brak logo

AW-BAUTEX

Świniarsko

Opinie o AW-BAUTEX

ciekawski 2014-09-07 19:03:53
mógłby ktos sie wypowiedzieć na temat tej firmy? czy warto tam pracowac? jakie zarobki i warunki. dzieki
adam 2014-09-10 21:03:45
Firma godna polecenia,polecam pracownik
1
qwerty 2014-10-09 10:58:25
Pracuje tam od roku i jest ok kasa jest na bieżąco robote mają firma ogólnie ok polecam
Cieśla 2014-10-10 19:56:57
AWButex okey-polecam
1
pracownik 2014-11-06 06:53:04
firma ok poza miesiecznym bezpłatnym dawanym raz w rokui ubezpieczenia od najniższej.
zadowolony 2014-11-21 21:01:13
AWBAUTEX firma która mocno się rozwija,polecam wszystkim zinteresowanym xxx
anonim 2014-12-12 21:49:56
firma godna polecenia dla kogoś kto niezamierza isc na emeryturę bo jaka dostanie?.a nawiązujac do kolegi kasa jest jak sie niebierze urlopu albo chorobowego które z racj cieżkiej pracy
moze wyskoczyc wiec niewolno chorowac na koniec pytanie do Pana Andzeja czy sam chciałby pracowac w takiej firmie ....zreszta 90 procent polskich firm budowlanych tak działa a polskie instytucje przymykaja oko pozdrawiam
1
pracownik 2014-12-13 21:49:31
Firma jakich wiele,pieniądze te które uzgodnisz ...czasem z poślizgiem ale są.Teoretycznie urlopy masz ale bezpłatne na stanowcza "prośbe" kierownika.Nadzorowi w tej firmie wydaje się ze to on zarabia na pracowników a nie ludzie na nich...Ogólnie jesteś silny, zdrowy,niezbyt inteligentny i możesz być hu..(poprawnie przez ch)to w tej firmie możesz nawet zostać majstrem.Reasumujac jeśli musisz to możesz pracować ale bezpieczniej znalezć coś innego.
4
pracownik 2015-07-08 13:58:22
nie polecam ogolnie dziadostwo pieniadze sa ale z poslizgiem i zawsze nadzor cos znajdzie zeby cos urwac
xxx 2015-07-09 01:06:18
ja tez tej firmy nie polecam nadzor jest do niczego ciagle pretesje ogulnie jak nie jestes z rodzinw to jestes niczym AW RODZINKA pl
seba 2015-07-19 17:40:12
wyglada to tak ze jestes wezwany do biura i albo podpiszesz bezplatny albo narazie , wiec wszyscy z familij tak robia "bracia,szwagry i pseudo majstrowie . ta firma to wielka pomylka jak sie skonczy budowa ronda w poznaniu to skonczy sie bautex
x 2015-07-19 17:48:23
to jest przedszkole kontrola nawet po pracy to jest nie do opisania jedna wielka tragedia
pracownik 2015-09-01 22:33:55
A od kiedy Bautex robi drogi i ronda ? ps jak firma niezacznie szanowac ludzi to chyba sama kadra z szefem bedzie robic ale dobre wrażenie tylko....pozdrawiam
1
@ 2015-09-06 08:44:49
Nawiązujac do urlopów bezpłatnych to są tylko na papierze żeby firma Bautex nie płaciła składek pracownikom a płaty urlop fikcyjny.
pracownik 2015-09-06 09:47:46
JA dostałem urlop płatny wiec chyba TY musiałeś sobie zasłużyć !!!!
zainteresowany 2015-09-24 23:05:35
Kolego to może kolega powie jak można zasłużyc na urlop płatny w AW Bautex?,czyli z tego co kolega pisze nie każdy może mieć ten przywilej to ciekawa ta firma a Pan Prezes odbiera nagrodę "Start w biznes z Urzedem Pracy organizowany przez Staroste Nowosądeckiego w ramach upowszechniania dobrych praktyk programów rynku pracy"jak to sa dobre praktyki to chyle czoła dla Pana Starosty i Dyrektora UP.czym sie sugerowali przyznajac te nagrode?.
1
zainteresowany 2015-10-01 22:00:20
kolego makrela może i nie są złe ale urlopu niema "w papierach formalnie jest",umowa od najniższej czyli 40 godzinny tydzien pracy "fikcyjny bo pracuje się dłużej.I jeżeli twoim zdaniem to dobre praktyki to zycze ci dożyc do emerytury pracując w tej firmie dostaniesz może 600 złotych..jezeli ktoś mi udowodni ze wszystko w tej firmie na legalu osobiście przeprosze Pana Prezesa....ps. pomijając majstrów i kierownika.
xxx 2015-10-03 23:38:38
wypasiony certyfikat hehehe kolego zartujesz sobie smiechu warte te certyfikaty na miejcu pana Andrzeja nie wystawiałbym ich na strone żenada tak to skwituje żetelna firma kpina z ludzi pracy biznesmeni co chca sie dorobic kosztem ludzi pracujacych uczciwie ...bez komentaza nie polecam takich praktyk stop...
pracownik 2015-10-05 11:09:09
