brak logo

ET Promo

Łódź

Opinie o ET Promo

lol 2010-12-08 21:23:57
Proszę Kurde bardzo, która chętna, ja się bardzo chętnie zamienię, usiądę na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy stole, będę miał na wszystko wykichane, po oklejam sobie, co mi szkodzi. od 2 do nawet 14 dziewczyn na jedną paletę, gdzie od dłuższego czasu cięższych palet nie ma. Proszę bardzo, jak tak wam źle to zapraszam, poprzewoźcie sobie same palety, najlepiej te zpiętrowane, przejedźcie się paletą płynu do wc jęśli będą po całej hali z jednego końca na drugi i spróbujcie wjecha tym na owijarkę i martwcie się gdzie to wszystko poupychac tak, żeby w razie transportu nie trzeba było wszystkiego odstawiac żeby dokopac się do 1 palety. ja tam bardzo chętnie 1 dzień nie będę się martwił i wyłączę szare komórki na całe 8 godzin. Przerzucajcie palety, proszę, ja się wcale nie pogniewam. A tak szczerze to bycie liderką jest zajęciem odpowiedzialnym cholernie odpowiedzialnym i umysłowo ryjącym, więc tak, należy im się więcej a duża częśc z was nawet nie zasługuje żeby dostąpic takiego zaszczytu. I nie będzie miała okazji ale to już opowieśc na inną bajke ;]
żal.pl 2010-12-08 21:25:30
A najlepiej wyszłaby wam chyba na zdrowie segregacja śmieci to może byście się czegoś nauczyły.
xyz 2010-12-17 10:51:46
a ja uwazam tak: owszem gdzieniegdzie jest bałagan czy brud ale czyja to wina pracownikow ktorym stale powtarza sie zeby podniesc to czy tamto ale oczywiscie im sie nie chce niemila atmosfera stwarza sie wtedy kiedy jedna gora dwie osoby w zespole pracuja reszta czeka kiedy minie 8 godzin dalej zarobki kiepskie wiec idzcie do marketu gdzie placa fure pieniedzy (5zl/h) i tam to dopiero trzeba kartony nosic wozic palety itd. a poza tym sa pewne zasady jak wszedzie a na produkcje obowiazuje one szczegolnie wiec smieszne jest ze ktos tu mowi o istnieniu ISO a pozniej drwi ze trzeba dezynfekowac rece itp. czytajac same negatywne opinie nikt nie bedzie mial dobrego nastawienia do tej firmy nie mozna wierzyc opiniom osob ktore pracowaly tam jeden dzien i juz wiedza wszystko o firmie przychodzac do pracy trzeba pracowac a wiekszosc studentek liczy na latwy zarobek siedzac i obijajac sie a pozniej jeszcze komentuja ze placa grosze a co do liderow no to dopiero smiech na sali ze maja 15zl wiecej to moga dzwigac ludzie jak przez 8godzin troche sie podzwiga to nic sie nie stanie bez przesady jeszcze sie nie spotkalam z jakims gigantycznym ciezarem wystarczy kogos poprosic o pomoc jak nie daje rady nie rozumiem tych osob ktore maja takie wielkie zale nigdy nigdzie nie pracowali wiec to jest dla nich taki wielki szok ze w pracy trzeba pracowac a i jesli chodzi o biuro to kto powiedzial ze tam sie tylko siedzi jak ktos nie wie co tam sie robi to niech sie nie wypowiada!
!!! 2010-12-18 17:14:54
widać że xyz jest ze zmiany p.A.tam to dziewczyny moglyby pracowac 24h za darmo i bylyby szczesliwe
pracownica 2010-12-18 17:16:22
Sz.P [usunięte przez moderatora],
Jak wszyscy wiemy idą święta, wydatki są wieksze a w naszej pracy nie ma możliwości żeby dobrze zarobić.w grudniu jest tylko 17 dni pracujących.Czyli można zarobić max 850zł.W okresie między świętami a sylwestrem nie pracujemy bo firma jest zamknięta.Nie można nawet dorobić nockami bo już ich nie ma.Premia nie istnieje od wakacji a i tak były tylko 3mc.Osoby które pracują tutaj naprawde długo powinny mieć jakieś dodatkowe wynagrodzenie za cały przepracowany rok.Panie [usunięte przez moderatora] niech nam Pan powie jak za 850zł przeżyć święta,czas po świętach i cały styczeń?Gdzie musimy opłacić szkołe(a to nie są małe dla nas kwoty),utrzymać mieszkanie(zimą wydaje się wiecej ze wzgledu na ogrzewanie),mieć co jeść a co dopiero sprawić jeszcze prezent
najbliższym na święta.Co oferuje nam firma na święta:brak 13stki,brak premii i mniej pracy.W innych firmach pracownicy dostaja bony na świeta i paczki świąteczne.My te paczki pakujemy dla innych firm a same nie dostajemy.Nam nikt z biura ani szefostwa nawet życzeń nie składa.Wydaje mi się,że starzy pracownicy powinni być jakoś docenieni i wynagrodzeni.Wszyscy się ze mną zgodzą w tej kwestii.Jak ta sytuacja się nie zmieni to nikt nie będzie chciał tam pracować i opinia o firmie będzie coraz gorsza(a już jest nie najlepsza).Czekam na odpowiedź.
i 2010-12-22 16:15:42
bycie liderką to nie zaszczyt tylko efekt lizania tyłka kierownika produkcji...więc dzięki za taki zaszczyt, wole być sobą mówić to co myślę zamiast szczerzyć się do osoby której nie trawię...
anonim 2010-12-22 16:19:18
xyz - 2010-12-17 10:51:46

