Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PPHU "METAROL" LUBIN

Pracowałeś w firmie PPHU "METAROL" LUBIN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wspom - 2011-07-27 12:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przecietny pracownik zarabia ok 1300zł wraz z wykłóconą premią :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 23:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jakaś możliwość dorobienia nadgodzin w firmie PPHU "METAROL" LUBIN by ta pensja była wyższa niż 1300zł?Czy kierownik szanuje swoich współpracowników?
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-07-18 12:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem [usunięte przez administratora] po calosci , urawnienia i szkoly wyzsze niz posiada tam kierownik, do tego lata pracy a oni proponuja 1200 na reke BEZ MOZLIWOSCI PODNIESIENIA PLAC.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2013-07-23 15:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez możliwości podniesienia? to ciężko zarobić z tego na życie.. a jaki wymiar pracy? może zostaje czas na dorobienie sobie?
zdjecie uzytkownika
pcv - 2013-09-10 21:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie sa mozliwosci podniesienia ale przeciez jak podniasa to przeciez nie od razu 1000, rzeczywiscie za to co proponuja ciezko wyzyc.
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2013-09-17 16:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałem zapytać o grafik godzin - czy są sztywno ustawione godziny czy praca zmianowa? jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Towik - 2013-10-10 06:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doki Dlaczego uważasz, że lepiej siedzieć na zasiłku? To ile pieniędzy miesięcznie zarabiacie w Metarolu?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-01-30 22:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W matarolu jedynie co dobrze mozna zarobic na działach cnc,malarnia proszkowa,krajalnia,okna dachowe i na spawalni jesli masz uprawnienia na wszystkie metody,praca od 6 do 14.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-02-13 14:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania, jestes w bledzie... dzialy ktore wymienilas, nie maja wcale wyzszych pensji od pozostalych
zdjecie uzytkownika
Janko - 2014-02-16 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia, to ciekawi mnie skąd tyle wiesz o tych działach i jak możesz napisz ile można w nich zarobić, bo taka informacja o metarol, by się tutaj przydała.
zdjecie uzytkownika
Siema - 2014-03-18 08:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, powiem w skrócie , Metarol to poczekalnia dla pracowników świeżo po szkole . Na początek umowa o dzieło , w lepszym przypadku zlecenie , potem blagasz pół roku o umowę o pracę zarabiasz 1400 zł z jedną sobotą w miesiącu i nie ważne czy jesteś świerzym spawaczem czy szlifierzem , lepiej zarabia się na oknach 100 zl więcej ? ale tam aby się dostać trzeba naprawdę mieć wprawę w obróbce. Jedno jest pewne z braku laku jeśli jesteś młody świeżo po szkole startuj tam , nie masz spawacza ? między czasie pracując rób kurs spawacza popracuj rok półtora i masz doświadczenie w papierach. Szukaj nowej lepszej , bo ci którzy zarabiają tam po 2500 zł pracują tam po 20 , 25 lat ! Jeden kierownik zarabia 1900 zł a inny 3500 zl netto. I jeszcze jedno po przepracowaniu kilku tygodni napewno będziesz narzekał na kaszel ...
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-03-21 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chociaz tyle dobrego, że metarol przyjmuje niedoświadczonych i jako tako jest szansa na zdobycie doświadczenia, a jakby się zastanowić, to 1400 to wcale nie zła kasa na start.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-05-19 02:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No owszem, 1400 nie jest złą kasa, ale zawsze mogło by być cos więcej, konkurencja metarol chyba płaci lepiej.
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-04 17:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno teraz dodatkowo każdy nie ważne czy tam pracuje czy nie może podpisać z nimi umowę i jak zdobędzie się zlecenie to ma się z tego prowizje.
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-23 02:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy jakiego typu zlecenie i ile wynosi owa prowizja? Metarol ma problemy ze zleceniami, że zaczał stosować takie tajniki?
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-06-23 14:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem fachowcem, ale to nie tajniki tylko wszędzie stosowana metoda. Opłacalna dla obu stron, ale nie wiem ile wynosi.
zdjecie uzytkownika
spaw - 2014-10-26 02:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Info o zarobkach z początku roku nadal aktualne? Skoro zmienili umowy to może i coś z wynagrodzeniem się zmieniło?... Tak a propo kurs spawacza właśnie kończę a metarol mam blisko i nie musiałbym doliczać kosztów dojazdu. To zawsze coś a jak narazie nigdzie nie biorą :/ Rozpatrują CV nawet jeśli nie prowadzą rekrutacji w danej chwili?
zdjecie uzytkownika
Onix - 2014-11-04 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to tak, złożyć nie zaszkodzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU "METAROL" LUBIN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x