brak logo

Sprzedaż-Hurt-Detal. Prztwórstwo Ryb RYBY SC

Kościerzyna

Opinie o Sprzedaż-Hurt-Detal. Prztwórstwo Ryb RYBY SC

ja 2014-01-19 00:38:37
długo tam pracuje, 11 godz przez 7 dni w tygodniu, za grosze.
jest ciężko, ale u nas nie ma pracy więc innego wyjścia nie mam.
trzeba być posłusznym, bo jak nie to dowidzenia.To rodzinna firma i wszyscy są tacy sami, więc na lepsze sie nie zanosi.
rybka 2014-05-29 19:28:54
PRACUJE SIĘ 5 DNI W TYGODNIU 11 GODZIN , WEEKENDY PO 8 GODZIN-TAKA JEST PRAWDA!!! CAŁA RESZTA JEST TAKA JAK PISAŁA(Ł) POPRZEDNICZKA. BRYGADZISTKA NA NOWYM ZAKŁADZIE JEST BEZNADZIEJNA, NIE STOI ZA PODWŁADNYMI NIC!!! (usunięte przez administratora)
007 -zgłoś sie 2014-07-29 00:00:58
Witam . Owszem jest ciężko na tym zakładzie . Ale nie zgodzę sie z poprzednikem /ka .że brygadzista na nowym jest.Bez nadziejna .ja szanuje i lubię i podziwiam jaki wkłada ogrom pracy aby wszystko Było wporzadku.kto nkto tam nie pracował to NIECH NIE OCENIA. POZDRAWIAM
1
jaaaa 2014-08-11 18:19:48
Pracowałem tam masakra brygadzistka jest nie do wyjebania nikomu nie molecam lepiej śmieci zbierać nisz tam isc
oko 2014-08-11 18:24:14
NIE PODLIZUJ SIE I TAK Z TEGO NIC NIE BENDZIESZ MIAL
mała 2014-08-11 18:25:56
zgadzam sie
mela 2014-08-11 18:34:25
co Wy pierniczycie ludzie...brygadzistka okropna,traktuje ludzi przedmiotowo ale to chyba z zazdrosci o facetow w pracy...ryby uciekaja ze stolu jak ona wchodzi na hale :D
ogolnie praca zjebana ,pieniadze marne..no i same brzydalki tam robia..3/4 po piatce :P
Ktos 2014-08-12 11:10:43
Co to was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] interesuje jaka jest brygadistka.....Ona tylko wykonuje Swoja prace.I chyba was głowa boli i chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z zazdrosci.Takim jak wy to tylko ryje obic i nic wiecej.Odjebcie sie od niej i spojzcie na Siebie Frajerzy i Frajerki.
1
ja 2014-08-12 16:30:01
no brygadzistka jest całkiem całkiem i ma niezły tyłeczek...a praca tak jak wszędzie trzeba pracować i nie próżnować;)
1
moje 2014-08-12 16:37:20
witam że ktoś jest całkiem ciekawy no polecialaś na maksa frajerzy i frajerki no ładnie słownictwo widać że w rybiarni się pracujeeeeeeee sama patologia ale cóż liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba by sie tam utrzymać pozdrawiam
mela 2014-08-12 18:52:50
jak ją umyje to zgadzam się
jaa 2014-08-13 14:22:25
wiec tak pracowalam tam i wiem ze nie jest latwo to praca na krotki okres. I nie tylko patola tam pracuje sa tam tez ludzie wykształceni tylko zyjemy w Polsce i trzeba sie lapac tego co jest.
pracownik 2014-08-13 16:49:06
Ja pracuje tam prawie 10 lat i nie czuję się ani brzydka ani głupia,a pracować trzeba wszędzie. Chyba,że ktoś woli żebrać po opiekach.
2
jupi 2014-08-14 09:45:24
Jak sie komuś praca nie podoba to wystarczy sie zwolnić i poszukać czegoś "lepszego"...Nie wystarczy wyładowywać swoich frustracji na forum,żeby praca była lżejsza i lepiej płatna.Brygadzistka jest spoko,a jeśli uważasz,że jej pupa śmierdzi to pewnie próbowałeś(łaś) ją liznąc,ale ona nie lubi DUPOWŁAZÓW,a teraz ją bezkarnie obrażasz...może powiedz jej to prosto w oczy!!!Nie zrobisz tego,bo moim zdaniem jesteś zwykłą(łym) TCHÓRZEM!!!!MARIOLKA NIE PRZEJMUJ SIĘ TYMI DUPKAMI CO CIĘ OBRAŻAJĄ!!!
2
iza 2014-08-14 12:06:24
Witam w końcu to znalazłam masakra co wy piszecie odwaga jak coś ja tam pracowałam i nie jest żle cieszko jest ale jak w każdym zakladzie co do brygadzistki jest wymagająca ale jak firma ma istnieć to ktoś musi to trzymać bo by jej na głowe weszli jesteście śmieszni pisząc takie głupie opinie ja polecam ten zakład pracy jest wesoło i ludzie też w porządku i jest to nie prawda że są tam brzydkie kobiety widze że ktoś zazdrości że są tam same laski polecam trzeba sprawdzić a potem pisać a jak ktoś ma jakiś problem to zapraszam i prosze to w oczy powiedzieć bo pisać każdy kretyn może
