brak logo

Danieltynki Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Danieltynki Sp. z o.o.

deo 2012-12-15 16:13:56
Zniszczyli i zepsuli wszystko co mogli przy prostym montażu okien, (usunięte przez administratora), z szefem firmy nie mozna się skontaktowac mimo wykonania kilkuset prób, ale generalnie super, ocena pozytywna! Teraz zakładają skład budowlany Stabilux w Pruszkowie - czy będą tam działać podobnie? JAk myślicie?
mario 2013-03-16 20:33:06
Panowie jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy z wypłatami w tej firmie??
tYnkarz 2013-04-28 14:59:36
ja Pracuje w firmie i nie mam powodu raczej do narzekania.faktem jest ze zatrzyma kasiorki troche ale u tynkarzy to normalne,dodam ze jestem doswiadczony tynkarz i znam sie na robocie. zastanawia mnie fakt kim sa ludzie ktorzy tu wystawiaja opinie???jaki fach???doswiadczenie????bo jezeli zbieranina(a takich pelno tu:):):)) to ja chyba sam bym nie zaplacil wiecej.dzisiaj praca to praca a nie lezenie lub spalanie 2 paczek szlugow przez 8 godzin(usunięte przez administratora).to warszawa ludzie i praca nie zawsze tak wyglada w wawie jak ludzie opowiadaja a miasto i relacje z ludzmi nie sa takie jak wygladaja na wycieczkach szkolnych.ahhahahahaha
anonim 2013-06-11 18:08:11
A to wogóle nie dostanę swoich pieniędzy czy dostanę ale z opóżnieniem. Z góry dziękuję za pomocne info
Batron 2013-06-30 20:49:53
Słuchajcie nie pytajcie czy regulowany czy nie regulowany czs u smarkacza , który na mnie się dorobił .
To jest niestety bardzo nieuczciwy pracodawca ,który wykorzystuje uczciwych ludzi .Obcina pieniądze , śmieszne tygodniówki wypłaca po 300 zł, a jak chcesz odejść to już Ci nie odda forsy .NIEUCZCIWY[usunięte przez administratora] kiedyś twój los sie odmieni na złe zobaczysz jak traktowałeś ludzi i się na nich dorabiałeś biorcąc w lizingi samochody.Jesteś chyba jedynym jak narazie takim oszustem.Swoim wspłlpracownikom zaufanym też nie powypłacałeś ,.Odradzam nędzną firmę [usunięte przez administratora]
1
tynkarz 2013-07-09 16:07:33
Pracuje jako tynkarz od kilku miesiecy, nigdy nie miałem problemu z rozliczeniem, ale tacy ludzie co się przewijają, nie roby to się nie dziwcie...
1
jurek wojownik 2013-09-16 11:03:53
350 za tydzien tak? Szukam roboty na stałe mam troche doświadczenia w buowlance czy możecie polecic firme jestem zmeczony szukaniem pracy wciaz i staraniem się chcialbym na stale zostac gdzies i sie wykazac w koncu dzieki:)
anonim 2013-09-22 15:04:49
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow 2013-09-22 22:09:55
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
1
były praocwnik 2013-09-26 21:53:54
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
1
12345 2013-11-07 14:32:24
Widzę, że firma to teraz sp z o.o, a kto tam jest prezesem?
byly pracownik 2013-11-16 11:47:20
nawet jego magazynier uciekl haha to juz dno ta firma a jej szef to wiesniak i nic wiecej
tynkarz 2013-12-11 08:16:34
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
oszukany 2013-12-20 10:31:53
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
1
JM 2013-12-21 20:47:44
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
Krzych 2014-01-19 00:53:01
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
1
awatar32 2014-02-11 15:27:21
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
1
stasiek 2014-02-20 13:41:12
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
duch 2014-03-10 08:05:38
nie polecam u niego pracowac(usunięte przez administratora)
1
boo 2014-03-25 10:19:36
Zepsuli mi miesiac zycia a jezeli chcesz jesc parowki to zostawaj po godz
1
aleksy 2014-05-27 18:07:05
Dzięki w takim razie za opinie, wobec tego poszukam pracy gdzie indziej, myslałem, że co innego dzieje się w firmie.