a ja uwazam tak: owszem gdzieniegdzie jest bałagan czy brud ale czyja to wina pracownikow ktorym stale powtarza sie zeby podniesc to czy tamto ale oczywiscie im sie nie chce niemila atmosfera stwarza sie wtedy kiedy jedna gora dwie osoby w zespole pracuja reszta czeka kiedy minie 8 godzin dalej zarobki kiepskie wiec idzcie do marketu gdzie placa fure pieniedzy (5zl/h) i tam to dopiero trzeba kartony nosic wozic palety itd. a poza tym sa pewne zasady jak wszedzie a na produkcje obowiazuje one szczegolnie wiec smieszne jest ze ktos tu mowi o istnieniu ISO a pozniej drwi ze trzeba dezynfekowac rece itp. czytajac same negatywne opinie nikt nie bedzie mial dobrego nastawienia do tej firmy nie mozna wierzyc opiniom osob ktore pracowaly tam jeden dzien i juz wiedza wszystko o firmie przychodzac do pracy trzeba pracowac a wiekszosc studentek liczy na latwy zarobek siedzac i obijajac sie a pozniej jeszcze komentuja ze placa grosze a co do liderow no to dopiero smiech na sali ze maja 15zl wiecej to moga dzwigac ludzie jak przez 8godzin troche sie podzwiga to nic sie nie stanie bez przesady jeszcze sie nie spotkalam z jakims gigantycznym ciezarem wystarczy kogos poprosic o pomoc jak nie daje rady nie rozumiem tych osob ktore maja takie wielkie zale nigdy nigdzie nie pracowali wiec to jest dla nich taki wielki szok ze w pracy trzeba pracowac a i jesli chodzi o biuro to kto powiedzial ze tam sie tylko siedzi jak ktos nie wie co tam sie robi to niech sie nie wypowiada!

pracuję tu długo więc wiem co się robi i popieram każdą negatywną opinie... tu wypowiadają się też osoby które pracują/pracowały w et długo
anonim 2010-12-22 20:36:32
anonim - 2010-12-22 16:19:18

xyz - 2010-12-17 10:51:46

a ja uwazam tak: owszem gdzieniegdzie jest bałagan czy brud ale czyja to wina pracownikow ktorym stale powtarza sie zeby podniesc to czy tamto ale oczywiscie im sie nie chce niemila atmosfera stwarza sie wtedy kiedy jedna gora dwie osoby w zespole pracuja reszta czeka kiedy minie 8 godzin dalej zarobki kiepskie wiec idzcie do marketu gdzie placa fure pieniedzy (5zl/h) i tam to dopiero trzeba kartony nosic wozic palety itd. a poza tym sa pewne zasady jak wszedzie a na produkcje obowiazuje one szczegolnie wiec smieszne jest ze ktos tu mowi o istnieniu ISO a pozniej drwi ze trzeba dezynfekowac rece itp. czytajac same negatywne opinie nikt nie bedzie mial dobrego nastawienia do tej firmy nie mozna wierzyc opiniom osob ktore pracowaly tam jeden dzien i juz wiedza wszystko o firmie przychodzac do pracy trzeba pracowac a wiekszosc studentek liczy na latwy zarobek siedzac i obijajac sie a pozniej jeszcze komentuja ze placa grosze a co do liderow no to dopiero smiech na sali ze maja 15zl wiecej to moga dzwigac ludzie jak przez 8godzin troche sie podzwiga to nic sie nie stanie bez przesady jeszcze sie nie spotkalam z jakims gigantycznym ciezarem wystarczy kogos poprosic o pomoc jak nie daje rady nie rozumiem tych osob ktore maja takie wielkie zale nigdy nigdzie nie pracowali wiec to jest dla nich taki wielki szok ze w pracy trzeba pracowac a i jesli chodzi o biuro to kto powiedzial ze tam sie tylko siedzi jak ktos nie wie co tam sie robi to niech sie nie wypowiada!

