logo TFP Sp.z o.o.

TFP Sp.z o.o.

Dziećmierowo

Opinie o TFP Sp.z o.o.

adiano prorjektant 2015-06-09 11:24
ja ogólnie też odszedłem z firmy ze względu na atmosfere jak i ciężkość pracy. przekleństwa zwalanie winy na cb itp. a najlepsze to że mi nie zapłacili za dwa tygodnie pracy... chamstwo jebał... jak beduin za darmo?.
adiano projektant 2015-06-09 11:38
a i dodam że za pierwszy miesiąc pracy nie dostałem żadnych pieniędzy za nocki.. za nadgodziny.. a maiłem ponad 30 . żadnej setki za niedzielę.. kompletnie nic.. liczyłem na dobrą wypłate a oni mi za normalne godziny dali, tu już było przegięcie . idzcie gdziekolwiek byle nie tu
7
waldek 2015-07-11 19:46
wlasnie zakonczylem wczoraj okres probny z ocena ujemna co skutkowalo nie przedluzenia umowy jaki powod tego byl nie dowiedzialem sie jeden mistrz zmianowy witek wystawil mi pozytwna opinie poniewaz po nie udanym starcie na medi widzial znaczna poprawe i ze sie staram inni mistrzowie tego nie widzieli bo jakim cudem nawet nim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie chcialo sie podniesc z mistrzowki aby przejsc haletylko opierali sie na opiniach operatorow maszyn i tym lysym ch>>>>>m z tekasy co chwila latal sie spowiadac na moj temat chodzi mi kornik ?w pewnym sesie te wszystkie opinie sie zgadzaja z zeczywistoscia praca ciezka nie powiem nogi kregosop siadaja mimo ze przez 20 lat robilem jako budowlaniec ale co tu jest to masakraa kiedy czlowiek opanuje ten temat to zwalniaja i ponownie ogloszenie od roku sie pojawia twraz na zachete puscili aultobusy aby zachecic ludzi?w tej firmie jestes beduinem a nie czlowiekim za 2100 znajdziesz wszedzie robote a premia to jak bys jej nie mial tak powim chcac tam pracowac to wciaz musisz byc na tabletkach
4
Król sjonu Aj Waj II 2015-08-16 11:43
Widać że firma poszukuje specjalisty przez agencje w warszawie od ponad roku. Nie wiecie ile można zarobić na tym stanowisku ? Jak z atmosferą ? Koledzy mili ?

4
kartoniarz 2015-09-08 08:43
Czy ktoś zna szczegóły ostatniej afery alkoholowej na wysokim szczeblu? podobno wszystko zamieciono pod dywan, a raczej pod karton.
1
Ryszchu 2015-09-10 20:31
Biały kierowniczek z LABO się ubzdryngolił ( a jego koleżanka Anna z działu nawalona była nie mniej...śmierdziała jak cholera )
Po prostu - umyślaki mogą chlać a fizola to od razu trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> A wiecie,że chandlowców i dyrektorków to wcale nie badają...hahaha to byłyby dopiero wyniki promili/// alkomat dostałby zawiechy
I TAK ZAWSZE BYŁOO I BĘDZIE. :(((
3
pracownik tfp 2015-10-11 20:59
ta firma to istny (usunięte przez administratora) ciaągle ludzie robią za mało i za wolno tak traktując ludz jak do tej pory nie wróże dobrej przyszłości tej firmie
3
jaknajdalejodTFP 2015-10-13 16:34
Pracuje tam już trochę czasu, człowiek nie jedno widział. A było co oglądać. Generalnie brak szacunku i poszanowania człowieka jako pracownika, godnej w miarę uczciwej płacy (brak podwyżek), socjalne..jakie socjalne? najpierw szukają gdzie zabrać premie komuś za byle co. góra celowo z małej miała chyba ciężkie dzieciństwo, że wyżywa się na pracownikach. Co oni sobą reprezentują? Brak kultury osobistej elokwencji obycia. Mówią że ryba psuje się od głowy i tu tak jest patrz dyrektor kierownik...brak słów..Radze wszystkim szerokim łukiem omijać ten zakład, bo psycha wam szybko siadzie jak i zdrowie. Zarobki to śmiech. Tam was na pewno nie docenią. A pracować będziecie na rozrastające się biuro. 1600 do reki i myślą że Boga złapali za nogi. Śmiech na sali a tydzień zaczyna się od 12h i kończy na 12h w pracy i to nie wszystko he he.. Rodzynek to kasa za wczasowe w październiku, sam urlop nigdy nie w terminie (od maja do września) !!! Kto to wymyślił? OMIJAĆ TĄ FIRMĘ !!!! Za te pieniądze są inne mniej stresujące firmy!!!
