brak logo

Genesis PR

Warszawa

Opinie o Genesis PR

anonim 2008-10-10 10:38
czy słyszeliście coś o tej agencji PR-owskiej?
anonimka 2013-06-07 16:54
Tak, też jestem ciekawa, czy opinie z poprzednich lat są prawdą w dalszym ciągu. Ostatnio słyszałam niestety podobne, odnośnie czasu pracy i ścisłego schematu działań, który powtarza się dzień w dzień - 0 kreatywnej pracy na niższych stanowiskach...
8
ja 2013-06-25 21:26
tez mam tylko informacje z drugiej ręki - niestety średnio zachęcające i w dużej mierze potwierdzają opinie poprzednikow. Obserwuję rynek, poniewaz myślę o zmianie pracy i widzę, że w genesis są częste nabory, a zakładka "ludzie" na stronie agencji zeszczuplała do... 1 osoby. ilu ludzi tyle opinii, fama krązy słaba, ale prawdę chyba mozna poznac na wlasnej skorze tylko :P
10
XXX 2014-06-04 12:01
NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)
16
Helena 2014-08-05 21:09
Tak to przykre chociaż prawdziwe. Również nie polecam! Nawet trudno coś napisać więcej bo jak widać administrator to usunie.
17
porażka! 2014-11-03 17:50
Nawet wrogowi NIE POLECAM! Niczego się tam nie nauczyłam - poza kolorowaniem maili.(usunięte przez administratora)To wszystko za naprawde ŚMIESZNE pieniądze w porównaniu do konkurencji.
18
:) 2014-12-29 18:58
O ile dobrze pamiętam to właśnie 30 minut przerwy przysługuje w Genesis PR :) Mimo wszystko pytanie o extra czas na lunch mógł zadać na rozmowie kwalifikacyjnej tylko wybitny pracuś. Odpowiadając na kilka sensownych pytań z góry - pensja wypłacana terminowo, jest dwójka z przodu, duże szanse na awans.
8
polecam 2015-09-07 20:21
W Genesis na pewno docenią Twoją pracę. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - chyba niektórzy chcieliby dostawać pensję za darmo :) Szefowa agencji dba o swoich pracowników i szanuje ich, a to że przy okazji jest też wymagająca to tylko na plus. Do Helen234: jak ktoś nie chce się rozwijać, to nawet najbardziej wymagający przełożony mu nie pomoże ;)
8
TRAGEDIA 2016-01-19 14:16
Fajnie płacą? Powtarzam. Ledwo 2 na ręke. do tego brak wymagań( usunięte przez administratora )
15
;) ;) 2016-02-02 19:48
Pozdrowienia dla Pani Dyrektor :) Dużo wytrwałości! Jak widać powyżej, ludzka zawiść nie zna granic ;)
8
:)) 2016-07-10 23:00
Pani Prezes jest wymagającą szefową i cudownym człowiekiem. Jak nikt inny, z uśmiechem na twarzy, potrafi znosić humory niektórych pracowników, zachowujących się jak nastolatki.
8
sylwia 2016-10-08 22:12
@HelloMaria ale przecież nikt nie zmusza cię do podpisywania tej umowy...co z tego, że nie mówią ci tego na rozmowie rekrutacyjnej ale później przecież doskonale zdajesz sobie z tego sprawę zresztą nic dziwnego, że dają ci to do podpisania tym bardziej w pr gdzie konkrencja tylko czeka na jakieś potknięcie
4
nowy 2017-03-13 17:16
Fajna agencja PR. Przyjmują ludzi bez doświadczenia, uczą, przygotowują do pracy przy projektach
7
Zuzanna 2017-03-28 13:42
@nowy rozumiem, że dla Ciebie firma okazała się dobrym miejscem do rozwoju. Chętnie dowiemy się więcej o możliwościach rozwoju/ szkoleniach, które Genesis PR oferuje swoim pracownikom.
@były pracownik rozumiem, że masz inne odczucia odnośnie pracy w firmie. Jak dawno działy się sytuacje o których wspominasz?
również była 2017-04-10 23:08
Na podpis imieniem i nazwiskiem odwagi już nie wystarczyło? Tak łatwo jest oczerniać anonimowo :) A gdzie była ta odwaga w trakcie pracy w Genesis? Przyjmując awans od szefowej też mówiłaś 'Elizka, tu jest najgorsza atmosfera jakiej w życiu doświadczyłam'? Kochani, odwagi! przyda się Wam w życiu ;)
7
Xyz 2017-04-11 16:34
Ja jako były pracownik nie znam nikogo kto dobrze wspominałby prace w genesis. A nikt nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem bo nikomu (oprócz wiadomej osoby) nie chce się biegać po sadach. Każdy z byłych pracownikow ma ciekawsze sposoby na spędzanie wolnego czasu.
11
Snort 2017-04-13 14:15
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami, jakie przeczytałem na tym forum. Nie polecam!
11
pracownik 2017-04-17 18:09
A ja bardzo polecam pracę w Genesis. Świetna atmosfera i ciekawe projekty. I całkiem nie zgadzam się z całym tym hejtem.
7
Zuzanna 2017-05-19 10:43
Dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie bardzo cenne będą merytoryczne komentarze, zawierające jak najwięcej informacji na temat pracy w Genesis PR.
@Snort piszesz, że zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy. Którymi dokładnie? Co takiego nie odpowiadało Ci w pracy w firmie. @pracownik polecasz innym pracę w Genesis. Mógłbyś powiedzieć dlaczego? Jakie są plusy pracy tutaj, a co warto by jeszcze zmienić?
1
Snort 2017-05-25 12:01
Tymi, które regularnie kasujecie!!!!
6
Zuzanna 2017-06-08 15:49
@Snort jeśli znikają komentarze oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią.
1
Snort 2017-06-23 12:48
Po raz kolejny został usunięty mój komentarz, który na pewno w żaden sposób nie naruszał treści regulaminu. Proszę o wyjaśnienie na forum dlaczego tak się dzieje.
5
admin 2017-06-23 15:20
Jeśli komentarze są kasowane to znaczy, że naruszają treść regulaminu . Bezgraniczna pewność o swojej racji może prowadzić do błędnej oceny sytuacji. Każdy zamieszczony post, który narusza czyjeś dobra osobiste naraża piszącego na konsekwencje. Wieloletni administrator sieci internetowej prosi o rozważne i rzeczowe wyrażanie opinii.
A może Snort jest wynajętym przez konkurencję trolem? I za pieniądze hejtuje różne firmy, ludzi i instytucje? I jego wiarygodność została właśnie zweryfikowana przez administratora?
Łatwo wydawać wyroki pozostając anonimowym. Jeśli nie ma się nic sobie do zarzucenia proponuję się zweryfikować i ujawnić swoje dane osobowe. A jeśli sprawa trafi do sądu ten na pewno w sposób zgodny z duchem i literą prawa orzeknie czy prawo zostało złamane.
4
Zuzanna 2017-06-23 16:03
@Snort
Każdy ma prawo do zgłoszenia reklamacji odnośnie treści zawartych na portalu, jednak administrator podejmuje ostateczną decyzję odnośnie jej rozpatrzenia i nie ma obowiązku usuwania wpisów. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest wyłącznie niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu.

