczego innego. Na początku było ciężko się przyzwyczaić a teraz już z górki ogólnie nie ma na co narzekać. Jeżeli nie boicie się ciężkiej pracy to warto spróbować.
1
ana 2015-11-13 13:45:11
ja tam nie narzekam, ciężka praca, ale kredyt się spłaca.
1
oszukana 2016-01-04 13:50:47
Nikomu nie polecam pracy w tej pożal się Boże firmie. Zostałam przyjęta na stanowisko fakturzystka, po paru dniach trafiłam na produkcję (niby na przyuczenie tak tak). Nikt tam nie chce pracować dlatego tak kombinują, a może ktoś zostanie... żal
2
miki 2016-01-16 00:25:54
Nie. Kredyty biorą ludzie którzy są głupi. Zycie na kredyt to nie życie.
pracownik 2016-01-23 15:50:14
poszlas na produkcje, bo do biura się nie nadawałaś, a że na etykiety akurat też szukali to dali Ci szanse i przerzucili Cię tam..
alal 2016-02-04 11:56:35
ale bzdury opowiadasz! umowe o prace dostaje sie gdy sie sprawdzasz.. ja bylem miesiac na probe na smiecowce a potem dostalem normalnie umowe o prace. Na reke mam zdecydowanie wiecej niz 6,5...
3
Doda 2016-02-19 20:06:24
Ale robisz błędy naucz się pierwsze pisać poprawnie a potem oceniaj
Doda 2016-02-19 20:07:59
Ale robisz błędy naucz się pierwsze pisać poprawnie a potem oceniaj
Doda 2016-03-03 19:22:12
Super zakład wiem bo tu pracuje mam umowę o pracę pieniądze zawsze na czas weekendy wolne czego chcieć więcej żyć nie umierać takiej pracy tylko pilnować a można zarobić
Madra 2016-03-03 19:45:30
Jesteś głupia i tyle. Jak można powiedzieć że nikt nie chce tam pracować skoro w ResDrob pracuje ok 450 os? Widocznie fv przerosly intelekt ☺
Doda 2016-03-27 20:29:35
Królowa jest tylko jedna w Res-Drob
gość 2016-03-29 13:43:20
tzn, kto???
Aska 2016-09-24 17:47:39
Hej na czym polega praca przy produkcji etykiet ? Podobno to praca b iurowa ale I tez przy produk ji nie kumam moze ktos wyjasnic??
ona 2016-09-26 11:45:41
normalnie, praca umysłowa przy komputerze, ale na produkcji, rozliczasz pewnie produkcję. co w tym trudnego do pojęcia?
Aasia 2016-10-05 16:10:20
U kogo moge złożyć skarge na kierownika/praciwnika ? W centrali ?
Jan 2016-10-05 17:17:28
No to prawda, w tym momencie nie ma ogłoszeń i też nie wiem skąd @Aska je bierze, chociaz no nie wiemy o tym co się dzieje wszędzie, nie wiemy chociazby o tym jak wygląda kwestia ogłoszeń w gazetach, może tam są.
Zostaw swoją opinię o RzZD Res-Drob Sp. z o.o. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RzZD Res-Drob Sp. z o.o.