logo Szynaka Meble

Szynaka Meble

Wolsztyn

Opinie o Szynaka Meble

jereq 2011-09-27 15:34:24
ludkowie sie boja podrapac po plecach by nie podpasc, a jak powiesz cokolwiek ci sie nie podoba to badz pewien - masz "rozmowe ostatniej szansy"
1
ja 2012-03-06 12:47:12
Witam, mam pytanie odnośnie pracy jako przedstawiciel handlowy na kilka województw, ile można zarobić i jak atmosfera w pracy???
janek 2013-01-29 23:51:53
chłopie uciekaj daleko jak możesz oni produkują meble których nie mozna sprzedac prezes mysli ze zyje w czasach komuny dyr hrabia kotewicz grzeje stolek i przyjmuje datki tam jest wiecej dyrektorow jak pracownikow darmozjady siedza a ty bedziesz rozliczany z papieru toaletowego ogolnie firma bez perspektyw na lancuchu swedwoodu
3
pracownik 2013-07-08 20:07:33
Ludzie choćbyście nie mieli co jeść dajcie sobie spokój z tą firmą.
Pracownik tam to śmieć, który nie zna dnia ani godziny oraz powodu za co może być zwolniony. Poniżanie ludzi to ich pasja.
2
gość 2013-09-03 20:17:07
Daj sobie spokój z tym (usunięte przez administratora). Z ludzi sobie nic nie robią, traktują jak śmieci. Tak to jest jak dzieci żądzą firmą. A majstrowie powinni być wysłani na marsa, zwłaszcza ten gruby łeb z maszynowni.
2
gość 2013-09-11 21:36:30
mario- tam się narobisz a nie zarobisz. A co drugi to kapuś.
2
2013-10-03 11:40:53
(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi
2
był i widział 2014-01-03 11:05:10
Też jakiś czas pracowałem w szynace ale zmienilem robote jak za jdną sobotę zabrali mi premie;] . w wolsztynie i okolicach cały czas szukają ludzi na produkcje, nawet tu widzialem oferty na operatworów maszyn.
3
lil 2014-01-22 11:04:20
Jako PH - najniższa krajowa + premia od sprzedaży (mebli NIESPRZEDAWALNYCH). Plany i ambicje bardzo wysokie. Częste zmiany w handlu - brak zaufania, niepewność.
2
Mala 2014-02-21 23:00:27
Coraz więcej ludzi niestety orientuje się, że te meble są w dużej części reklamowane. Firma nie ma już dobrych opinii. Te meble są sprzedawane, ale ludziom, którzy nie wiedzą co kupują.
2
Georgia 2014-02-21 23:02:40

(usunięte przez administratora) 12 godzin siedem dni w tygodniu,jak nieprzyjdziesz w niedziele to jestes bez premi,a matki ktore maja dzieci musza chyba oddac je do domu dziecka bo kierownik ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie przepisy weszły i masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] az padniesz na ryj i z ubezpieczenia rodzina nic niedostanie bo to twoja wina twoje niedbalstwo.(usunięte przez administratora) to nic w stosunku do kierownictwa firmy.własciciel firmy to człowiek roku-brawo.jednym słowem wykańczalnia ludzi - Bardzo trafne.
2
CZŁOWIEK 2014-03-06 15:10:12
(usunięte przez administratora),meble są robione strasznie,one są tak robione byle jak w środku a na zewnątrz ładnie niby... Kadra porażka, wszyscy co tam są wyżej od pracownika produkcji jest nie ogarnięty,nie można liczyć na pomoc,biorą za nic premie (usunięte przez administratora)Nie polecam tam pracować bo napewno po krótkim czasie cie zwolnią.. szynaka meble wolsztyn firma która nigdy niegdy nie powinna powstać.
2
beta 2014-10-17 20:48:48
Coś takiego jak Kodeks Pracy to u Szynaki chyba w ogóle nie obowiązuje. Przyjmują na umowę zlecenie, zapierniczasz jak ludzie na umowie o pracę, którzy dostają dodatki za godziny nocne i nadgodziny, a na zleceniu goła godzinówka. Do tego narzucony z góry czas pracy(na zleceniu nie powinno tak być), żadnego urlopu. Tak można pracować i grubo ponad rok i dłużej. Do tego jak już ktoś pisał wyżej , co zrobić z dziećmi skoro do pracy trzeba chodzić niejednokrotnie 8/8. Nie dość że nie ma czasu zregenerować sił to jeszcze kompletny brak czasu na zajęcie się dziećmi. Później wszyscy się dziwią dlaczego młodzież jest taka nie wychowana. Opinia która krąży po powiecie tzn. że jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie jest wyssana z palca. PRZYKRE . INTERESUJE MNIE BARDZO CZY SAM PAN SZYNAKA WIE CO SIĘ DZIEJE W JEGO FIRMIE.
1
gosc 2015-01-22 18:04:27
To idź do tej roboty do Janka i się przekonasz a nie tu pytasz ludzi którym zawsze jest źle. To czemu się nie zwolnicie? Czemu nie napiszcie o bonach na święta po 400 zl? Najlepiej komentować tylko to co źle co? Nie mówię ze jest kolorowo bo mają swoje loty ale czego wy się spodziewacie? Realnie podchoddzcie do tematu. Co do ciebie-nie licz na dodatki będąc na zleceniu. 6,8 zl na rękę i dzięki. Czy sobota, czy niedziela lub nadgodziny-wszystko płatne tak samo.
1
ola 2015-02-01 16:44:49
Jak się Wam podobał bal w Tylicach ???????
Bo mnie bardzo co prawda dużo osób z zewnątrz ale co tam daliśmy radę.
Jedzenie super zespół extra tylko niektóre panie w przyszłości proszę nie załatwiajcie spraw z pracy ani na parkiecie ani w ... to nie ładnie !!!
Ludzie patrzą i jest wstyd co w pracy to w pracy a tu jest bal.
Pozdrawiam wszystkich co wygrali konkursy były extra.
Powie ktoś coś o stoliku nr 5 ????
wózki 2015-02-01 23:04:32
Eeeee...Dajcie spokój kilka osób się bawiło no nie na sali ale to normalne zawsze są takie sytuacje ze ktoś chce ugrać cos dla siebie przez.....A co macie do stolika nr 5 siedziałem niedaleko było ok ??? A żel dupki ściska rozumiem ! Zabawa super Krzychu dałeś rade Pozdrawiam do zobaczenia na zmianie >>>>>
opinia o SZYNAKE 2015-02-22 21:10:46
Meble SZYNAKA są bez gwarancji reklamacyjnych. Firma nie przyjmuje reklamacji na swoje wadliwe wyroby, Zaletą mebli jest jedynie ich wygląd., RESZTA to jeden wielki bubel
1
BUBEL 2015-02-22 21:14:35
Uciekaj od firmy SZYNAKA jak najdalej jeden wielki przekręt. Jakość mebli beznadziejna. NIE UWZGLĘDNIAJĄ reklamacji. Brak zadowolenia klienta.
1
UWAGA 2015-02-22 21:19:33
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
UWAGA 2015-02-22 21:20:29
Przy zakupie mebli Firmy Sznaka ZWRÓĆ UWAGĘ na ich jakość - jest beznadziejna. BRAK reklamacji.
