brak logo

Flex Films Europa Sp. z o.o.

Września

Opinie o Flex Films Europa Sp. z o.o.

Deepa z końskich 2016-10-27 20:15
Widzę, że w Flex Shit się wcale a wcale nie zmienił. Produkcja chodzi wkurwiona i biadoli, wszyscy mówią, że kasy mało. A gruby pewno nadal traktuje wszystkich jak popychadła i wydaje mu się , że to targ w indiach. hehehe ale jaja!
5
Bukake 2016-10-27 21:04
Dokładnie w 100% sie zgadzam z Tobą. Lipa wyjebka i tyle na to wszystko
2
ByłyPracownik 2016-10-28 12:40
Pracownicy chodzą wkurwieni bo ludzie którzy pracują po 2lata mają na umowie 2200-2300 brutto, a pracownicy którzy przychodzą do pracy mają po 2500, nawet 2800brutto na start. Tutaj już jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt tego nie naprawi.
9
Pracownik 2016-10-30 12:21
Ile wypowiedzen jeszcze dostaną zanim zrozumieją? Nie zrozumieją ściągną Hindusów za grosze z Indii. Nie liczcie ze wam podwyzsza coś.
3
NicNieWart 2016-10-31 21:29
nie sciagna hindusow bo maja ograniczenie wpisane w umowe z miastem. jest to ustosunkowane procentowo np brudasow musi byc 10% a polakow 90. wiec jak brygada 30-40 osob czekajacych na tel z wv zuci wypowiedzenie to dopiero sie zesraja zreszta oni tak ze wszystkim robia czekaja az sie zesra potem sie zastanawiaja
5
pracownik 2016-11-07 20:19
Witam,
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Była tam taka ciemna blondynka - ktoś mi powie kto to jest?
4
Gaca 2016-11-22 10:07
kiedy podwyzki
6
4400 2016-11-25 23:25
Podwyzki beda w polowie listopada dla tych co ida do VW. Czyli ty gaca nie dostaniesz.
4
Pracownik 1 2016-12-04 21:10
Mariola
3
Ostatni 2016-12-07 12:04
Ta firma to porażka. Nie doceniają ludzi,maja ich gdzieś. Gdy pracownicy zaproponowali spotkanie z głównym szefem to na jego początku padło hasło że ludzmoga się zwalniać a on sobie ściągnie z Indii.Teraz były premie świąteczne i osoby na wypowiedzeniu ich nie otrzymają mimo że pracuje się na nie cały rok.Jest to uznaniowa premia zgoda ale potraktowanie pracowników jak gorszych to jest obłuda i zwykłe ch.....o.
5
4400 2016-12-26 15:49
Ja tez ide do VW za 4300 zl.
1
rakieta zakladowa 14 2016-12-30 07:41
To za mniej niż 4400
1
Filmik 2017-01-03 12:09
Jak jesteś takim dobrym człowiekiem to podziel się premią z biedakami, którzy odlatują. Każdy szef wie ile może dać kasy ludziom, chyba że skasuje firmę.
1
Ostatni 2017-01-07 13:56
No to nie czytasz ze zrozumieniem.Dobrze człowiek odchodzi z firmy ale to oznacza że ten czas który poświęcił dla niej jest bez znaczenia? Cały rok a nawet i więcej się pracuje na szacunek tak w jedną jak i w drugą stronę. A tu zabrakło szacunku dla pracowników i tyle.
2
Nunus 2017-01-14 15:00
Szukam nowych rekrutacji do Flex-u ale nie mogę znaleźć, a może ktoś ma wiedzę czy potrzebują ludzi do robót fizycznych to proszę o info. Jakie mogą być zarobki?
2
Ostatni 2017-01-14 22:06
Dostaniesz od 2100do 2500(góra) brutto i w tym chodzisz jak Ci wypadnie święta nie święta itd. Złe traktowanie ludzi i brak logiki. Nie polecam.
3
krzych 2017-01-18 20:48
Cześć wszystkim pracownikom Flex a ,mam pytanie czy u Was faktycznie niezbędna jest komunikatywna znajomość j.angielskiego- rozmowa kwalifikacyjna jest w tym języku?