pracuję tu długo więc wiem co się robi i popieram każdą negatywną opinie... tu wypowiadają się też osoby które pracują/pracowały w et długo

skoro popierasz kazda negatywna opinie to co tu jeszcze robisz? zwolnij sie. proste
anonim 2011-01-04 16:48:32
mnie juz to nie dotyczy ale wiem ze w firmie jest wiele osob kore najprawdopodobniej rzuca ta prace wiele z nich liczylo na podniesienie stawki o chociaz 5zl z 50zl na 55zl bo kazdy grosz sie liczy a tym bardziej ze w tym roku podniosl sie vat ale widze ze nie ma tu nikt serca bo co kogo oc=bchodzi czy ludzie maja co jesc nie kazdy tylko sobie dorabua niektorzy z tej pracy zyja nie mam zlej opini o tej pracy bo na mojej zmianie byla siwetna atmosfera liderki sa swietne zwsze dobrze mi wszysto wyjasnily nigdy nikt nie robil mi problemow z trgo ze nie moge przyjsc jakiegos dnia do pracy ale krzywdzace sa obecne zarobki poniewaz w tym roku naprawde wszystko zdrozalo

PANIE [usunięte przez moderatora] JEZELI MA PAN CHOCIAZ TROCHE MILOSCI W SOBIE TO PROSZE POMYSLEC O MOICH KOLEZANKACH KTORE U PANA PRACUJA ONE NAPRAWDE ZASLUGUJA NA PODWYZKE CHOCIAZ O TO MARNE 5ZL (ACZ KOLWIEK MIO BY BYLO IM DOSTAC WIECEJ) A PRZECIEZ PODWYZKI NIE BYLO DOBRE KILKA LAT A WSZYTKO JEST CORAZ DROZSZE NAPRAWDE WIEM ZE PANA TO NIE DOTYCZY ALE PROSZE SIE POSTAWIC NA ICH MIEJSCU NA MIEJSCU CZLOWIEKA KTORY ODLICZA KAZDY GROSZ KTORY WYDA W MIESIACU

A FIRME NA TO STAC WIDAC PO WASZYCH AUTACH DRODZY SZEFOWIE

BARDZO PROSZE W IMENIU DZIEWCZYN ET DAJCIE IM PODWYZKE OD STYCZNIA TO BEDZIE BARDZO MILE ZASKOCZENIE
:) :) :)
anonim 2011-01-04 22:50:36
pracuje w tej firmie juz dłuzszy czas i co z tego jak nie mam szansy na zarobienie wiecej niz 50 zl za dzień bo liderkami zawsze sa te same dziewczyny i to ma być sprawiedliwe? dlaczego nie mozna dac szansy nowym osobą.
aaaaaaaxxxx 2011-01-13 14:59:38
Naprawde jest tam az tak strasznie ?Bo boje sie tam isc po tym jakie komentarze przeczytalam o tej firmie:/
Anonim 2011-01-15 14:56:24
Droga aaaaaxxxxxx, wcale tak strasznie nie jest, wiec jesli chcesz zarobić parę groszy to wpadaj śmiało. pracuje w tej firmie juz dobre parę lat i tragedii nie ma. Fakt zarobki mogłyby być większe ale pozatym ok. Zreszta to jest praca i jak ktoś chce pracować to będzie bez względu na opinie które tutaj przeczytał.
anonim 2011-01-18 12:20:17
w et jest zamiana studentek na emerytki i w dodatku maja umowę o prace!ciekawe jakie normy będą hehe
anonim 2011-01-18 14:29:25
teraz w et to jest zamiana studentek na emerytki i one maja umowę o prace!ciekawe jakie będą normy?
anonim 2011-01-18 17:10:07
no cóz wymieniaja nas na starsz model niedlugo sie moze dowiemy ze dla nas nie ma juz miejsc i bedziemy musieli zaczac szukac mowej pracy
byla 2011-01-21 09:25:55
mnie juz to nie dotyczy ale wiem ze w firmie jest wiele osob kore najprawdopodobniej rzuca ta prace wiele z nich liczylo na podniesienie stawki o chociaz 5zl z 50zl na 55zl bo kazdy grosz sie liczy a tym bardziej ze w tym roku podniosl sie vat ale widze ze nie ma tu nikt serca bo co kogo oc=bchodzi czy ludzie maja co jesc nie kazdy tylko sobie dorabua niektorzy z tej pracy zyja nie mam zlej opini o tej pracy bo na mojej zmianie byla siwetna atmosfera liderki sa swietne zwsze dobrze mi wszysto wyjasnily nigdy nikt nie robil mi problemow z trgo ze nie moge przyjsc jakiegos dnia do pracy ale krzywdzace sa obecne zarobki poniewaz w tym roku naprawde wszystko zdrozalo

PANIE (usunięte przez administratora)JEZELI MA PAN CHOCIAZ TROCHE MILOSCI W SOBIE TO PROSZE POMYSLEC O MOICH KOLEZANKACH KTORE U PANA PRACUJA ONE NAPRAWDE ZASLUGUJA NA PODWYZKE CHOCIAZ O TO MARNE 5ZL (ACZ KOLWIEK MIO BY BYLO IM DOSTAC WIECEJ) A PRZECIEZ PODWYZKI NIE BYLO DOBRE KILKA LAT A WSZYTKO JEST CORAZ DROZSZE NAPRAWDE WIEM ZE PANA TO NIE DOTYCZY ALE PROSZE SIE POSTAWIC NA ICH MIEJSCU NA MIEJSCU CZLOWIEKA KTORY ODLICZA KAZDY GROSZ KTORY WYDA W MIESIACU

