brak logo

Delko OTTO

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinie o Delko OTTO

xxx 2010-10-17 15:19:38
lipa
1
pracownik Delko Otto 2013-02-20 11:49:40
Szanowny kliencie, proszę wskazać na jaki adres email wysłana była skarga bądź zapytanie ofertowe? Bardzo proszę o odpowiedź !

PS.
W sprawach rozpoczęcia współpracy proszę o kontakt z Centralą, zostanie Pan przekierowany do właściwej osoby.
1
ali 2013-02-20 17:38:56
Dzięki za zainteresowanie ale szkoda ,że dopiero po takim czasie i że przez stronę o opiniach e-mail pisałem 14.02.2013 r. na adres, który jest na Państwa stronie internetowej Centrali w Ostrowcu tj. delko_otto@delko.com.pl a spotkanie z Państwa firmą i jej pracownikie /była to Pani/ bardzo nie przyjemne było w dniu 13,02.2013r. w godzinach wcześnie porannych zaraz po godzinie 8.00.Nie oczekuje od Państwa nie wiadomo czego ale w dzisiejszych czasach przyszłego klienta należy traktować poważnie a pracownicy zatrudniani powinni być kompetentni a nie zniechęcać do nawiązania współpracy i być aroganccy nie wiadomo przez takie zachowanie ile Państwo stracili klientów.
pracownik Delko Otto 2013-02-21 19:54:36
Niestety mail "wyparował" i nie mogę poznać jego treści. Na forum nie chcę dalej prowadzić dyskusji i bardzo proszę o podanie adresu np.GG, e-mail lub proszę o kontakt pod adresem delkootto.skargi.wnioski@gmail.com
Obiecuję, że sprawa zostanie wyjaśniona i nic podobnego więcej się nie powtórzy.
ali 2013-02-22 20:04:29
ok wysyłam e-mail mam nadzieję że będzie odebrany przez osobę kompetentną i nie wyparuje i że nie będzie więcej takiej sytuacji jaka miała miejsce i takie osoby jak ta Pani nie obiorą więcej telefonu od klienta
gość 2013-03-08 17:06:30
Oj Seba, ale z ciebie zazdrośnik a do tego kłamczuch. Ja tam również pracowałem i znam tą firmę bardzo dobrze. Firma jakich mało a dziewczyny jak to dziewczyny ...może ktoś trafił na zły dzień .
A dlaczego kłamczuch... tacy, którzy piszą takie rzeczy na forach[usunięte przez moderatora] a tam tacy nie pracują i nigdy nie pracowali.
jan 2014-12-20 19:58:53
Lipa straszna malo placa zenia na kazdym kroku robota po 13h a placa za 8 i gruby sie bardzo buja
1
nigger 2015-01-15 12:55:15
Praca w DelkoGetto jest zajebista. Dobre zarobki ponad 2000PLN na rękę za 260 godzin w miesiącu mimo jak twierdzi pan Prezes że nie ma obrotu. A tak poza tym tylko mobbing ze strony przełożonych oraz praca po 13 godzin dziennie przez 4 tygodnie z rzędu a następnie w końcu 1 zmiana tylko do 14 czyli całe 8h ale mamy mały kruczek bo trzeba przyjść do pracy w sobotę (taki mały gift żebyś się nie odzwyczaił od nadgodzin potocznie "kozy" ) a jeśli nie możesz przyjść w sobotę bo masz szkołę lub inne głupoty to cyt: jednego z przełożonych "albo praca albo szkoła".I na tym zakończę moje wypociny bo nie mam siły dalej pisać ponieważ boli mnie już palec od klikania w klawiaturę. Pozdrawiam wszystkich NIGERÓW z DelkoGetto.

