brak logo

Pfm-Group Sp. z o.o.

Nowy Sącz

Opinie o Pfm-Group Sp. z o.o.

jogi 2009-10-15 19:14:01
UWAZAJCIE NA TĄ FIRMĘ!!!!!
1
Magda 23 2009-10-29 11:53:46
A co z nimi nie tak? Bo widziałam ich oferę w necie i zastanawiam się, czy nie odpowiedzieć?
pracownik 2009-11-13 01:15:00
Panowie wzielibyście sie do roboty, a nie zajmowali wypisywaniem bzdur które i tak są nieprawdą...
tadeusz 2009-11-14 17:44:35
Bardzo fajna wypowiedź. Cieszę się że istnieją jeszcze tacy którzy rozumieją ten biznes. Też nie rozumiem dlaczego ktoś pisze że PFM to [usunięte przez moderatora] . Pracuję tam już kilka miesięcy i nie narzekam na brak pieniędzy. Widziałem również plan kariery innych firm i porównywałem do PFM i nie znam lepiej płatnego planu kariery na dzień dzisiejszy. Jeśli ktoś znajdzie to chętnie się spotkam i jeśli będzie on atrakcyjniejszy to przejdę z całą swoją strukturą. Firma musi również zaoferować dobro po stronie klienta a to jest w 100% w PFM-GROUP gwarantowane. Nie widziałem bardziej kompleksowej obsługi i tak obfitego konceptu jak w PFM a przeglądałem dość sporo firm zanim się zdecydowałem na współpracę. Jestem w branży już kilka lat i ciężko było mi się zdecydować na odejście z firmy w której wcześniej pracowałem. Jednakże na dzień dzisiejszy wiem że PFM-GROUP daje mi szerokie perspektywy rozwoju i robienia kariery na przyszłość i gwarantuje mi dożywotnią emeryturę oraz zabezpieczenie egzystencji mojej rodziny i najbliższych.
sam nie wiem 2009-11-20 09:43:14
Firma o bardzo niedobrej opini w nowym sączu i okolicach tak ze radze uwazać firma w dziwny sposób znikneła z nowego sącza dokonała zmian w krsie tak że nie odradzam ale radze uważać kierownictwo znane z lubości do lansowania się i (usunięte przez administratora)
SYMPATYK 2009-11-20 14:15:58
PFM-GROUP to ciekawa firma z bardzo prężnym rozwojem na całą Polskę jak i Austrię. Jest mało firm w Polsce które tak solidnie i rzetelnie przygotowują dla Klientów oraz współpracowników jasne zasady i kryteria współpracy. Nie znam lepiej płatnej firmy w Polsce a znam wiele firm z tej branży. Polecam tą firmę z całym szacunkiem i gratuluję sukcesu dyrekcji, menadżerom jak i prezesowi. Pozdrawiam wszystkich PFM- owców. Jesteście świetni. Trzymajcie tak dalej.
pracownik 2009-11-20 19:35:52
PFM-GROUP to firma która prowadzi regularnie szkolenia i egzaminy licencyjne. Jasno przewidziane warunki współpracy, wypłaty regularnie na konta bankowe(nie jak w niektórych firmach pod stołem), umowa agencyjna podpisywana zaraz po podjęciu współpracy i mase wyjazdów dla osób najbardziej zaangażowanych we współprace. Sam uczestniczyłem w kilku takich wyjazdach. To mi się podoba. Pracuje w tej firmie dopiero 4 miesiące, ale już wiem że nie zamienie jej na żadną inną...........
Xena 2009-11-21 15:10:37
Dostałam propozycje wyjazdu na szkolenie, lecz nadal nie jestem pewna co do tej pracy, czy warto poświęcać na nią czas? Czy ktoś może napisać jak wygląda praca doradcy finansowego (początkującego) w tej firmie? Bardzo dziękuję
byla pracownica 2009-11-23 07:58:44
witam wszystkich zainteresowanych
czy to firmą czy pracą , powiem krótko pracowalam pod jednym z dyrektorow, swietny czlowiek, bardzo dobrze sie rozumielismy, zawsze dbal o nasze dobro , ale zawsze bylo cos nie tak miedzy nim a prezesem , stawal w naszej obronie widocznie prezesowi to nie pasowalo ze dbal o to aby kasa byla w terminie , zeby wszystko bylo wpisane jak nalezy ,do czasu...........gdy nie wytrzymal i powiedzial dosc bo z takimi ludzmi nie mozna pracowac (usunięte przez administratora) wiec kto chce pracowac z takimi ludzmi to prosze bardzo, ja stwierdzilam ze szkoda mlodego zycia marnowac , jest wiele innych powaznych firm , a nie imitacji biznesu
siedzibe teraz gdzies przeniesli zeby nie bylo dymu , co pol roku jakies zmiany chore
blip 2009-11-23 20:11:08
Przenieśli siedzibę w Nowym Sączu???????????już nie mają siedziby w tej żółtej kamienicy koło akademika??????
PIOTR 2009-11-24 21:08:19
GOLD PARTNER dajcie sobie spokój z wypisywaniem tych bzdurnych komentarzy. Pani (usunięte przez administratora) , która pisze jako BYŁA PRACOWNICA niech się przyzna że wszystie pieniądze dostała. Nawet więcej niż powinna, bo wniosek klienta jest zerwany. To ona tak naprawde jest dłużna pieniądze firmie PFM
POZYTYW 2009-11-25 09:36:23
Zawsze znajdą się jacyś cwaniacy którzy będą pisać pierdoły bo im tak pasuje. Nic złego nie można powiedzieć o Firmie PFM. Pracują tam fajni ludzie, panuje miła atmosfera i klimat pracy jest taki jaki życzyłbym wielu w innych firmach. Pozdrawiam,
1
Praca Sebo 2009-11-25 10:14:32
hej
Mam ochote pracowąc w tej firmie ,ogłoszenia sa bardzo są barwne, jesli ktos tam pracował, jak wygląda praca , jakie są obowiązki i jaka jest zawierana umowa . Odpiszcie
Mateusz 2009-11-25 18:23:47
Hej
Jeżeli masz ochote pracować w tej firmie to zaczynaj. Ja pracuje już tam 4 miesiące i nic złego na jej temat nie mogę powiedzieć. Jestem szczęśliwy że znalazłem taką firmę z którą zwiąże się do końca.
Monis 2009-11-26 18:12:02
Ja ogólnie nia znam Panów z Gold Partner o których mowa. Pracuje w firmie PFM od dwóch miesięcy i nic na ich temat złego ni moge powiedzieć. Pieniądze na czas i ogólnie jest ok.
Anonim 2009-11-26 18:13:27
Bardzo fajna firma, przejrzyste warunki współpracy. Zapraszam do współpracy
SYMPATYK 2009-11-26 18:18:42
Witam wszystkich debatujących na forum. Widze że opinie ogólnie są podzielone. Ja byłem na szkoleniu PFM - Group i powiem szczerze że bardzo mi się podobało. Nie współpracuje z tą firmą, ponieważ zdecydowałem że to nie jest dla mnie. Mój kolega, który był również ze mną na takim dwudniowym szkoleniu, wiem że współpracuje z nimi dalej (od 3 miesięcy) i jeżeli chodzi o kwestie wypłaty wszystko gra. Wiem też że dobrze tam zarabia.... Ja zostałem klientem jednego doradcy z PFM-Group
SYMPATYK 2009-11-26 18:20:18
Sorki zwiesił mi sie coś komp i skomentowało 3 razy... Pozdro
lekarz z krakowa 2011-03-17 15:51:33
Dziwi mnie dlaczego komentarze sa tylko pomiedzy bylymi pracownikami a obecnie pracujacymi :P Forum ma byc o dyskusji o firmie a nie miejscem do przekrzykiwania. Moja opinia o pfm ze strony klienta jest bardzo dobra , ponieaz zostalem kompleksowo obsluzony i jestem bardzo zadowolony ( kredyt nigdzie na rynku taniej nie znalazlem , nawet w open finance , i inwestycje tez jest bardzo madrze dobrana , nawet ofe mi i zonie zmienili :) takze mysle ze fajnie to robia , Natomiast jak czytam to forum to widze ze banda gowniarzy ( przeprasam jesli kogos urazilem - ale tak to niestety wyglada) krzyczy kto nie jest lepszy , lub kto wiecej zarobil. U mnie byl mlody doradca , studiujacy prawo na UJ i mimo mlodego wieku az bylismy zszokowani jego wiedza !! Pracuje jako lekarz i powie szczerze ze nie mialem pojecia co sie dzieje na rynku finansowym. Dla klientow szczerze polecam ,ta czy inna firme doradcza , byle spoleczenstwo , jak mowil Pan Paweł bylo dobrze wyedukowane i nie dalo sie naciagac na oszustwa bankow i agentow ubezpieczeniowych.
nokia 2011-04-07 15:31:17
nie wiem skad te durne i nie mające powiązania z rzeczywistością komentarze. od razu mówie, że z firmą PFM miałem do czynienia i nie jestem jej pracownikiem. Jednak informacje szkalujące ich wizerunek tu i na innych forach to sprawa nieuczciwej konkurencji, która w ten aninimowy sposób dewastuje wizerunek PFM
Wiem jednak, ze są ludzie, którzy myslą trzeźwo i wiedzą, ze informacje na forach mogą być fałszowane i nie szczere. Dlatego tych, którzy rzeczywiście zainteresowani są firmą pfm odsylam do ich siedziby w krakowie na ulicy długiej lub na strone internetowa
sam tak zrobilem, porozmawialem z osobami tam pracującymi i od razu wiedzialem, ze wszystkie szkalujące informacje tu wypisywane byly nie prawdziwe !
man 2011-04-14 15:24:01
niezle naprawde niezle .nikt z IQ powyzej 10 nie uwierzy ze pisal to ktos niezwiazany z firmą.
ps spieszcie sie kochac pfm tak szybko odejdzie.
anonim 2011-05-10 11:57:46
A ja witam konkurencję która pisze pierdoły. Niech każdy zajmie się swoim biznesem. Rynek jest tak szeroki że nie trzeba sobie przystawiać noża do gardła żeby go zdobyć. Wystarczy działać wzorowo dla klienta a klient sam zadecyduje kogo wybrać. Więc odpuśćmy sobie fora i działajmy.
polo 2011-09-16 17:04:44
Witam..
A ja z kolei miałem rozmowę kwalifikacyjną i z tego co się z niej dowiedziałem /a jestem z branży/ to ich produkty są bardzo konkurencyjne zwłaszcza jeśli chodzi o okres wpłat - 1rok!! Ci co sprzedają axa, aegon itd wymiękają w przedbiegach. a stawki.. Jak na razie nikt nie zaproponował mi nic lepszego. Pewna firma na EV daje 40% na początek ale wychodzi poniżej 20% i to inkaso a tu... Rewelacja. Jak na razie jestem zadowolony. A jak będzie zobaczymy w praniu.. Faktycznie mówili coś o pracownikach, którzy narobili im sporo kłopotu, jednak podobno ich już nie ma..
Romworld 2011-09-19 11:33:14
Z tego co wiem to zmienił się prezes oraz zarządzający. Znaczy się stara nazwa nowa firma.. Ciekawe jak poradzi sobie z "bagażem" doświadczeń po poprzednikach. Produkty mają dobre więc może się uda :)
Powodzenia życzę w każdym razie
kitel 2014-09-03 17:49:30
co macie na myśli mówiąc że pfm group to typowa piramida finansowa? szukam pracy właśnie w handlu marketingu i ekonomii świeżo po studiach i zależy mi mi przede wszystkim na zdobyciu doświadczenia zawodowego i wiedzy. słyszałem że jak się tutaj człowiek zepnie to można sporo zarobić miesięcznie z prowizji. to prawda?
rybek 2014-12-30 04:01:20
słyszałem że piramida finansowa polega na tym że wiesz, ty najpierw coś rozkręcasz i jeśli zrobisz to dobrze to to później samo na siebie pracuje i Ty masz pieniądze za nic, ale to wiem tylko z opowiadań. Czy w Pfm-Groupie jest tak jak mówie czy może polega to na czymsinnym? wyjaśnijcie mi proszę jak możecie
duracz 2015-01-20 12:19:30
oj @rybek to chyba nie miałeś zbyt wiele wspólnego z finansami, bo to co opisałeś to jest po prostu dobrze prowadzony i zarządzany biznes. Z tego co słyszałem to nie można jako taki określać akurat Pfm - Group bo wiele rzeczy jeszcze ciągle wymaga tu poprawy i wcale nie wygląda na to , aby coś miało się zmienić
mariusz 2015-03-26 12:34:39
@duracz a jakie konkretnie rzeczy do poprawy masz na myśli? Sam się zastnawiam czy by nie iść do nich do pracy, ale z drugiej strony to nie wiem jakie maj,ą konkretne wymagania no i czy jest obecnie jakaś rekrutacja, bo nie widziałem ogłoszeń ostatnio. Dajcie znac proszę jak to wszytko wygląda jeśli wiecie, pozdrawiam!
li 2016-05-05 22:02:04
nie placą
dwodo 2016-05-09 21:28:55
Nie ma info o nich w necie, ale podobno płacą i umowa jest
Zostaw swoją opinię o Pfm-Group Sp. z o.o. - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pfm-Group Sp. z o.o.