2
Były pracownik 2017-01-28 22:46
Omijanie ten zakład szerokim łukiem! Niesprawiedliwość straszna i poniżanie pracownika. Możesz pracować na tym samym stanowisku co stary pracownik a wszystko będziesz robić bo młody zawsze ma gorzej. W dodatku stawki z kosmosu jedni mają tyle ile chcą inni minimum krajowe. Sprawiedliwość
6
Filemon 2017-01-30 20:26
Czasem nie powinno się czytać niektórych wpisów. Kłamstwa i złośliwości zupełnie nie robią wrażenia bo firma to też pracownicy, którzy również oceniają. Generalnie jest dobrze i oby tak dalej . Zapraszamy.
3
edi 2017-02-01 07:39
Nie jest tak do końca jak Filemon jest napisane przez ciebie. Wypłaty marne a. Same kable latają do dr. Hidusa i dostają lepsze wypłaty. VW za takie czynności masz wylot za okablowanie. Dlatego nikt tu nie chce pracować marne wypłaty święta do roboty itd i te okablowanie. A bohaterach którzy są tu opisani to sama prawda. Wynagrodzenie najniższa krajowa.
3
edi 2017-02-01 07:40
Nie jest tak do końca jak Filemon jest napisane przez ciebie. Wypłaty marne a. Same kable latają do dr. Hidusa i dostają lepsze wypłaty. VW za takie czynności masz wylot za okablowanie. Dlatego nikt tu nie chce pracować marne wypłaty święta do roboty itd i te okablowanie. A bohaterach którzy są tu opisani to sama prawda. Wynagrodzenie najniższa krajowa.
1
Mariusz Gawęda 2017-02-01 13:03
Co za bzdury piszesz. Jaka najniższa krajowa? Może tobie tyle zaproponowali bo się nie nadawałeś...
2
Bukake 2017-02-01 13:42
Nie ze sie ludzie nie nadaja tylko w tym zakładzie dają stawkę jaka chca chyba zalezy to od humoru. Wiec nie pisz glupot ze sie ktos nie nadaje. Pewnie ten co ma mniej jest bardziej inteligentny od ciebie cepie
1
Clavey 2017-02-09 14:07
Clavey szuka mechaników i elektryków do pracy we Wrześni. Warunki całkiem przyzwoite
3
Filip 2017-02-19 17:31
Fajnie mi się tu pracuje, mam dobre zarobki, jedynie kilka osób przeszkadza w pracy. Firma jest dobra i dlatego jeszcze ich nie zwolniła!! Ludzie są sami sobie winni a potem piszą takie głupie komentarze!!
4
Filip 2017-02-23 09:49
Nie lubię czytać złych wpisów na forach , firma jest spoko a to jest ważne.
2
Alicja 2017-02-28 14:18
Czy ktoś z Was pracuje w Flex Films Europa Sp. z o.o.? Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? :)
1
adi 2017-04-05 00:33
Tu są marne wypłaty . Pracuję się w oparach chemi .Atmosfera tragiczna ludzie nie życzliwi nie chodzi by kochać się jak rodzina tylko zachowywać się jak ludzie.Ludzie nie chcą tu pracować bo jak maja przyjść to juz nie przychodzą jak dowiedzą się jak tu jest.
1
Alicja 2017-04-05 08:47
@adi, a co pozytywnego możesz napisać o pracy w tym miejscu?
Nicola 2017-04-06 21:11
Do Alicja daj sobie spokój z flex kobiet tu pracuje tylko kilka praca ciężka brudna itp kobiety tu są dyskryminowane jeśli chodzi o kasę już na starcie dostajesz mniej niż facet przyjmujący się na to samo stanowisko znacznie mniej o późniejszych sprawach nie wspomnę zdecydowanie to nie firma dla kobiet taka polityka firmy, że kobieta jest tu do zapierdalania a i tak kasę ma słabą.
2
Alicja 2017-04-07 09:17
@Nicola, a czy w późniejszym czasie te zarobki się wyrównują?
Nicola to 2017-04-07 14:40
Nie kobiety ciągle dostają w plecy kobieta z góry tu się nie liczy jest mniej wartościowym pracownikiem druga kategoria a jeśli chodzi o facetów to też pensje są różne dostają ci co najbardziej kabluja i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza a nie koniecznie dobrze pracują
1
Nicola 2017-04-07 14:48
Nie wiem co rozumiesz przez późniejszy czas bo niektórzy pracują tu 5 lat np i jakoś pensje do tej pory im się nie wyrownaly przed nami kolejne podwyżki w tym roku ale nie ma co liczyć na zmiany .
