brak logo

Flex Films Europa Sp. z o.o.

Września

Opinie o Flex Films Europa Sp. z o.o.

pączek 2016-06-27 16:05:35
oferta pracy u flexa: specjalista ds. marketingu i handlu. W wymaganiach zaawansowana znajomość języka hindi. Zgadnijcie jaka płaca.. Minimalna haha. Wstyd!
juzio ze slitera 2016-06-29 14:27:06
kolesiowi coś się pomyliło.. u nas nie ma operatorów maszyn sprzątających ani pracy przez agencję
pewnie był na paru rozmowach i mu się pomieszały hehe
2
Jobwork 2016-07-31 09:11:13
Damian z windera to największy podpierdzielacz. Ostatnio sprzedał wszystkich co idą lub byli na rozmowach we vw. Może chodzić za rękę z Budzikiem.
2
Damian z windera 2016-08-06 15:22:50
Zaprasza Cię na rozmowę face to face cwaniaczku pozdrawiam. Nie pasowało we flexie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Damian z windera
1
Dgjf 2016-08-08 09:28:21
No budzik zakłada boczki nie wiadomo po co a potem się chwali chanderowi i skarży na packing ze nic nie robią.
4
rak 2016-08-14 21:50:06
Byłem świadkiem jak Budzik nadaje na łukasza swojego kumpla z metalizy w biurze.Chorzy ludzie.........Bez komentarza...............
1
Darek 2016-08-16 00:27:34
Jeszcze lepszy niz Budzik jest Bzyku....
Ten gosciu to na wlasnego szwagra kabluje z ktorym pracuje na metalizie do kierownika....
Jest moc!
4
pracownik 2016-08-16 15:43:12
do gosia34
nikt nie pracował. To stanowisko ma dopiero powstać (totalna fikcja). Dla kogoś kto tu pracuje jest oczywiste że Lead Manufacturing w tej firmie nigdy nie zaistnieje. Hindusi nie potrafią myśleć godzinę do przodu...Chodzi o to aby klientowi pokazać że coś takiego mamy...
Jan z daleka 2016-08-16 17:50:15
A ja miałem 4400, teraz mam wiecej
1
Ziomek 2016-08-20 22:36:01
Jak wam pracuje się na magazynie? Mi ok ale jak jeszcze kierownikiem był hindus Gian była lepsza atmosfera niż teraz..
2
Gian 2016-08-22 12:01:31
To się zwolnij
2
Bzyku 2016-08-23 17:33:45
Minutka z magazynu kabluje na wszystkich i na wszystko co sie da....
1
Sam 2016-08-25 21:33:24
Bzyku nadaje na szwagra kierasowi ale jaja,nie dostał się do VW a szwagier tak.....Patologiczna firma
Tom.Now 2016-08-26 08:45:54
Nie ma to jak siedzieć całą noc na fejsiku zamiast pracować :)
3
Brygol 2016-08-26 09:16:53
Ludzie w tej firmie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majster weź się za robotę a nie siedzis na tej stronie i wypisujesz głupoty, pozdro
Ucho 2016-08-26 12:20:28
Nie ma tu miejsca dla takich jak ty. This is Sparta. Teraz tylko łaski są tu w modzie.
Były 2016-09-09 14:43:52
Witam!Pracuja jeszcze w flexsie Bzyku i jego szwagier???Dzieki
8
Rusek 2016-09-09 16:17:38
witam!czy pracuja jeszcze w flexsie Bzyku i jego szwagier z metalizera???bo mam z nimi do pogadania za bramą....Dzięki za info
9
Heniu 2016-09-23 20:38:09
Obywatel budzik na dniowkach pokazuje jak ciężko pracuje. Robi na 3 maszynach ciągle w biegu. Na nockach nie ma kierownictwa to śpi i na kompie siedzi łazi gdzieś po hali patrzy jak inni pracują potem na nich kabluje.
3
Fritz 2016-10-06 10:51:36
Oferty są ogłaszane przez firmy rekrutacyjne .
Miszczu z Gniezna 2016-10-06 17:57:40
a co powiecie...???? a co mamy powiedzieć?? zaaplikuj jeśli się nadajesz... potrzeba więcej info to idź na rozmowę.. Mają ci napisać jak twoja ścieżka kariery będzie wyglądać przygłupie?
1
Kaźmirz 2016-10-07 08:42:50
Skoro nie wiesz czy się nadajesz i nie wiesz jakie są obowiązki na danym stanowisku to znaczy że się nie nadajesz. Proste?
1
bzzyku 2016-10-09 20:42:27
bedziesz łapac komary z tym maja problem
1
życzliwy 2016-10-10 19:30:56
@edf masz łapać muchy, komary i myć brudnych pracowników
1
majster 2016-10-12 20:11:37
Kto ostatnio nasrał podtarł i nie spuścił ?
5
kononowicz 2016-10-16 18:18:17
Potwierdzam. Nakładają żywice melaminową, żywice poliuretanową, etoksylowy diol amonowy, mieszankę kwasu benzenosulfonowego i soli amonowej itp

