Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Daniel Tynki Dariusz Sierhej

zdjecie uzytkownika
tynkarze - 2013-05-01 08:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie zle opinie na temat tego pracodawcy sa prawda.oszust i jeszcze raz oszust.klient pomylil sie z rola.mysle ze w tym roku zakonczy juz kariere.nie ma ludzi dobrych a roboty wzial duze.gdzie czlowieku sie wepchales,ten szpital jak i saska cie polozy i na leasing nie bedzie.tynkarze nie robcie u tego goscia bo naprawde nie warto.kierownictwo sie z niego smieje a ludzieciagle gadaja ze to oszust.pytajcie na kazdej budowie o opinie powiedza wam.zgrywa wazniaka a tylko robi bo najtanszy jest;);)tylko gdzie sens(oszukiwac ludzi i na parowki TESCO zostanie););););)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 18:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to wogóle nie dostanę swoich pieniędzy czy dostanę ale z opóżnieniem. Z góry dziękuję za pomocne info
zdjecie uzytkownika
Bati - 2013-06-11 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzymaj się stary z daleka od pseudo firmy Daniel Dariusz Sierhej pieniądze to zamiast wypłaty może ze 300 zł Ci wyjdzie.
Idz lepiej gdzie indziej i nie dorabiaj małolata , który ludzi poczciwych w rogi robi.
Ludzi i klientów poszkodowanych jest bez liku.
zdjecie uzytkownika
Batron - 2013-06-30 20:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie nie pytajcie czy regulowany czy nie regulowany czs u smarkacza , który na mnie się dorobił .
To jest niestety bardzo nieuczciwy pracodawca ,który wykorzystuje uczciwych ludzi .Obcina pieniądze , śmieszne tygodniówki wypłaca po 300 zł, a jak chcesz odejść to już Ci nie odda forsy .NIEUCZCIWY[usunięte przez administratora] kiedyś twój los sie odmieni na złe zobaczysz jak traktowałeś ludzi i się na nich dorabiałeś biorcąc w lizingi samochody.Jesteś chyba jedynym jak narazie takim oszustem.Swoim wspłlpracownikom zaufanym też nie powypłacałeś ,.Odradzam nędzną firmę [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
jerry - 2013-07-09 10:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zawsze nie otrzymuje się całej pensji czy jest może szansa że parę wypłat to dostanie się normalnych?
zdjecie uzytkownika
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te posty, opinie nie wiem czy się śmiać czy płakać, takie prawo w Polsce mamy, że zwykły nie uczciwy człowiek może opisać każdego z nas, doba internetu. Pewnie większość opini pisała jedna osoba, która nakradła w firmie, napsuła.Może ktoś kiedyś stworzy prawo na takich typów. Z domu wyniosłem inne wartości niż oszustwo i krętactwo, uczciwie pracuje od 14 lat budując swoją firmę ciężką pracą , a tacy ludzie co opisują nie mają pojęcia o życiu i chyba co tu czytam nie mają pojęcia o tym co piszą. Nie pracuję by oszukiwać, jakbym chciał oszukiwać ludzi prowadziłbym inną działalność, treść tej wiadomości kieruję do ludzi wykształconych i obytych, bo Ci co pisali i tak nie zrozumią . Z poważaniem [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pomysł na takich pracowników, stworzenie portalu internetowego, wiekszość pracodawców posiada baze danych pracowników.Portal polegałby na tym, wpisywanie danych i opis pracownika, jak pracował, czy kradł, jak wykonywał swoje obowiązki, eliminowało by to takich pracowników, którzy kursują od pracodawcy do pracodawcy, pracując tydzien lub dwa, nakradną, napsują a pózniej opisują.Tacy ludzie nie mieli by dostepu nigdzie pracy u uczciwych pracodawców.
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-07-09 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje jako tynkarz od kilku miesiecy, nigdy nie miałem problemu z rozliczeniem, ale tacy ludzie co się przewijają, nie roby to się nie dziwcie...
zdjecie uzytkownika
Były pracownik Ćwoka z Krzewicy - 2013-07-10 19:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20

Mam pomysł na takich pracowników, stworzenie portalu internetowego, wiekszość pracodawców posiada baze danych pracowników.Portal polegałby na tym, wpisywanie danych i opis pracownika, jak pracował, czy kradł, jak wykonywał swoje obowiązki, eliminowało by to takich pracowników, którzy kursują od pracodawcy do pracodawcy, pracując tydzien lub dwa, nakradną, napsują a pózniej opisują.Tacy ludzie nie mieli by dostepu nigdzie pracy u uczciwych pracodawców.
Pracowałem kiedyś u Ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod Międzyrzeca Podlaskiego. Jeszcze wtedy robiłeś w oknach... pamiętasz ??? Miałeś biuro w piwnicy na [usunięte przez administratora], spałeś tam razem z żonka i dzieckiem. Od zawsze byłeś kombinatorem i cwaniaczkiem ze słomą w butach. Dziwię się że ta Twoja małżonka jeszcze z Tobą siedzi po tym jak rąbałeś te wszystkie małolaty na boku... miałeś już wtedy małego [usunięte przez administratora]...