A FIRME NA TO STAC WIDAC PO WASZYCH AUTACH DRODZY SZEFOWIE

BARDZO PROSZE W IMENIU DZIEWCZYN ET DAJCIE IM PODWYZKE OD STYCZNIA TO BEDZIE BARDZO MILE ZASKOCZENIE
:) :) :)
lolo 2011-02-08 13:39:36
Naprawe emeryki teraz zatrudniają?
Próbowałam dodzwonić sie do firmy ale niestety...
Ad.lolo 2011-02-08 19:00:59
Panie które są ostatnim czasem zatrudniane w firmie nie są emerytkami tylko ludźmi z grupą inwalidzką. Ktoś wspominał o normach wyrabianych przez te panie, to tak jak i ze studentkami. Jedne panie są wydajniejsze drugie mniej.
Była pracownica 2011-02-15 17:34:18
...może by tak pomyśleli o osobach powyżej 26 roku życia...fakt faktem jest to firma gdzie pracownika traktuje się jak śmiecia ale dorobić sobie zawsze można...pracowałam tam rok do ukończenia 26 lat i chętnie bym jeszcze popracowała

co do warunków pracy szkoda mojej energii bo większość została adekwatnie opisana...ale dobra, skoro już tu jestem to mogę coś napisać: ogólnie dziewczyny robią tam za tanią siłę roboczą, często sprzątającą (mycie maszyn lol), nie wiem czy jeszcze robią tvmaxa ale tam za tę pracę na dzień dobry powiniem być jakiś dodatek; brygadzistki są niemiłe, nie rozumieją, że miły stosunek do pracownika też może podnieść wydajność, czasami zwykłe dziękuję za wyrobienie normy podnosi morale (chociaż powinien być za to dodatek w pensji) a tu nic...tutaj prędzej na ciebie nakrzyczą niż za coś podziękują, byle życzeń na święta nie złożą...wystarczy zwykłe "wesołych świąt"; dziewczyny są różne: jedne są miłe drugie wręcz wredne, s...wate, jedne pracują szybko i sumiennie inne wręcz się opierd..... (miałam kiedyś taką w zespole, co sprawdzała 1 gumę na dwie minuty i gadała sobie w najlepsze), ale dostaje się za to całemu zespołowi... brygadzistki nie doceniają tych co dobrze pracują, tych co długo i dobrze pracują...mają to gdzieś, liczą się tylko normy. A co do norm to niektóre naprawdę są wzięte z sufitu...pamiętam jak robiłam promocje świąteczne... zapierdz... straszny a i tak często nie dawało się osiągnąć oczekiwanego wyniku.

No ale można to olać, można być ponad tymi ludźmi i pracować...
...może stworzą kiedyś zakład pracy dorywczej ale dla wszystkich... nie tylko dla studentów i inwalidów, ale również dla osób po 26 roku życia bo takie też chętnie by sobie dorobiły ;)