Nie rozumiem czemu tak negatywnie wypisujecie i się czepiacie. Jak się komuś nie podoba to po co pracuje tak długo w tej firmie , przecież jest takich firm bardzo dużo na runku. No widocznie jest wam w niej bardzo dobrze :)
Bo jak zauważyłem to pracują tam dość długo stałe brygady i nikt się nie zwalnia. Pytanie dlaczego ? skoro jest tak jak piszesz
pracownik 2015-10-05 22:30:07
wiekszosc firm tak działa ale przynajmniej nie wkładaja na strony takich wypasionych certyfikatów.Kolego dobrze wiesz jak jest w polsce w budowlance zero praw, norma umowa smieciowa i brak urlopu a ludzie robia bo musza jak maja do wyboru takie firmy to poco zmieniac .Ktos wczesniej napisał by kompetentna osoba z firmy rzetelnie wyjasnił kwestie urlopow i zarobkow legalnie płaconych jakos nie było odzewu czyli widocznie jest jak napisał kolega zainteresowany....
xxx 2015-11-01 14:16:20
kolego "felcio" a co ty za pierdoły opowiadasz ze nie jest waży rodzaj umowy !!a gdy nie będziesz mógł pracować bo zachorujesz tez nie będzie ważny rodzaj umowy a rodzinie powiesz ze w tym miesiącu nie będzie wyplaty. Masakra dziwicie sie ze ze warunki nie poprawiaja w tego typu firmach jak sami sie godzicie na takie warunki ....ps a jakie te perspektywy daje zatrudnienie w bautexie chyba utrata zdrowia po paru latach....
zadowolony 2015-11-07 14:49:23
Ja tam sobie chwale, wszystko co jest okey,widać jakiś type....,może któryś z zwolnionych dyscyplinarnie nie radzi sobie z tym i robi wszystko na nie.
Pozdrawiam Cie kolego i wyluzuj. Hej
zainteresowany 2015-11-07 20:25:27
kolego zadowolony nie wydaje mi sie zeby ktos z bautexu był zwolniony dyscyplinarnie . Mysle ze odpowiednie instytucje powinny sprawdzic np. Panstwowa inspekcja pracy czy jest ok w tej firmie bo duzo tu negatywnych opini o łamaniu praw pracowniczych ps a były zwolnienia dyscyplinarne ?Co kolega zadowolony może sie przedstawi jak tak chwali.pozdrawiam
Ja...** 2015-11-14 21:42:52
Mogę polecić pracownik z dłuższym stażem---nie piszcie pierdół macie jakieś kompleksy trzeba iść do baru lub?
2 ja pierwszego 2015-11-19 06:24:30
Co polecic bo chyba nie bautex porażka ta firma nie polecam...Lepiej już ten bar polec a opoinie negatywne nie biorą sie z kosmosu ....
~wrii 2015-11-23 16:42:00
~wrii : Super firma jestem mile zaskoczony-polecam
klk 2015-11-27 22:04:07
zart chyba wrii..
W. 2015-11-28 14:23:37
Rzetelna i wiarygodna firma na bardzo wysokim poziomie . Polecam współpracę.
W.
KT.S 2015-11-29 12:24:49
Polecam, firma w której można naprawdę pracować.Na poziomie,jest super
klk 2015-11-30 21:04:57
Jakim poziomie?, to w jakich firmach wczesniej pracowałes kolego W. jak dla ciebie to wysoki poziom. Wspołprace można polecic ale nie prace , oj chyba ktos z rodziny sie nie bardzo wysilł piszac te komentarze..jak mówił Goebbels".... Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą."wiec rodzina i " przyjaciele" musi sie troszke wiecej postarac pisząc co najmniej 10 pozytywnych dziennie)))
xx1 2015-12-01 08:01:51
Widzisz, przynajmniej ma się tą rodzinę i kolegów- koleżanki . Ty natomiast skrzywdzony przez los chcąc zwrócić na siebie uwagę , bo tylko w ten sposób tylko możesz i jest Ci łatwiej nie boisz się krytyki innych osób , wyzywasz, krytykujesz pisząc brednie a nadal pracujesz w tej firmie.
Czy jest Ci miło pracując w tej firmie i wypisując takie bzdury ?
klk 2015-12-01 19:50:39
kolego xx1 a co w tych negatywnych opiniach jest nieprawda .
jomo 2015-12-03 21:26:15
A ja tam nie narzekam facet płaci. Czasem jest pare dni poslizgu ale nie zdarzyło sie aby nie zapłacił i kasa co do grosza na jaka sie umówłem
xxx 2015-12-04 20:50:15
nie polecam tej firmy ani zadnej innej tego typu...oszczedzaja na ludziach i płacza jak im jest ciezko a na koncie rosnie sumka i działeczki po polsce sie powiekszaja ....
xx1 2015-12-08 09:51:11
Kolego "xxx" a kto Tobie broni założyć działalność i prowadzić własną firmę.
Zatrudni pracowników daj im stałe utrzymanie, zapłać za hotel daj nowego busa+ paliwo , wyposaż w odzież ochronną i zarabiaj pieniądze jak inni skoro uważasz, że takie kokosy i kasa rośnie...... Dawaj śmiało jak jesteś taki mądry i wszystkim "dogodzisz" to chetnie i ja się zatrudnię w takiej firmie..