3
iza 2014-08-14 12:12:46
a jeżeli jesteście tacy odważni to podpiszcie się imieniem żeby każdy wiedział kto miał tam aż tak zle i był tak zle traktowany bo sama jestem ciekawa czy wam zakłady się nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y bo ja uważam że to 34 piątkarzy to pisało i same pokemony pozdrawiam
ktos 2014-08-14 14:44:57
Nie nie. Wiadomo kto to pisze. Nie bede nazwisk wymieniac ale ta co to pisze niech morde juz zmknie bo istnieja sposoby zeby to udowodnic
ona? 2014-08-15 09:33:28
witam pracuje tam tez od paru lat i co nieco wiem o tej firmie dzieki iza za odwage bo sa tam naprawde ludzie ktorzy poswiecaja duzo dlatej firmy tylko ze niesa doceniani niepisze swego imienia bo zaraz beda ploty ze zakochana jestem niejest tam tak zle jak wytrzymuja po iles lat mowie o kierowcy sama bylam nieraz swiadkiem jak spal w samochodzie po dwie trzy godziny i jechal dalej jak trzeba bylo pewnie wiesz o kim pisze on naprawde duzo czasu poswieca tej firmie i nieboi sie zadnaej pracy tam jak trzeba to robi wszystko co mu kaza strozuje trawe kosi itd.nie to co inni kierowcy ze maja wszystko gdzies a najwieksze opieprz zbiera.
harry 2015-01-26 12:57:27
jeżeli potrzebujesz , aż tak bardzo czegokolwiek to próbuj. Ja ogólnie nie polecałbym pracy tutaj bo to śmierdząca robota jednak. Ale jeśli jest Ci aż tak wszystko jedno to śmiało próbuj. Tylko uważaj, bo jak jesteś aż tak zdesperowany to każdy pracodawca to wyczuje i zaproponje Ci koniec końców jakieś ochłapy
ALIAH 2015-01-27 14:27:07
Cóż...Generalnie nie wiem od czego zacząć...,a więc...
Praca?(HARÓWA)ciężka,za to wynagrodzenie "lekkie"!!!Pracodawca?Ogólnie dziwny gość,może tyle wystarczy...Współpracownicy?MASAKRA!!!Co za tym idzie-atmosfera totalnie nieprzyjazna.Niby są mili i pomocni,ale wystarczy,że na chwilę znikniesz z pola widzenia,a natychmiast obrabiają Ci i każdemu innemu tyłek.Taka radość z jazdy ludzi mało dowartościowanych,muszą kogoś tetrać,żeby dowartościować samego siebie.Moim zdaniem totalna żenada!Nienawidzę FAŁSZYWCÓW,a w tym miejscu występuje ich kumulacja!!!
Reasumując Panie i nie tylko są obłudne,a Panowie o losie o nich to lepiej się nie wypowiem,bo mi miejsca zabraknie na wpis,albo administrator go usunie.Mogę tylko napisać,że szczególnie jeden(taki co mu wiecznie ręce marzną)jest irytujący na maksa!
Życzę wszystkim,którzy zdecydują się na pracę w tym miejscu...POWODZENIA!!!:)
1
opos 2015-03-19 19:44:02
Co to znaczy, ze praca to harówa, jest ciezko fizycznie, czy pracujecie po więcej niż 8 godzin dziennie? To wynagrodzenie lekki to ile? Może przedstawiłby ktoś orientacyjne widełki, jakie to RYBY SC proponuje nowym przy rozpoczeciu pracy? Macie w firmie jakis system socjalny, czy benefitowy? Pozdrawiam.
KAKTUS 2015-05-28 10:54:39
CIĘŻKO JEST W RYBIARNI . ALE PRACOWAC TRZEBA WSZĘDZIE , A CO DO PRACOWNIKÓW TO SĄ BARDZO WPORZADKU LUDZIE , NIE MOŻNA NARZEKAC SIE PRACOWAŁO W TEJ FIRMIE . ZIMNO JEST BO MUSZĄ BYC ODPOWIEDNIE TEMPERATURY ABY TOWAR BYŁ ŚWIEŻY . PRACODAWCA JEST BARDZO WPORZĄDKU WYPŁACALNY TEŻ JEST . I SOBIE NIE ŻYCZĘ ABY KTOŚ OBRABIAŁ DUPE LUDZIOM Z ZAKLADU.
ja 2015-08-31 17:11:35
opos, jakie socjalne hahaha , pracujesz 11 godzin codziennie!!!!! nawet czasem w święta !!!! pensja jak na taką harówkę to słaba...
Marta 2015-10-24 04:27:20
A wiec teraz wiecie kto to Ja......Wy nie wiecie co jest dobre....Praca supcio. Ludzie najlepsi. No i oczywiście Ja czyli Cudenko tego zakładu....Przestancie cieniasy dawac opinie. Jak robic nie umieta to pchac karuzela idzta.......