Pozdrawiam
anonim 2011-04-15 12:21:44
każdemu kto się wybiera- odradzam! Ja wytrzymałam miesiąc.
Traktują ludzi jak robotów, których się programuje.
Dziewczyny które pracują tu po kilka lat nie mają chyba nic innego w głowie, tylko: norma, norma, norma.
O niczym innym nie myślą.
Nie wiem jak można się dać tak traktować.
Nie szanuje się ludzi, dziewczyn, które chcą, bądź muszą zarobić na mieszkanie, wakacje, czy szkołę. I zasuwają za marne pieniądze, jak roboty. Jak najdalej od tej firmy.
anonim 2011-04-21 15:42:07
pracuje w ET ok. miesiaca... praca wydaje sie byc lekka. W sumie to tylko pozory ! Trzeba dzwigac ciezkie kartony ! Poza tym to miala byc praca przy pakowaniu kosmetykow, a jak sie okazuje - trzeba myc jeszcze maszyny i jakies cholerne skrzynki ( dodam ze skrzynki po jakichs gownach ida na żelki !!! ) to ma byc praca w czystosci ? co z tego ze jest jakis plyn dezynfekujacy ? w zyciu nie zjem juz zelek !!
Nastepna sprawa - dziewczyny ktore pracuja tam dluzej, patrza na nowych jak na byle kogo ! z kazdej strony lalusie d**ę obrabiaja ! Zeby chociaz same na siebie popatrzyly... ;/
Kolejna rzecz - normy ! ciekawe czy panie zza biurka rownie dobrze potrafia pracowac, jak drzec morda ! za co sie tu premie dostaje ? za to ze ktos sie podlizuje najpredzj ! na jakiej podstawie sa przyznawane premie skoro nikt nie wiem ile dana osoba zrobila i jak pracuje ?!
ludzi traktuja jak byle kogo, wrrr ;/
nie podoba mi sie ta firma, atmosfera i warunki, ale chwilowo trzeba sobie jakos radzic...mam nadzieje ze wkrotce znajde lepsza praca ;]
były 2011-08-23 19:15:34
Siema!Wiele osob pewnie znam osobiscie ktore tu pisza i szkoda ze nie podajecie swoich imion/nazwisk bo fajnie by było pogadac..Byłem magazynierem i chcialbym teraz wrocic ale niestety jest komplet..teraz tak..P.(usunięte przez administratora)i) równy gość..kiedyś mialem fuche u niego w domu i dostałem ładną premie i nawet pogadalismy na luzie poza godzinami pracy..Kierownictwo nie radzi sobie to trzeba przyznac i szkoda ze wlasciciele firmy wzieli sobie za kierownikow i biuro same kobiety..naszym (magazynierow) powinien byc facet..dziewczyny sa źle traktowane to fakt,ale nikt na siłe nie trzyma nikogo..najgorsze sa panny z produkcji,ktore sadzą,ze poprzez kapowanie i lizanie tylkow dostana premie czy awans..uwierzcie ze smieje sie z Was cała firma łacznie z magazynierami..dziewczyny na produkcji-wiele jest naprawde sympatycznych ktore z checia mozna zabrac na piwko..co do naszej pracy..naprawde mamy duzo wiekszy zakres obowiazkow niz tylko klejenie żeli..macie tylko jedna rzecz do zrobienia,a dziwicie sie ze ktos Was ochrzania za to ze zle robicie..my musielismy wyrzucac smieci wozkami,załadowac auto gdy paleta jest warta pare tys zl,podstawiac palety Wam,robic zlecenia i owijac palety..

