brak logo

Genesis PR

Warszawa

Opinie o Genesis PR

anonim 2008-10-10 10:38
czy słyszeliście coś o tej agencji PR-owskiej?
anonimka 2013-06-07 16:54
Tak, też jestem ciekawa, czy opinie z poprzednich lat są prawdą w dalszym ciągu. Ostatnio słyszałam niestety podobne, odnośnie czasu pracy i ścisłego schematu działań, który powtarza się dzień w dzień - 0 kreatywnej pracy na niższych stanowiskach...
8
ja 2013-06-25 21:26
tez mam tylko informacje z drugiej ręki - niestety średnio zachęcające i w dużej mierze potwierdzają opinie poprzednikow. Obserwuję rynek, poniewaz myślę o zmianie pracy i widzę, że w genesis są częste nabory, a zakładka "ludzie" na stronie agencji zeszczuplała do... 1 osoby. ilu ludzi tyle opinii, fama krązy słaba, ale prawdę chyba mozna poznac na wlasnej skorze tylko :P
10
XXX 2014-06-04 12:01
NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)
14
Helena 2014-08-05 21:09
Tak to przykre chociaż prawdziwe. Również nie polecam! Nawet trudno coś napisać więcej bo jak widać administrator to usunie.
14
porażka! 2014-11-03 17:50
Nawet wrogowi NIE POLECAM! Niczego się tam nie nauczyłam - poza kolorowaniem maili.(usunięte przez administratora)To wszystko za naprawde ŚMIESZNE pieniądze w porównaniu do konkurencji.
16
omijać! 2014-11-12 19:36
nie polecam! zero szacunku do ludzi i ich pracy, niska pensja, brak narzędzi do pracy, okropna atmosfera.
17
:) 2014-12-29 18:58
O ile dobrze pamiętam to właśnie 30 minut przerwy przysługuje w Genesis PR :) Mimo wszystko pytanie o extra czas na lunch mógł zadać na rozmowie kwalifikacyjnej tylko wybitny pracuś. Odpowiadając na kilka sensownych pytań z góry - pensja wypłacana terminowo, jest dwójka z przodu, duże szanse na awans.
5
Helen234 2015-07-31 17:58
Szkoda, że nie przeczytałam tego wcześniej. Wszystko, co było napisane o tej firmie - prawda.
- Słabe wynagrodzenie
- Całkowity brak szacunku do ludzi
- Brak jakiejkolwiek pomocy nowym pracownikom
- Brak rozwoju

Stracony czas i nerwy. NIE POLECAM!!!
16
polecam 2015-09-07 20:21
W Genesis na pewno docenią Twoją pracę. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - chyba niektórzy chcieliby dostawać pensję za darmo :) Szefowa agencji dba o swoich pracowników i szanuje ich, a to że przy okazji jest też wymagająca to tylko na plus. Do Helen234: jak ktoś nie chce się rozwijać, to nawet najbardziej wymagający przełożony mu nie pomoże ;)
6
TRAGEDIA 2016-01-19 14:16
Fajnie płacą? Powtarzam. Ledwo 2 na ręke. do tego brak wymagań( usunięte przez administratora )
13
;) ;) 2016-02-02 19:48
Pozdrowienia dla Pani Dyrektor :) Dużo wytrwałości! Jak widać powyżej, ludzka zawiść nie zna granic ;)
6
:)) 2016-07-10 23:00
Pani Prezes jest wymagającą szefową i cudownym człowiekiem. Jak nikt inny, z uśmiechem na twarzy, potrafi znosić humory niektórych pracowników, zachowujących się jak nastolatki.
6
sylwia 2016-10-08 22:12
@HelloMaria ale przecież nikt nie zmusza cię do podpisywania tej umowy...co z tego, że nie mówią ci tego na rozmowie rekrutacyjnej ale później przecież doskonale zdajesz sobie z tego sprawę zresztą nic dziwnego, że dają ci to do podpisania tym bardziej w pr gdzie konkrencja tylko czeka na jakieś potknięcie
3
nowy 2017-03-13 17:16
Fajna agencja PR. Przyjmują ludzi bez doświadczenia, uczą, przygotowują do pracy przy projektach
5
były pracownik 2017-03-14 15:24
( usunięte przez administratora ), atmosfera w biurze bardzo nieprzyjemna, wyrabianie godzin a nie zadań, brak rozwoju. kasa słaba. szefowa nieprzyjemna.
nie polecam.
13
Zuzanna 2017-03-28 13:42
@nowy rozumiem, że dla Ciebie firma okazała się dobrym miejscem do rozwoju. Chętnie dowiemy się więcej o możliwościach rozwoju/ szkoleniach, które Genesis PR oferuje swoim pracownikom.
@były pracownik rozumiem, że masz inne odczucia odnośnie pracy w firmie. Jak dawno działy się sytuacje o których wspominasz?
była Junior Account Coordinator 2017-04-04 15:51
Elizka znowu kasujesz mój post. Tyle gadalas o tym ze trzeba robic dobry PR uczciwie. Jakbys taki zbudowala to bys nie musiala systematycznie robic czystek w komentarzach :) trochę pokory się przyda i szacunku dla ludzi.

