Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU "METAROL" LUBIN

Pracowałeś w firmie PPHU "METAROL" LUBIN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wspom - 2011-07-27 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przecietny pracownik zarabia ok 1300zł wraz z wykłóconą premią :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 23:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jakaś możliwość dorobienia nadgodzin w firmie PPHU "METAROL" LUBIN by ta pensja była wyższa niż 1300zł?Czy kierownik szanuje swoich współpracowników?
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-07-18 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem [usunięte przez administratora] po calosci , urawnienia i szkoly wyzsze niz posiada tam kierownik, do tego lata pracy a oni proponuja 1200 na reke BEZ MOZLIWOSCI PODNIESIENIA PLAC.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2013-07-23 15:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez możliwości podniesienia? to ciężko zarobić z tego na życie.. a jaki wymiar pracy? może zostaje czas na dorobienie sobie?
zdjecie uzytkownika
pcv - 2013-09-10 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa mozliwosci podniesienia ale przeciez jak podniasa to przeciez nie od razu 1000, rzeczywiscie za to co proponuja ciezko wyzyc.
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2013-09-17 16:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałem zapytać o grafik godzin - czy są sztywno ustawione godziny czy praca zmianowa? jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Towik - 2013-10-10 06:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doki Dlaczego uważasz, że lepiej siedzieć na zasiłku? To ile pieniędzy miesięcznie zarabiacie w Metarolu?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-01-30 22:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W matarolu jedynie co dobrze mozna zarobic na działach cnc,malarnia proszkowa,krajalnia,okna dachowe i na spawalni jesli masz uprawnienia na wszystkie metody,praca od 6 do 14.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-13 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania, jestes w bledzie... dzialy ktore wymienilas, nie maja wcale wyzszych pensji od pozostalych
zdjecie uzytkownika
Janko - 2014-02-16 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia, to ciekawi mnie skąd tyle wiesz o tych działach i jak możesz napisz ile można w nich zarobić, bo taka informacja o metarol, by się tutaj przydała.
zdjecie uzytkownika
Siema - 2014-03-18 08:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, powiem w skrócie , Metarol to poczekalnia dla pracowników świeżo po szkole . Na początek umowa o dzieło , w lepszym przypadku zlecenie , potem blagasz pół roku o umowę o pracę zarabiasz 1400 zł z jedną sobotą w miesiącu i nie ważne czy jesteś świerzym spawaczem czy szlifierzem , lepiej zarabia się na oknach 100 zl więcej ? ale tam aby się dostać trzeba naprawdę mieć wprawę w obróbce. Jedno jest pewne z braku laku jeśli jesteś młody świeżo po szkole startuj tam , nie masz spawacza ? między czasie pracując rób kurs spawacza popracuj rok półtora i masz doświadczenie w papierach. Szukaj nowej lepszej , bo ci którzy zarabiają tam po 2500 zł pracują tam po 20 , 25 lat ! Jeden kierownik zarabia 1900 zł a inny 3500 zl netto. I jeszcze jedno po przepracowaniu kilku tygodni napewno będziesz narzekał na kaszel ...
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-03-21 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chociaz tyle dobrego, że metarol przyjmuje niedoświadczonych i jako tako jest szansa na zdobycie doświadczenia, a jakby się zastanowić, to 1400 to wcale nie zła kasa na start.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-19 02:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No owszem, 1400 nie jest złą kasa, ale zawsze mogło by być cos więcej, konkurencja metarol chyba płaci lepiej.
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-04 17:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz dodatkowo każdy nie ważne czy tam pracuje czy nie może podpisać z nimi umowę i jak zdobędzie się zlecenie to ma się z tego prowizje.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-23 02:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy jakiego typu zlecenie i ile wynosi owa prowizja? Metarol ma problemy ze zleceniami, że zaczał stosować takie tajniki?
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-23 14:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem fachowcem, ale to nie tajniki tylko wszędzie stosowana metoda. Opłacalna dla obu stron, ale nie wiem ile wynosi.
zdjecie uzytkownika
spaw - 2014-10-26 02:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info o zarobkach z początku roku nadal aktualne? Skoro zmienili umowy to może i coś z wynagrodzeniem się zmieniło?... Tak a propo kurs spawacza właśnie kończę a metarol mam blisko i nie musiałbym doliczać kosztów dojazdu. To zawsze coś a jak narazie nigdzie nie biorą :/ Rozpatrują CV nawet jeśli nie prowadzą rekrutacji w danej chwili?
zdjecie uzytkownika
Onix - 2014-11-04 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tak, złożyć nie zaszkodzi
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-11-24 14:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poważnie metarol płaci orientacyjnie 1400 złotych na rękę? To już kwota, która zawiera te prowizje o których mówicie, czy jeszcze do tego cos dochodzi? Pytam, bowiem jednak nie jest to zbyt dużo jak dla mnie, zwłaszcza na stanowisku spawacza. W wielu firmach ludzie mają 2-3 z przodu przy wypłacie.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-01-25 03:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no faktycznie spawacze ogólnie zarabiają chyba lepiej niż to 1400, ale moze to jest po prostu kwota bez jakiś premii jakiś tam, czyli tak zwana kwota podstawowa. Też chętnie sie dowiem, bo nie jako spawacz ale jako inny robotnik chętnie bym zatrudnił się w metarolu, słyszałem same dobre opinie o nich
zdjecie uzytkownika
kajajaja - 2015-02-26 14:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie chcecie chyba powiedzieć, że jak zarabiacie 1400 zł to jest dużo.. to jest minum jakieś, które dostaje si,e będac albo nowym pracownikiem albo będac na jakiś praktykach, bo to naprwde są minimalne stawki tak naprawde. Czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, bo moz esa lepiej płatne stanowiska jakieś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU "METAROL" LUBIN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPHU "METAROL" LUBIN?
Zadaj pytanie