Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Daniel Tynki Dariusz Sierhej

zdjecie uzytkownika
poszkodowanidanieltynki@wp.pl - 2012-12-13 13:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dramat ludzki w tej firmie.[usunięte przez administratora], manipulacja.Odradzam firmę [usunięte przez administratora] na czele zjej właścicielem niby [usunięte przez administratora]to nie wiarygodne jak on traktuje ludzi.[usunięte przez administratora] i Kłamca nie wypłaca ludziom pieniędzy ciężko zarobionych.Bezczelny .U niego praca to praca za darmo.Odradzam omijajce tego faceta szerokim łókiem.
zdjecie uzytkownika
poszkodowanidanieltynki@wp.pl - 2012-12-13 18:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gnój nie odbiera telefonów-winien mi zapłacić za ciężką robotę.
Musimy stworzyć pikietę wraz z telewizją,aby przestrzec przed takimi jak on.Podawajcie wszelkie adresy pod jakimi może się znajdować ten oszust.Ludzi jest ogrom,Gdzie jego pracownicy :ciekawe czy z nimi się porozliczał z tego co wiem to też nie.Kradnie nasze pieniądze.Miarka się przebrała.
zdjecie uzytkownika
deo - 2012-12-15 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zniszczyli i zepsuli wszystko co mogli przy prostym montażu okien, przetrzymują i nie mają zamiaru oddać zamówionych i opłaconych przez klienta materiałów (jak to się to się nazywa według naszych kodeksów?), z szefem firmy nie mozna się skontaktowac mimo wykonania kilkuset prób, ale generalnie super, ocena pozytywna! Teraz zakładają skład budowlany Stabilux w Pruszkowie - czy będą tam działać podobnie? JAk myślicie?
zdjecie uzytkownika
miarka się przebrała... - 2013-01-07 21:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, popieram wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy!!! Ja również znam osobę, która została przez jej właściciela oszukana i do tej pory nie odzyskała sporej kasy za swoją ciężko wykonaną robotę! Najgorsze jest to, że nie zapowiada się aby było inaczej, bo Pan [usunięte przez administratora] nie odbiera telefonów, a jak już to zrobi to umawia się na późniejsze godziny, po czym znowu ich nie odbiera. Jeszcze w grudniu telefon potrafił odebrać, umówić się na jakąś godzinę, potem następny dzień, a w piątek bezczelnie zapomnieć, albo dać marne grosze!!! Nie dziwię się, że ludzie od niego odchodzą! Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą.. i współczuję wszystkim oszukanym...
zdjecie uzytkownika
poszkodowanidanieltynki@wp.pl - 2013-02-07 22:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz jak wygląda praca w tej zasranej firmie:
mianowicie Tak .Przyjety ,pierwszy tydzień ok., w drugim jako tako, a w trzecim obcinanie pieniedzy własnych zarobionych.i TAK do końca nigdy nie otrzymasz całej niby śmiechu wartej wypłaty.Zapytaj na tym forum kto u niego pracował.Odpowiedzą Ci szybko że praca w tej firmie to mordeka i harówka za darmo.widzę ż edalej rzeczywiście ogłasza się na gamtri i szuka , bo kazdy odchodzi już w ciągu miesiąca.Szukaj dalej roboty ale omijaj pana Siercheja firmę Daniel z daleka.Chyba że jesteś bogaty i jego będziesz dorabiał.NIE POLECAM FIRMY DANIEL.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-03-16 20:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy z wypłatami w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
pedro - 2013-03-24 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh widze ze mogłem wejsc na to forum zanim zacząłem prace w tej firmie... a konkretniej u jakiegos pseudo podwykonawcy o inicjałach R P wszyscy to banda złodziei i tak jak wszyscy piszą wyzej zapłacił 200 zł za tydzień pracy pozniej miałlo byc wyrownanie przerobiłem dwa miesiące zarabiając 700 zł słownie siedemset złotych wezcie sie ludzie za nich niech dziady i oszukance poniosą konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja Pracuje w firmie i nie mam powodu raczej do narzekania.faktem jest ze zatrzyma kasiorki troche ale u tynkarzy to normalne,dodam ze jestem doswiadczony tynkarz i znam sie na robocie. zastanawia mnie fakt kim sa ludzie ktorzy tu wystawiaja opinie???jaki fach???doswiadczenie????bo jezeli zbieranina(a takich pelno tu:):):)) to ja chyba sam bym nie zaplacil wiecej.dzisiaj praca to praca a nie lezenie lub spalanie 2 paczek szlugow przez 8 godzin.ostatnia sytuacja np.przyjezdza typ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie skad i ma rok doswiadczenia jako pomagier na budowie w tym roku zime siedzial na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma pojecia o tynkach i checi tez nie za wysokie do nauki a chce 15zl bo to w wawie.to jak go uswiadomolem i pokazalem jak sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to 4 h wytrzymal.fakt drugi to szacunek kiepski ale tyle ludzi co sie przewija to jaki ten szacun ma byc.to warszawa ludzie i praca nie zawsze tak wyglada w wawie jak ludzie opowiadaja a miasto i relacje z ludzmi nie sa takie jak wygladaja na wycieczkach szkolnych.ahhahahahaha
zdjecie uzytkownika
tynkarze - 2013-05-01 08:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie zle opinie na temat tego pracodawcy sa prawda.oszust i jeszcze raz oszust.klient pomylil sie z rola.mysle ze w tym roku zakonczy juz kariere.nie ma ludzi dobrych a roboty wzial duze.gdzie czlowieku sie wepchales,ten szpital jak i saska cie polozy i na leasing nie bedzie.tynkarze nie robcie u tego goscia bo naprawde nie warto.kierownictwo sie z niego smieje a ludzieciagle gadaja ze to oszust.pytajcie na kazdej budowie o opinie powiedza wam.zgrywa wazniaka a tylko robi bo najtanszy jest;);)tylko gdzie sens(oszukiwac ludzi i na parowki TESCO zostanie););););)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to wogóle nie dostanę swoich pieniędzy czy dostanę ale z opóżnieniem. Z góry dziękuję za pomocne info
zdjecie uzytkownika
Bati - 2013-06-11 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzymaj się stary z daleka od pseudo firmy Daniel Dariusz Sierhej pieniądze to zamiast wypłaty może ze 300 zł Ci wyjdzie.
