Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Daniel Tynki Dariusz Sierhej

Pracowałeś w firmie Daniel Tynki Dariusz Sierhej i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
112233 - 2013-07-22 18:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wystarczy Panie[usunięte przez administratora] ladnie się ubrać, opalić w solarium, zalozyc ciemne okulary i mieć kilka samochodow w lizingu...udajac wielkiego potentata branzy tynkarskiej jeszcze trzeba mieć trochę rozumu, inteligencji, pokory i szacunku do ludzi żeby uczciwie prowadzic dzialalnosc latami. Panskie działanie jest na krotka mete, kilka lat...az się pozna rynek na Panu i zweryfikuje szybko. Ale powodzenia zycze, slomy wystającej z tych eleganckich bucików i wypisanej na twarzy niestety Pan nie ukryje choćby bardzo chciał. Dobrze, ze udało mi się to szybko dostrzec zanim mnie Pan oszukal po calosci jak innych, i dużo pomoglo mi to forum. Ludzie wpisujcie tu swoje doświadczenia z ta pseudo-firma.
zdjecie uzytkownika
Do Słomy z Butów Sierhej Darek - 2013-07-22 21:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze opisałeś Słoma z Butów ( solar na maksa ) .Oszust, oszust ,i Ty chcesz portal na pracowników .Tobie uszy trzeba otworzyć , żę nie tak postępuje się z ludzmi.Wozisz się tragicznie.Brak szacunku, brak wypłat ale opłata na swoje lizingi jest.Ciebie draniu jest nie stać na normalnego pracownika , bo bierzesz z ogłoszenia co chwila i co???
Powinieneś naprawdę dawno siedzieć za kratami !Ty wiesz Draniu za co???
Odradzam pracę przyzwoitym ludziom z tym typem.
I Ty jeszcze się tu wypowiadasz na tym forum ( widzicie jaki TYP BEZSZCZELNY)
Firma www Danieltynki .pl to największa pomyłka w całej Warszawie.
kontrahenci gnoju też przejrzą na oczy.
Zobaczysz.
Nie polecam,
nie polecam,
nie polecam ,
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Do Jerrego czyli do ĆWOKA Dariusza - 2013-07-22 22:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga do tego tynkarza który mówi ,że jest ok
Ludzie to pisze Tynkarz tylko sam Sierhej w swojej osobie , bo nie wie jak ma sobie poradzić.
zdjecie uzytkownika
uczciwy pracownik. - 2013-09-11 22:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM W DANIELTYNKI OSTATNIEJ ZIMY.
PAN DARJUSZ TO OSZUST I KŁAMCA ,POBRAŁ KAUCJE ODEMNIE I DWÓCH MOICH KOLEGÓW PO 300 ZŁ NIE WIEM POCO I ZACO.TO JEGO CHWYT NA WYŁUDZENIE PIENIEDZY.TYCH PIENIEDZY NIGDY NIE ODDAŁ.WYMYSLAŁ JAKIES BZDURY ABY TYLKO OSZUKAC.ON Z PRACOWNIKA ZARAZ ZROBI ZLODZIEJA, NIEROBA ,I PARTACZA .A NAM KIEROWNICY BUDOWY ODBIERALI LOKALE, TO CHYBA PRACOWALISMY UCZCIWIE I DOBRZE. ALE NIESTETY Z TYM OSZUSTEM NIE DAŁO SIE WSPÓŁPRACOWAC.NIKT NIE BEDZIE PRACOWAŁ ZA DARMO.ON SMIE PISAC ZE JEST UCZCIWY ,OBYTY,TO NIECH NAPISZE DLACZEGO LUDZIE ZUCAJĄ W JEGO BUDYNKI JAJKAMI Z FARBĄ ,I WYBIJAJA MU SZYBY. PEWNIE DLATEGO ZE JEST UCZCIWYM PRACODAWCA .A LUDZIE KTÓRZY TU PISZĄ PRAWIE WSZYSCY TE OPINIE TO W OCZACH PANA [usunięte przez administratora] TO ZŁODZIEJE I NIEROBY.MA PECHA CHŁOP DO PRACOWNIKÓW.
OMIJAJCIE FIRME DANIEL Z DALEKA .
zdjecie uzytkownika
jurek wojownik - 2013-09-16 11:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
350 za tydzien tak? Szukam roboty na stałe mam troche doświadczenia w buowlance czy możecie polecic firme jestem zmeczony szukaniem pracy wciaz i staraniem się chcialbym na stale zostac gdzies i sie wykazac w koncu dzieki:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 15:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te szlichty cementowe to kto im wykonuje?Bo już raz mi zpartolono robotę ,chcę tego uniknąć czy w danieltynki mi to profesjonalnie zrobią???
zdjecie uzytkownika
zrobiony w butelkę-przez Słomęz Butow - 2013-09-22 22:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki szlichty nie zrobi , bo będzie cała szlichta do poprawy.