Pozdro Wasz Długi Kuba :D
Lady GaGa 2011-09-16 19:01:00
Pozdrawiam mechaników ;-) zwłaszcza (usunięte przez administratora), ktory mógłby sie do mnie odezwać.
Ketchup 2011-11-30 13:00:48
Ta firma to jedna wielka hipokryzja.
gość 2012-01-23 14:06:42
Też tam kiedyś pracowałam i nigdy więcej !!! Z tego co czytam nic się nie zmieniło. A ta nasza praca na umowę zlecenie to typowe ominięcie przepisów, byle by nie płacić składek. Wyzysk w biały dzień ! A czy nadal sprawdzają śmietniki czy ktoś coś nie podjadł , jakiegoś żelka
Ania 2012-02-05 17:54:56
Stanowczo odradzam !!! Jest wiele lepszych możliwości zatrudnienia, bez wyzysku i za godziwe wynagrodzenie, które nie urąga ludzkiej godności. Ta firma nie powinna mieć ani jednej gwiazdki.
kaśka 2012-02-09 11:39:43
czepiają się wszystkiego, powinni wywalić na zbity ryj anke z hali bo ta to juz nikogo nie szanuje widac ze ja rodzice za kare w schronie trzymali
1
ktos tam cos tam buraki łęczyckie 2012-03-23 22:25:35
się c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ek tłumaczy parszywa gnida...
Katarzyna 2012-03-26 21:02:21
Jakiś czas temu odeszłam z ET, miałam wszystkiego dość, pracowników \"biurowych\", kierowniczki, wyzysku, wrzasków, czepiania się o byle co, niemożliwości wyrażania swojej opinii, braku szacunku... A najbardziej żałosna jest wielka pania (usunięte przez administratora)., która myśli że jest wielką kierowniczką. Żenada. Można długo wymieniać. Podsumowując ODRADZAM... Ta firma jest jak pijawka, która wysysa krew z człowieka, i nerwy... Decyzja o odejściu była najlepszą jaką w życiu podjęłam. Teraz pracuje u normalnego pracodawcy, który docenia starania pracowników, mam umowę o pracę a nie śmieciową umowę. A najważniejsze, że w końcu mam święty spokój. Pozdrawiam dziewczyny z cukierków
aaaa 2012-06-23 10:47:56
karolina ;) 2012-07-31 21:37:53
hmm no coz...pracowalam w E.T 3 miesiące...na poczatku wiadomo jak w kazdej pracy bylo cięzko , niektore dziewczyny byly c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie bo zobaczyly nowa twarz i wiadomo mozna nowa osobe troszke powykorzystywac ;) nie mialam za duzo do gadania wiec robilam wszystko co mi kazaly.Minelo pare dni , oswoilam sie z tym ze trzeba miec szybkie rece , wyrabiac normy itd gdyz po prostu nie mialam na oku zadnej innej pracy.Po paru tyg p.(usunięte przez administratora)przydzielila mnie do stalego juz zespolu.Dziewczyny w zespole trafilam na wrecz zaje....biste. Pozdrawiam cię (usunięte przez administratora):) praca nie jest zla sama w sobie...nawet moge powiedziec czasami lekka i przyjemna , z wieloma negatywnymi tu opiniami nie moge sie zgodzic...
byla pracownica 2013-02-13 19:50:25
Ja pracowalam tam rok i dzisiaj z perspektywy czasu zastanawiam sie jak ja tam wytrzymalam????Atmoswera do niczego,brygadzistka-baba jaga pani (usunięte przez administratora) nie daje nikomu zyc...Calkowity zakaz rozmow,sprawdzanie jakosci co do milimetra,jesli osoba nie spodoba sie babyjadze...I zakaz palenia przy czym od (usunięte przez administratora)walilo jak z popielniczki.Katorga i kompletne wykorzystywanie ludzi za minimalna stawke.Oczywiscie oni za uczniow dostaja jeszcze kase....MASAKRA I TOTALNY (usunięte przez administratora)!ODRADZAM!
:) 2013-03-08 23:13:01
Prawda jest taka ze stawke za ktora pracujesz poznajesz przed przyjsciem do pracy. Wiec jezeli przychodzisz to sie zgadzasz na to. A pozniej placz ze 1000 zl sie zarabia? To jest praca dla studentow, nie mozesz nie przychodzisz. A pisanie ze kierownictwo nie pozwala sie zwalniac? Nie zawsze ale prawda. Jak co piatek na popoludniowa zmiane nie przychodzi wiekszosc osob bo ciagle ma zajecia :D Pracowalam tam prawie 3 lata. Praca? Bywa ciezka i nie da sie temu zaprzeczyc... Przerzucanie ciezkich palet Rossmanna nie jest przyjemne. Czasami na prawde nie da sie wyrobic normy szczegolnie ze ustala ja komputer i nie bierze za bardzo pod uwage czy to sa octy i ciezkie kartony czy sole do kapieli. Czasami liderka dostaje zespol ktory ma wszystko (usunięte przez administratora)a od niej sie normy wymaga.. Podobnie jest na maszynach... Jezeli maszyna nie idzie to sie poprostu nie da zrobic normy... Ale wyobrazcie sobie np. cala hale od ktorej nikt nie wymaga normy... Nikt by nie pracowal! Kierowniczki sa rozne... Sa na prawde fajne osoby z ktorymi mozna sie dogadac i sa takie ktore poprostu widza tylko swoje pupilki a inne dziewczyny ma w (usunięte przez administratora), inne sa poprostu wredne. A inne dziewczyny? Bywaja straszne :) Ale tez to zalezy od zmiany... Bylam na obu zmianach i na swoja poprzednia bym juz nie wrocila... Nie chodzi o samo traktowanie przez kierowniczke a juz nie mowie o dziewczynach ktore ci z kazdej strony dupe obrobia, chodzi o ogolna atmosfere pracy. Inna sprawa ze idziesz na przerwe i masz problem. Bardzo czesto ginie jedzenie. A kierownictwo nie ma sposobu zeby cos z tym zrobic... Kamery nic nie dadza a chociaz przy jedzeniu dobrze by bylo miec troche prywatnosci
