Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Danieltynki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Danieltynki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zdjecie uzytkownika
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow - 2013-09-22 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
zdjecie uzytkownika
były praocwnik - 2013-09-26 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-11-07 14:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma to teraz sp z o.o, a kto tam jest prezesem?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-16 11:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jego magazynier uciekl haha to juz dno ta firma a jej szef to wiesniak i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-12-11 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-20 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-12-21 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36]:
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-01-19 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
awatar32 - 2014-02-11 15:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-02-20 13:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
zdjecie uzytkownika
duch - 2014-03-10 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam u niego pracowac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-03-25 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zepsuli mi miesiac zycia a jezeli chcesz jesc parowki to zostawaj po godz
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-27 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, wobec tego poszukam pracy gdzie indziej, myslałem, że co innego dzieje się w firmie.
zdjecie uzytkownika
Nemesis2014 - 2014-06-09 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)
po 1 ten materiał musi być na budowie
po 2 na budowie musi być jeden kierownik (koordynator) - a nie ilu pracowników tylu kierowników.
Ma Pan człowieka od transportu - nie dość, że dowozi materiał po tygodniu czasu lub wcale to ogólnie nie wchodzi na budowę lub sporadycznie. Zero zainteresowania co kto robi.
(usunięte przez administratora) Miał Pan pracowników może różnych - obecnych Pan nie docenia i za "chwilę" po takich opiniach będziecie robić we dwóch.
Z poważaniem
Namesis
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-20 22:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może wezma sobie wasze rady do serca i daniel tynki bedzie kiedys o wiele lepsza firmą, mysle, ze maja spore szanse.
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-07-29 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest sporo prawdy w tym co pisza pracownicy. Daniel Tynki (usunięte przez administratora)ma bardzo negatywne opinie, nie tylko tutaj, ale i na innych portalach. Wystarczy wpisac nazwe firmy w google. To prawda tez, że co jakis czas mozna natrafić w Internecie na ogłoszenie w stylu "Poszukujemy doświadczonych tynkarzy, do tynków maszynowych gipsowych i cementowo-wapiennych, praca w Warszawie i okolicach.". Brak jest konkretnych wymagań i nie ma oferty, zostawiony jest tylko kontakt. Ja raczej nie zaryzykuję.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-27 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, że Daniel Tynki (usunięte przez administratora) ma tutaj takie słabe opinie i to od pracowników. Na innych portalach wcale nie jest lepiej, tylko, że tam komentarze dotyczą usług firmy i mało kto sobie bardzo chwali. Dziwi mnie więc jakim cudem przy takich komentarzach firma sie utrzymuje... Chyba jakieś cuda albo komentarze są nieprawdziwe.
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-10-08 10:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam farta bo pracowalem z kolega u niego spotkalismy znajomego i nam powiedzial co sie tam dzieje na szczescie sie nie naprocawalismy:)
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-10-08 12:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co się dzieje, możesz dać jakiś kontakt do siebie?
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-10-13 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na jakieś kontakty do siebie, tylko piszmy otwarcie, by wszyscy wiedzieli co się w daniel tynki dzieje!! Dodatkowo lepiej nie dawac kontaktów na lewo i prawo bo można stracic anonimowość, wystarczy mail, który był już gdzieś podany i łatwo człowieka potem znaleźć! Także piszcie o co takiego się dzieje, bo tez jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-11-20 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, że tak zapytam, czy w firmie Danieltynki jest w ogóle możliwe znalezienie zatrudnienia, czy to bardziej jedno lub kilkuosobowa ekipa, gdzie nie ma rotacji i nikogo więcej nie potrzebują? Znam sie na budowlance, o firmie dowiedziałem sie czytając opinie o fachowcach i pomyślałem, ze może uda sie znaleźć tu pracę, jakie szanse?
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-21 07:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak lubisz pracowac za darmo i poldarmo to idz i pracuj.powodzenia. a tak naprawde to jak tam pracowalem to rotacja byla ogromna bo wlasciciel cwaniaczek.
daj sobie na luz z ta firma szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-11-22 14:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie rrafaello1 Rafał Szymanski uważajcie na tego człowieka niezły kręt już nie jedną osobę oszukał, niby tynkarz a tak naprawdę partacz
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-22 20:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dariuszu Sierhej jakie to ja niby osoby oszukałem???dlaczego sie podpisujesz xxxy brak ci odwagi ???mnie tam komornik nie sciga. ja mam dowody ze oszukujesz ludzi nie placac im .mam wyrok sadowy. a za te oszczerstwa co napisales na gorze bedziesz mial drugi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danieltynki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Danieltynki Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x