brak logo

Flex Films Europa Sp. z o.o.

Września

Opinie o Flex Films Europa Sp. z o.o.

Gian 2016-08-22 12:01
To się zwolnij
3
Bzyku 2016-08-23 17:33
Minutka z magazynu kabluje na wszystkich i na wszystko co sie da....
5
Sam 2016-08-25 21:33
Bzyku nadaje na szwagra kierasowi ale jaja,nie dostał się do VW a szwagier tak.....Patologiczna firma
1
Tom.Now 2016-08-26 08:45
Nie ma to jak siedzieć całą noc na fejsiku zamiast pracować :)
5
Brygol 2016-08-26 09:16
Ludzie w tej firmie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majster weź się za robotę a nie siedzis na tej stronie i wypisujesz głupoty, pozdro
1
Ucho 2016-08-26 12:20
Nie ma tu miejsca dla takich jak ty. This is Sparta. Teraz tylko łaski są tu w modzie.
Były 2016-09-09 14:43
Witam!Pracuja jeszcze w flexsie Bzyku i jego szwagier???Dzieki
9
Rusek 2016-09-09 16:17
witam!czy pracuja jeszcze w flexsie Bzyku i jego szwagier z metalizera???bo mam z nimi do pogadania za bramą....Dzięki za info
10
Heniu 2016-09-23 20:38
Obywatel budzik na dniowkach pokazuje jak ciężko pracuje. Robi na 3 maszynach ciągle w biegu. Na nockach nie ma kierownictwa to śpi i na kompie siedzi łazi gdzieś po hali patrzy jak inni pracują potem na nich kabluje.
5
Fritz 2016-10-06 10:51
Oferty są ogłaszane przez firmy rekrutacyjne .
1
Miszczu z Gniezna 2016-10-06 17:57
a co powiecie...???? a co mamy powiedzieć?? zaaplikuj jeśli się nadajesz... potrzeba więcej info to idź na rozmowę.. Mają ci napisać jak twoja ścieżka kariery będzie wyglądać przygłupie?
3
Kaźmirz 2016-10-07 08:42
Skoro nie wiesz czy się nadajesz i nie wiesz jakie są obowiązki na danym stanowisku to znaczy że się nie nadajesz. Proste?
2
bzzyku 2016-10-09 20:42
bedziesz łapac komary z tym maja problem
2
życzliwy 2016-10-10 19:30
@edf masz łapać muchy, komary i myć brudnych pracowników
2
majster 2016-10-12 20:11
Kto ostatnio nasrał podtarł i nie spuścił ?
7
kononowicz 2016-10-16 18:18
Potwierdzam. Nakładają żywice melaminową, żywice poliuretanową, etoksylowy diol amonowy, mieszankę kwasu benzenosulfonowego i soli amonowej itp