2013-09-27 17:45:38
Nie wierzcie we wszystkie opinię które tu czytacie. Ja mam za sobą pierwszy dzień i jest super. Są zasady ktorych trzeba przestrzegac, to prawda ale idzie się przyzwyczaić. Jeśli ktoś ma problem ze sprawna i szybką praca to niech nie pracuje na produkcji. Proste :-P
sef 2013-11-02 21:01:43
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!
Paula_153 2013-11-10 21:23:09
Nowe osoby maja 55 zl dniowki po 3 miesiacach 60 zl dniowki wiec mysle ze jak na produkcje to nie jest zle. kar zadnych nie ma jedynie ze nie mozna rozmawiac. ale to tez da sie ominac:) praca w porzadku. jak ktos chce pracowac to bedzie a jak komus nie zalezy na pracy to wszystko bedzie przeszkadzac. pozdrawiam Paula:0
Paula_153 2013-12-04 15:40:51
po 3 miesiacch pracy (przy 17 dniach przepracowanych w miesiacu) dostajesz 60 zl dniowki. jak masz mniej przepracowanych dni to znowu dostajesz 55. Nie potrzebujesz żadnego doświadczenia jedynie musisz szybko pracowac bo jak bedziesz za wolny to moga cie zwolnic ze nie wyrabiasz normy.
Ktoś 2014-10-14 15:18:21
Witam pracuje dosc dlugo w tej firmie i powiem tak iz produkcja kiedys byla o wiele. Wieksza niz jest teraz do promocji wchodzilo wiecej elementow niz teraz kierowniczki biura Nie moga sobie pozwolic wejsc na glowe bo praca wogole by nie szla powiem jeszcze ze jak wszedzie w innych zakladach raz jest dobrze raz jest zle Naprawde widze delikatny postep. Chlopaki z magazynu sa ok dzieki nim mamy norme duzu razy pomagaja zeby dziewczyny nie dzwigaly sa sprzeczki ale szybko sie je wyjasnia i pije razem kawe. Moim zdaniem brakuje umowy z zusem Dla naprawde stalych pracownikow mowie tu o liderkach cukierkowch jak i na hali oraz chlopakow z magazynu wykonuja wiecej i bardziej odpowiedzialna prace zaladunki wrzucanie palet w regal,zlecenia oraz produkcja czysta chlopaki z magazynu nawet czasem im jeszcze pomagaja lecz nigdy nie zauwazono ze ci z produkcji jak maja spokoj nie pomagaja tym z magazynu Pozdrawiam Wszystkich Milej pracy....a dodam i zarobki nie sa tragiczne jak na taka prace
marto 2015-01-31 22:34:36
mili moi, bardzo jestem ciekawa czy jest szansa dostania się do ET promo na staż branżowy? czy tylko można do pracy i nic więcej? bo do pracy to jeszcze nie bardzo bym chciała, no ale staż to chętnie u nich odbędę. i czy jeśli w ogóle biorą stażystów to jakie maja wymagania do nich co? ciekawi mnie to bardzo.
Ola 2015-03-19 16:44:31
Pracowałam w E.T jakieś 3 miesiące. Praca nie jest najgorsza , kierowniczki moim zdaniem też są całkiem w porządku no a płaca może nie jest najlepsza ale przynajmniej masz pewną stawkę godzinową. Polecam osobą , które szukają pracy tymczasowej.
Ewa 2015-07-16 08:44:19
To najgorsza firma w jakiej pracowałam,brak poszanowania ludzkiej godności,poniżanie,mobbing,wyzysk,szczególnie nowych pracowników,którzy muszą wyrabiać normy od razu pierwszego dnia,jak nie dostan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy wszystkich,jedno sikanie przez cały dzień,bo krzywo się patrzą,gdy zrobisz dwa razy.....Koleżanki jakieś dziwne,konkurencja kto ,ile zrobi worków żyletek,kto dziś dostanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CHORA SYTUACJA,NERWÓWKA,WYZWISKA KIEROWNICZEK,TAK SIĘ PRACUJE W POLSCE W XXI wieku za psie pieniądze,na umowę zlecenie,zapraszam.........
Ewa 2015-07-16 15:08:16
Wyzysk,krzyki,poniżanie,pierwszego dnia musiałam wyrabiać normę jak pracownicy z długim stażem,porównywano mnie do starszych pracownic i krytykowano przy wszystkich.Chamstwo niektórych kierowniczek przekracza wszelkie granice,tylko normy ,normy, harujesz jak wół,a i tak dostajesz ochrzan.Warunki pracy straszne,smród,hałas,małe szatnie,jedna przerwa na sikanie,pojdziesz dwa razy dostajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za wszystko.Dziewczyny dziwne,konkurują ze sobą,kto wyrobi normę nie dostanie opierdolu,chaos,krzyki,poniżanie.Średnia wieku 20 lat,dziewczyn z ADHD,lub naćpanych amfetaminą,bo normalny człowiek w takim tempie nie pracuje.Pracowałam tam kilka dni,ale kilka tygodni leczyłam traumę ,którą tam doznałam.Wszystkim dbającym o zdrowie psychiczne i fizyczne odradzam,tak fizyczne też bo jest tu sporo dźwigania,kiedy się pakuje książki.Ta firma nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę.Powinna zająć się nią Inspekcja Pracy.
Ewa 2015-07-16 16:33:19