Oszust nie płaci swoim zaufanym pracownikom , a tym ludziom z Łapanki to może zapłaci z 6 zł za godzinę .I tak ci zrobi firma ale w szlichtę!
zdjecie uzytkownika
były praocwnik - 2013-09-26 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DANIELTYNKI to jedno wielkie oszustwo dzwonie do niego od 10 wrzesnia zeby mi wyplacil pieniadze i do tej pory mi nie wyplacil i kazdego kto tam pracowal w tym czasie co ja praocwalem odsyla do swojej sekretarki ktora tez nic nie wie o pieniadzach. Ma swojego przydupasa [usunięte przez administratora] ktory mu szuka ludzi do pracy i tak samo oszukuje ludzi jak [usunięte przez administratora].NIE RADZE ISC DO TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
12345 - 2013-11-07 14:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma to teraz sp z o.o, a kto tam jest prezesem?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-16 11:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jego magazynier uciekl haha to juz dno ta firma a jej szef to wiesniak i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
tynkarz - 2013-12-11 08:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkie opinie sa jak najbardziej prawdziwe praca moze i dobra i spokojna ale co do pieniedzy to musi sie zgadzac za ciezka prace i dobrze wykonana
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-12-20 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne ze ten pijak i jelop jeszcze nie siedzi mam nadzieje ze ktos sie wkoncu o to postara
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-12-21 20:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tYnkarz - 2013-04-28 14:59:36]:
Weź się ogarnij i nie pisz głupot.
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-01-19 00:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega negatywna opinia.(usunięte przez administratora) brak szacunku do pracowników .........Ludzie chcecie jeść parówki w Tesco do praca w tej firmie jest dla Was. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
awatar32 - 2014-02-11 15:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daniel tynki to firma ktura nie wyplaca pieniedzy ludziom osobiscie czekam na wyplate za grudzien 2013 bo otrzymalem tylko 200zl ze szpitala na madalinskiego
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2014-02-20 13:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, faktycznie firma Daniel Tynki nie ma tutaj dobrych komentarzy, ocena równa dwa równiez nie powala, szkoda.
zdjecie uzytkownika
duch - 2014-03-10 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam u niego pracowac(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
boo - 2014-03-25 10:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zepsuli mi miesiac zycia a jezeli chcesz jesc parowki to zostawaj po godz
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-03-31 19:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Sierhej ludzie rozumieja sytuacje niech Pan nie mysli ze dlugo bedzie Pan bezkarny.Ci prosci ludzie ktorych Pan ma za nic tez potrafia zawalczyc o swoje ciezko zarobione pieniadze,prosze oczekiwac kontroli na swoich budowach okaze sie jak Pan zatrudnia ludzi na czarno i bezkarnie ich oszukuje.Przestroga dla nowo zatrudnianych,chcecie pracowac za darmo polecam firme :DANIEL TYNKI:
zdjecie uzytkownika
mariocik1 - 2014-05-11 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To Śmieć i Krętacz.nikomu nie płaci.nie wierzcie i nie pracujcie u niego.nigdy nie zobaczycie pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
jakubowski - 2014-05-21 22:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20]:
jesteś chłopie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacz nigdy nie wiadomo ile się dostanie wypłaty, chociaż z metrów wykonanych wiadomo---ale cieszy mnie to że upadasz
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-27 18:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki w takim razie za opinie, wobec tego poszukam pracy gdzie indziej, myslałem, że co innego dzieje się w firmie.
zdjecie uzytkownika
Nemesis2014 - 2014-06-09 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dariusz Sierhej - 2013-07-09 16:05:20]:
Panie Dariuszu
po 1 ten materiał musi być na budowie
po 2 na budowie musi być jeden kierownik (koordynator) - a nie ilu pracowników tylu kierowników.
Ma Pan człowieka od transportu - nie dość, że dowozi materiał po tygodniu czasu lub wcale to ogólnie nie wchodzi na budowę lub sporadycznie. Zero zainteresowania co kto robi.
A wszystko się od tego zaczyna, że nikt od samego początku nic nie nadzoruje - włącznie z Panem.
Pana "kurier" potrafi tylko uciec jak szczur.
Miał Pan pracowników może różnych - obecnych Pan nie docenia i za "chwilę" po takich opiniach będziecie robić we dwóch.
Z poważaniem
Namesis
zdjecie uzytkownika
oszukany pracownik - 2014-06-10 18:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nemesis2014 - 2014-06-09 14:03:37]:
Ma Pan pomysł na portal pracodawców to proszę wykazać pracowników ze swojej bazy danych,jeśli wogóle ich Pan rejestruje i podać jego dane:ile zarobił a ile ukradł.Niech Pan się nie ośmiesza,za dużo ma Pan negatywnych wpisów i nic na swoją obronę.A o tym jaki Pan uczciwy okaże się już wkrótce.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-20 22:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może wezma sobie wasze rady do serca i daniel tynki bedzie kiedys o wiele lepsza firmą, mysle, ze maja spore szanse.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daniel Tynki Dariusz Sierhej
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x