brak logo

THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.

Tomaszowo

Opinie o THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.

ziutek 2014-08-04 18:29:28
elektryk na prezydenta
3
PRUTEK 2014-08-18 19:47:39
PRZECZYTALEM OPINIE NA TEMAT TEGO ZAKLADU I SONDZE RZE JEST TO ZAKLAD DLA MNIE, JESTEM GLUPI, SILNY I NIEUMIEM LICZYC ZNAJDZIE SIE JAKAS PRACA DLA MNIE? PYTAM POWAZNIE
1
spawacz hala 1 2014-08-23 01:25:36
jak jesteś głupi to zapraszamy 10,50 butto nA START POWODZENIA PRACUJE JAKO SPAWACZ zarabiam 14 brutto stwierdzam że niemiec co mnie zatrudnia to ,pazeny i wszędzie kamery kto jak pracuje wszyscy p z zarządu ma w biurze ekran z podglądem w biurze ja jestem młody nie trzymam siebie zębami i cipką tej roboty jak POLEN SCHLAm pe katrhrina


















kasiA
1
marceliniochlebiwino 2014-09-02 16:10:23
elektryk na premiera
3
Marek Madzia 2014-09-05 19:30:55
chce ktos kupic rope? albo olej?
2
Aaa 2014-09-10 15:45:32
a może podpisałbyś się swoim nazwiskiem cwaniaczku...
spawacz 2014-09-28 21:44:38
ten kto idzie do toalety i robi kupe to po lewej stronie stoi szczotka i słuzy do wycierania muszli zasrańcu
1
spawacz kamil 2014-10-04 23:30:35
ostatni tydzień przyniósł dużo nowości, brygadzista stoi a królowa tego nie widzi osiem godzin ręce w kieszeni i inwigilaccja pracowników na COOTE. nawet formy nie spryskiwaC tylko stac to już,przesada tylko od tego jest brygadzista,chyba nie.Drony latające gdzie kamerki zainstalowaC to OK!!! ale dac BONUSY to nie na 10ludzi 1den zostaje po co dopłacac ,doswiadczonemu pracownikowi premie za nad produkcje jak lepiej św
i
erxak
a za

10
2
spawacz kamil 2014-10-04 23:53:33
każdy się trzensie o robote takie odważniki jesteście PANY.Powodzonka.Za sobote kiedyś ludzie umierali!!!!!!!!!!
2
spawacz kamil 2014-10-05 00:02:31
OBERHAUSEN PUMPKIN 2011 Dlatego mam wysrane bo w niemczech potrzeba ludzi do roboty a nie romania>zobacz ten film i zagłosuj >ja tam uczestniczyłem i tym się kieruje nie kleje drutów pa.pa
2
spawacz kamil 2014-10-05 11:04:00
łupie dzisiaj nute to jest tylo 25% tego co potrafi ten sprzęt jak bym dowinąl 60% to głośniki by roz..ało i spawacz z góry panele ma do zmiany tak mnie wychował TATA bo całe moje życie to była głośna muzyka i ten koleś tego mi nie odbierze.Bużka dla najlepszej lolity na firmie kto mnie zna to wie
2
kamil spawacz 2014-11-07 23:24:12
w tym tygodniu dostałem zlecenie extra na 17stą bo 2(vierlinge) zbrojenia do zrobienia ale za to nie ma premii za uznanie pracownika to był ostatni raz jak za damski ch.j robie ,super potrzeba dospawać to trzeba wafla znależć.Ale z biura.Zero odzewu że extra robota zrobiona na kwicie z wypłaty nigdy nie miałem uznania,ktoś za mnie zgarnia bonusy . .A całą załoge wyje..ł w maliny z poniedziałkiem.A to mój morał który sięga poniżej rynsztoka na który sra ta świnia co dla niej zbrojenie spawam.Lepiej rzre ta świnia jak ja zarabiam za extra zlecenia.Pozdrawiam reszte załogi co plotkuje po kątach a jak trzeba to morde w ten rynsztok chowa,CWANIAKI ZASRANE PO KĄTACH OPOWIADAĆ TO POTRAFICIE
2
kamil spawacz 2014-11-07 23:42:40
opowiedziałem ostatnio na imprezie mojemu znajomemu z Leverkusen że kolega dostał,50gr,pln brutto podwyżki to jest jego słowami przetłumaczyłem to jest ok po kursie 12/5euro centa minus podatek 30%około 8 euro centów do godziny to wyśmiał mnie.Jak mu powiedziałem że Niemiec tyle daje to jebnął śmiechem i zapytał się o adres bo on też chce mieć takich frajerów do roboty.To jest żałosne że robimy za mniej jak ROMANIA
1
jajajajajajajajajajaaajaj 2014-11-07 23:47:38
może ktoś się dołączy pod swoim imieniem,pewnie nie bo sie c,,,, trzęsicie o robote
1
ziom22 2014-11-17 20:03:58
Ta firma to same kapusie co (usunięte przez administratora)za lepsze stanowisko ,a oto oni (usunięte przez administratora)noi ten nowy co kierownik go przyjoł i wszystkich (usunięte przez administratora) .
Fanclub Kamila Spawacza 2014-11-27 10:14:51
brawo Kamil jedyny gość w lokenbergu z jajami
1
kamil spawacz 2014-11-28 23:16:16
to jest Zajebista firma jak,prezes najezdza to wszystkie myszki :dezaftan: w aptece muszą kupować bo pleśniawki na języku wychodzą od lizana.Kto sie zgadz to dopiszczie coś pozdro zapierdalaczy na coote co nikt ich nie docenia jestem z wami
1
kamil spawacz 2014-11-28 23:43:01
właśnie jesteście cwani a żaden do mnie nie podejdzie,mam taką pozycje że nie mam zajebistego kredytu żadnych zobowiązań to mam wysrane,to że jestem spawacz i żaden problem godziny walić to też nie problem nikt mnie ze spawalni nie goni bo żar topików się zaczął i na łep na szyje produkcja leci.Problem z tym że ostatnia zima iJa kamil spawacz z hali nrt.1 po ekstradycji na hale nr.2 mam dosyć czas szukać pracy żałosne
1
kamil spawacz 2014-11-28 23:58:16
Te forum to jak mój Blog.dzisiaj t.j28.11.2014 Oświadczma że mam wysrane.Dzisiaj dowiedziałem się że jeden z Pracowników zadzwonił po Panią od BHP to było 26.11.2014 to nie byłem ja ale mam sprawdzone info.i zachowam to dla siebie.I żałosne to jest żeby po interwencji Babki od BHP.Szanowana Pani kadrowa zaczęła wydawac ubrania robocze to jest super normalnie teletubisie mówią ok papatki dzubaski całuski frajery
1
były pracownik 2014-12-07 18:23:02
Firma w końcu wypłaca zaległe nadgodziny. Dlaczego tak późno i bez odsetek???
Po kontroli PIP w kwietniu 2012 r. mieli wypłacić nadgodziny za zaległe 3 lata,oczywiście odczekali 2,5 roku zanim cokolwiek wypłacili.I to dopiero, kiedy ludzie poszli z tym do sądu. Ale wypłacają tylko za pół roku, bo reszta czyli 2,5 roku uległa przedawnieniu. Ludzie wstydu nie macie!!!Najgorzej jak sam (usunięte przez administratora) a z kogoś robi.
Fanclub Kamila Spawacza 2014-12-11 09:46:27
Kamil co nowego w firmie?
Ziom 22 2014-12-15 20:28:29
Siema kamil jestem z tobą niedługo się ujawnie i pomoge tobie zgładzić tą biuro kracje co nas okradają a tym bardziej nasza kadrową gdzie zawsze system zawodzi przed rozliczeniem całego miesiąca.A szefowa na to jak zwykle na twoje miejsc jest 10 innych tak muwi jak każdy idzie kucić się co miesiąc o wypłate...a dodatkowo za listopadową wypłate odciągneli nam na premie roczna która mamy dostać niby 22 grudnia jak pujdziemy na firmową stype gdzie co roku odciągaja sami.
przyjaciel 2015-01-03 19:20:06
(usunięte przez administratora) dalej przyjezdza krasc zaprawe czy juz wylal wszystko i nie musi krasc ?
1
Stefan 2015-01-05 12:28:25
Ja czytać wasze komentage i być niespokojny, wo ist problem?
przyjaciel 2015-01-05 17:18:09