Zgadzam się z powyższą opinią,kierowniczki nie doceniają pracowników,jak wyrobisz normę,to ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e można jeszcze szybciej.Myślą ,że chamstwem i ponaglaniem ,poniżaniem ,krytykowaniem,uda się więcej wyrobić,efekt jest odwrotny,w stresie nie można pracować,przynajmniej na dłuższą metę ,dlatego ludzie odchodzą.Są też inne metody motywujące,dodatki,premie,czasem słowo uznania,ale to dla kadry zarządzającej jest trudne do zrozumienia,sami powinni przejść szkolenie z zakresu zarządzania,bo nic ze sobą nie reprezentują,tylko gnębienie,chamstwo z jakim się nigdy nie spotkałam.Zgadzam się że powinni inwestować w ludzi sprawdzonych,nowym powinni dać szansę na wdrożenie ,a nie krzyczeć ,że nie wyrabiają normy pierwszego dnia.Porównywanie pracownika ,który jest pierwszy dzień,do pracownika z kilkuletnim stażem-też nie działa motywująco,tylko wręcz przeciwnie dołuje i nie zwiększa chęci do pracy .Przestrzegam wszystkich przed tą pseudo-firmą.O warunkach już nie wspomnę,atmosfera między dziewczynami też nieciekawa,tylko ploty i obgadywanie.Nowy pracownik dostaje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za to ,że zamieni jedno słowo,a starym jadaczki się nie zamykają.
1
A 2015-07-16 19:40:10
Tylko umowy zlecenie,nie dostaniesz nawet najniższej krajowe, zależy ile jest dni roboczych,miesięcznie ok 900zł.Atmosfera straszna,obgadywanie,mobbing,prześladowanie nowych pracowników,wyzysk,upokarzani,ciężka fizyczna praca,pod presją czasu,chamstwo niektórych kierowniczek ,warunki urągające człowiekowi,jedna przerwa na sikanie,nie można mieć telefonu przy sobie,zero palenia,kontrole w toalecie,wieczne ponaglanie i krzywdzące uwagi pod adresem nowych pracowników.PIEKłO.
kkkkk 2015-10-19 18:53:40
do A - dzieczyno Ty asz chyba jakies problemy ze sobą ! Kobiety jak kobiety wszystkie gadaja , jedne sie lubia inne nie . praca jest lekka : skladasz ksiazki maszynki badz klocki a prawda jest taka ze ile dni przyjdziesz tyle zarobisz, pozatym przed przystapieniem masz szkoelnie na ktorym mowia o stawce , nadgodzinach , sobotach o rodzaju umowy przerwach i wszystkich zasadach obowiazujacych w zakładzie.( również o zakazie palenia tytoniu). Ta praca jest Twoim swiadomym wyborem.Ja pracuję tam znow po 2 letniej przerwie i jestem zadowolona, pracowlaam u kazdej kierowniczki na zmianie nie uwazam aby byl tam jakis mobing , zwracanie uwagi jets w pewnym sensie ich obowiazkiem to one dostaja "po uszach" za zle wykonane zlecenie, i jesli krzycza na ciebie 10 razy to chyba warto sie zastanowic " czy ze mna jest wszystko ok?" bo kazdy z nas sie denerwuje jak sie w kolko cos tlumaczy bez skutku.Jelsi chodzi o chodzenie do toalety oraz do automatu z woda mozna chodzic bez pytania się o zgode i nie ejst to wyliczane wiec zanim cos napiszesz przemysl i nie kłam . Pozdrawiam
G 2016-01-13 23:29:12
Procowałam w ET niedługo , była to moja pierwsza praca i mnie dosyć zraziła.
Może mobbingu nie ma ,ale przyjemną atmosferą bym tego nie nazwała .
W firmie wszyscy na siebie gadają . Niestety z żadnej z grup nie czułam się osobiście dobrze , wszyscy krzywo na mnie patrzyli przez to ,że byłam najwolniejsza i tak byłam spychana ,praktycznie codziennie robiłam coś innego .Do chol*ry jak miałam dojść do wprawy jak byłam rzucana ciągle na inne stanowiska?
Liderki nie wyrozumiałe.Bywało tak ,że musiałam przerywać swoją pracę ,robić coś za kogoś innego ,a później było niezadowolenie ,że nie wyrobiłam się z normą
Jedynie co mi się podobało to to , że firma zapewnia pracownikom ciepły posiłek podczas przerwy. Ogólnie rzecz biorąc nie polecam...
2
XYZ 2016-06-04 21:40:03
Praca nie jest taka zła, większość osób jest miła, zarobki niestety zabójczo niskie :/ Powinno być z 12 zł netto na godz, a nie takie grosze... Ciężko za to wyżyć.
Jest dużo nadgodzin, ale min trzeba brać 14 lub 16-ście. Czemu nie ma 12stek??
Minusem jest fakt że liderkami zostają czasami dziewczyny, które totalnie nie nadają się do tego, np krzyczą na ludzi, nieładnie się odzywają. Nie mają pojęcia o podejściu do cżłowieka ani o byciu liderem.
Na hali przydałby się jakiś automat z kawą lub słodkimi napojami.
Miło że firma dodaje premię za frekfencję, terminowo wypłaca pieniądze, a panie w kadrach są sympatyczne :)
2
aloo 2016-06-23 19:02:52
Ja mam dosiwadzceni jako magazynier i posiadam rownież uprawnienia do wożka widlowego, jako kierowca rowniez mam dosiwadczenie czy biora pod uwagę te osoby z dosiwadczeniem? mozna tez przez to liczyć na jakiś wiekszy zarobek? umowe o prace czy jednkaowa stawka dla wszystkich?
P 2016-11-04 13:11:15
Dziewczyna ma racje, jako nowy pracownik, bardzo jest się ograniczonym, Praca lekka ? ha ha, nie zawsze jak sama dobrze wiesz, a kierowniczki od siedmiu boleści powinni tak zorganizować pracę by nie dostawac po uszach i nie wyrzucać swoich żali na pracowników .
P 2016-11-04 13:11:26
Dziewczyna ma racje, jako nowy pracownik, bardzo jest się ograniczonym, Praca lekka ? ha ha, nie zawsze jak sama dobrze wiesz, a kierowniczki od siedmiu boleści powinni tak zorganizować pracę by nie dostawac po uszach i nie wyrzucać swoich żali na pracowników .
Zostaw swoją opinię o ET Promo - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ET Promo