1
Zibi 2017-04-12 07:44
Tak się tu wypłaty wyrównują,że nowi dostają 3500 brutto teraz a starsi pracownicy 2000 na łapę a niektórzy nawet poniżej dostają kpiny sobie z ludzi robią jak tej kasy nie wyrównaja do czerwca to polowa produkcji się im zwolni przynajmniej ci co poniżej tego 3500 maja ja na pewno pójdę w h .
1
Alicja 2017-04-12 08:43
@Nicola, @Zibi czy od dawna jest już taka sytuacja, o której wspominacie?
Rychu 2017-04-12 20:43
OD DAWNA TAK TU JEST .
IlovetoeatCows 2017-04-13 08:39
Czego się spodziewać po firmie wywodzącej się z Indii, gdzie kobiety mają takie same prawa co pies. Poprzedzając narzekania na rasizm itp barier kulturowych nie przeskoczysz, a jak na górze siedzą ludzie, którzy są wychowani w kulturze w której żenisz się z 13-latkami to czego się kobiety spodziewają?
Darujcie sobie takie miejsca.
N b T 2017-04-14 20:41
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma . Wtracanie tekstów o slubach z 13latkami to chyba jakaś kpina! To jest strona do wyrażania opinii o zakładzie pracy a nie o "tradycji" panujących w samych Indiach. Równie dobrze można napisać że jakaś polska firma jest h.u.j.o.wa bo coś tam...ja pierd.ludzie ogarnijcie się!
Alicja 2017-04-19 11:55
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat firmy Flex Films Europa Sp. z o.o.
K. 2017-04-22 20:20
Tak siedze I czytam te komentarze I smiac mi sie chce.... Firma jak kazda inna... u Polaka byscie musieli zapierdzielac cale 8 godzin I nie byloby czasu na pierdoly... a tutaj jak nic sie nie dzieje to siedzisz z tylkiem I tylko kontrolujesz... wiec nie wiem na co narzekacie... nie nadzwigasz sie, w czystym I cieplym.... a wynagrodzenie to kazdy ma takie jakie wynegocjowal... faktem jest,ze jest duza rozbierznosc I powinny byc wyrownania... A ludzie... jak wszedzie. Znajdzie sie jeden z drugim co podpierdzielaja, ale sa tez tacy z ktorymi idzie normalnie pogadac I pracowac. jezeli chodzi o kobiety to zawsze I wszedzie maja placone mniej od mezczyzn. Taka mamy polityke w kraju. Ale nie sa tutaj zadnym popychadlem. Sa normalnie traktowane. ogolnie polecam prace.
2
Filip 2017-04-23 18:54
Flex Films Europa to tylko część olbrzymiej firmy, która działa na całym świecie. Myślę, że praca w takiej firmie pozwala spokojnie żyć przynajmniej ja tak mam.
1
gaca 2017-05-02 17:12
Kiedy beda aneksy???
1
Maniu 2017-05-02 18:26
Podobno w czwartek
1
Norbi 2017-05-03 22:07
Flex Films Europa zasługuje na dobrą opinię ale bywa różnie.
Alicja 2017-05-04 09:08
@Norbi pracujesz w Flex Films Europa Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Piszesz, że bywa różnie. Co masz konkretnie na myśli? Czekamy na Twoją opinię.
Alicja 2017-05-08 15:12
@Ostatni, o warunkach pracy na jakim stanowisku piszesz? Pamiętajmy, że ogólne warunki, atmosfera mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska.
1
Ostatni 2017-05-08 15:19
Byłem operatorem jak większość pracowników. I wypowiadam się o sytuacji na produkcji.Zaraz bedzie fala hejtu że tak nie jest i wogole. Ja piszę ze swojego punktu widzenia.
6
Filmowiec 2017-05-16 11:14
Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na temat pracy dla mechanika z językiem angielskim? Jestem zainteresowany pracą dla Flex Films Europa i dlatego dopytuję. Trochę martwią mnie wpisy ale wiem również, że ludzie często tak piszą bo im się nudzi.
zaryskanagalotkach123 2017-05-17 20:58
A co tam słychać u mAJSTRa?
Alicja 2017-05-18 09:52
@Filmowiec, jakie konkretnie informacje Cię interesują? Czego chciałbyś się dowiedzieć o stanowisku mechanika z językiem angielskim??
Kto może przybliżyć użytkownikowi @Filmowiec więcej informacji na temat pracy na wspomnianym wcześniej stanowisku?
Zostaw swoją opinię o Flex Films Europa Sp. z o.o. - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex Films Europa Sp. z o.o.