brak logo

Genesis PR

Warszawa

Opinie o Genesis PR

anonim 2008-10-10 10:38:15
czy słyszeliście coś o tej agencji PR-owskiej?
anonimka 2013-06-07 16:54:36
Tak, też jestem ciekawa, czy opinie z poprzednich lat są prawdą w dalszym ciągu. Ostatnio słyszałam niestety podobne, odnośnie czasu pracy i ścisłego schematu działań, który powtarza się dzień w dzień - 0 kreatywnej pracy na niższych stanowiskach...
1
ja 2013-06-25 21:26:45
tez mam tylko informacje z drugiej ręki - niestety średnio zachęcające i w dużej mierze potwierdzają opinie poprzednikow. Obserwuję rynek, poniewaz myślę o zmianie pracy i widzę, że w genesis są częste nabory, a zakładka "ludzie" na stronie agencji zeszczuplała do... 1 osoby. ilu ludzi tyle opinii, fama krązy słaba, ale prawdę chyba mozna poznac na wlasnej skorze tylko :P
XXX 2014-06-04 12:01:35
NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)
2
Helena 2014-08-05 21:09:07
Tak to przykre chociaż prawdziwe. Również nie polecam! Nawet trudno coś napisać więcej bo jak widać administrator to usunie.
3
porażka! 2014-11-03 17:50:50
Nawet wrogowi NIE POLECAM! Niczego się tam nie nauczyłam - poza kolorowaniem maili.(usunięte przez administratora)To wszystko za naprawde ŚMIESZNE pieniądze w porównaniu do konkurencji.
4
omijać! 2014-11-12 19:36:29
nie polecam! zero szacunku do ludzi i ich pracy, niska pensja, brak narzędzi do pracy, okropna atmosfera.
5
:) 2014-12-29 18:58:22
O ile dobrze pamiętam to właśnie 30 minut przerwy przysługuje w Genesis PR :) Mimo wszystko pytanie o extra czas na lunch mógł zadać na rozmowie kwalifikacyjnej tylko wybitny pracuś. Odpowiadając na kilka sensownych pytań z góry - pensja wypłacana terminowo, jest dwójka z przodu, duże szanse na awans.
1
Helen234 2015-07-31 17:58:46
Szkoda, że nie przeczytałam tego wcześniej. Wszystko, co było napisane o tej firmie - prawda.
- Słabe wynagrodzenie
- Całkowity brak szacunku do ludzi
- Brak jakiejkolwiek pomocy nowym pracownikom
- Brak rozwoju

Stracony czas i nerwy. NIE POLECAM!!!
5
polecam 2015-09-07 20:21:44
W Genesis na pewno docenią Twoją pracę. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - chyba niektórzy chcieliby dostawać pensję za darmo :) Szefowa agencji dba o swoich pracowników i szanuje ich, a to że przy okazji jest też wymagająca to tylko na plus. Do Helen234: jak ktoś nie chce się rozwijać, to nawet najbardziej wymagający przełożony mu nie pomoże ;)
TRAGEDIA 2016-01-19 14:16:40
Fajnie płacą? Powtarzam. Ledwo 2 na ręke. do tego brak wymagań( usunięte przez administratora )
3
;) ;) 2016-02-02 19:48:23
Pozdrowienia dla Pani Dyrektor :) Dużo wytrwałości! Jak widać powyżej, ludzka zawiść nie zna granic ;)
:)) 2016-07-10 23:00:41
Pani Prezes jest wymagającą szefową i cudownym człowiekiem. Jak nikt inny, z uśmiechem na twarzy, potrafi znosić humory niektórych pracowników, zachowujących się jak nastolatki.
sylwia 2016-10-08 22:12:25
@HelloMaria ale przecież nikt nie zmusza cię do podpisywania tej umowy...co z tego, że nie mówią ci tego na rozmowie rekrutacyjnej ale później przecież doskonale zdajesz sobie z tego sprawę zresztą nic dziwnego, że dają ci to do podpisania tym bardziej w pr gdzie konkrencja tylko czeka na jakieś potknięcie
była Junior Account Coordinator 2016-11-18 09:47:08
lojalka, niska placa, rozchwiana emocjonalnie szefowa z dzwonkiem 50 centa na telefonie jak nastolatka, menadzerka madzia która przegląda majtki na allegro i na wszystkich zrzuca robote - to miejsce to smiech na sali, uciekajcie
3
Bonson 2016-11-18 14:37:43
NIE POLECAM! Żenujące traktowanie pracownika. Marna umowa zlecenie, brak informacji kiedy wypłata, czeka się na nią po 2 tygodnie. Zero jakichkolwiek praw pracowniczych. Same chore restrykcyjne i chore zasady. Ciągły nabór pracowników, stała rotacja pod względem osób, ciągłe zmiany. Pani Eliza sprawiająca na początku wrażenie osoby bardzo miłej po krótkim czasie zaczyna w człowieku budzić frustracje. Zarówno względem jej osoby, względem własne osoby i całej branży. To samo mogę powiedzieć o pracownicy tzw Prawej Ręce pani Elizy Magdzie. ( swoją drogą dawno takiego obrzydliwego lizusostwa nie widziałem )
3
Zostaw swoją opinię o Genesis PR - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Genesis PR