Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Danieltynki Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Danieltynki Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
deo - 2012-12-15 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zniszczyli i zepsuli wszystko co mogli przy prostym montażu okien, (usunięte przez administratora), z szefem firmy nie mozna się skontaktowac mimo wykonania kilkuset prób, ale generalnie super, ocena pozytywna! Teraz zakładają skład budowlany Stabilux w Pruszkowie - czy będą tam działać podobnie? JAk myślicie?
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-03-16 20:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie jak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy z wypłatami w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja Pracuje w firmie i nie mam powodu raczej do narzekania.faktem jest ze zatrzyma kasiorki troche ale u tynkarzy to normalne,dodam ze jestem doswiadczony tynkarz i znam sie na robocie. zastanawia mnie fakt kim sa ludzie ktorzy tu wystawiaja opinie???jaki fach???doswiadczenie????bo jezeli zbieranina(a takich pelno tu:):):)) to ja chyba sam bym nie zaplacil wiecej.dzisiaj praca to praca a nie lezenie lub spalanie 2 paczek szlugow przez 8 godzin(usunięte przez administratora).to warszawa ludzie i praca nie zawsze tak wyglada w wawie jak ludzie opowiadaja a miasto i relacje z ludzmi nie sa takie jak wygladaja na wycieczkach szkolnych.ahhahahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to wogóle nie dostanę swoich pieniędzy czy dostanę ale z opóżnieniem. Z góry dziękuję za pomocne info
zdjecie uzytkownika
Batron - 2013-06-30 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie nie pytajcie czy regulowany czy nie regulowany czs u smarkacza , który na mnie się dorobił .
To jest niestety bardzo nieuczciwy pracodawca ,który wykorzystuje uczciwych ludzi .Obcina pieniądze , śmieszne tygodniówki wypłaca po 300 zł, a jak chcesz odejść to już Ci nie odda forsy .NIEUCZCIWY[usunięte przez administratora] kiedyś twój los sie odmieni na złe zobaczysz jak traktowałeś ludzi i się na nich dorabiałeś biorcąc w lizingi samochody.Jesteś chyba jedynym jak narazie takim oszustem.Swoim wspłlpracownikom zaufanym też nie powypłacałeś ,.Odradzam nędzną firmę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-07-09 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje jako tynkarz od kilku miesiecy, nigdy nie miałem problemu z rozliczeniem, ale tacy ludzie co się przewijają, nie roby to się nie dziwcie...
zdjecie uzytkownika
jurek wojownik - 2013-09-16 11:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
350 za tydzien tak? Szukam roboty na stałe mam troche doświadczenia w buowlance czy możecie polecic firme jestem zmeczony szukaniem pracy wciaz i staraniem się chcialbym na stale zostac gdzies i sie wykazac w koncu dzieki:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zdjecie uzytkownika
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow - 2013-09-22 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
zdjecie uzytkownika
były praocwnik - 2013-09-26 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-11-07 14:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma to teraz sp z o.o, a kto tam jest prezesem?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-16 11:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jego magazynier uciekl haha to juz dno ta firma a jej szef to wiesniak i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-12-11 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-20 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-12-21 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36]:
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-01-19 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
awatar32 - 2014-02-11 15:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-02-20 13:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
zdjecie uzytkownika
duch - 2014-03-10 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam u niego pracowac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-03-25 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zepsuli mi miesiac zycia a jezeli chcesz jesc parowki to zostawaj po godz
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-27 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, wobec tego poszukam pracy gdzie indziej, myslałem, że co innego dzieje się w firmie.
zdjecie uzytkownika
Nemesis2014 - 2014-06-09 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie (usunięte przez administratora)
po 1 ten materiał musi być na budowie
po 2 na budowie musi być jeden kierownik (koordynator) - a nie ilu pracowników tylu kierowników.
Ma Pan człowieka od transportu - nie dość, że dowozi materiał po tygodniu czasu lub wcale to ogólnie nie wchodzi na budowę lub sporadycznie. Zero zainteresowania co kto robi.
(usunięte przez administratora) Miał Pan pracowników może różnych - obecnych Pan nie docenia i za "chwilę" po takich opiniach będziecie robić we dwóch.
Z poważaniem
Namesis
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-20 22:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może wezma sobie wasze rady do serca i daniel tynki bedzie kiedys o wiele lepsza firmą, mysle, ze maja spore szanse.
zdjecie uzytkownika
simon - 2014-07-29 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jest sporo prawdy w tym co pisza pracownicy. Daniel Tynki (usunięte przez administratora)ma bardzo negatywne opinie, nie tylko tutaj, ale i na innych portalach. Wystarczy wpisac nazwe firmy w google. To prawda tez, że co jakis czas mozna natrafić w Internecie na ogłoszenie w stylu "Poszukujemy doświadczonych tynkarzy, do tynków maszynowych gipsowych i cementowo-wapiennych, praca w Warszawie i okolicach.". Brak jest konkretnych wymagań i nie ma oferty, zostawiony jest tylko kontakt. Ja raczej nie zaryzykuję.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-27 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, że Daniel Tynki (usunięte przez administratora) ma tutaj takie słabe opinie i to od pracowników. Na innych portalach wcale nie jest lepiej, tylko, że tam komentarze dotyczą usług firmy i mało kto sobie bardzo chwali. Dziwi mnie więc jakim cudem przy takich komentarzach firma sie utrzymuje... Chyba jakieś cuda albo komentarze są nieprawdziwe.
zdjecie uzytkownika
heheszki - 2014-10-08 10:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam farta bo pracowalem z kolega u niego spotkalismy znajomego i nam powiedzial co sie tam dzieje na szczescie sie nie naprocawalismy:)
zdjecie uzytkownika
krzys - 2014-10-08 12:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co się dzieje, możesz dać jakiś kontakt do siebie?