Nemesis2014 2014-06-09 14:03:37
Panie (usunięte przez administratora)
po 1 ten materiał musi być na budowie
po 2 na budowie musi być jeden kierownik (koordynator) - a nie ilu pracowników tylu kierowników.
Ma Pan człowieka od transportu - nie dość, że dowozi materiał po tygodniu czasu lub wcale to ogólnie nie wchodzi na budowę lub sporadycznie. Zero zainteresowania co kto robi.
(usunięte przez administratora) Miał Pan pracowników może różnych - obecnych Pan nie docenia i za "chwilę" po takich opiniach będziecie robić we dwóch.
Z poważaniem
Namesis
aleksy 2014-06-20 22:09:45
Może wezma sobie wasze rady do serca i daniel tynki bedzie kiedys o wiele lepsza firmą, mysle, ze maja spore szanse.
simon 2014-07-29 16:49:37
Chyba jest sporo prawdy w tym co pisza pracownicy. Daniel Tynki (usunięte przez administratora)ma bardzo negatywne opinie, nie tylko tutaj, ale i na innych portalach. Wystarczy wpisac nazwe firmy w google. To prawda tez, że co jakis czas mozna natrafić w Internecie na ogłoszenie w stylu "Poszukujemy doświadczonych tynkarzy, do tynków maszynowych gipsowych i cementowo-wapiennych, praca w Warszawie i okolicach.". Brak jest konkretnych wymagań i nie ma oferty, zostawiony jest tylko kontakt. Ja raczej nie zaryzykuję.
maciek 2014-09-27 22:13:39
Jestem w szoku, że Daniel Tynki (usunięte przez administratora) ma tutaj takie słabe opinie i to od pracowników. Na innych portalach wcale nie jest lepiej, tylko, że tam komentarze dotyczą usług firmy i mało kto sobie bardzo chwali. Dziwi mnie więc jakim cudem przy takich komentarzach firma sie utrzymuje... Chyba jakieś cuda albo komentarze są nieprawdziwe.
heheszki 2014-10-08 10:16:23
ja mam farta bo pracowalem z kolega u niego spotkalismy znajomego i nam powiedzial co sie tam dzieje na szczescie sie nie naprocawalismy:)
2
krzys 2014-10-08 12:05:04
a co się dzieje, możesz dać jakiś kontakt do siebie?
1
olaf 2014-10-13 16:04:41
Może nie przechodźmy na jakieś kontakty do siebie, tylko piszmy otwarcie, by wszyscy wiedzieli co się w daniel tynki dzieje!! Dodatkowo lepiej nie dawac kontaktów na lewo i prawo bo można stracic anonimowość, wystarczy mail, który był już gdzieś podany i łatwo człowieka potem znaleźć! Także piszcie o co takiego się dzieje, bo tez jestem ciekawy.
monk 2014-11-20 20:53:59
Hej, że tak zapytam, czy w firmie Danieltynki jest w ogóle możliwe znalezienie zatrudnienia, czy to bardziej jedno lub kilkuosobowa ekipa, gdzie nie ma rotacji i nikogo więcej nie potrzebują? Znam sie na budowlance, o firmie dowiedziałem sie czytając opinie o fachowcach i pomyślałem, ze może uda sie znaleźć tu pracę, jakie szanse?
rrafaello1 2014-11-21 07:59:43
jak lubisz pracowac za darmo i poldarmo to idz i pracuj.powodzenia. a tak naprawde to jak tam pracowalem to rotacja byla ogromna bo wlasciciel cwaniaczek.
