Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HILTON FOODS LTD SP ZOO

Pracowałeś w firmie HILTON FOODS LTD SP ZOO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-03 12:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja oferuje 9zł brutto/h i pół etatu wiec czego sie spodziewasz? kokosów na pół etatu?
zdjecie uzytkownika
pracownik agencji - 2010-09-07 20:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HILTON FOODS LTD SP ZOO - (usunięte przez administratora) Pracownicy agencji nie maja nawet do kogo isc na skarge bo kierownicy trzymaja strone brygadzistów i operatorow, skargi koncza sie zwolnieniem z pracy. Nikomu nie polecam !
zdjecie uzytkownika
anonimowa - 2010-10-01 20:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak wygląda kadra, tzw. inteligencja zakladu Hilton Foods Tychy HAHA kierownik i brygadziści, operatorzy oraz stali pracownicy.
To są ludzie co tzw. zarządzają (usunięte przez administratora) z agencji.

Link z corocznej imprezy
http://www.youtube.com/watch?v=iJHC7MaRLMI
zdjecie uzytkownika
asche - 2010-10-12 19:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niezły, ten film z imprezy w Hiltonie Foods hihi, dobrze jest wiedzieć wiecej o ludziach z jakimi miałoby się pracować.
zdjecie uzytkownika
hilton - 2010-10-15 22:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji jest obrzydliwa polega ona na pakowaniu do tacek wnetrzności świn lub krów tj: flaki nerki, wątrobe itp. nietrudno się domyślec jak to wszystko śmierdzi. Do tego LS karzą pracowniką agencji sprzątac tzw. sciagaczką krew z podlogi i to co pospadało na podloge rekami.
Od tego są sprzataczki, ale oni wolą wykorzystywac pracowników agencji.
Do tego brygadzisci i operatorki są bardzo chamscy, złosliwi traktuja ludzi w ponizajacy sposób.
Brygadzistami i operatorami na Hiltonie są często ludzie po podstawówkach lub zawodówkach.
zdjecie uzytkownika
szympans biało zębny - 2010-10-25 19:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)atmosfera wyjątkowo tragiczna w pracy.
Widac, że nie ma kto, porzadku zrobic z ta patologią w firmie.

Oj Przydała by się znów jakaś kontrola z Angli(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zocha - 2012-01-26 10:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym zatrudnić się w Hiltonie - do jakiej agencji powinnam uderzać? Ile dają na początek?
zdjecie uzytkownika
VolumeMaster100 - 2012-01-31 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zocha uderzaj do pośrednictwa Adeco w Tychach :) Jest tam rekrutacja.

-praca od pon. do sb. (tj. jak w sobote robisz to jeden dzień w tyg. wolny).
-12 zł brutto / h.
-czasem nadgodziny się zdarzają, ale to góra 1-2 h.
zdjecie uzytkownika
abc - 2012-02-06 01:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie umowy oferuje Adeco dla swoich pracowników czyli pracowników Hiltona Foods??na jaki okres??
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-02-12 20:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę powiedzcie czym różnią się ludzie zatrudnieni przez agencję ,od tych zatrudnionych przez zakład ,i skąd na hali o tym wiedzą.
zdjecie uzytkownika
VolumeMaster100 - 2012-02-14 20:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co pamiętam to Adeco chyba dwutygodniowe proponuja umowy ale do końca pewien nie jestem :)

Iza odpowiedz na twoje pytanie.
Czy róznią się ludzie z agencji od tych zatrudnionych pod zakładem ??
Otóz ludzie pod zakładem to tacy dla których pracodawca jest Hilton Food Group..., a dla ludzi z agencji pracodawcą jest Adeco właśnie i na hiltona oni są tylko wynajęci :) Oczywiście ludzie z agencji (workowie) mają szanse przejść pod zakłąd jeśli się wykarzą itp. :)

I na wejściu kierownictwo i brygadziścii wiedzą kto jest tzw. \\\"workiem\\\", a kto pracownikiem hiltona :) Pozdro.
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-02-14 21:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piękne dzięki za rzetelne informacje,ponieważ nie czaiłam o co chodzi. pozdrawiam:-)
zdjecie uzytkownika
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2012-03-06 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idzcie do HILTONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WARTO!!!!!!!!!! Biedacy,nie wiecie co robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-22 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)niczego się nie dorobisz chyba ze spekulacji i gadania że ten to tamto a tamta to taka
500 metrów bliżej od przystanka jest firma

lepiej płacą
i lepiej żyją

zdjecie uzytkownika
sylwia - 2013-03-14 19:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!przyjmują do was do pracy?????ile na początek płacą????????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-08 10:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem zainteresowany przyjeciami w Hilton foods ltd. Jest sezon jest na co liczyć czy nie koniecznie?
zdjecie uzytkownika
hilton - 2013-06-09 15:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przyjmują? a pewnie czemu nie.ale jedna wskazówka zagadka,ilu przyjęli osób z fiata a ilu jeszcze robi w hiltonie
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-15 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po jakim czasie HILTON FOODS LTD SP ZOO Tychy dają umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 20:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że masa ludu ciśnie do Hilton foods. Az tak dobrze? Co proponuja na starcie? Atmosfera ok? Jakies genialne szanse na rozwój i premie?
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-07-29 09:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chciałbym się dowiedzieć jakie miesięczne zarobki są pracując w Hilton Foods Ltd? Dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
Marysieńka - 2013-09-09 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-08 10:06:16

też jestem zainteresowany przyjeciami w Hilton foods ltd. Jest sezon jest na co liczyć czy nie koniecznie?
pewnie że możesz na "coś" liczyć.darmowe nadgodziny odliczane za nieudolne zarządzanie,niewykonalne normy oczywiście z tego powodu premia w dół,jak chcesz zaplanować jakieś wolne to zapomnij ale przełożeni zaplanują za ciebie,rotacja pracowników ogromna i co z tym się wiąże zatrudniają jak leci (usunięte przez administratora) i potem użeraj się z takimi.normalni ludzie już tam nie pracują
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-16 17:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również szukam informacji na temat zarobków jakie są w tej firmie. Jeśli ktoś wie to niech napisze.
zdjecie uzytkownika
jano - 2013-10-20 18:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam za sobą 4 lata pracy i 1500 netto z premią starcza mi tego na opłaty i bilety dla 4 osób to wszystko bida....
zdjecie uzytkownika
kierowniczka marysia z pupilem maliną - 2014-03-16 22:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
UWAGA !!! OSTRZEŻENIE PRZED PRACĄ W HILTON FOODS TYCHY (usunięte przez administratora) jeden z najgorszych zakładów pracy w tychach,praca może nie za ciężka fizycznie ale wykańczająca psychicznie.jeśli jesteś samotną matką lub osobą z przysłowiowym "nożem na gardle" jest to praca dla ciebie.wynagrodzenie 1/2 załogi kilkadziesiąt złotych powyżej minimalnej krajowej aby sztucznie nie wypaść najgorzej w tychach a wręcz na całym śląsku
zdjecie uzytkownika
bożo - 2014-09-27 19:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
także słyszałem sporo niepochlebnych opinii o pracy w Hilton Foods... Praca na produkcji podobno naprawdę ciężka, a jeżeli chodzi o kasę to nie odbiegają oni od innych firm zajmujących się tą samą działalnością... Tak jak i w innych liczyć można co najwyżej na najniższą krajową i nic więcej w tym temacie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HILTON FOODS LTD SP ZOO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x