Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Danieltynki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Danieltynki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-12-11 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-20 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-12-21 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36]:
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-01-19 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
awatar32 - 2014-02-11 15:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-02-20 13:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
zdjecie uzytkownika
duch - 2014-03-10 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam u niego pracowac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-03-25 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zepsuli mi miesiac zycia a jezeli chcesz jesc parowki to zostawaj po godz
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-27 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, wobec tego poszukam pracy gdzie indziej, myslałem, że co innego dzieje się w firmie.
zdjecie uzytkownika
Nemesis2014 - 2014-06-09 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)
po 1 ten materiał musi być na budowie
po 2 na budowie musi być jeden kierownik (koordynator) - a nie ilu pracowników tylu kierowników.
Ma Pan człowieka od transportu - nie dość, że dowozi materiał po tygodniu czasu lub wcale to ogólnie nie wchodzi na budowę lub sporadycznie. Zero zainteresowania co kto robi.
(usunięte przez administratora) Miał Pan pracowników może różnych - obecnych Pan nie docenia i za "chwilę" po takich opiniach będziecie robić we dwóch.
Z poważaniem
Namesis
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-20 22:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może wezma sobie wasze rady do serca i daniel tynki bedzie kiedys o wiele lepsza firmą, mysle, ze maja spore szanse.
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-07-29 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest sporo prawdy w tym co pisza pracownicy. Daniel Tynki (usunięte przez administratora)ma bardzo negatywne opinie, nie tylko tutaj, ale i na innych portalach. Wystarczy wpisac nazwe firmy w google. To prawda tez, że co jakis czas mozna natrafić w Internecie na ogłoszenie w stylu "Poszukujemy doświadczonych tynkarzy, do tynków maszynowych gipsowych i cementowo-wapiennych, praca w Warszawie i okolicach.". Brak jest konkretnych wymagań i nie ma oferty, zostawiony jest tylko kontakt. Ja raczej nie zaryzykuję.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-27 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, że Daniel Tynki (usunięte przez administratora) ma tutaj takie słabe opinie i to od pracowników. Na innych portalach wcale nie jest lepiej, tylko, że tam komentarze dotyczą usług firmy i mało kto sobie bardzo chwali. Dziwi mnie więc jakim cudem przy takich komentarzach firma sie utrzymuje... Chyba jakieś cuda albo komentarze są nieprawdziwe.
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-10-08 10:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam farta bo pracowalem z kolega u niego spotkalismy znajomego i nam powiedzial co sie tam dzieje na szczescie sie nie naprocawalismy:)
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-10-08 12:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się dzieje, możesz dać jakiś kontakt do siebie?
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-10-13 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na jakieś kontakty do siebie, tylko piszmy otwarcie, by wszyscy wiedzieli co się w daniel tynki dzieje!! Dodatkowo lepiej nie dawac kontaktów na lewo i prawo bo można stracic anonimowość, wystarczy mail, który był już gdzieś podany i łatwo człowieka potem znaleźć! Także piszcie o co takiego się dzieje, bo tez jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-11-20 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, że tak zapytam, czy w firmie Danieltynki jest w ogóle możliwe znalezienie zatrudnienia, czy to bardziej jedno lub kilkuosobowa ekipa, gdzie nie ma rotacji i nikogo więcej nie potrzebują? Znam sie na budowlance, o firmie dowiedziałem sie czytając opinie o fachowcach i pomyślałem, ze może uda sie znaleźć tu pracę, jakie szanse?
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-21 07:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak lubisz pracowac za darmo i poldarmo to idz i pracuj.powodzenia. a tak naprawde to jak tam pracowalem to rotacja byla ogromna bo wlasciciel cwaniaczek.
daj sobie na luz z ta firma szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-11-22 14:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie rrafaello1 Rafał Szymanski uważajcie na tego człowieka niezły kręt już nie jedną osobę oszukał, niby tynkarz a tak naprawdę partacz
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-22 20:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dariuszu Sierhej jakie to ja niby osoby oszukałem???dlaczego sie podpisujesz xxxy brak ci odwagi ???mnie tam komornik nie sciga. ja mam dowody ze oszukujesz ludzi nie placac im .mam wyrok sadowy. a za te oszczerstwa co napisales na gorze bedziesz mial drugi.
zdjecie uzytkownika
typu - 2015-01-20 17:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wysłał mi pismo ze na rzędzie mu nie oddałem mam świadka ze były oddane i podpisane sprawę kieruje do sądu o wyłudzenie wszystkie papiery mam co przysyła i jest wiele ni zgodności i kłamstw nie zapłacił nam kasy a poz niej chciał ta kasę jeszcze od nas
zdjecie uzytkownika
antysierhej - 2015-01-20 18:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)to niewypłacalny krętacz, nie płaci, nie zajmuje się pracownikami, nie zapewnia im narzędzi, ani materiału. O wszystko się trzeba było prosić i długo czekać, a potem pretensje, że metrów mało. Ale jak mieliśmy robić metry bez tynku?? Nie dość, że się dorobił na oszustwie to jeszcze wyłudza od swoich pracowników pieniądze, wysyła wezwania do zapłaty, oskarża o kradzież sprzętu! Najgorsza firma w jakiej pracowałem! Mieliśmy taką Panią koordynator, której też nie zapłacił za przepracowane miesiące, a dziewczyna biegała od rana do wieczora załatwiając w Unibepie, żeby kar i mandatów nie wlepiali. Jak widać, nie tylko tynkarzy tak oszukał, ale nawet swoją kadrę! Prostak z pod ruskiej granicy!
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2015-01-20 21:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nam tez takie pismo o zwrot narzedzi wyslal ze niby kompresor i rusztowania mu skubnelismy to chyba jego staly numer i domaga sie 8 tys za niby wykonane poprawki bedzie sprawa sadowa
ludiska trzeba sie "skrzyknac bydzie latwiej sie nap bronic prze dzialaniami tego typka
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-21 16:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba grupowo go podać do sądu o wyłudzenie
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-22 07:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrafaello1 - 2015-01-20 21:07:37]:
witam czy w jakiś sposób możemy się skontaktować otrzymałem podobne pisma co pan trzeba się za to wsiąść
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danieltynki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Danieltynki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie