brak logo

Grohe Polska

Warszawa

Opinie o Grohe Polska

Merlin 2009-07-30 16:35:06
Absolutnie odradzam.
1
Kokoz 2009-10-22 12:22:46
czemu odradzasz?
Marlin 2009-12-04 22:53:03
[usunięte przez moderatora] i fatalna atmosfera
anonim 2010-01-30 23:46:03
hm.. a pracowales/as tam? ile wytrzymales/as?
kocur 2011-02-11 11:07:00
Na niektóre stanowiska oferują umowę zlecenie, którą podpisujesz dopiero po wykonaniu zlecenia. Jeśli coś im się nie spodoba w sposobie wykonania zlecenia to umowy nawet nie zobaczysz a wtedy.."baj baj" wypłato.. ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!!
kocur 2011-02-11 11:10:41
"miła atmosfera" dopóki siedzisz cicho po godzinach i zapieprzasz jak dzika świnia.. Jeśli masz swoje zdanie to OUT!!! i to bez skrupułów! Jeszcze Ci wmówią, że to była TWOJA WINA!!! Masakra.
SP 2011-02-17 08:57:31
Nie jest to prawda. Szkoda, ze osoba wystawiajaca taka opinie nie podala paru szczegolow o samej sobie. Ja rozumiem, ze cos moze sie nie podobac, ale nikt tutaj nikogo nigdy nie oszukal, a tym bardziej nie odmowiono nikomu wyplacenia wynagrodzenia za uczciwie wykonana prace.
yanosik 2016-08-24 14:22:39
Ja tez.
Jakie warunki jako PH?
Jaka baza klientow?
1
Nvm 2016-08-25 18:37:35
Świetna praca, rzetelny i życzliwy pracodawca, a do tego bardzo sympatyczni ludzie w biurze.
abcdefg 2016-11-07 22:15:01
Kochani, uciekajcie z firmy Grohe... dużo pracy, w kuchni również musisz dużo rozmawiać, osoby nieśmiałe lub mało kontaktowe zostaną szybko zwolnione, tam liczą się tylko osoby mega kontaktowe,musisz dużo gadać i gadać wtedy umowa zostanie przedłużona na sto procent. Firma grohe ma swoją siedzibę na ulicy Puławskiej ,tuż obok metra Wilanowska. W biurze na siódmym piętrze pracuje ok. 45 osób, jest kilka działów. e comerce, dział projektów, dział customer services. Nie można powiedzieć że wszyscy tam pracujący są antypatyczni i brzydko mówiąc wyżej srają niż dupy mają,ale większość. Głównie zapierdziela dział serwisu,dziewczyny tam widać że są pracowite,pozostali no cóż ,obiboki i lenie. Głównym zajęciem są pogaduszki o podróżach, dietach i seksie, to są trzy główne tematy. Całą firmą trzęsie pewien gość ,karzeł w okularach, z mega kompleksami,dużo mówi i tak naprawdę nie wiadomo o co mu chodzi i o czym mówi. Jeżeli jemu podpadniesz to szybko wylecisz. Pracuje też tam kilka buraków, bawidamków, którzy głośno ryczą ale mleka mało dają.
Atmosfera jest fatalna...umowa podpisana z Randstadem ,zwykle umowa zlecenie . Każą ci dużo pracować za małe pieniądze,brak awansu jakichkolwiek szans na rozwój. Chcesz pracować w korpo to wybierz inną firmę....anty patia ,buractwo i chamstwo to trzy cechy jakimi można określić firmę Grohe.
Czarek 2016-11-27 15:47:55
Ja też odradzam ,nadęci ,antypatyczne słoiki tam pracują, myślą że są warszfiakami a tak naprawdę to słoma im z butów wychodzi. Nowego pracownika traktują jak śmiecia, większość tam pracujących osób jest z Randstadu , Jeżeli nie grasz w golfa i nie podróżujesz to jesteś nikim,-)hahahah
jhfgd 2016-12-03 23:01:19
Ja też bym odradzałam,ludzie są niesympatyczni,zarobki marne a wymagania wygórowane .Porażka .
Zostaw swoją opinię o Grohe Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grohe Polska