Idz lepiej gdzie indziej i nie dorabiaj małolata , który ludzi poczciwych w rogi robi.
Ludzi i klientów poszkodowanych jest bez liku.
zdjecie uzytkownika
Batron - 2013-06-30 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie nie pytajcie czy regulowany czy nie regulowany czs u smarkacza , który na mnie się dorobił .
To jest niestety bardzo nieuczciwy pracodawca ,który wykorzystuje uczciwych ludzi .Obcina pieniądze , śmieszne tygodniówki wypłaca po 300 zł, a jak chcesz odejść to już Ci nie odda forsy .NIEUCZCIWY[usunięte przez administratora] kiedyś twój los sie odmieni na złe zobaczysz jak traktowałeś ludzi i się na nich dorabiałeś biorcąc w lizingi samochody.Jesteś chyba jedynym jak narazie takim oszustem.Swoim wspłlpracownikom zaufanym też nie powypłacałeś ,.Odradzam nędzną firmę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-07-09 10:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zawsze nie otrzymuje się całej pensji czy jest może szansa że parę wypłat to dostanie się normalnych?
zdjecie uzytkownika
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te posty, opinie nie wiem czy się śmiać czy płakać, takie prawo w Polsce mamy, że zwykły nie uczciwy człowiek może opisać każdego z nas, doba internetu. Pewnie większość opini pisała jedna osoba, która nakradła w firmie, napsuła.Może ktoś kiedyś stworzy prawo na takich typów. Z domu wyniosłem inne wartości niż oszustwo i krętactwo, uczciwie pracuje od 14 lat budując swoją firmę ciężką pracą , a tacy ludzie co opisują nie mają pojęcia o życiu i chyba co tu czytam nie mają pojęcia o tym co piszą. Nie pracuję by oszukiwać, jakbym chciał oszukiwać ludzi prowadziłbym inną działalność, treść tej wiadomości kieruję do ludzi wykształconych i obytych, bo Ci co pisali i tak nie zrozumią . Z poważaniem [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pomysł na takich pracowników, stworzenie portalu internetowego, wiekszość pracodawców posiada baze danych pracowników.Portal polegałby na tym, wpisywanie danych i opis pracownika, jak pracował, czy kradł, jak wykonywał swoje obowiązki, eliminowało by to takich pracowników, którzy kursują od pracodawcy do pracodawcy, pracując tydzien lub dwa, nakradną, napsują a pózniej opisują.Tacy ludzie nie mieli by dostepu nigdzie pracy u uczciwych pracodawców.
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-07-09 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje jako tynkarz od kilku miesiecy, nigdy nie miałem problemu z rozliczeniem, ale tacy ludzie co się przewijają, nie roby to się nie dziwcie...
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Ćwoka z Krzewicy - 2013-07-10 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20

Mam pomysł na takich pracowników, stworzenie portalu internetowego, wiekszość pracodawców posiada baze danych pracowników.Portal polegałby na tym, wpisywanie danych i opis pracownika, jak pracował, czy kradł, jak wykonywał swoje obowiązki, eliminowało by to takich pracowników, którzy kursują od pracodawcy do pracodawcy, pracując tydzien lub dwa, nakradną, napsują a pózniej opisują.Tacy ludzie nie mieli by dostepu nigdzie pracy u uczciwych pracodawców.
Pracowałem kiedyś u Ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod Międzyrzeca Podlaskiego. Jeszcze wtedy robiłeś w oknach... pamiętasz ??? Miałeś biuro w piwnicy na [usunięte przez administratora], spałeś tam razem z żonka i dzieckiem. Od zawsze byłeś kombinatorem i cwaniaczkiem ze słomą w butach. Dziwię się że ta Twoja małżonka jeszcze z Tobą siedzi po tym jak rąbałeś te wszystkie małolaty na boku... miałeś już wtedy małego [usunięte przez administratora]...