Jeśli uważasz, że jego Twój wpis został usunięty niesłusznie bardzo prosimy o poinformowanie o tym naszego administratora pod adresem: admin@gowork.pl
Dokładna procedura reklamacji znajduje się w treści regulaminu w §10.
admin2 2017-06-26 20:40
sady, detektywi... :)
4
pracownik 2017-06-26 21:45
Naprawdę warto zastanowić się w czyim interesie pisze Na bezrybiu... i dlaczego próbuje oczerniać agencję pr, która staje w obronie pokrzywdzonych frankowiczów? Komu i czemu może to służyć to każdy potrafiący składać podstawowe fakty sam może ocenić. A jeśli Na bezrybiu tak zależy na wyświetleniu domniemanej prawdy to jak wcześniej napisał admin niech sam się ujawni chyba, że ma coś do ukrycia...najprościej spiskować chowając się za kiecką mamy :-)

A na koniec dodam, że Genesis to świetna agencja i po kilku kolejnych miesiącach tutaj tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru przychodząc tu do pracy. Wszystkim bardzo polecam. Nareszcie prawdziwa PR-owa robota.
2
jestem na tak 2017-06-26 22:01
Genesis do doskonała agencja pr. Ma znakomite osiągnięcia, wiele nagród w krajowych i międzynarodowych konkursach. Projekty prowadzi profesjonalnie. Ich zaangażowanie jest mocnym punktem w polityce informacyjnej naszej firmy. Zachęcam do zapoznania się z portfolio firmy i rekomendacjami, nie tylko naszymi.
3
Zadowolony klient 2017-06-27 10:16
Nasza spółka współpracuje z agencją od kilku lat. Mogę wypowiadać się tylko w superlatywach. Stabilnie, efektywnie i merytorycznie. Zawsze możemy liczyć na wsparcie i pełne zaangażowanie. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu współpracę z Genesis PR
1
Na bezrybiu i rak ryba 2017-06-27 16:44
A ja PONOWNIE polecam uwadze publikację, która już jakiś czas temu pojawiła się w mediach:

http://www.proto.pl/aktualnosci/zfpr-przyjrzy-sie-dzialaniom-genesis-pr

Czy dzielenie się artykułami, jakie pojawiają się w serwisach branżowych to naprawdę powód do usuwania wpisów z forum??? Gdyby znajdujące się w nich informacje byłyby nieprawdziwe, z pewnością redakcja przychyliłaby się do prośby o sprostowanie...

W ostateczności pozostaje złota zasada CTRL + C i CTRL + V ;)

PS. Niniejszy wpis to żadna próba oczerniania, a jedynie dzielenie się powszechnie dostępną informacją ;)
6
pracownik 2017-06-28 08:54
Wpisy takie jak ten od Na bezrybiu.. pokazują prawdziwą intencję internauty. Przypomnę co napisałem wcześniej: komu może zależeć na oczernianiu agencji, która chyba jako jedyna stanęła po stronie pokrzywdzonych frankowiczów? Ja jestem dumny, że tu pracuje.
Niedawno opublikowano raport eksperta od cyberbezpieczeństwa i spraw międzynarodowych Roberta Gorwa z Uniwersytetu w Oksfordzie. Stwierdza on, że 1/3 wpisów w polskich social media pochodzi z fałszywych kont założonych przez troli i wykorzystywanych do hejtu i manipulowania opinią publiczną.

http://www.chip.pl/news/wydarzenia/prawo-i-polityka/2017/06/na-twitterze-i-facebooku-pisza-glownie-trolle-i-boty

To jeszcze raz pytam komu zależy na takim manipulowaniu? I kim jest Na bezrybiu.. skoro ciągle chowa się za kiecką mamy?



1
Z Francji 2017-06-29 09:44
Byłem bardzo zadowolony z pracy w agencji, niestety pracowałem tam tylko kilka miesięcy, bo trafiła mi się okazja wyjazdu za granicę, ale zdobyłem tam sporo doświadczenia i poznałem świetnych ludzi. Jeśli chce się zdobyć doświadczenie w zawodzie pr-owca to najlepsze miejsce. Szczerze polecam.
1
Z Polski 2017-06-29 10:05
Drogi kolego z Francji, a możesz mniej więcej przybliżyć kiedy pracowałeś w Genesis PR?
nie taki już nowy 2017-06-29 13:45
Polecam firmę osobom, które nie lubią stać w miejscu za to lubią nowe wyzwania. Tu można złapać spore doświadczenie i zbudować potężny kapitał wiedzy na przyszłość. Oczywiście potrzebna jest do tego odrobina wysiłku i samodyscypliny. Samo nic nie przychodzi. Rację ma @Z Francji 2017-06-29 09:44 dobre miejsce do nauczenia się zawodu PR.
1
Przypadek? 2017-06-29 17:23
Coś mi się wydaje, że @Z Francji oprócz uwielbienia dla agencji jest też miłośnikiem kaszkietów ... ;)
5
Hahaha 2017-07-04 10:48
Nowa taktyka? Zamiast kasować komentarze byłych pracowników, lepiej tworzyć pozytywne komentarze z fikcyjnych kont? :)
4
Zuzanna 2017-07-04 10:58
@Hahaha
chciałabym przypomnieć, że jeśli chodzi o usuwanie komentarzy, to jedyną ku temu przesłanką jest niezgodność wpisu z regulaminem. Każdy może złożyć reklamacje, jednak administrator podejmuje decyzję odnośnie jej rozpatrzenia.
Co sprawia, że myślisz że nie są to prawdziwe opinie zadowolonych pracowników? Jakie są Twoje doświadczenia z pracy w Genesis PR?
nie taki już nowy 2017-07-05 09:27
Ciekawe kim takim jest Hahaha? I skąd ma wiedzę o fikcyjnych kontach chyba, że z własnego doświadczenia? Bo może jest takim właśnie internetowym trolem? Ja nie wiem, ale to bardzo dziwne, że tak atakuje się taka fajną firmę. Pracuję tu i uważam, że można się tu realizować, dużo nauczyć. Tylko trzeba chcieć. A na czyje zlecenie pracują tacy jak Hahaha? Pozostawiam to pytanie otwartym...
1
Corporate2 2017-07-05 10:57
Na czyje zlecenie? Co za pomysł? :) po prostu ludzie dziela się swoją opinia - która jak się okazuje w 90 proc. jest negatywna. Negatywne komentarze na tym forum są usuwane - wiem bo zaglądam tu od czasu do czasu. Jako były pracownik negatywnie oceniam możliwości rozwoju w Genesis oraz atmosferę w miejscu pracy.
5
Bazy bazunie tzn analizy wizerunku 2017-07-05 11:07
To podpisz się skoro jesteś taki zadowolony, na pewno szefowa doceni :)
3
Zuzanna 2017-07-05 16:16
@Corporate2
podstawą ku usunięciu wpisu jest wyłącznie jego niezgodność z regulaminem, a nie to, że użytkownik wypowiada się w nim negatywnie na temat firmy. Jeśli przejrzysz wątek na pewno zauważysz opinie użytkowników, którzy różnie oceniają pracę w Genesis PR. Są to zarówno pozytywne, jak i negatywne oceny.
Zostaw swoją opinię o Genesis PR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Genesis PR