Zagrożenia dla tej grupy to h315, h319, h371, 373, h411, h350 h360, h370, h372

Środki ostrożności w każdym przypadku to p260

We flexie zarobki są spoko ale nie warte naszego zdrowia.
2
Majster 2016-10-19 19:02:16
witam
mam pytanie
dlaczego na alicje wszyscy mowia OPONA???
ktos cos wie?
10
Byly 2016-10-19 22:30:19
Nie przychodzcie tu do pracy! Starsi pracownicy mają ponad 5 tys wam dadzą 2 tys brutto i będziecie wszystko robić oni będą siedzieć. Patologia tu jest ja się zeolnilem.
7
BossZeSokołowa 2016-10-20 20:00:37
Faktycznie 371 może powodować uszkodzenie narzadow, h350 może powodować raaakkkaaa, h360 może działać szkodliwie na plodnosc lub na dziecko w lonie matki, h411 działa toksycznie na organizmy wodne przez dlugi okres. Pracowałem tam dwa tygodnie... Faktycznie było czuć te opary z pieca tdmo czy jakoś tak. Mgła na hali jak się w górę patrzyło i dziwny smród jak ta chemiczna folia szła. Dobrze ze juz tam nie pracuje.
kot 2016-10-20 20:02:58
ala ma kota
6
Bukake 2016-10-24 01:26:01
Jaka Alicje??? Planistke pytanie do Majstra
6
Majster 2016-10-24 15:03:42
witam
w polowie listopada maja byc podwyzki dla 30 wybranych pracownikow i wachac sie maja wynagrodzenia od 4200 do 4500
dublermajstra 2016-10-24 19:55:35
To ty majster juz nie dostaniesz.
3
Deepa z końskich 2016-10-27 20:15:21
Widzę, że w Flex Shit się wcale a wcale nie zmienił. Produkcja chodzi wkurwiona i biadoli, wszyscy mówią, że kasy mało. A gruby pewno nadal traktuje wszystkich jak popychadła i wydaje mu się , że to targ w indiach. hehehe ale jaja!
4
Bukake 2016-10-27 21:04:53
Dokładnie w 100% sie zgadzam z Tobą. Lipa wyjebka i tyle na to wszystko
1
ByłyPracownik 2016-10-28 12:40:28
Pracownicy chodzą wkurwieni bo ludzie którzy pracują po 2lata mają na umowie 2200-2300 brutto, a pracownicy którzy przychodzą do pracy mają po 2500, nawet 2800brutto na start. Tutaj już jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt tego nie naprawi.
7
Pracownik 2016-10-30 12:21:05
Ile wypowiedzen jeszcze dostaną zanim zrozumieją? Nie zrozumieją ściągną Hindusów za grosze z Indii. Nie liczcie ze wam podwyzsza coś.
1
NicNieWart 2016-10-31 21:29:15
nie sciagna hindusow bo maja ograniczenie wpisane w umowe z miastem. jest to ustosunkowane procentowo np brudasow musi byc 10% a polakow 90. wiec jak brygada 30-40 osob czekajacych na tel z wv zuci wypowiedzenie to dopiero sie zesraja zreszta oni tak ze wszystkim robia czekaja az sie zesra potem sie zastanawiaja
4
pracownik 2016-11-07 20:19:23
Witam,
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Była tam taka ciemna blondynka - ktoś mi powie kto to jest?
3
Gaca 2016-11-22 10:07:02
kiedy podwyzki
4
4400 2016-11-25 23:25:30
Podwyzki beda w polowie listopada dla tych co ida do VW. Czyli ty gaca nie dostaniesz.
3
Pracownik 1 2016-12-04 21:10:31
Mariola
2
Ostatni 2016-12-07 12:04:41
Ta firma to porażka. Nie doceniają ludzi,maja ich gdzieś. Gdy pracownicy zaproponowali spotkanie z głównym szefem to na jego początku padło hasło że ludzmoga się zwalniać a on sobie ściągnie z Indii.Teraz były premie świąteczne i osoby na wypowiedzeniu ich nie otrzymają mimo że pracuje się na nie cały rok.Jest to uznaniowa premia zgoda ale potraktowanie pracowników jak gorszych to jest obłuda i zwykłe ch.....o.
4
4400 2016-12-26 15:49:15
Ja tez ide do VW za 4300 zl.
rakieta zakladowa 14 2016-12-30 07:41:02
To za mniej niż 4400
Filmik 2017-01-03 12:09:51
Jak jesteś takim dobrym człowiekiem to podziel się premią z biedakami, którzy odlatują. Każdy szef wie ile może dać kasy ludziom, chyba że skasuje firmę.
Ostatni 2017-01-07 13:56:12
No to nie czytasz ze zrozumieniem.Dobrze człowiek odchodzi z firmy ale to oznacza że ten czas który poświęcił dla niej jest bez znaczenia? Cały rok a nawet i więcej się pracuje na szacunek tak w jedną jak i w drugą stronę. A tu zabrakło szacunku dla pracowników i tyle.
1
Nunus 2017-01-14 15:00:53
Szukam nowych rekrutacji do Flex-u ale nie mogę znaleźć, a może ktoś ma wiedzę czy potrzebują ludzi do robót fizycznych to proszę o info. Jakie mogą być zarobki?
Ostatni 2017-01-14 22:06:11
Dostaniesz od 2100do 2500(góra) brutto i w tym chodzisz jak Ci wypadnie święta nie święta itd. Złe traktowanie ludzi i brak logiki. Nie polecam.
1
krzych 2017-01-18 20:48:13
Cześć wszystkim pracownikom Flex a ,mam pytanie czy u Was faktycznie niezbędna jest komunikatywna znajomość j.angielskiego- rozmowa kwalifikacyjna jest w tym języku?
Zostaw swoją opinię o Flex Films Europa Sp. z o.o. - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex Films Europa Sp. z o.o.