Marta :- 2015-10-25 17:02:22
A wiec Saks. Nie jestem od tłumaczenia,jak chcesz wiedzieć to przyjdź popracuj i ocen... Wpieniaja Mnie opinie i komentarze na temat ludzi pracy atmosfery i przedewszystkim brygadzistki. Dla Mnie ktos kto pracować umnie to w rybnym wytrzyma. Dziwne ze ludzie pracują tam po kilkanaście lat i jakos zyja a przecież robotami nie sa.I jak ktoś chce tu korespondować to niech się przedstawi to wtedy przynajmniej gadka będzie się kleic.
Marta 2015-11-02 18:58:59
Od Brygadzistki trzy w bok.....
MARTA 2015-11-02 19:20:07
PO PIERWSZE BRYGADZISTKA BY NIKOMU NIE DALA POLIZAC PO DRUGIE JAK KOMUS SMIERDZI TO CHYBA Z RYJA PO TRZECIE W KONCU SIE PRZEDSTAWCIE BARANY
Marta :- 2015-12-27 19:42:16
Halllooooo piszecie..... Jest tu kto.....
:- 2015-12-27 20:10:52
Ty bedziesz słuchać beko Moich życzeń bo to czego chce to tak będzie...Weźcie imieniami dawajcie. Co bede wiedziec komu w ryj dac.
CBA 2016-01-20 00:37:36
Gdybym nie miala pracy to bym wrocila,do tego zakladu mi tam zle nie bylo ludzie sa bardzo wporzadku a od brygadzistki sie od chrzancie . Musi wypelniac swoje obowiązki . Jak cos jest nie tak to wlasnie brygadzista dostaje codziennie ochrzan od szefa . Ze cos jest nie na czas,zrobione . A wy ludziska nie rozumiecie tego .ja wolalabym tam pracowac niz po opiece zebrac . Taka jest racja . I tu sie zgodzr z,uzytkownikem marta od brygadzistki trzy kroki w bok .
Neo 2016-10-20 16:41:14
Bo od tego ona tam nie jest. Przedstaw się to pokaże Ci co to znaczy beznadziejna
Zostaw swoją opinię o Sprzedaż-Hurt-Detal. Prztwórstwo Ryb RYBY SC - Kościerzyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sprzedaż-Hurt-Detal. Prztwórstwo Ryb RYBY SC