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-10-13 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie przechodźmy na jakieś kontakty do siebie, tylko piszmy otwarcie, by wszyscy wiedzieli co się w daniel tynki dzieje!! Dodatkowo lepiej nie dawac kontaktów na lewo i prawo bo można stracic anonimowość, wystarczy mail, który był już gdzieś podany i łatwo człowieka potem znaleźć! Także piszcie o co takiego się dzieje, bo tez jestem ciekawy.
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-11-20 20:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, że tak zapytam, czy w firmie Danieltynki jest w ogóle możliwe znalezienie zatrudnienia, czy to bardziej jedno lub kilkuosobowa ekipa, gdzie nie ma rotacji i nikogo więcej nie potrzebują? Znam sie na budowlance, o firmie dowiedziałem sie czytając opinie o fachowcach i pomyślałem, ze może uda sie znaleźć tu pracę, jakie szanse?
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-21 07:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak lubisz pracowac za darmo i poldarmo to idz i pracuj.powodzenia. a tak naprawde to jak tam pracowalem to rotacja byla ogromna bo wlasciciel cwaniaczek.
daj sobie na luz z ta firma szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-11-22 14:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie rrafaello1 Rafał Szymanski uważajcie na tego człowieka niezły kręt już nie jedną osobę oszukał, niby tynkarz a tak naprawdę partacz
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2014-11-22 20:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dariuszu Sierhej jakie to ja niby osoby oszukałem???dlaczego sie podpisujesz xxxy brak ci odwagi ???mnie tam komornik nie sciga. ja mam dowody ze oszukujesz ludzi nie placac im .mam wyrok sadowy. a za te oszczerstwa co napisales na gorze bedziesz mial drugi.
zdjecie uzytkownika
typu - 2015-01-20 17:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio wysłał mi pismo ze na rzędzie mu nie oddałem mam świadka ze były oddane i podpisane sprawę kieruje do sądu o wyłudzenie wszystkie papiery mam co przysyła i jest wiele ni zgodności i kłamstw nie zapłacił nam kasy a poz niej chciał ta kasę jeszcze od nas
zdjecie uzytkownika
rrafaello1 - 2015-01-20 21:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nam tez takie pismo o zwrot narzedzi wyslal ze niby kompresor i rusztowania mu skubnelismy to chyba jego staly numer i domaga sie 8 tys za niby wykonane poprawki bedzie sprawa sadowa
ludiska trzeba sie "skrzyknac bydzie latwiej sie nap bronic prze dzialaniami tego typka
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-21 16:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba grupowo go podać do sądu o wyłudzenie
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-22 07:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrafaello1 - 2015-01-20 21:07:37]:
witam czy w jakiś sposób możemy się skontaktować otrzymałem podobne pisma co pan trzeba się za to wsiąść
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-07 11:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam kontaktu z osobami otrzymujacymi listy i wezwania od tej firmy ostatnio otrzymalem wezwanie czy ktos juz zaczął zbierać ludzi zeby założyć mu sprawe gruowo o nękanie??
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-08-28 14:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xyz piszesz, że firma nęka pracowników i planujecie zrobić pozew zbiorowy. To akurat nie moja sprawa, bo nie znam sytuacji, więc nie będę się w tej kwestii wypowiadać. Zastanawiam się tylko o co chodzi z tym nękaniem, co dokładnie masz na myśli. Bo tak jednak nie powinno być w żadnej firmie na rynku.
zdjecie uzytkownika
aaaa1 - 2015-09-24 21:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
odwołujcie się od tych pozwow.bo to sa zaoczne.wydaja je bez stawiania się tam.ja się odwolalem.i cisza.nie stawil się na normalna rozprawe bo tak jak sadzilem nie ma dokumentów zadnych umow ze mna.placil mi przecież na czarno.sciema.zglaszam to do prokuratury jako oszustwo.
zdjecie uzytkownika
fircyk - 2015-09-28 22:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Branża jest moim zdaniem bardzo ciężka. Nawet jeśli niektórzy starają się to wykpić. W poprzedniej firmie nie udało mi się przetrzymać zbyt długo. Mam nadzieje , że tu będzie inaczej. Zresztą jeśli płacą to ludzie nie powinni mieć z nimi problemu. Wiadomo , ze czasem jest jakaś obsuwa , ale to jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-04-08 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Powagi.. ale dalczego tak piszesz? mozesz podac jakis konrketny przyklad lub wiecej szczegolow na przyklad bo bardzo ogolnikowo niestety napisale tutaj
zdjecie uzytkownika
Darek - 2016-05-12 15:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ja Ci szczerze moge powiedziec, to to że firma jest sztos

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Danieltynki Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danieltynki Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert