brak logo

PPHU "METAROL" LUBIN

Lubin

Opinie o PPHU "METAROL" LUBIN

wspom 2011-07-27 12:47:56
przecietny pracownik zarabia ok 1300zł wraz z wykłóconą premią :D
3
adi 2013-07-18 12:05:58
moim zdaniem [usunięte przez administratora] po calosci , urawnienia i szkoly wyzsze niz posiada tam kierownik, do tego lata pracy a oni proponuja 1200 na reke BEZ MOZLIWOSCI PODNIESIENIA PLAC.
pcv 2013-09-10 21:26:03
pewnie sa mozliwosci podniesienia ale przeciez jak podniasa to przeciez nie od razu 1000, rzeczywiscie za to co proponuja ciezko wyzyc.
Ania 2014-01-30 22:30:02
W matarolu jedynie co dobrze mozna zarobic na działach cnc,malarnia proszkowa,krajalnia,okna dachowe i na spawalni jesli masz uprawnienia na wszystkie metody,praca od 6 do 14.
kasia 2014-02-13 14:33:29
ania, jestes w bledzie... dzialy ktore wymienilas, nie maja wcale wyzszych pensji od pozostalych
Siema 2014-03-18 08:18:56
Witam, powiem w skrócie , Metarol to poczekalnia dla pracowników świeżo po szkole . Na początek umowa o dzieło , w lepszym przypadku zlecenie , potem blagasz pół roku o umowę o pracę zarabiasz 1400 zł z jedną sobotą w miesiącu i nie ważne czy jesteś świerzym spawaczem czy szlifierzem , lepiej zarabia się na oknach 100 zl więcej ? ale tam aby się dostać trzeba naprawdę mieć wprawę w obróbce. Jedno jest pewne z braku laku jeśli jesteś młody świeżo po szkole startuj tam , nie masz spawacza ? między czasie pracując rób kurs spawacza popracuj rok półtora i masz doświadczenie w papierach. Szukaj nowej lepszej , bo ci którzy zarabiają tam po 2500 zł pracują tam po 20 , 25 lat ! Jeden kierownik zarabia 1900 zł a inny 3500 zl netto. I jeszcze jedno po przepracowaniu kilku tygodni napewno będziesz narzekał na kaszel ...
Franko 2014-06-04 17:18:14
Podobno teraz dodatkowo każdy nie ważne czy tam pracuje czy nie może podpisać z nimi umowę i jak zdobędzie się zlecenie to ma się z tego prowizje.
Franko 2014-06-23 14:56:30
Nie jestem fachowcem, ale to nie tajniki tylko wszędzie stosowana metoda. Opłacalna dla obu stron, ale nie wiem ile wynosi.
Onix 2014-11-04 14:40:24
Z tego co wiem to tak, złożyć nie zaszkodzi
kajajaja 2015-02-26 14:56:49
no nie chcecie chyba powiedzieć, że jak zarabiacie 1400 zł to jest dużo.. to jest minum jakieś, które dostaje si,e będac albo nowym pracownikiem albo będac na jakiś praktykach, bo to naprwde są minimalne stawki tak naprawde. Czekam jeszcze na Wasze opinie odnośnie pracy u nich, bo moz esa lepiej płatne stanowiska jakieś?
lolo 2015-03-12 12:52:55
jak spawacze stoją teraz z zarobkami w firmie razem z dodatkami? czy to naprawde taka lipa i tylko 1400 na rękę czy tylko nowi pracownicy tak mają a starsi więcej. a atmosfera w firmie jeka normalna?
essi 2015-07-02 21:37:08
Powiem tak pracowałem w Metarolu 10 lat na wysokim stanowisku nikt prócz prezesa tam nie zarabia dobrze i jeszcze traktują Człowieka jak psa !!!
Tyle w temacie
Pracownik 2015-07-17 19:44:58
Pracuje w tej niby firmie spory czas i mogę się wypowiedzieć więc tak... nowi pracownicy mają umowę zlecenie/dzieło i zarabiają najniższa krajową jeżeli już dostana umowę o pracę to też najniższa krajowa i magiczne słowo w umowie "premia uznaniowa" której dużo osób tam pracujących nie widzi a jak ktoś widzi to 100-200 zł maks więc jest tragicznie. Kolega powyżej dobrze pisze prezes żałuje na wszystkim żeby w upalne dni nie było wody do picia - sknerstwo poziom expert. nie wspomnę już o tym że nie ma środków do mycia ( mydło, pasta BHP) oraz ochrony jak rękawice. ogólnie to nie ma niczego dla pracowników ;) Więc jeżeli ktoś chce złapać tylko doświadczenie to firma idealna ale na dłuższy okres to SZUKAJCIE CZEGOŚ INNEGO
1
Heven 2016-04-27 11:49:33
Nie płacą w terminie spóźniają się z 2 tygodnie a dla lizusów to w terminie. Ogólnie to wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] premi nie ma bo ciężka sytuacja firmy niczego nie ma bo ciężka sytuacja firmy i tak za każdym razem jak się o coś pyta.
Park maszynowy 2016-05-11 07:17:21
Majkel chyba metarol mylisz z jakąś inną firmą jaki park maszynowy do tego nowoczesny maszyny z lat 60-80 to na pewno nowoczesne które ledwo co dają radę. Trzeba ci przyznać jest jakaś tam obróbka cnc ale tyle w tym temacie. A jak dla Ciebie poślizg 2 tygodni z wyplatami to mało to po myśl o tych młodych ludziach co mają kredyty do 10 każdego miesiąca a wypłata przychodzi po 20. Jestem tego zdania że jak by traktowali pracowników jak normalnych ludzi którzy też chcą żyć zapewnić jakiś byt swojej rodzinie to ta firma była by jedna z lepszych bo młodzi by po miesiącu nie odchodzili tylko swoje umiejętności i wiedzę zostawili w tej firmie.
Hjjj 2016-08-05 14:08:52
Jak sytuacja wygląda odnośnie pracowników prpgramujacych cnc ? Opłacalna praca i czy ciężka ?
Doświadczony_realista 2016-09-29 08:38:34
Mistrzowie - pracują, wszytsko źle, ale się nie zwolnią :) moim zdaniem każdy powinien popracować na najniższym stanowisku, na stanowisku odpowiedzialnym i też założyć sobie firmę/spróbować pociągnąć np 5 pracowników albo też 50 wtedy będzie miał pełen obraz ;) kiedyś z nimi współpracowałem i wydaję mi się, że wszystko grało i gra nadal zarówno z firmą jak i z pracownikami
Misiewicze :) 2016-09-30 20:38:46
Jakoś mam wrażenie że piszą tu tylko osoby z bliskiego otoczenia prezesa albo którzy dobrze wazeline używają. Wszystko fajnie pięknie?! nie do końca jak się z wypłatami spóźniają płacą najniższa krajowa umowa zlecenie niczego nie ma podstawowych rzeczy jak mydło rękawice. To gdzie tu dobrze. Co do komentarza doświadczonego realisty to się zgodzę tylko z jednym tak pracownicy dają radę starają się bo niektórzy mają nadzieję że coś z tej firmy jeszcze będzie ale ona niestety sama się zabija od środka.
Drogi Henryku składają cv to cie przyjmą zawsze szukają pracowników bo jest duża rotacja nowi przychodzą i zaraz odchodzą.
Podsumowując to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
1
AS 2016-10-01 22:38:19
wiadomo przeciez ze na kazdym stanowisku sa inne zarobki oferowane a wiadomo jak jest jako operator wozka widlowego w Belgii? zapewne trzeba miec kwalifiakcje
Zostaw swoją opinię o PPHU "METAROL" LUBIN - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU "METAROL" LUBIN