brak logo

Hodowca Sp. z o.o.

Straszyn

Opinie o Hodowca Sp. z o.o.

pracus 2014-11-03 20:31:19
praca nie jest zla ale po za domem i w roznych warunkach. i za to co sie robilo to male pieniadze co to jest 13 ziko na/h
czarny 2015-01-14 23:19:04
Zgadzam się z kolegą co do pracy,praca pomiędzy świnkami bez szkodliwego a pieniądze hehe, wyzysk w biały dzień ja miałem tam 11zł na/h po 2 latach pracy i cały czas w delegacji.
Obiecują podwyżkę po okresie próbnym a po wymienionym okresie się wycofują z obietnicy.
Żeby otrzymać jałmużnę w wysokości 1zł musisz wychodzić swoje do szefa i wręcz żebrać o zwaną podwyżkę, tragedia!!!
Umowy:(śmieciowe) najniższa krajowa, resztę pieniędzy płacą pod stołem tak żeby zabrać jak na walisz czy podpadniesz.
Umowę na okres próbny dopiero po przepracowaniu 2 miesięcy na dziko.
Wolny 2015-03-31 17:55:43
Umowę dostajesz najniższą krajową, resztę pod stołem, zmusza do pracy po 12 godzin dziennie, w delegacji, w świnkach nie płacąc nadgodzin tylko zwykłą stawkę 10zł/h.
Gdzie jest inspekcja pracy!!! i Urząd skarbowy!!!
Przedstawiciel Handlowy 2015-03-31 18:03:24
Widzę że szukają już wszędzie przedstawicieli biedaki,nikt tam dłużej miejsca nie zagrzeje.
Szefostwo nie wychowane chamy bez szacunku do drugiej osoby.
Pranie mózgu w każdej rozmowie.
@ 2015-04-16 22:45:46
Szefostwo rzeczywiście chamskie. Zwłaszcza pan AK. W biurze stres, zarobki marne.
Plus to się pośmiać można- po rozmowach o podwyżkę, przy wypłacie...i z niektórymi ludźmi bo są na prawdę OK.
$ 2015-04-27 15:00:20
Witam kolegów. Rozważałem wzięcie udziału w prowadzonej rekrutacji, ale jak czytam wasze wpisy to ręce opadają. Teraz rozumiem dlaczego szukają pracowników przez "agencję personalną". Z takimi opiniami to nie maja co szukać oficjalnie na rynku pracy. Masakra- nie ma już gdzie w Polsce pracować... Większość firm to "obozy"- pseudo biznesmeni.
Najwyższy czas by tą firmą zainteresowała sie PIP.
Pozdrawiam
Anonim 2015-07-16 11:14:40
Gdzie jest PIP i Urząd skarbowy, skoro tak sie dzieje,skąd biorą pieniądze na wypłaty pod stołem, zakup kolejnego mieszkania, czy też budowy domów.
Czyżby sprzedaż lewa?
monter 2015-09-07 11:22:17
Witam wszystkich, pracowałem tam 1,5 roku zero podwyżek tylko podnoszą godziny pracy z 12 do 14 nawet w dzień w dzień bo tyle pracy.
Co do stawki to 11zł/h, najlepiej jeszcze żebyś założył działalność co pozwoli im zejść z kosztów i problemów wynikających z kodeksu pracy.
NIE POLECAM WYZYSKIWACZE!!!
111 2015-11-10 17:49:28
Witam
UWAGA!!!
NIE POLECAM!!!
TRAGEDIA !!!!
PIERWSZA PODWYŻKA PO 1,5 ROKU Z 11,00 NA 11,50ZŁ/h
UMOWA NAJNIŻSZA LUB DZIAŁALNOŚĆ
gosc 2016-01-14 15:16:50
wlasnie, ile taki asystent ds logistyki moglby zarobic?
magazynier 2016-04-24 21:01:39
witam pracowałem w tej firmie i nie polecam jej, kasa na czas lecz mała za ok 180-200 godzin 2000zł, umowa najniższa krajowa reszta pod stołem i jak podpadniesz to z tego zabierają. Jednym słowem rewelacji nie ma.
pipi 2016-05-25 17:46:13
heniek spokojna praca, siedzieć można jak prezesów nie ma to w tedy jest luz, ale to mało kiedy się zdarza, do tego mają swoich przydupasów Romusia i Przemusia
4
rfg 2016-06-24 20:55:47
@pipi mnie bardziej interesuje praca jako przedstawieciel handlowy z tego co wiem mozna sporo zarobic
Zostaw swoją opinię o Hodowca Sp. z o.o. - Straszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hodowca Sp. z o.o.