Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU "METAROL" LUBIN

Pracowałeś w firmie PPHU "METAROL" LUBIN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adi - 2013-07-18 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem [usunięte przez administratora] po calosci , urawnienia i szkoly wyzsze niz posiada tam kierownik, do tego lata pracy a oni proponuja 1200 na reke BEZ MOZLIWOSCI PODNIESIENIA PLAC.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2013-07-23 15:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez możliwości podniesienia? to ciężko zarobić z tego na życie.. a jaki wymiar pracy? może zostaje czas na dorobienie sobie?
zdjecie uzytkownika
pcv - 2013-09-10 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa mozliwosci podniesienia ale przeciez jak podniasa to przeciez nie od razu 1000, rzeczywiscie za to co proponuja ciezko wyzyc.
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2013-09-17 16:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałem zapytać o grafik godzin - czy są sztywno ustawione godziny czy praca zmianowa? jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Towik - 2013-10-10 06:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doki Dlaczego uważasz, że lepiej siedzieć na zasiłku? To ile pieniędzy miesięcznie zarabiacie w Metarolu?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-01-30 22:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W matarolu jedynie co dobrze mozna zarobic na działach cnc,malarnia proszkowa,krajalnia,okna dachowe i na spawalni jesli masz uprawnienia na wszystkie metody,praca od 6 do 14.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-13 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania, jestes w bledzie... dzialy ktore wymienilas, nie maja wcale wyzszych pensji od pozostalych
zdjecie uzytkownika
Janko - 2014-02-16 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia, to ciekawi mnie skąd tyle wiesz o tych działach i jak możesz napisz ile można w nich zarobić, bo taka informacja o metarol, by się tutaj przydała.
zdjecie uzytkownika
Siema - 2014-03-18 08:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, powiem w skrócie , Metarol to poczekalnia dla pracowników świeżo po szkole . Na początek umowa o dzieło , w lepszym przypadku zlecenie , potem blagasz pół roku o umowę o pracę zarabiasz 1400 zł z jedną sobotą w miesiącu i nie ważne czy jesteś świerzym spawaczem czy szlifierzem , lepiej zarabia się na oknach 100 zl więcej ? ale tam aby się dostać trzeba naprawdę mieć wprawę w obróbce. Jedno jest pewne z braku laku jeśli jesteś młody świeżo po szkole startuj tam , nie masz spawacza ? między czasie pracując rób kurs spawacza popracuj rok półtora i masz doświadczenie w papierach. Szukaj nowej lepszej , bo ci którzy zarabiają tam po 2500 zł pracują tam po 20 , 25 lat ! Jeden kierownik zarabia 1900 zł a inny 3500 zl netto. I jeszcze jedno po przepracowaniu kilku tygodni napewno będziesz narzekał na kaszel ...
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-03-21 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chociaz tyle dobrego, że metarol przyjmuje niedoświadczonych i jako tako jest szansa na zdobycie doświadczenia, a jakby się zastanowić, to 1400 to wcale nie zła kasa na start.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-19 02:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No owszem, 1400 nie jest złą kasa, ale zawsze mogło by być cos więcej, konkurencja metarol chyba płaci lepiej.
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-04 17:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz dodatkowo każdy nie ważne czy tam pracuje czy nie może podpisać z nimi umowę i jak zdobędzie się zlecenie to ma się z tego prowizje.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-23 02:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy jakiego typu zlecenie i ile wynosi owa prowizja? Metarol ma problemy ze zleceniami, że zaczał stosować takie tajniki?
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-23 14:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem fachowcem, ale to nie tajniki tylko wszędzie stosowana metoda. Opłacalna dla obu stron, ale nie wiem ile wynosi.
zdjecie uzytkownika
spaw - 2014-10-26 02:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info o zarobkach z początku roku nadal aktualne? Skoro zmienili umowy to może i coś z wynagrodzeniem się zmieniło?... Tak a propo kurs spawacza właśnie kończę a metarol mam blisko i nie musiałbym doliczać kosztów dojazdu. To zawsze coś a jak narazie nigdzie nie biorą :/ Rozpatrują CV nawet jeśli nie prowadzą rekrutacji w danej chwili?
zdjecie uzytkownika
Onix - 2014-11-04 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tak, złożyć nie zaszkodzi
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-11-24 14:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poważnie metarol płaci orientacyjnie 1400 złotych na rękę? To już kwota, która zawiera te prowizje o których mówicie, czy jeszcze do tego cos dochodzi? Pytam, bowiem jednak nie jest to zbyt dużo jak dla mnie, zwłaszcza na stanowisku spawacza. W wielu firmach ludzie mają 2-3 z przodu przy wypłacie.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-01-25 03:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no faktycznie spawacze ogólnie zarabiają chyba lepiej niż to 1400, ale moze to jest po prostu kwota bez jakiś premii jakiś tam, czyli tak zwana kwota podstawowa. Też chętnie sie dowiem, bo nie jako spawacz ale jako inny robotnik chętnie bym zatrudnił się w metarolu, słyszałem same dobre opinie o nich
zdjecie uzytkownika
kajajaja - 2015-02-26 14:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie chcecie chyba powiedzieć, że jak zarabiacie 1400 zł to jest dużo.. to jest minum jakieś, które dostaje si,e będac albo nowym pracownikiem albo będac na jakiś praktykach, bo to naprwde są minimalne stawki tak naprawde. Czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, bo moz esa lepiej płatne stanowiska jakieś?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-12 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-12 12:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak spawacze stoją teraz z zarobkami w firmie razem z dodatkami? czy to naprawde taka lipa i tylko 1400 na rękę czy tylko nowi pracownicy tak mają a starsi więcej. a atmosfera w firmie jeka normalna?
zdjecie uzytkownika
Oldi - 2015-04-28 01:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w tej firmie. Ale przecież ogólnie rzecz biorąc to praca jako spawacz jest bardzo opłacalna. I w grę minimalnie powinno wchodzić jakieś 2000 złotych.
zdjecie uzytkownika
essi - 2015-07-02 21:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowałem w Metarolu 10 lat na wysokim stanowisku nikt prócz prezesa tam nie zarabia dobrze i jeszcze traktują Człowieka jak psa !!!
Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-07-03 00:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak, jak mówicie, to po co ktokolwiek się tam zatrudnia? Wygląda na to, że albo pracownicy czegoś nie rozumieją przy zatrudnianiu, albo firma kręci jak może, ale nie chce mi się w to wierzyć, żeby aż tak.. To raczej znana firma z dobrymi opiniami. Ma ktoś może najnowsze informacje? Ktoś tam pracuje, albo zna kogoś
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-17 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-07-17 19:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej niby firmie spory czas i mogę się wypowiedzieć więc tak... nowi pracownicy mają umowę zlecenie/dzieło i zarabiają najniższa krajową jeżeli już dostana umowę o pracę to też najniższa krajowa i magiczne słowo w umowie "premia uznaniowa" której dużo osób tam pracujących nie widzi a jak ktoś widzi to 100-200 zł maks więc jest tragicznie. Kolega powyżej dobrze pisze prezes żałuje na wszystkim żeby w upalne dni nie było wody do picia - sknerstwo poziom expert. nie wspomnę już o tym że nie ma środków do mycia ( mydło, pasta BHP) oraz ochrony jak rękawice. ogólnie to nie ma niczego dla pracowników ;) Więc jeżeli ktoś chce złapać tylko doświadczenie to firma idealna ale na dłuższy okres to SZUKAJCIE CZEGOŚ INNEGO
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-08-07 23:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm czyli klasyczne podejście, z tego co ostatnio obserwuję @Pracownik. Piszesz, że jest kiepsko, ale jednak tam pracujesz, wnioskując po Twoim nicku. Może masz pojęcie za co niby powinny być oferowane te premie uznaniowe, czy to tylko zapis w umowie i nikt się do niego nie odnosi pod koniec miesiąca.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU "METAROL" LUBIN

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PPHU "METAROL" LUBIN?
Zadaj pytanie
alert