Uważajcie na tą firmę i na tego cepa... Potrafi wyssać sobie z palca jakąś kradzież i nasłać na pracownika zbirów. Byłem tego świadkiem jak na jego zlecenie pobito pracownika chociaż nikt nie złapał człowieka za rękę nie mówiąc o udowodnieniu winy. Zapewne puścił kasę na jakąś małolatę i żonka się kapnęła że są braki to trzeba było jakoś się "wyślizgać" z całej tej sytuacji.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACĘ U TEGO OSZUSTA
zdjecie uzytkownika
112233 - 2013-07-22 18:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wystarczy Panie[usunięte przez administratora] ladnie się ubrać, opalić w solarium, zalozyc ciemne okulary i mieć kilka samochodow w lizingu...udajac wielkiego potentata branzy tynkarskiej jeszcze trzeba mieć trochę rozumu, inteligencji, pokory i szacunku do ludzi żeby uczciwie prowadzic dzialalnosc latami. Panskie działanie jest na krotka mete, kilka lat...az się pozna rynek na Panu i zweryfikuje szybko. Ale powodzenia zycze, slomy wystającej z tych eleganckich bucików i wypisanej na twarzy niestety Pan nie ukryje choćby bardzo chciał. Dobrze, ze udało mi się to szybko dostrzec zanim mnie Pan oszukal po calosci jak innych, i dużo pomoglo mi to forum. Ludzie wpisujcie tu swoje doświadczenia z ta pseudo-firma.
zdjecie uzytkownika
Do Słomy z Butów Sierhej Darek - 2013-07-22 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze opisałeś Słoma z Butów ( solar na maksa ) .Oszust, oszust ,i Ty chcesz portal na pracowników .Tobie uszy trzeba otworzyć , żę nie tak postępuje się z ludzmi.Wozisz się tragicznie.Brak szacunku, brak wypłat ale opłata na swoje lizingi jest.Ciebie draniu jest nie stać na normalnego pracownika , bo bierzesz z ogłoszenia co chwila i co???
Powinieneś naprawdę dawno siedzieć za kratami !Ty wiesz Draniu za co???
Odradzam pracę przyzwoitym ludziom z tym typem.
I Ty jeszcze się tu wypowiadasz na tym forum ( widzicie jaki TYP BEZSZCZELNY)
Firma www Danieltynki .pl to największa pomyłka w całej Warszawie.
kontrahenci gnoju też przejrzą na oczy.
Zobaczysz.
Nie polecam,
nie polecam,
nie polecam ,
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Do Jerrego czyli do ĆWOKA Dariusza - 2013-07-22 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga do tego tynkarza który mówi ,że jest ok
Ludzie to pisze Tynkarz tylko sam Sierhej w swojej osobie , bo nie wie jak ma sobie poradzić.
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik. - 2013-09-11 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W DANIELTYNKI OSTATNIEJ ZIMY.
PAN DARJUSZ TO OSZUST I KŁAMCA ,POBRAŁ KAUCJE ODEMNIE I DWÓCH MOICH KOLEGÓW PO 300 ZŁ NIE WIEM POCO I ZACO.TO JEGO CHWYT NA WYŁUDZENIE PIENIEDZY.TYCH PIENIEDZY NIGDY NIE ODDAŁ.WYMYSLAŁ JAKIES BZDURY ABY TYLKO OSZUKAC.ON Z PRACOWNIKA ZARAZ ZROBI ZLODZIEJA, NIEROBA ,I PARTACZA .A NAM KIEROWNICY BUDOWY ODBIERALI LOKALE, TO CHYBA PRACOWALISMY UCZCIWIE I DOBRZE. ALE NIESTETY Z TYM OSZUSTEM NIE DAŁO SIE WSPÓŁPRACOWAC.NIKT NIE BEDZIE PRACOWAŁ ZA DARMO.ON SMIE PISAC ZE JEST UCZCIWY ,OBYTY,TO NIECH NAPISZE DLACZEGO LUDZIE ZUCAJĄ W JEGO BUDYNKI JAJKAMI Z FARBĄ ,I WYBIJAJA MU SZYBY. PEWNIE DLATEGO ZE JEST UCZCIWYM PRACODAWCA .A LUDZIE KTÓRZY TU PISZĄ PRAWIE WSZYSCY TE OPINIE TO W OCZACH PANA [usunięte przez administratora] TO ZŁODZIEJE I NIEROBY.MA PECHA CHŁOP DO PRACOWNIKÓW.
OMIJAJCIE FIRME DANIEL Z DALEKA .
zdjecie uzytkownika
jurek wojownik - 2013-09-16 11:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
350 za tydzien tak? Szukam roboty na stałe mam troche doświadczenia w buowlance czy możecie polecic firme jestem zmeczony szukaniem pracy wciaz i staraniem się chcialbym na stale zostac gdzies i sie wykazac w koncu dzieki:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zdjecie uzytkownika
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow - 2013-09-22 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
zdjecie uzytkownika
były praocwnik - 2013-09-26 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daniel Tynki Dariusz Sierhej
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x