Zagrożenia dla tej grupy to h315, h319, h371, 373, h411, h350 h360, h370, h372

Środki ostrożności w każdym przypadku to p260

We flexie zarobki są spoko ale nie warte naszego zdrowia.
3
Majster 2016-10-19 19:02
witam
mam pytanie
dlaczego na alicje wszyscy mowia OPONA???
ktos cos wie?
12
Byly 2016-10-19 22:30
Nie przychodzcie tu do pracy! Starsi pracownicy mają ponad 5 tys wam dadzą 2 tys brutto i będziecie wszystko robić oni będą siedzieć. Patologia tu jest ja się zeolnilem.
9
BossZeSokołowa 2016-10-20 20:00
Faktycznie 371 może powodować uszkodzenie narzadow, h350 może powodować raaakkkaaa, h360 może działać szkodliwie na plodnosc lub na dziecko w lonie matki, h411 działa toksycznie na organizmy wodne przez dlugi okres. Pracowałem tam dwa tygodnie... Faktycznie było czuć te opary z pieca tdmo czy jakoś tak. Mgła na hali jak się w górę patrzyło i dziwny smród jak ta chemiczna folia szła. Dobrze ze juz tam nie pracuje.
1
kot 2016-10-20 20:02
ala ma kota
7
Bukake 2016-10-24 01:26
Jaka Alicje??? Planistke pytanie do Majstra
7
Majster 2016-10-24 15:03
witam
w polowie listopada maja byc podwyzki dla 30 wybranych pracownikow i wachac sie maja wynagrodzenia od 4200 do 4500
1
dublermajstra 2016-10-24 19:55
To ty majster juz nie dostaniesz.
5
Deepa z końskich 2016-10-27 20:15
Widzę, że w Flex Shit się wcale a wcale nie zmienił. Produkcja chodzi wkurwiona i biadoli, wszyscy mówią, że kasy mało. A gruby pewno nadal traktuje wszystkich jak popychadła i wydaje mu się , że to targ w indiach. hehehe ale jaja!
5
Bukake 2016-10-27 21:04
Dokładnie w 100% sie zgadzam z Tobą. Lipa wyjebka i tyle na to wszystko
2
ByłyPracownik 2016-10-28 12:40
Pracownicy chodzą wkurwieni bo ludzie którzy pracują po 2lata mają na umowie 2200-2300 brutto, a pracownicy którzy przychodzą do pracy mają po 2500, nawet 2800brutto na start. Tutaj już jest taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nikt tego nie naprawi.
9
Pracownik 2016-10-30 12:21
Ile wypowiedzen jeszcze dostaną zanim zrozumieją? Nie zrozumieją ściągną Hindusów za grosze z Indii. Nie liczcie ze wam podwyzsza coś.
2
NicNieWart 2016-10-31 21:29
nie sciagna hindusow bo maja ograniczenie wpisane w umowe z miastem. jest to ustosunkowane procentowo np brudasow musi byc 10% a polakow 90. wiec jak brygada 30-40 osob czekajacych na tel z wv zuci wypowiedzenie to dopiero sie zesraja zreszta oni tak ze wszystkim robia czekaja az sie zesra potem sie zastanawiaja
5
pracownik 2016-11-07 20:19
Witam,
Byłem dzisiaj na rozmowie.
Była tam taka ciemna blondynka - ktoś mi powie kto to jest?
4
Gaca 2016-11-22 10:07
kiedy podwyzki
6
4400 2016-11-25 23:25
Podwyzki beda w polowie listopada dla tych co ida do VW. Czyli ty gaca nie dostaniesz.
4
Pracownik 1 2016-12-04 21:10
Mariola
3
Ostatni 2016-12-07 12:04
Ta firma to porażka. Nie doceniają ludzi,maja ich gdzieś. Gdy pracownicy zaproponowali spotkanie z głównym szefem to na jego początku padło hasło że ludzmoga się zwalniać a on sobie ściągnie z Indii.Teraz były premie świąteczne i osoby na wypowiedzeniu ich nie otrzymają mimo że pracuje się na nie cały rok.Jest to uznaniowa premia zgoda ale potraktowanie pracowników jak gorszych to jest obłuda i zwykłe ch.....o.
5
4400 2016-12-26 15:49
Ja tez ide do VW za 4300 zl.
1
rakieta zakladowa 14 2016-12-30 07:41
To za mniej niż 4400
1
Filmik 2017-01-03 12:09
Jak jesteś takim dobrym człowiekiem to podziel się premią z biedakami, którzy odlatują. Każdy szef wie ile może dać kasy ludziom, chyba że skasuje firmę.
1
Ostatni 2017-01-07 13:56
No to nie czytasz ze zrozumieniem.Dobrze człowiek odchodzi z firmy ale to oznacza że ten czas który poświęcił dla niej jest bez znaczenia? Cały rok a nawet i więcej się pracuje na szacunek tak w jedną jak i w drugą stronę. A tu zabrakło szacunku dla pracowników i tyle.
2
Nunus 2017-01-14 15:00
Szukam nowych rekrutacji do Flex-u ale nie mogę znaleźć, a może ktoś ma wiedzę czy potrzebują ludzi do robót fizycznych to proszę o info. Jakie mogą być zarobki?
2
Ostatni 2017-01-14 22:06
Dostaniesz od 2100do 2500(góra) brutto i w tym chodzisz jak Ci wypadnie święta nie święta itd. Złe traktowanie ludzi i brak logiki. Nie polecam.
2
krzych 2017-01-18 20:48
Cześć wszystkim pracownikom Flex a ,mam pytanie czy u Was faktycznie niezbędna jest komunikatywna znajomość j.angielskiego- rozmowa kwalifikacyjna jest w tym języku?
2
Były pracownik 2017-01-28 22:46
Omijanie ten zakład szerokim łukiem! Niesprawiedliwość straszna i poniżanie pracownika. Możesz pracować na tym samym stanowisku co stary pracownik a wszystko będziesz robić bo młody zawsze ma gorzej. W dodatku stawki z kosmosu jedni mają tyle ile chcą inni minimum krajowe. Sprawiedliwość
5
Filemon 2017-01-30 20:26
Czasem nie powinno się czytać niektórych wpisów. Kłamstwa i złośliwości zupełnie nie robią wrażenia bo firma to też pracownicy, którzy również oceniają. Generalnie jest dobrze i oby tak dalej . Zapraszamy.
3
edi 2017-02-01 07:39
Nie jest tak do końca jak Filemon jest napisane przez ciebie. Wypłaty marne a. Same kable latają do dr. Hidusa i dostają lepsze wypłaty. VW za takie czynności masz wylot za okablowanie. Dlatego nikt tu nie chce pracować marne wypłaty święta do roboty itd i te okablowanie. A bohaterach którzy są tu opisani to sama prawda. Wynagrodzenie najniższa krajowa.
3
edi 2017-02-01 07:40
Nie jest tak do końca jak Filemon jest napisane przez ciebie. Wypłaty marne a. Same kable latają do dr. Hidusa i dostają lepsze wypłaty. VW za takie czynności masz wylot za okablowanie. Dlatego nikt tu nie chce pracować marne wypłaty święta do roboty itd i te okablowanie. A bohaterach którzy są tu opisani to sama prawda. Wynagrodzenie najniższa krajowa.
1
Mariusz Gawęda 2017-02-01 13:03
Co za bzdury piszesz. Jaka najniższa krajowa? Może tobie tyle zaproponowali bo się nie nadawałeś...
2
Bukake 2017-02-01 13:42
Nie ze sie ludzie nie nadaja tylko w tym zakładzie dają stawkę jaka chca chyba zalezy to od humoru. Wiec nie pisz glupot ze sie ktos nie nadaje. Pewnie ten co ma mniej jest bardziej inteligentny od ciebie cepie
1
Clavey 2017-02-09 14:07
Clavey szuka mechaników i elektryków do pracy we Wrześni. Warunki całkiem przyzwoite
3
Filip 2017-02-19 17:31
Fajnie mi się tu pracuje, mam dobre zarobki, jedynie kilka osób przeszkadza w pracy. Firma jest dobra i dlatego jeszcze ich nie zwolniła!! Ludzie są sami sobie winni a potem piszą takie głupie komentarze!!
4
Filip 2017-02-23 09:49
Nie lubię czytać złych wpisów na forach , firma jest spoko a to jest ważne.
2
Alicja 2017-02-28 14:18
Czy ktoś z Was pracuje w Flex Films Europa Sp. z o.o.? Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat? :)
1
Zostaw swoją opinię o Flex Films Europa Sp. z o.o. - Września
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flex Films Europa Sp. z o.o.