Najlepiej to sie z panem Eugeniuszem Podgórskim kradlo staly klient.Z nim mozna bylo konie krasc hahahahahahaha ten to ma dopiero nosa do interesów i to duzego nosa
terefe 2015-01-17 00:21:50
to Super firma.Zachęcam do brania udziału w konkursie najlepszy podp.......z będzie miał ękstra roboty za damski ch.. zapraszam Las Rąk buziaki papatiki pozdrowionka 5000 brutto rubli
Gutearbaiter 2015-03-19 20:37:36
Elektryk jest fajny, elektryk fajny jest, kiedy go widze chce mi sie jesc.
Kamil spawacz 2015-03-25 21:14:40
Firma jest fajna milo mi sie pracuje, panuje tu mila atmosfera, pieniadze zawsze mi sie zgadzaja i firma zatrudnia elektryka z prawdziwego zdarzenia.
3
ziom 22 2015-03-30 13:38:17
Pracownicy szykujcie się na najlepsze niedługo do nas dołączy nowy pracownik będzie to napewno prawa ręka kadafiego jego najstarszy braciszek eligiusz .
ziom 22 2015-03-30 13:53:44
Wsać sobie te zdanie o pracownikach w du...
ziom22 2015-04-23 22:07:45
Co to za Firma że nawet nie potrafią uszanować pracowników , nawet ostatnio do jednego było wzywane pogotowie ratunkowe.Wine całą powinno ponieś całe szefostwo i jego brat bo przez ten cały czas robi mu pod górkę,nawet nie dali mu się wyleczyc do konca tylko musiał zapier... bo chcieli go zwolnić , co miał chłopak zrobic musial zapie.... bo ma Rodzine na uczymaniu.Ciekawe kto teraz do tego sie przyzna ze to przez nich sie stało szefostwo czy braciszek.CZymaj się chłopie i wracaj do zdrowia.
KTOS 2015-06-05 15:41:24
nie mam kasy (usunięte przez administratora) zlodzieju (usunięte przez administratora)wróc !!!!!!
Murzyn 2015-06-09 20:30:37
Co tam słychać nowego w firmie Kamil ??
terefe 2015-06-16 21:44:10
jest super o co wam chodzi dziobię codziennie i mam super wypłatę
3
bambosz 2015-08-27 20:22:50
żółw na A 4 miał zajefajną blacharę
bambosz 2015-09-10 21:43:45
Zgadzam się w pełni z trololo , w tej firmie myślenie jest niewskazane, wręcz skazane na zagładę. Jeśli chcesz się wybić to na pewno nie z ruszta betonowego........ Narka.
abc 2015-09-11 23:55:48
ale tak to jest monisie kurwisie
bambosz 2015-09-16 21:29:21
Kamil daj głos?
figo i fago 2015-10-11 19:09:55
Zakład pracy jest zajefajny, codziennie jest ciekawie i rozrywkowo,a ile pracownicy mają odwagi zwłaszcza za plecami innych. Największą bolączką pracowników jest alkohol i używki,próbują walczyć z tymi nałogami ale niestety są bezradni i ciągle przegrywają,ale miejmy nadzieję że w końcu uda się wygrać z nałogami,i wezmą się za robotę.Wpis ten dotyczy tylko części załogi około 45% ,ale idzie zima i rozgrzania będą potrzebowali inni. Z wyrazami szacunku jeszcze się odezwę.
kamil spawacz 2015-10-24 08:56:52
przekarzcie Andrzejowi że miałem 15/brutto od 1-go marca 2015 nawet nie musiałem się prosić pozdro dla załogi
1
terefe 2015-11-06 19:04:42
figo fago frajer jesteś bo mam info traktuj tą prace poważnie bo jak masz kredyt na (M) to wafluj się bo nie masz odwagi zmienić pracy i poczekamy do 2020r bo wszyscy umowy mają do tego okresu a póżniej albo na nowych zasadach albo papa i zapieprzaj w najlepszym wypadku za 15brutto wiem kim jesteś bo pisałem do admina baranie
1
kamil spawacz 2015-11-28 13:31:11
pozdro dla załogi "G" jednak można lepiej zarabiać jak się dowiedziałem do 250pln można dostać za frekwencje jak się nie ściemnia w miesiącu np. sraczke, potrzebują ślusarzy i spawaczy.Ja mam angaż na ślusarz-spawacz reszta wiadomości to u mnie wiecie gdzie mnie szukać werbuje nowych jest lepiej ale praca od gwizdka do gwizdka bez ściemy ale za to czyste "50"i "100" na feacebook kamil agnieszka grzywaczyk
dzi 2015-12-04 20:59:29
to prawda ze od tego pedalucha lipskiego nikt nie chce wynajmowac mieszkan w tomaszowie ? ludzie sie brzydza chodzic po kradzionym betonie i za to wszystko co zrobil moze niech sie teraz sznurka czepi?
Małgosia 2015-12-18 23:56:05
ktos wie czy moj knurek edzio wroci z kielc do tomaszowa ?????
Ja kiś facet 2015-12-21 19:28:29
Jeśli jesteś głupi i silny to przyłaź im głupszy i silniejszy tym lepiej a jak nie będziesz się jeszcze upominał gdy się system pomyli to nawet będziesz miał szanse zostać pracownikiem roku
3
Ja 2016-05-17 05:53:41
Chyba oboje pracujecie w biurze
Ja 2016-07-07 20:48:55
Operator ładowarki ręcznej
Malina 2016-07-09 10:34:18
Terminnowa ? huahaha ludzie nie maja co do gara wlozyc.. ale pozniej dostana hajs to starczy na dluzej :)
Troll 2016-08-17 09:02:07
Cześć jestem duży, głupi i bardzo silny i chciałbym pracować na Coote w legendarnej grupie Gajosa(którego zresztą pozdrawiam) aby być jeszcze lepszym kupowałbym sobie nandrolon aby nie czuć bólu i zmęczenia... Gdzie mam się zgłosić? Pozdrawiam mame...
Kada. 2016-10-20 19:39:37
Ale tu piszecie głupoty trzeba umieć się podlizać to będziecie mieli lepiej.
Zostaw swoją opinię o THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O. - Tomaszowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THYE LOKENBERG - POLSKA SP. Z O.O.