9
smiech 2016-01-04 04:35
witam dziwie sie bardzo ze tylu ludzi tam pracuje i nie powie ludziom otwarcie zatrudniajac sie w tej firmie odrazu zostaniesz traktowany jak smiec i z biegiem czasu tez bedziesz sie tak czul chyba ze bedziesz parobkiem brygadzistow to zostaniesz ich murzynem i bedziesz robil w miesiacu 40 nadgodzin i dostaniesz 2100zl z laska za 5 lat wydasz wiecej na psychiatre a ja sie pytam was tam wszystkich kierowniczkow gdzie poszanowanie dla ludzi mobbing jest na porzadku dziennym tylko ludzie siedza cicho jest niebezpiecznie predzej czy pozniej komus sie cos stanie pojdziesz na prubnym do lekaza juz badz pewny ze kierownik general w piatek da ci wypowiedzeniea w ten dzien bedzie ci kazal pracowac 12 godzin a pozniej podziekuje ci za twoje poswiecenie i werczy medal z wypowiedzeniem tragedja pytam sie waz na stanowiskach gdzie szacunek do ludzi za tak ciezka prace jesli mnie ktos zwolni oglosze to gdzies w prasie bo doskonale wiem co tam sie dzieje tylko slepi nie widza bo sie boja odezwac a moze byc za pozno i komus sie cos stac masakra co za patologia pozdrawiam wszystkich z tfp babimost tych kumatych ludzi won z falszywa patologia jak mnie zwolnia na pisze caly artykul o tej firmie 3majcie sie
1
smiech 2016-01-10 22:38
nareszcie wlascicielka przejrzala na oczy dyrektor zostal potraktowany sam jak smiec i wylecial brawo jeszcze powinni poleciec general razem z dyrem sa siebie warci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech mu drzwi otwiera bo dyrektor idzie widzialem to smiech na sali niedlugo to by mu chyba na kolanach drzwi otwieral a moze jeszcze cos banda zlodzieji i idjotow moze dyrektor nowy zrobi porzadek a przedewszystkim bedzie szanowal ludzi opowiem jak sie dowiem pozdrawiam
1
rob 2016-02-01 11:51
Widzę ,że firma nie cieszy się dobrą opinią wśród pracowników!Czyli nastawiona tylko na zysk i wyzysk pracowników. Teraz się nie dziwie wyniku giełdy pracy z tą firmą w Środzie Wlkp jaka miała miejsce 22.01.20016 PUP skierował 47 kandydatów z tego 12 zrezygnowało 18 w ogóle nie przyszło na spotkanie z nimi a 13 się zdecydowało nie mając wyjścia bo by ich wyrejestrowali z PUP.Opinia poszła w świat i chętnych brak!!! Jak szanują pracowników tak mają.
5
sno 2016-04-09 00:02
Można złapać doświadczenia.
mm 2016-04-10 16:30
Czy to oznacza, że niejaki Piotr D. dostał kopa w d...?
Eliza 2016-04-22 19:07
Przyjmują tylko znajomych! Pan kierownik wulgarny a pani mistrz z prac ręcznych to porażka zróbcie z nimi w końcu porządek
9
Ala 2016-04-23 20:39
Kierownik w babimoscie to jest nieporozumienie i pani mistrz z prac recznych
5
bela 2016-07-08 22:10
pracowałem tam 13 lat NIE DZIĘKUJE JESTEM CZŁOWIEKIEM!!!
