MARTINUS PRACOWNIA INŻYNIERSKA KOSICKI MARCIN

Wolsztyn

Opinie o MARTINUS PRACOWNIA INŻYNIERSKA KOSICKI MARCIN

magik 2012-07-25 17:50:06
no pewnie ta dobra ocena to od kogos z firmy, bo wcale rozowo tam nie jest. ogolnie nie polecam tam pracowac, zapewnienia są dobre, (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora) pozdrawiam
mentor 2012-07-26 00:10:33
No tak, jak Pani niezadowolona pisze........, nawet po zwolnieniu przez pracodawcę jedynym pułapem, który osiąga............ to przekazywanie nieprawdziwych informacji w sieci, wielce obrażona, zobaczyła że ktoś inny na jej miejscu pracuje to zaraz opinie pisze, żałosne................. tak jak nie była zorganizowana w pracy, brednie wypisuje w necie. Szef dobrze zrobił, że cię zwolnił, psuj inne firmy.
nowa 2012-09-03 23:38:53
Ja podpisałam umowę, pracuję w firmie, wszytko jest wyraźnie określone, także nie wiem co Ty wypisujesz. Masz problem bo nie pracujesz, nie sprostałaś rekrutacji.
Trudno tylko zdecydowani, uczciwi, a nie kombinatorzy mogą pracować w tej firmie.
zkt 2012-09-04 07:35:05
Ja jestem zadowolona z pracy w firmie, znam swoje prawa oraz obowiązki.
Nie zgadzam się z tym co rozważna pisze w całości (zachowuje się jak dziecko bez zabawki, płacze jak jej się weżnie), i zapewne wiele postów dołączy do tego co piszą przedmówcy.
Zapewne Pani myślała, że każdy złe opinie będzie pisał na temat pracodawcy, myli się, bo kto szanuje prace w tej firmie wie, z atmosfera jest tutaj wspaniała, wielu jednak próbuje przyjść do pracy, ale odsetek z rekrutowanych osób otrzymuje pracę. Pracodawca chce zdecydowane osoby, a nie kombinatorów. Niekompetentne osoby nie pracują w tej firmie.
DO Rozważnej 2012-11-27 11:13:22
To pracodawca z Tobą nie podpisał umowy o prace, także pisz prawdę.
Nigdy nie byłaś pracownikiem, rekrutacji pozytywnie nie przeszłaś.
A zadowolenie pracowników firmy, po twojej minie jak otrzymałaś informacje, że umowy z Tobą pracodawca nie podpisze - bezcenne.
Rozgoryczona jesteś ,bo nie masz pracy, piszesz bzdury w sieci, lubisz opisywać wszystkich pracodawców u których byłaś i nie otrzymałaś pracy, poszukaj w sobie ,co z Tobą jest nie tak.
A pamiętaj................. kij ma zawsze dwa końce.
obcy 2013-03-23 19:24:07
praca jest praca ,wymagania kazdy pracodawca stawia wysokie!nie kazdy potrafi lub chce sie dostosowac ,a wtedy najlepiej jest narzekac na pracodawce!!
ciekawy 2014-01-28 21:41:19
(usunięte przez administratora) to o co tu chodzi / jak faktycznie płaci ta firma bo to jest tu istotne - napisze ktoś ?? z góry dziękuje.
B 2014-04-13 22:44:49
Jakie są wymagania na stanowisku pracownika biurowego w tej firmie, jaki zakres obowiązków?
pracownikprawdziwy 2014-07-16 22:46:55
Analizując powyższe opinie można dojść do wniosku, że opinie pisze jakiś zadufały, zakompleksiony hejter, albo inne osoby, którym nie podoba się świat,a problem leży po stronie nieznajomości przepisów kodeksu pracy. Pracownicy nie potwierdzają panujących warunków opisanych przez tajemniczych cwaniaków, którzy ukrywają się pod pseudonimami.
Były pracownik 2014-07-17 11:48:03
Wątpie, że wpis od "pracownik prawdziwy" napisała osoba, która tam pracowała, bo żadna nie ma dobrego zdania o tej firmie.(usunięte przez administratora) Ponoć pracodawcy nie obchodzą opinie innych osób a więc po co czyta te posty i się nimi przejmuje i próbuje przesłonić prawdę skoro ponoć jest tak cudownie.
Pod pseudonimami? Proszę więc samemu się podpisać pod postem.
nicole 2014-07-27 14:18:47
Duża ilość ofert pracy nie jest spowodowana rozwojem firmy, lecz rotacja ludzi. Są tu osoby, które albo wogóle nie zaczynają pracować, (usunięte przez administratora)
3
haha 2014-07-29 11:29:47
to jesteś jakims szczęściarzem, że dostałes kilka stówek wiecej, mnie taka przyjemność nigdy nie spotkała.. normalną rzeczą w tej firmie jest to, że obiecuje premie zeby złapac pracownika, a potem mija rok i jak nie widac premii tak nie widać..norma w tej firmie. Nic , tylko sie zwolnić.
rozważny 2014-07-29 12:27:23
jak ktoś chce pracować to pracuje a nie siedzi na GOWORK i pisze te bzdury, weźcie się do roboty Panowie i Panie, bo z takimi ludźmi Polska daleko nie zajdzie... narzekać potrafi każdy, za chwilę przyjdzie Wam szukać pracy poza granicami , tam z pewnością przyjmą Was z otwartymi ramionami i pocałowaniem ręki... Jak na razie sami dajecie zarobić administratorowi GOWORK
1
:)) 2014-08-05 13:57:21
hehhehe co za bzdura !!! ;)czyli teraz zamiast pracować, ktoś robi wpisy na gowork w godzinach pracy? dobre
prawda 2014-08-08 00:01:56
jak to jakie... masz pracować i pracować i pracować
1111 2014-11-17 13:39:26
ble
2
Rozważna 2016-08-08 22:13:55
Firma wykupiła konto na GoWorku i nie zobaczycie tu już żadnego negatywnego komentarza. Wszystko przeczesane i co niewygodne to usunięte. Nie warto tu juz zagladać.
6
Rozważna 2016-08-09 22:06:37
Swojego czasu było tu kilka stron komentarzy, były odważne osoby, które opowiadały o firmie. Niektóre nawet się zawzięły i kopiowały komentarze by po ich usunięciu wstawić je wszystkie na nowo. Wszystko to ku przestrodze dla nowo zainteresowanych. To co zostało to strzępki nie klejących się do niczego wypowiedzi. Wystarczy spojrzeć na niską ocenę firmy (1 gwiazdka) a ocenione przez 125 osób...
4
wrrrrrrrrrrr 2016-08-10 11:21:04
jeśli o mnie chodzi to wstyd dla GoWork że za parę groszy tak się sprzedają. Wielokrotny Oszust robi sobie co chce wpędzając ludzi w kłopoty a oni jeszcze mu w tym pomagają.
Sprawdziłam, że takie działanie może być potraktowane jako wykroczenie....
1
Src 2016-08-27 01:38:03
Jeden wielki szajs i bajkolandia.Zero wszystkiego zabawa w biznes i szefowanie.Mnie sie udało wszystko odzyskać i zaden biegły mnie nie ścigał choć bardzo by chciał w tamtym czasie .Podejrzewam ze do dzis mnie wypomina w najgorszych słowach.Pozdro SRC
2
Zostaw swoją opinię o MARTINUS PRACOWNIA INŻYNIERSKA KOSICKI MARCIN - Wolsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARTINUS PRACOWNIA INŻYNIERSKA KOSICKI MARCIN