brak logo

Clean Service

Olsztyn

Opinie o Clean Service

Asia 2013-12-30 14:35
nie polecam pracy w tej firmie
5
Beatrix 2014-09-25 16:47
Firma wypłacalna ale ich pracownik ,niejaki (usunięte przez administratora) kawał chama i buca,arogancki ,zarozumiały .Ustrzegam aby pod jego rządy wpaść
3
kamil 2014-12-17 07:17
ta firma ni szanuje pracownikow lajzy olsztynskie najgorsze dyskryminuja i woguke dlaczego pip sie nimi nie zajmuje
iławianka 2015-04-29 18:49
Właśnie trafili do Iławy. Oj będzie się działo. Kobiety już płaczą. A właśnie ! GDZIE JEST "PIP". Z ludzi robią sobie "KASĘ" i tyle. FUJ !!!
1
endi401@wp.pl 2016-03-31 15:12
Witam co w tej firmie się dzieje i jakich ludzi zatrudniają pijaczki które w czasie pracy piją biją się.Dobrych uczciwych pracowników zwalniają Pan Przemek tak zwany kierownik nie wyciąga zadnych wniosków nawet wtedy gdy był informowany jakie to pijaństwo jest na oddziałach w Choroszczy i ze policja przyjeżdżała do szpitala mam nagraną tą rozmowę więc na nią się powołam a brygadzistka jest tam taka że dała przyzwolenie na picie w pracy .Mało tego to każdy każdy dostaje inną wyplatę pomimo tego że tyle samo godzin przepracował.
unia 2016-04-24 13:38
nie sądzę, aby takie "pijaństwo" było w pracy możliwe, żyjemy w XXI wieku, a nie w średniowieczu :) szukają dwóch pań sprzątających na właśnie dwa wolne wakaty teraz, potrzeba jest możliwość pracy fizycznej oraz umiejętność do pracy w zespole, to oczywiste
Beatrycze 2017-01-15 20:56
W Suwałkach jest podobnie jak w Choroszczy , firma teraz to KMorder ale to jest wina brygadzistki to ona ma bezpośredni kontakt z ludzmi, stosowany jest mobing, ta pani dopisuje niektórym godziny, mozna by duzo napisac......... Brygadzistka powinna być z poza ekipy sprzatającej ,a nie była pani sprzątająca ,żeby nie było kumoterstwa
Była 2017-02-23 20:35
Ludzie często się zwalniają, nie chcą pracować za innych uprzywilejowanych, ktorzy pracują po kilka godzin a mają zapłacone za 8, albo po 2 osoby na małych odcinkach a reszta na dużych po 1 osbie i po 12 godzin.J a to się dziwię czy dyrekcja ma za duzo pieniędzy i nie interesuje się podziałem pracy i po ile godzin kto pracuje. Jej siedziba w Olsztynie ale to są ich pieniadze, a nie zastanawiali się nigdy dlaczego ludzie tak uciekaja, ze cos jest nie tak
Pacjent 2017-03-17 15:23
opinie wyssane z palca... ktoś jest urażony i wylewa pomyje... trzeba wziąć się w garść i wziąć się do uczciwej pracy a nie kombinować i tylko oczerniać. Według mnie jest dobrze. A powszechnie wiadomo że zawsze mają najwięcej do powiedzenia ludzie którzy najmniej robią i tylko kombinują a w babińcu o historie niestworzone i wymyślone nie trudno.
pracownica 2017-03-27 10:24
Ta osoba ktora to pisze to jest falszywa i nie m za grosz wstydu. Pracowalam w szpitalu psychiatrycznym w suwalkach i wszystko bylo normalnie jak wszedzie tylko zarobki niskie dlatego zrezygnowalam. A ta pani brygadzistka jest raczej uczciwa bo nie raz pomaga innym ktorzy nie daja sobie rady .
Kami 2017-04-03 10:09
Pamiętaj bezczelny pracowniku "umysłowy", że to ciężka praca sprzątających kobiet daje tobie pracę. Wygodny leniu, nie zaprzeczysz, że okroiliście etaty, żeby nie wypłacać ludziom nawet najniższej pensji. Natomiast za tę okrojoną pensję dokładacie obowiązków ponad fizyczne możliwości. Z ludzi niepełnosprawnych zrobiliście sobie niewolników. Dziwne, ze nie tylko PIP, ale przede wszystkim PFRON nie dobrał się wam jeszcze do tyłków. A "babiniec" to takie miejsce w bożnicy żydowskiej, gdzie się modlą kobiety. Zdaje się, ze wiem, który to smarkaty kierownik broni swojej firmy. Możecie zmienić nazwę, ale podłe zwyczaje pozostały. Wstyd !
Wieszkto 2017-04-07 21:18
Pan Przemysław przynosi wstyd tej firmie, oszukuje ludzi,jest bezczelny i traktuje ludzi przedmiotowo.Pamietaj karma wraca, już siedzisz na oknach i szorujesz,bo nie masz ludzi do pracy.Panie prezesie Pan się zastanowić czy takiego Hama trzymać w pracy,bo przez niego tylko Pana firma traci renomę!To hitlerowiec,bez empatii, pazerny.Naprawde wstyd przynosi firmie,na zieloną trawkę z nim,nie wykonuje swoich podstawowych obowiązków.Wyrazy współczucia dla jego żony.
1
Gabi 2017-08-07 21:59
chciałam podjąć pracę w gdańsku, hektary do obrobienia a koordynator, że pół etatu...Dostałam dwa wiadra i zapytano mnie czy może szmatą wolę zmywać, bo mopów na lekarstwo.Nie było wózka, wyciskarki do mopów....zrezygnowałam, byłam dzień ...ciekawe czy mi zapłacą, bo Pan Przemek już telefonów ode mnie nie odbiera, no tak jelenia nie dało się złowić, nic to, że popracował dzionek.......
Zostaw swoją opinię o Clean Service - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clean Service