6
Kinga s 2016-07-30 21:32
Niedawno miałam pecha dostać pracę w tej firmie. Złożyłam cv i poszłam na rozmowę która była jedną wielką fikcja. Pan M.B ani słowem nie wspomniał jak tak naprawdę wygląda praca w tej firmie. Weekendy wolne mówił jak również praca przeważnie po 8 godzin. Jak było? Zakończenie i rozpoczęcie tygodnia po 12h i sporadycznie weekend wolny. Poczułam się oszukana ponieważ wiedząc jak funkcjonuje ta firma w życiu bym nie podjęła tej pracy. Przez oszustwo Pana M.B przeszła mi koło nosa inna fajna praca na rzecz tego kolchozu jakim jest Tfp. kiedy się zwalnialam się Pan M.B byl wielce oburzony i praktycznie nie było z nim żadnej rozmowy. Człowiek bez kultury i klasy
18
anonim 2016-08-08 16:50
Najgorsza firma na świecie już lepiej pracować na polu ... . Operatorzy liczą tylko na bonus i wykorzystują kobiety . Pier.....ne pedały !!! DNO DNO DNO!!! Unikajcie tej firmy chyba że chcecie się wykończyć
15
Gal anonim 2016-08-08 17:02
zgadzam się w 100! Firma to dno atmosfera tragiczna .Kobiety robią tu jak woly w strasznych warunkach łaskawie dali wiatraki bo ludzie slabneli . Mobbing ze strony operatorów i pisze jak jest bo sama pracowałam.
8
Marcin Ratajczak 2016-09-15 19:03
Nie polecam pracy w tfb Babimost, często trzeba robić po 12 godzin, a za te dodatkowe godziny nie płacą. Wczoraj prawie mnie majster zmiany przejechał wózkiem widłowym na nocce, bo się spieszył na papierosa.. Firma tragedia jedynie niektórzy pracownicy są w porządku i gdyby nie oni to wcale bym tam nie robił. Aktualnie szukam innej pracy, a dopóki tu jestem to będę się dalej męczyć. A krawaciarz z tfp przestań robić z siebie klauna bo o tym co robiłeś na nocce w kiblu z dziewczyną z pakowania wszyscy wiedzą. Już jesteś skończony.
10
Kaśka 2016-10-14 13:53
Praca w Babimoście bardzo mi się podobala. Tylko staraa panna pani Marzenka- wszyscy pewnie kojarzą:) powinna zostać zwolniona. Nie ma podejścia do ludzi i stosuje mobbing. Jakk ją zwolnią to może bym tam wróciła!
4
telus 2016-10-18 15:04
Witam
A ja mam pytanie z innej beczki!! Za co został zwolniony pan pewien dyrektor M.R. ktory aktualnie pracuje teraz w Hom....!!! Pytam sie z ciekawości bo to co wyrabia u nas przechodzi wszystkie poziomy głu...:)))
4
Kaśka 2016-10-18 18:09
Hahahaah to powodzenia z nim :D
kostka 2016-10-25 12:06
Ten zakład jest papier.... Niech sobie k..wa więcej maszyn wstawia i Ukraińców ściągną na obsługę! Teraz brakuje ludzi a co dopiero jak nowe maszyny przyjada! Te cholerne 12 h i pracy w weekendy ! Nie polecam tego zakladu
7
Tyran w Tfp 2016-10-27 10:14
Zgadzam sie z tymi dwunastkami i wekendami nie można mieć ani dzieci ani rodziny bo pracując tam nie ma się czasu w kij piernac. A dwunastki w soboty to niech se w D...wsadza. poosmiu godzinach czlowiek się czuje storgany.
5
byly pracownik 2016-10-27 16:20
firma tfp brak słow wszyscy lataja jak mrowki magazynierzy praca non stop 24h zarobki pan kil...... zarobki ponad 3tys i premie a nie ma ani premi ani 3tys 2500zl max z nadgodzinami kierownictwo ma roboli w dup...
1
Arbeit 2016-11-10 10:41
Złodzieje, oszuści i kłamcy!!! Tylko tyle można powiedzieć o ludziach, którzy decydują o losie szeregowych pracowników.
Nasze pieniądze i nasze prawa są w spodniach ich garniturów!!!
6
Arbeit 2016-11-10 16:45
Jak długo Prezesowa i Prezes będą udawać, że wszystko jest w porządku??!
Czy tak już ich te pieniądze i chęć zysku zaślepiły?! Wszędzie w tej firmie pieniądze widać, tylko nie w ludziach. Głowy mają spuszczone do samej ziemi, bo nie mają już siły patrzeć na wyzysk i poniżanie każdego dnia przez Bulińskiegio i Dudkiewicza!!