1
Gość 2015-03-29 19:37:01
Co za bzdury wypisywane.
gość 2015-07-09 12:43:38
Muszę przyznać ,że czytanie Waszych opinii to całkiem dobra zabawa bez względu na to czy pracuje się w tej firmie czy nie :) Banda nieudaczników którzy już do końca życia będą "wyzyskiwani" przez okrutnych pracodawców . Ależ Wy macie cięzko w życiu ... może czas na jakieś ostateczne rozwiązanie ? przeciez nikt Was nie traktuje poważnie ... nikt Wam nie płaci ... wszyscy wyzyskują ... zastanówcie się , może jest to jakiś pomysł dla Was. A jeśli zdecydujecie się jednak walczyć dalej z przeciwnościami tego Waszego okrutnego losu to mam radę . DO ROBOTY SIĘ WEŹCIE A NIE DO NARZEKANIA !!! Za darmo to można w py.. dostać ! Pozdrawiam .
1
max 2015-07-28 21:17:13
W tej firmie jest tak sobie -są gorsze od szynki.Pensje niestety najgorsze jakie w zyciu zarabiałem,a normy ze hej-praca raczej do momentu znalezienia lepiej płatnej pozdrawiam
Slayer 2015-08-21 10:58:15
wypowiedzi o Szynace, a ktoś bezwstydnie wrzuca tu reklamę szkół pod pozorem własnej opinii - ma ludzi za głupich, czy ak?
1
PRAC 2015-09-05 22:13:44
PRACUJE U SZYNAKI W NOWYM MIESCIE LUBAWSKIM I NIE NARZEKAM NIE JEST AZ TAK ZLE MOZE BYC GOZEJ, SA BONY NA SWIETA JEST IMPREZA NA STADIONIE
1
iławianka 2015-09-15 10:40:14
PRACOWAŁAM U SZYNAKI W IŁAWIE TOTALNA MASAKRA LEPIEJ JEST W ZAKŁADZIE DROBIARSKIM NA SKUBANIU GĘSI SZCZERZE ODRADZAM
2
alojj 2016-03-07 14:19:16
może i można liczyć ale na humorki prezesa- to masz jak w banku!!!
3
alojj 2016-03-07 16:05:38
kolejny dowód na to, że praca informatyka pod tym względem do natrudniejszych nie należy.
george 2016-03-16 13:34:45
ten pan nie szanuje ludzi. można się zatrudnić ale na chwilę, aby na boku poszukać czegoś innego. tak na przetrwanie, bo na dłużej to nie widzę tego- byłem, miód i wino piłem więc wiem....
1
Georg 2016-04-20 12:13:52
Na chwile i dla desperatów.To nie pensja to kieszonkowe normalnie wstyd powiedzieć ile tam płacą.
3
dorota 2016-04-28 12:21:57
W Ostródzie słyszałam bardzo niemiłe opinie na temat pana właściciela. Myślałam, że to nie do końca prawda jednak rzeczywistość czyli praca w tej firmie okazała się największą pomyłką. Ten pan jest straszny, sam nie wie czego chce, wyżywa się na pracownikach, zero szacunku, ludzie jeśli macie gdzie to uciekajcie z tej firmy
2
do ojj 2016-05-14 11:22:10
to uwierz! zarządzać to z całą pewnością nie potrafi! tyle lat a się nie nauczył... widziałem jak zarządza -strachem!!! nie uważam aby zależało mu na opinii innych ....opinia w sieci? sam na taką zasłużył! nie tylko w sieci- w Lubawie też nie bardzo...
2
do ojj 2016-06-20 18:26:59
odczytuję to jako potwierdzenie moich słów. Kto zna Prezesa wie o czym mówię, kto jeszcze go nie zna niech nie daje się zwieść na jego piękne słowa... tyle w temacie.
ghost 2016-07-14 09:15:49
Szynaka meble? Porażka wypłaty małe, wymagania wysokie, nie szanują pracowników..szkoda słów obecnie pracowałem do niedawna na produkcji cały czas patrzą ludzia na ręce, omijajcie ta firmę z daleleka...obsada kierownicza to jest poprostu porażka ciągle tylko monitoring i zabieranie premii za byle co od 5 miesięcy szukazał ludzi do pracy bo nikt nie chce tam iść a ci co pracują to się zwalniają.....
4
go away 2016-09-30 20:01:54
jaki prezes taka firma. dno już blisko.
Robert 2016-10-01 09:52:15
jesteś pewien, że chcesz pracować dla państwa Sz...??? chyba że nie masz wyjścia....
xd 2016-10-15 23:10:43
Pewnie, że znajomość angielskiego jest potrzebna, ale na pewno w zamian zapewnione są zarobki adekwatne do posiadanych kwalifikacji. A wypłata? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Szynaka Meble - Wolsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szynaka Meble