brak logo

EKSPORT-IMPORT, HANDEL, MARKETING I USŁUGI ANDRZEJ WIZNER

Piotrków Trybunalski

Opinie o EKSPORT-IMPORT, HANDEL, MARKETING I USŁUGI ANDRZEJ WIZNER

gggg 2014-10-14 19:55:26
Nie polecam nie mam dobrego zdania o tym Panu
3
got 2014-11-05 21:16:39
i jest bardzo arogancki wprost beszczelny, lubi poniżać
2
współpracownik 2014-12-06 11:34:39
Współpracuję z Panem Wiznerem od kilku lat i współpracę oceniam na bardzo dobrą. Zawsze można na tego człowieka liczyć. Nie można nazwać go aroganckim, po prostu jest szczery i mówi co myśli, jest wymagający jak każdy szef. Widać, powyższe złe opinie pochodzą od ludzi, którzy nie poznali dobrze tego człowieka.
1
ggg 2014-12-08 19:39:52
są tacy co znają tego Pana dobrze i nie mają dobrego zdania
1
hhhhhhh 2014-12-08 22:34:43
Zdania są podzielone, a co do arogancji to niech ten Pan się zastanowi nad sobą, ponieważ ludzie z tytułem wyższej uczelni, ciągle kształcący się i znający języki obce plus wieloletnie doświadczenie nie pozwolą się poniżać bo znają swoją wartość.
Cieszę się, że obecnie mam innego dobrego pracodawcę.
1
współpracownik 2014-12-09 22:07:37
To, że ktoś ma wyższe wykształcenie, wciąż się kształci, zna języki obce i jakieś doświadczenie wcale nie oznacza, że jest dobry we wszystkich dziedzinach. Po prostu może nie nadawać się do tej pracy i teraz szuka winnego, najlepiej pracodawcę... Jak to się mówi: klasę człowieka poznaje się po tym jak odchodzi... Widać po tych wpisach, że co niektórym słoma z butów wychodzi i każdy jest winny, zły i arogancki, w tym przypadku tak oceniają pana Andrzeja- co nie jest prawdą a sami się wybielają. Masakra.
Dobry szef!!!
ka 2014-12-09 22:09:44
Wspaniały człowiek, szczery, mówi prosto z mostu i za to go cenię. Bardzo bezpośredni.
gggg 2014-12-12 09:00:48
Każdy ma prawo do własnego zdania, to wolny kraj.
Jednemu odpowiada, a drugiemu nie i tyle na ten temat.
A jak się tego nie rozumie to trudno nie zamierzam przejmować się opinią współpracownika bo nie ma czym i po co.
Domyślam się, że będzie reakcja( a mnie teraz to nie obchodzi co współpracownik napisze). Prawda boli.
Dobrze, że mam innego pracodawcę w tej właśnie dziedzinie i mnie docenił w większej firmie,i mieście.
1
kos 2015-03-07 16:38:30
Ten Pan nie jest miły
1
pracownik 2015-10-08 09:21:03
Arogancki cwaniak !
1
kuba 2016-01-14 19:33:16
nie polecam wspolpracy z tym panem jak najdalej od niego
1
jaco 2016-02-09 20:14:48
Witam Z dala od firmy WIZNER i WERPOST banda złodziei, praca na czarno kłamie w żywe oczy. Dla mnie to oszust i kawał chama
Uwaga na tą firmę
A ten co pisze dobrą opinie o nim to jest jego parobek.
Pozdrawiam
Wilku 2016-05-01 19:58:57
Witam,mam przyjemnosc pracowac dla Pana Wiznera.
Tak jak wczesniej napisane... PRZYJEMNOSC....
Jesli czlowiek daje z siebie to czego od niego oczekuja,nie musi sie o nic obawiac
Jesli sie miga i kombinuje trudo o szczegulne traktowanie...
Ja daje z siebie 120% i wspolpraca z Panem Wiznerem uklada sie mega pozytywnie
Wszystkim polecam nie migac sie tylko wziasc sie do roboty a nie bedziecie pisac glupot!!!
Jędruś 2016-05-01 21:48:42
Śmiech na sali- parobki w tej firmie?? My pracujemy i dostajemy za to godziwe wynagrodzenie a jeżeli ktoś leci w H..A i próbuje wszystkich oszukiwać to niech nie liczy na wyrozumiałość ze strony pana Wiznera lub Firmy WER POST. Obaj panowie są uczciwi i potrafią docenić sumiennego i uczciwego pracownika.
Paw 2016-05-02 22:02:15
Witam
Pracuje u Pana WIZNERA od dwoch lat. Nigdy nie moglem powiedziec zlego slowa na ta firme. Od kiedy zaczolem prace w tej firmie to wiem ze zyje wkoncu stanolem na nogii i nie martwie sie o wyplate. A wrecz przeciwnie na swieta zawsze przed czasem zeby czlowiek mogl spedzic rodzinnie swieta. Taka firma to skarb. Ludzie ktorym nie chce sie pracowac beda narzekac bo pewnie chcieli by kase ze darmo. Trzeba cos dac od siebie zeby cos osiagnac.
karolek 2016-05-03 21:46:56
pierwsza sprawa to trzeba zadac sobie pytanie czy nadaje się do tej roboty i czy chce to robic a jak umiesz rozmawiac z wymagającym szefem to sukces murowany a w tej branży jest duża rotacja ludzi bo 1/3 to lenie i niedojdy zyciowe więc się nie dziwie że szef jest stanowczy,ja robię co lubie i jestem zadowolony z szacunkiem dla (usunięte przez administratora)
Dawid Siudak 2016-05-03 22:07:27
Współpracuję z tym człowiekiem 10 lat i mogę powiedzieć jedno gdyby tacy ludzie rządzili nie było by problemów. Ten człowiek uczy ludzi jak podnosić pieniądze z ziemi i jak odnaleźć się w tym świecie. Jest to człowiek wykształcony i elokwentny który własnymi rękoma wypracował swoją pozycję na rynku, a jeśli kogoś to boli to już inny problem
adam 2016-05-16 20:59:29
Z szefem pracuję drugi rok. Nigdy nie miałem problemów. Robię swoje, jak jest dobrze w nic nie ingeruje. Pełna wypłacalność i terminowość. Kiedy potrzeba pomocy stara się żeby było ok. Można normalnie porozmawiać. Polecam ze swojej strony.
e4r 2016-06-21 21:43:47
@adam no to super wlasnie takie komenatrze sa potrzebne konkretne i pomocne ktore pomoga podjac decyzje
Zostaw swoją opinię o EKSPORT-IMPORT, HANDEL, MARKETING I USŁUGI ANDRZEJ WIZNER - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKSPORT-IMPORT, HANDEL, MARKETING I USŁUGI ANDRZEJ WIZNER