brak logo

Grohe Polska

Warszawa

Opinie o Grohe Polska

Merlin 2009-07-30 16:35
Absolutnie odradzam.
1
Kokoz 2009-10-22 12:22
czemu odradzasz?
Marlin 2009-12-04 22:53
[usunięte przez moderatora] i fatalna atmosfera
anonim 2010-01-30 23:46
hm.. a pracowales/as tam? ile wytrzymales/as?
kocur 2011-02-11 11:07
Na niektóre stanowiska oferują umowę zlecenie, którą podpisujesz dopiero po wykonaniu zlecenia. Jeśli coś im się nie spodoba w sposobie wykonania zlecenia to umowy nawet nie zobaczysz a wtedy.."baj baj" wypłato.. ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!!
kocur 2011-02-11 11:10
"miła atmosfera" dopóki siedzisz cicho po godzinach i zapieprzasz jak dzika świnia.. Jeśli masz swoje zdanie to OUT!!! i to bez skrupułów! Jeszcze Ci wmówią, że to była TWOJA WINA!!! Masakra.
SP 2011-02-17 08:57
Nie jest to prawda. Szkoda, ze osoba wystawiajaca taka opinie nie podala paru szczegolow o samej sobie. Ja rozumiem, ze cos moze sie nie podobac, ale nikt tutaj nikogo nigdy nie oszukal, a tym bardziej nie odmowiono nikomu wyplacenia wynagrodzenia za uczciwie wykonana prace.
yanosik 2016-08-24 14:22
Ja tez.
Jakie warunki jako PH?
Jaka baza klientow?
1
Nvm 2016-08-25 18:37
Świetna praca, rzetelny i życzliwy pracodawca, a do tego bardzo sympatyczni ludzie w biurze.
abcdefg 2016-11-07 22:15
Kochani, uciekajcie z firmy Grohe... dużo pracy, w kuchni również musisz dużo rozmawiać, osoby nieśmiałe lub mało kontaktowe zostaną szybko zwolnione, tam liczą się tylko osoby mega kontaktowe,musisz dużo gadać i gadać wtedy umowa zostanie przedłużona na sto procent. Firma grohe ma swoją siedzibę na ulicy Puławskiej ,tuż obok metra Wilanowska. W biurze na siódmym piętrze pracuje ok. 45 osób, jest kilka działów. e comerce, dział projektów, dział customer services. Nie można powiedzieć że wszyscy tam pracujący są antypatyczni i brzydko mówiąc wyżej srają niż dupy mają,ale większość. Głównie zapierdziela dział serwisu,dziewczyny tam widać że są pracowite,pozostali no cóż ,obiboki i lenie. Głównym zajęciem są pogaduszki o podróżach, dietach i seksie, to są trzy główne tematy. Całą firmą trzęsie pewien gość ,karzeł w okularach, z mega kompleksami,dużo mówi i tak naprawdę nie wiadomo o co mu chodzi i o czym mówi. Jeżeli jemu podpadniesz to szybko wylecisz. Pracuje też tam kilka buraków, bawidamków, którzy głośno ryczą ale mleka mało dają.
Atmosfera jest fatalna...umowa podpisana z Randstadem ,zwykle umowa zlecenie . Każą ci dużo pracować za małe pieniądze,brak awansu jakichkolwiek szans na rozwój. Chcesz pracować w korpo to wybierz inną firmę....anty patia ,buractwo i chamstwo to trzy cechy jakimi można określić firmę Grohe.
3
Czarek 2016-11-27 15:47
Ja też odradzam ,nadęci ,antypatyczne słoiki tam pracują, myślą że są warszfiakami a tak naprawdę to słoma im z butów wychodzi. Nowego pracownika traktują jak śmiecia, większość tam pracujących osób jest z Randstadu , Jeżeli nie grasz w golfa i nie podróżujesz to jesteś nikim,-)hahahah
jhfgd 2016-12-03 23:01
Ja też bym odradzałam,ludzie są niesympatyczni,zarobki marne a wymagania wygórowane .Porażka .
dratyuhul 2016-12-11 13:40
Zarobki oki, ale atmosfera taka sobie, nadęte towarzystwo, taka warszafffka i typowe słoiki
1
1221 2017-02-27 00:06
Dużo pracy??? To straszne! Kto by chciał pracować w firmie w której jest dużo pracy? A może jeszcze rozliczają z efektów tej pracy? Nie, to nie dla mnie... Nie po to kończyłem bibliotekoznastwo żeby z ludźmi rozmawiać i tyrać po 8 godzin dziennie.
3
Szabubaba Obaba 2017-03-01 07:29
Ponieważ z firmy prawie nikt nie odchodzi ale dużo osób dochodzi to dość łatwo zdiagnozować kto jest autorem wpisu. Miałkość tej opinii zasadza się na braku faktycznych zarzutów. Parę osobistych wycieczek (moim zdaniem wysoce niesmacznych i poniżej poziomu mułu) i tona frustracji.
W Grohe pracuje się bardzo dużo. Ludzi jest za mało a obowiązków za dużo. Firma pędzi od paru lat jak rozpędzony taran. Nie każdy w tej kulturze organizacyjnej się odnajduje i nie każdy do niej pasuje. Przez ostatnie kilka lat kilkanaście osób doszło z czego kilka na chwilę. Zdarza się.
W każdej firmie rozmawia się prywatnie, kuluarowo, kawowo-kuchenie bo nie da się rozmawiać cały czas o pracy. To naturalny sposób rozładowania stresu i chwilowa ucieczka od obowiązków. Nic wielkiego.
Grohe płaci dobrze ale wymaga wiele. Kto jest gotów do wspólnej podróży i ma ku temu kwalifikacje będzie z całą pewnością zadowolony.
Większość składu osobowego to ludzie pracujący po kilkanaście lat.
Nawet czytając warto odsiać ziarno od plew.
3
AsBas 2017-03-02 14:00
Miernoty zwalniajo,to dyrdymały piszo....
zadowolony 2017-03-20 18:34
Gadasz gópoty,
tyle lat w branży, wiedzoo co piszoo
xD
Zostaw swoją opinię o Grohe Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grohe Polska