dla wszystkich apel: smieszne pieniądze, atmosfera najgorsza jakiej w zawodowym zyciu doswiadczylam, szefowa z humorkami nastolatki, i forward managerka vel madżik ze strona startowa "allegro.pl kupie majtki".
9
również była 2017-04-10 23:08
Na podpis imieniem i nazwiskiem odwagi już nie wystarczyło? Tak łatwo jest oczerniać anonimowo :) A gdzie była ta odwaga w trakcie pracy w Genesis? Przyjmując awans od szefowej też mówiłaś 'Elizka, tu jest najgorsza atmosfera jakiej w życiu doświadczyłam'? Kochani, odwagi! przyda się Wam w życiu ;)
4
Xyz 2017-04-11 16:34
Ja jako były pracownik nie znam nikogo kto dobrze wspominałby prace w genesis. A nikt nie podpisuje się imieniem i nazwiskiem bo nikomu (oprócz wiadomej osoby) nie chce się biegać po sadach. Każdy z byłych pracownikow ma ciekawsze sposoby na spędzanie wolnego czasu.
8
Snort 2017-04-13 14:15
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi komentarzami, jakie przeczytałem na tym forum. Nie polecam!
9
pracownik 2017-04-17 18:09
A ja bardzo polecam pracę w Genesis. Świetna atmosfera i ciekawe projekty. I całkiem nie zgadzam się z całym tym hejtem.
5
Na bezrybiu i rak ryba 2017-04-27 12:12
A ja polecam bardzo ciekawy artykuł na temat Genesis PR, który jeszcze do niedawna krążył po serwisach branżowych... http://www.proto.pl/aktualnosci/zfpr-przyjrzy-sie-dzialaniom-genesis-pr

To w kontekście etyki agencyjnej, która nawet w tym miejscu kończy się usuwaniem komentarzy byłych pracowników
14
Zuzanna 2017-05-19 10:43
Dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie bardzo cenne będą merytoryczne komentarze, zawierające jak najwięcej informacji na temat pracy w Genesis PR.
@Snort piszesz, że zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy. Którymi dokładnie? Co takiego nie odpowiadało Ci w pracy w firmie. @pracownik polecasz innym pracę w Genesis. Mógłbyś powiedzieć dlaczego? Jakie są plusy pracy tutaj, a co warto by jeszcze zmienić?
1
Ons 2017-05-24 06:04
I znowu usunęli komentarz. Drogie panie wszyscy wiemy na mieście jak załatwiacie kontrakty :) świat jest mały a młodość i "piękno" przemija. Trzeba chyba zainwestować w botoks.
Snort 2017-05-25 12:01
Tymi, które regularnie kasujecie!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Genesis PR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Genesis PR