6
Arbeit 2016-11-23 12:43
I to mają być te zmiany na lepsze, które nam obiecano???? Gdzie są te zmiany na lepsze panie Prezesie, które Pan obiecał?! Pracy coraz więcej, a pieniędzy dostajemy coraz mniej!!!
Gdzie są te podwyżki??? Złodzieje i Kłamcy!!!!
8
Arbeit 2017-01-09 16:06
Kiedy w końcu zaczniemy dostawać wypłaty a nie zapomogi!!??
11
Arbeit 2017-01-24 19:07
STRAJK !!!!
7
Ja 2017-02-16 04:59
Wypadek w pracy i Policja na firmie.
1
Arbeit 2017-02-23 07:50
Już po sprawie. Pracownik ( nie przeszkolony odpowiednio ) obarczony winą, kilometry ,, kołyski"można już robić....
Arbeit 2017-02-23 07:58
Podwyżek nie będzie!!?? Pani prezes spadła w rankingu najbogatszych polaków z 49 miejsca na 80...
Każdy dzisiaj, gdy zje pączka powinien przemyśleć tą sytuacje...
1
Arbeit 2017-02-23 08:05
1500zł na rękę dają, a oni piszą w ogłoszeniach o pracę, że to jest ,,atrakcyjne wynagrodzenie".
Panie prezesie Andrzeju ,,JAK k...a ŻYĆ"!!!
4
Majka 2017-02-26 18:01
Za 1500 zł to mogę sobie przyjść na 1/2 etatu. Zróbcie strajk. Nie przyjdźcie do pracy i tyle. Tak czy siak wszędzie dają 1500 zł
2
Kamil 2017-03-10 09:01
Hahahhaha, Smieszne sa te opinie. Od kiedy gdzie indziej na produkcji jest inaczej????? Chyba nie macie porownania, produkcja jak produkcja. Trzeba zapie*ralac, a nie oczekiwac ze dyrektorzy oraz zarzad z prezesem na czele bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na produkcji i trzymal sztame. Pracowalem w tfp, teraz niestety pracuje gdzie indziej (polasilem sie na NIBY fajniejsza robote) i tu to byl raj, a nie wyzysk. Radze wiecej popracowac i miec porownanie, albo sie doksztalcic i samemu zarzadzac setkami pracownikow, skoro to takie latwe- ja bym nie dal rady bo z takimi marudamj i nierobami co by chcieli 10k za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to praca 24/7, juz wole zapieprzac na produkcji i smiac sie z tych wszystkich marud co to na wyzysk marudza i strajki planuja. HAHAHAAHA LEJE Z WAS, TYPOWE POLAKI CEBULAKI !! BYLE BY SIE NIE NAROBIC
1
Arbeit 2017-03-15 18:04
To jak mamy walczyć o swoje, skoro wszyscy nas mają w tyle!? Skoro uważasz się za ,,mięso armatnie" i dobrze Ci z tym, to Twoja sprawa!
Może Ty tego już nie widzisz, ale jesteśmy traktowani jak ,,podludzie". Ci co pracują już trochę dłużej, to się po prostu przyzwyczajają do tej sytuacji, że tak musi po prostu być... A prawda jest zupełnie inna.
Dyrektorzy pod przykrywką inwestycji wyrzucają miliony w błoto, a zwykłemu pracownikowi złotówki nie dołożą. Praca to nie wszystko. My chcemy pracować i pracujemy, ale niech za tą pracę będzie godne WYNAGRODZENIE!!!
2
zapow..... 2017-03-16 00:15
Pracuje w tej firmie od 20 lat. Podwyżki po cichu tylko dla tych co sa kluczowi z punku widzenia dyrektorstwa. W ogóle to podwyżek nie było od 2 - 3 lat gdzie inne firmy daja coś wyżej. WIEM BO TU PRACUJE !!! Masz być alfa i omega to ci z łaski dadzą z 2zł więcej. Nie polecam tej firmy a dlaczego ;) Poczekaj do lata sam się przekonasz!!!