Jak tego nie zrobisz to udowodnisz Sobie i wszystkim na tym forum jaki z Ciebie nieudacznik życiowy....
Bo rozumie, że piszecie na forum co byście chcieli zmienić aby pracowało się wszystkim lepiej ale wypisując brednie tylko w jedną stronę mówienie że nie polecacie a dalej pracujecie , to albo boicie się konkurencji albo chcecie zwrócić na siebie uwagę.
Uważam, że forum jest między innymi aby zaproponować zmianę lub dać sposób aby coś się zmieniło biorąc pod uwagę nie samego sie tylko wziąć odpowiedzialność na kolegów , koleżanki

PS. kolego "xxx" czekamy z niecierpliwością na rezultaty Twojej działalności .
Daj znać jak nazywa się Twoja firma i co oferuję . Wypisz na forum a zobaczysz jak ludzie do Ciebie będą przychodzić
xxx 2015-12-08 19:11:01
kolego xx1 nieudacznik to moze jest ale z ciebie a jezeli jest tak ciezko to niech prezes zawiesi działalnosc .Moze wtedy normalne firmy typu porr, budimek czy skanska beda zatrudniac a nie brac tego typu firm na podwykonawców.A kolego powiedz mi czy pochwalasz zanizanie dochodow zeby zus mniejszy płacic ..?moze powiesz ze tak nie jest w Bautexie?urlop tez masz płatny tak ? wez mnie nie rozsmieszaj i przestan wygadywac pierdoły typu załuz sobie firme......jak cos nie moge dobrze zrobic to sie za to nie biore zostawiam to tym co potrafia a nie nazekam ze ciezko.....ps Forum jest nie po to zeby proponowac z tylko by dawac opinie jak jest w danej firmie .Proponowac to ty mozesz w sklepie.....
góral 2015-12-13 18:12:51
nie polecam Bautexu ani zadnych innych firm oszukujacych na zusie i urlopie....
Jezzik 2015-12-20 12:34:28
Wszystko okey,robimy i nie ma żadnych problemów ze wszystkim( tylko jakiś zjeczały widać czatuje na pozytywne opinie i jak się pojawią to od razu pisze głupoty i to da się zauważyć że to jest ta sama osoba,bo na tym portalu nie trzeba podawać adresu email bo tam gdzie jest obowiązek to nie napisze)
góral 2016-01-04 11:32:39
Jezzik to napisz jak jest z zusem i urlopem ...? jakos nikt sie nie wypowiada na ten temat z zadowolonych pracowników
xxx 2016-02-05 11:22:42
ja już na szczescie nie pracuje w tej firmie i to była dobra decyzja żałuje tylko że tak pózno podjeta .Kolego Jezzik a co w tych opiniach jes kłamstwem napisz wprost a nie pisz ze czatuja na pozytywne opinie.....oj fantazja cie ponosi pewnie jakis spisek by oczernic Bautex hehe
jomo 2016-04-03 19:45:40
Potwierdzam to co wcześniej napisałem jakiś czas temu-firma jest ok. Pewna i stabilna firma,nie zdarzyło się przez cały okres jak tam pracuje aby były jakiekolwiek problemy z kasą i pracą,
madry 2016-05-16 12:59:58
jeśli 2000 zł w delegacj na budowie dobre wynagrodzenie to pozostawie to bez komentarza powodzenia życze)))
madry 2016-05-16 13:00:33
jeśli 2000 zł w delegacji na budowie dobre wynagrodzenie to pozostawie to bez komentarza powodzenia życze)))
LIpny 2016-05-18 23:06:15
Ernest twoja opinia jest niczym skopiowana z ulotki propagandowej PRLu brawo za inwencje zamieniłes tylko Gierka na Andzeja )))
xxxx 2016-06-03 22:19:05
a która brygada lepiej zarabia ciesli czy zbrojarzy
Ciesla 2016-09-08 20:44:41
Zalezy czy zap#erdalasz ogarniasz rysunek a i potrafisz nawijac z majstrami i kierownikiem
e 2016-09-08 21:07:53
hej hej no pewnei wiesz jak ktoś ma odpwoiednie kwalifkacje i odpweidi staz pracy i spelnia wszystkie warunki jakie sa potrzebne na takim stanowisku do pracy to pewnie może i tez w takim wypadku liczyc na jakies tam odpowienie wynagrodzenie mam racje?
1
Zostaw swoją opinię o AW-BAUTEX - Świniarsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AW-BAUTEX