daj sobie na luz z ta firma szkoda czasu
xxxy 2014-11-22 14:03:28
Panie rrafaello1 Rafał Szymanski uważajcie na tego człowieka niezły kręt już nie jedną osobę oszukał, niby tynkarz a tak naprawdę partacz
1
typu 2015-01-20 17:15:37
Ostatnio wysłał mi pismo ze na rzędzie mu nie oddałem mam świadka ze były oddane i podpisane sprawę kieruje do sądu o wyłudzenie wszystkie papiery mam co przysyła i jest wiele ni zgodności i kłamstw nie zapłacił nam kasy a poz niej chciał ta kasę jeszcze od nas
rrafaello1 2015-01-20 21:07:37
nam tez takie pismo o zwrot narzedzi wyslal ze niby kompresor i rusztowania mu skubnelismy to chyba jego staly numer i domaga sie 8 tys za niby wykonane poprawki bedzie sprawa sadowa
ludiska trzeba sie "skrzyknac bydzie latwiej sie nap bronic prze dzialaniami tego typka
janek 2015-01-21 16:27:21
Trzeba grupowo go podać do sądu o wyłudzenie
janek 2015-01-22 07:03:04
witam czy w jakiś sposób możemy się skontaktować otrzymałem podobne pisma co pan trzeba się za to wsiąść
xyz 2015-04-07 11:52:36
witam szukam kontaktu z osobami otrzymujacymi listy i wezwania od tej firmy ostatnio otrzymalem wezwanie czy ktos juz zaczął zbierać ludzi zeby założyć mu sprawe gruowo o nękanie??
Jan 2015-08-28 14:06:25
@xyz piszesz, że firma nęka pracowników i planujecie zrobić pozew zbiorowy. To akurat nie moja sprawa, bo nie znam sytuacji, więc nie będę się w tej kwestii wypowiadać. Zastanawiam się tylko o co chodzi z tym nękaniem, co dokładnie masz na myśli. Bo tak jednak nie powinno być w żadnej firmie na rynku.
1
fircyk 2015-09-28 22:27:55
Branża jest moim zdaniem bardzo ciężka. Nawet jeśli niektórzy starają się to wykpić. W poprzedniej firmie nie udało mi się przetrzymać zbyt długo. Mam nadzieje , że tu będzie inaczej. Zresztą jeśli płacą to ludzie nie powinni mieć z nimi problemu. Wiadomo , ze czasem jest jakaś obsuwa , ale to jak wszędzie
erf 2016-04-08 20:38:01
@Powagi.. ale dalczego tak piszesz? mozesz podac jakis konrketny przyklad lub wiecej szczegolow na przyklad bo bardzo ogolnikowo niestety napisale tutaj
Darek 2016-05-12 15:50:26
Co ja Ci szczerze moge powiedziec, to to że firma jest sztos
gips 2016-06-19 22:37:45
#erf ale zasunąłeś konkretami, że ho ho... natomiast ja dodam że jeśli chodzi o tynki gipsowe, tynki cementowo-wapienne, tynki itd. to firma w regionie moim zdaniem jest najl;epszym pracodawcą, szwagier pracuje
gość 2016-07-20 21:58:10
Hej, wiecie czy w niedługim czasie jest szansa u nich a odpowiednie zatrudnienie? Wiem, że jest szansa na to, żeby pokazały się jakieś premie do zarobków.
Maciek 2016-07-21 11:45:32
Wiesz co, a może on słyszał coś o tych premiach że w ten sposób pisze, nie jest pewne czy tak było oczywiście ale może tak właśnie jest, generalnie różni ludzie słyszą różne rzeczy, trzeba po prostu to szanować i wybierać z tego środek że tak powiem.
boss 2016-07-22 12:52:29
Hej, a jakie są teraz zarobki w firmie? Pozdrawiam.
es 2016-08-23 08:22:14
Branża kuśnierska rzeczywiście jest trudna, ale zobacz, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy.
Zostaw swoją opinię o Danieltynki Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danieltynki Sp. z o.o.