Uważajcie na tą firmę i na tego cepa... Potrafi wyssać sobie z palca jakąś kradzież i nasłać na pracownika zbirów. Byłem tego świadkiem jak na jego zlecenie pobito pracownika chociaż nikt nie złapał człowieka za rękę nie mówiąc o udowodnieniu winy. Zapewne puścił kasę na jakąś małolatę i żonka się kapnęła że są braki to trzeba było jakoś się "wyślizgać" z całej tej sytuacji.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRACĘ U TEGO OSZUSTA
zdjecie uzytkownika
112233 - 2013-07-22 18:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wystarczy Panie[usunięte przez administratora] ladnie się ubrać, opalić w solarium, zalozyc ciemne okulary i mieć kilka samochodow w lizingu...udajac wielkiego potentata branzy tynkarskiej jeszcze trzeba mieć trochę rozumu, inteligencji, pokory i szacunku do ludzi żeby uczciwie prowadzic dzialalnosc latami. Panskie działanie jest na krotka mete, kilka lat...az się pozna rynek na Panu i zweryfikuje szybko. Ale powodzenia zycze, slomy wystającej z tych eleganckich bucików i wypisanej na twarzy niestety Pan nie ukryje choćby bardzo chciał. Dobrze, ze udało mi się to szybko dostrzec zanim mnie Pan oszukal po calosci jak innych, i dużo pomoglo mi to forum. Ludzie wpisujcie tu swoje doświadczenia z ta pseudo-firma.
zdjecie uzytkownika
Do Słomy z Butów Sierhej Darek - 2013-07-22 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze opisałeś Słoma z Butów ( solar na maksa ) .Oszust, oszust ,i Ty chcesz portal na pracowników .Tobie uszy trzeba otworzyć , żę nie tak postępuje się z ludzmi.Wozisz się tragicznie.Brak szacunku, brak wypłat ale opłata na swoje lizingi jest.Ciebie draniu jest nie stać na normalnego pracownika , bo bierzesz z ogłoszenia co chwila i co???
Powinieneś naprawdę dawno siedzieć za kratami !Ty wiesz Draniu za co???
Odradzam pracę przyzwoitym ludziom z tym typem.
I Ty jeszcze się tu wypowiadasz na tym forum ( widzicie jaki TYP BEZSZCZELNY)
Firma www Danieltynki .pl to największa pomyłka w całej Warszawie.
kontrahenci gnoju też przejrzą na oczy.
Zobaczysz.
Nie polecam,
nie polecam,
nie polecam ,
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Do Jerrego czyli do ĆWOKA Dariusza - 2013-07-22 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga do tego tynkarza który mówi ,że jest ok
Ludzie to pisze Tynkarz tylko sam Sierhej w swojej osobie , bo nie wie jak ma sobie poradzić.
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik. - 2013-09-11 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W DANIELTYNKI OSTATNIEJ ZIMY.
PAN DARJUSZ TO OSZUST I KŁAMCA ,POBRAŁ KAUCJE ODEMNIE I DWÓCH MOICH KOLEGÓW PO 300 ZŁ NIE WIEM POCO I ZACO.TO JEGO CHWYT NA WYŁUDZENIE PIENIEDZY.TYCH PIENIEDZY NIGDY NIE ODDAŁ.WYMYSLAŁ JAKIES BZDURY ABY TYLKO OSZUKAC.ON Z PRACOWNIKA ZARAZ ZROBI ZLODZIEJA, NIEROBA ,I PARTACZA .A NAM KIEROWNICY BUDOWY ODBIERALI LOKALE, TO CHYBA PRACOWALISMY UCZCIWIE I DOBRZE. ALE NIESTETY Z TYM OSZUSTEM NIE DAŁO SIE WSPÓŁPRACOWAC.NIKT NIE BEDZIE PRACOWAŁ ZA DARMO.ON SMIE PISAC ZE JEST UCZCIWY ,OBYTY,TO NIECH NAPISZE DLACZEGO LUDZIE ZUCAJĄ W JEGO BUDYNKI JAJKAMI Z FARBĄ ,I WYBIJAJA MU SZYBY. PEWNIE DLATEGO ZE JEST UCZCIWYM PRACODAWCA .A LUDZIE KTÓRZY TU PISZĄ PRAWIE WSZYSCY TE OPINIE TO W OCZACH PANA [usunięte przez administratora] TO ZŁODZIEJE I NIEROBY.MA PECHA CHŁOP DO PRACOWNIKÓW.
OMIJAJCIE FIRME DANIEL Z DALEKA .
zdjecie uzytkownika
jurek wojownik - 2013-09-16 11:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
350 za tydzien tak? Szukam roboty na stałe mam troche doświadczenia w buowlance czy możecie polecic firme jestem zmeczony szukaniem pracy wciaz i staraniem się chcialbym na stale zostac gdzies i sie wykazac w koncu dzieki:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zdjecie uzytkownika
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow - 2013-09-22 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
zdjecie uzytkownika
były praocwnik - 2013-09-26 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-11-07 14:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma to teraz sp z o.o, a kto tam jest prezesem?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-16 11:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jego magazynier uciekl haha to juz dno ta firma a jej szef to wiesniak i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-12-11 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-20 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-12-21 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36]:
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-01-19 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
awatar32 - 2014-02-11 15:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-02-20 13:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daniel Tynki Dariusz Sierhej
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x