6
bob 2017-04-06 05:48
zdradź trochę szczegółów ....
zapow... 2017-04-07 11:01
Latem średnia temp na halach produkcyjnych to 30st (średnia) , urlop letni wpisujesz się jak najbardziej o tak na listę tylko że i tak wywala cię na urlop kiedy chcą. Bedzie to maj albo wrzesień lub październik, w lepszym przypadku tylko przesuną planowany urlop o tydzień albo dwa lub trzy( nie ma żadnej logiki w tym co robią) Można by sie dogadać z urlopem ale kadra wie swoje!! czyli nic!! Masz wolne z automatu zabierają twoja premie (zresztą wypracowana !) albo przynajmniej jej cześć. Premia uznaniowa na pytanie dlaczego nie mam ...odp. ja ci jej nie zabrałem tylko porostu nie dałem!!! Średniowiecze gdzie większość zakładów ma premie procentowe premie uznaniowe i motywacyjne i zawsze coś tam dostaniesz ale nie tu! Tzw Bonusy tylko dla operatorów maszyn gdzie inni tez zapierniczają na jego bonusa! Dwa dni chorobowego patrz Premia .... już jej nie masz, zresztą 150 - 250zł max a co tam zabierzemy mu (tok myślenia kadry) a później braki w ludziach bo pracownik siedzi dalej na l4 bo sie nie opłaca wracać. Ukraińców na przyjmowali i myślą że wygrali o nie. Znieśli wizy a wiec pójdą dalej, gdzie nie ma takich przepaści w zarobkach a ponoć u nas dobrze się zarabia hehe!!! Tylko średnią zawyża kadra to przepaść . Biurowych od spraw nie potrzebnych to już chyba 1:1 w stosunku do pracowników. Zebrania na temat jakości a później że słaba wydajność i kiepskie premie , ale z czego z tej makulatury co kupują? Z g....a bata nie ukręcisz!!! Tyle
11
M@rko 2017-06-11 20:00
Pracowałem tam kilkanaście lat od powstawania początku tej firmy napiszę bardzo krótko kadra do wymiany mobing poniżanie I wykorzystywanie pracownika to porządek dzienny.
1
Lehman 2017-07-22 16:14
Wprowadzili 4 brygadowke Dudkiewicz nakazał boją się tego pajaca jak ognia, a maszyny w tygodniu więcej stoją niż jadą ale co najważniejsze w weekend jest zawsze robota paranoja.
Jeden wolny weekend w miesiącu a grafik pracy Tak zrobiony że dygasz w piekle po 7 dni przerwa jeden i znowu siedem lub sześć dni potem się dziwią że L4?, nawet ukraincy nie chcą tam robić nie polecam. Okręt tonie siano małe wolnego wcale
4
Nowy 2017-07-24 12:03
W swoim imieniu przepraszam Pana Dudkiewicza za komentarz w którym użyłem obrażających i błędnych słów, których treść była nieprzemyślana, a oskarżenia były bezpodstawne. Wszystko, co napisałem w tym komentarzu, było nieprawdą, czego bardzo żałuję oraz serdecznie przepraszam, jeżeli naruszyło to Pana nienaruszalność i godność osobistą.
Nowy
1
lobo 2017-07-29 23:55
Witam jestem pracownikiem firmy netbox w Gostyniu. Mam pytanie, czy pracuje u was może paweł wojciechowski (celowo z małej litery) i czy też jest takim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak był u nas?
4
Masterflex 2017-07-30 21:08
Każdy narzeka na Tfp ja pracuje w tej firmie parę lat ale najlepiej było by się dostać do kontroli jakości fajna praca i fajni ludzie znający się na pracy szczególnie jedna fajna i konkretna A... ka. I pozostali teoretycznie ten.
2
Nowa 2017-08-01 00:38
Superrr są operatorzy na masterflexsie a zwłaszcza jeden najbardziej konkretny i rzeczowy M.....cin. :-)
2
Myslacy Czlowiek 2017-08-02 00:45
po rozmowie z pseudo ochrona nawet na teren zakładu sie nie chce wchodzic -bo jak taka brama to co moze byc dalej ;p
1
Baczny obserwator 2017-08-31 19:32
Tylko patrzeć jak we firmie zostaną sami Ukraińcy. Brak szacunku ze strony kierownictwa wobec pracowników(nie licząc paru ulubieńców tzw lizo d..ów).Wyzysk i mobbing to powinny być hasła przewodnie tej firmy.Firma której nikomu nie polecam,sam myśle o złożeniu wypowiedzenia .szkoda życia na taką firmę.
3
Wiktoria 2017-09-07 19:14
TFP Tania Fizyczna Praca tak słyszałam
2
Zostaw swoją opinię o TFP Sp.z o.o. - Dziećmierowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TFP Sp.z o.o.