brak logo

TABER

Bydgoszcz

Opinie o TABER

boona 2012-11-01 18:03:59
hmmm pozdowionka dla [usunięte przez moderatora]i kolezanki z \\\\\\\"piekła rodem\\\\\\\"..[usunięte przez moderatora] ludzi z widac zadawalającym wynikiem..hehe kij ma 2 konce..Poczułam metode że żeby uderzyc psa zawsze kij sie znajdzie...[usunięte przez moderatora]i presja psychiczna...nie mozna pracowac bo nadkontrola i presja psychiczna ten fakt uniemozliwia..niepolecam tej firmy
1
nowa 2015-10-07 15:11:16
jaka jest firma place praca atmosfera ludzie kierownictwo socjal prosze napisac bo zastanawiam sie nad praca tam
bartin_deaf 2015-10-14 18:16:23
Taber... Jest Niestety jest lipa mało zarobić ale nawet jest ważniej NORMA Licznik sztukli na stawke po 11zł ogolnie jest lipa.... Nie podoba sie tym Praca w Tabera ... Prosimy Nie przychodzisz do pracy ...
1
Sosna 2016-02-12 15:52:01
Najgorszy zakład w jakim pracowałam ludzie którzy tam pracują to same buraki, myślą ,że pracująć w taberze są nie wiadomo kim a praca za 11 zł/h do tego na akord to szczyt ich marzeń i obgadywanie wszystkich i robienie sobie na wzajem pod górkę to właśnie ich hobby. Każdy pracownik tej firmy myśli tylko żeby obgadać drugiego i jak najbardziej uprzykrzyć mu życie. Friwo da się znieść chociaż Królowa Pani Beata jest na dłuższą metę nie do zniesienia ewidentnie brakuje jej miłości jest władcza i nie cofnie się przed niczym żeby każdemu pokazać ,że to ona jest "Panią" .... dnoooo. Wielki właściciel Pan B. mistrz w okradaniu ludzi najniższa krajowa w górę a on podnosi normy w akordzie czyli tym samym ludzi zarabiają tyle samo to poniżające. Ale wiadomo z czegoś musi utrzymać swoją córeczkę i synalka który trfonii jego majątek. Pozdrawiam serdecznie gamonie dalej pozwalajcie sie okradać z waszych pieniędzy nigdy nie zmądrzejecie bo jesteście BURAKAMI.
4
BG1 2016-07-14 21:00:23
Mam pytanie. Czy te 11 zł/h jest netto czy brutto?
Kamasutra666 2016-07-19 11:01:30
Ludzie jak w tej firmie jest teraz aktualnie?, dostałem propozycje pracy i musze wiedziec czy praca ok i czy ludzie "normalni"? prosze niech ktos sie aktualnie wypowie?
Pozdro!
Dfgg 2016-07-25 01:29:41
Nie. Nie jestesmy normalni:)
swoja 2016-07-28 13:53:08
wydaje mi sie, ze przesadzasz, syn wlasciciela ma swoj biznes, sam sie utrzymuje. prosze nie oczerniaj ludzi
pracowniś 2016-08-05 16:19:06
Szefie,poszły w ten piątek te przelewy dla ludzi czy nie??? Bo nie wiem,czy kase pożyczać na weekend.
puli 2016-10-20 14:14:54
Nie stresująca się tym. Jeśli przyjdziesz to z pewnością przyjmą Cię do pracy. Z czasem wyjdzie czy się nadajesz i wtedy dostaniesz umowę o pracę.
Nick 2016-10-24 22:50:30
Praca dobra, przyjazna atmosfera, w porównaniu do innych bydgoskich firm produkcyjnych klimat i organizacja pracy bezkonkurencyjna takie są fakty. Wiadomo jak wszędzie gdy przyjdzie do pracy jakiś obibok niemota co dwie lewe ręce ma to tylko by oczerniał tutaj nic więcej i wszędzie doszuka się dziury w całym a z małej igły widły gotów zrobić. Podsumowując nie ma co sugerować się nienawistnymi opiniami pełnymi kłamstwa i obłudy w których zwyczajnie brak obiektywizmu.
hki 2016-10-26 00:49:54
Zgadzam się z poprzednikiem to,jest naprawdę ciekawa praca,atmosfera też niczego sobie. Polecam serdecznie
3
Zostaw swoją opinię o TABER - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TABER