Ps.dla zainteresowanych godziny pracy

6-14 + sobota

12-1 nad ranem

14-3 jw

16-5 jw

14-3 jw

i w końcu 1 zmiana 6 14 + sobota

Pps zarobki 1400pln BRUTTO plus premia uznaniowa

Szczerze polecam pracę w tej firmie
Ten post oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum). Czytelnicy Forum mogą na razie nie mieć dostępu do tego posta. Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
ja 2015-01-16 20:05:18
pracuje w Delko już naście lat i nie narzekam a jak komuś nie chce się pracować to zawsze będzie mu żle
wiem z autopsji że nadgodziny są płatne w/g kodeksu pracy
2
nigger 2015-01-17 10:28:22
Człowieku ależ ja nie narzekam na pracę bo dobrze że chociaż w tym chorym kraju(mieście) taka jest tylko opisuję całą tą chorą sytuację jaka obecnie panuję w tej firmie nie wiem kim ty jesteś ale to nie jest przyjemność pracować przez 4 tygodnie po 13h do 3 lub 5 rano i cóż że płacone są nadgodziny jak pensje za grudzień(ciężko to nazwać pensją za taką ilość nadgodzin i to nocnych)za średnio 240-260
godzin wyniosły niewiele ponad 2000pln na rękę a w domu byleś po 8h(w tym 5-6 przespałeś) i traktujesz go tylko jako noclegownie przecież to jest żenada kpina po prostu brakuję słów aby tą sytuację opisać a pan prezes powinien się wstydzić za to jak płaci pracownikom oraz że ich traktuję jak pół darmową siłę roboczą. Ale czego oczekiwać przy podstawie 1400pln brutto(1000pln na rękę)Nie mam ochoty opisywać już innych sytuacji które zachodzą w tym zakładzie bo nie chcę obrażać innych ludzi(chociaż nie wiem dlaczego ktoś może czuć się obrażony jeśli mu się powie prawdę cóż PRAWDA W OCZY KOLĘ)więc pracowniku który pracujesz już naście lat albo jesteś masochistą lub kimś z biura i próbujesz wybielić tą firmę przed ludźmi i nie obrażaj swoimi wypowiedziami ludzi którzy naprawdę ciężko tam pracują
1
ja 2015-01-17 22:40:54
nie wierze że masz podstawę 1400 bo najniższa jest 1750 więc nie oczerniaj
AAA 2015-01-18 07:50:57
Przyjdź a się przekonasz. Dokładnie 1394zł. Ponieważ jest regulamin wewnętrzny któy na to pozwala i dopiero premią wyrabiasz sobie do najniższej krajowej. Wszystko dobrze tylko nadgodziny masz obliczane właśnie od tej kwoty.
3
aab 2015-01-18 13:36:51
Kolego "Ja" nie wiem w którym delko pracujesz ale mowa o 1400 brutto tyczy się delkootto w Ostrowcu św
abc 2015-02-10 13:53:59
Kolego tam prawie wszyscy mają podstawę z okresy 2000 roku tj 1200-1400 brutto a wyrównanie premiami - powinien się tym zająć PIP i inne instytucje ale podobno jest to zgodne z przepisami pracy i jest dobrze jak ktoś jest zdrowy ale jak zachoruje to premia przepada i dostaje 700 na rękę z zusu
robol 2015-03-25 12:29:33
Koleżko wyżej, ty chyba pracujesz w inny delko- umowa w Kielcach do 2019r. i na papierze właśnie 1400 brutto. Nie ma jednak to już większego znaczenia bo zlikwidowali ten cały syf i wszystkich zwolnili...omijać takie dziadostwo z daleka!
1
ooł 2015-06-23 21:51:43
co ty pier.... pomyśl zanim coś napiszesz!!!!
ja 2015-09-03 22:11:58
kodek pracy mówi że masz zarobić najniższą a nie mieć na papierze tak że PIP to wali na co ty się skarżysz takie prawo miej pretensje do ustawodawcy

pozdrawiam
2
Frejowski 2015-09-07 22:41:36
JEŻELI NIE PODOBA SIĘ WAM PRACA W DELKO OTTO ZAPRASZAM WAS DO NAS DO FREGA KIELCE TU BĘDZIE WAM SIĘ PRACOWAŁA W DUŻO LEPSZYCH WARUNKACH ZAPRASZAMY KIEROWCÓW JAK I PH FAJTERÓW KTÓRZY LUBIĄ PRACOWAĆ A NIE MARUDZIĆ
byly pracownik 2015-11-10 13:04:05
najgorsza firma naswiecie, klamcy i wyzyskiwacze!!!!!!!
robert 2016-02-21 20:18:54
Wiele osób w tej firmie ma podstawę sprzed 10 lat - 1200 - 1300 brutto i tak pracują i niby zgodnie z prawem , reszta to premie , nadgodziny , dodatki i podobne dopłaty do najniższej sprzed 10 lat
Nikt się za to nie weźmie bo straci prace
er 2016-05-12 19:25:53
@elo no niewiele jest firm ktore tyle lat potrafia siee utrzymac
1
Zostaw swoją opinię o Delko OTTO - Ostrowiec Świętokrzyski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delko OTTO