brak logo

Genesis PR

Warszawa

Opinie o Genesis PR

anonim 2008-10-10 10:38
czy słyszeliście coś o tej agencji PR-owskiej?
anonimka 2013-06-07 16:54
Tak, też jestem ciekawa, czy opinie z poprzednich lat są prawdą w dalszym ciągu. Ostatnio słyszałam niestety podobne, odnośnie czasu pracy i ścisłego schematu działań, który powtarza się dzień w dzień - 0 kreatywnej pracy na niższych stanowiskach...
3
ja 2013-06-25 21:26
tez mam tylko informacje z drugiej ręki - niestety średnio zachęcające i w dużej mierze potwierdzają opinie poprzednikow. Obserwuję rynek, poniewaz myślę o zmianie pracy i widzę, że w genesis są częste nabory, a zakładka "ludzie" na stronie agencji zeszczuplała do... 1 osoby. ilu ludzi tyle opinii, fama krązy słaba, ale prawdę chyba mozna poznac na wlasnej skorze tylko :P
2
XXX 2014-06-04 12:01
NIE POLECAM! (usunięte przez administratora)
6
Helena 2014-08-05 21:09
Tak to przykre chociaż prawdziwe. Również nie polecam! Nawet trudno coś napisać więcej bo jak widać administrator to usunie.
6
porażka! 2014-11-03 17:50
Nawet wrogowi NIE POLECAM! Niczego się tam nie nauczyłam - poza kolorowaniem maili.(usunięte przez administratora)To wszystko za naprawde ŚMIESZNE pieniądze w porównaniu do konkurencji.
8
omijać! 2014-11-12 19:36
nie polecam! zero szacunku do ludzi i ich pracy, niska pensja, brak narzędzi do pracy, okropna atmosfera.
9
:) 2014-12-29 18:58
O ile dobrze pamiętam to właśnie 30 minut przerwy przysługuje w Genesis PR :) Mimo wszystko pytanie o extra czas na lunch mógł zadać na rozmowie kwalifikacyjnej tylko wybitny pracuś. Odpowiadając na kilka sensownych pytań z góry - pensja wypłacana terminowo, jest dwójka z przodu, duże szanse na awans.
1
Helen234 2015-07-31 17:58
Szkoda, że nie przeczytałam tego wcześniej. Wszystko, co było napisane o tej firmie - prawda.
- Słabe wynagrodzenie
- Całkowity brak szacunku do ludzi
- Brak jakiejkolwiek pomocy nowym pracownikom
- Brak rozwoju

Stracony czas i nerwy. NIE POLECAM!!!
8
polecam 2015-09-07 20:21
W Genesis na pewno docenią Twoją pracę. Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii - chyba niektórzy chcieliby dostawać pensję za darmo :) Szefowa agencji dba o swoich pracowników i szanuje ich, a to że przy okazji jest też wymagająca to tylko na plus. Do Helen234: jak ktoś nie chce się rozwijać, to nawet najbardziej wymagający przełożony mu nie pomoże ;)
TRAGEDIA 2016-01-19 14:16
Fajnie płacą? Powtarzam. Ledwo 2 na ręke. do tego brak wymagań( usunięte przez administratora )
5
;) ;) 2016-02-02 19:48
Pozdrowienia dla Pani Dyrektor :) Dużo wytrwałości! Jak widać powyżej, ludzka zawiść nie zna granic ;)
:)) 2016-07-10 23:00
Pani Prezes jest wymagającą szefową i cudownym człowiekiem. Jak nikt inny, z uśmiechem na twarzy, potrafi znosić humory niektórych pracowników, zachowujących się jak nastolatki.
sylwia 2016-10-08 22:12
@HelloMaria ale przecież nikt nie zmusza cię do podpisywania tej umowy...co z tego, że nie mówią ci tego na rozmowie rekrutacyjnej ale później przecież doskonale zdajesz sobie z tego sprawę zresztą nic dziwnego, że dają ci to do podpisania tym bardziej w pr gdzie konkrencja tylko czeka na jakieś potknięcie
chwast - byly pracownik 2017-02-03 12:02
co jakiś czas tu zaglądam i widzę jak krytyczne (moim zdaniem słusznie) opinie byłych pracowników są kasowane. Każdy kto orientuje się w branży i tak wie, że najlepiej omijać to miejsce szerokim łukiem. Kasowanie komentarzy nie wpłynie na wzrost otrzymywanych przez agencje CV :) Ludzie rozmawiają ze sobą!
4
była Junior Account Coordinator 2017-02-07 15:42
Elizka, po co kasujesz wpisy? Firma, która jest wartościowa i ma dobry PR - niezła ironia, co? - nie musi uciekać się do usuwania komentarzy.

Powtórzę to co doświadczyłam, żeby była jasność i oszczędzić czyjąś karierę przed regresem.

Pensja: śmieszna. Warunki pracy i wyposażenie informatyczne: dno.

Wszystko jest pod dyktando humorków szefowej. A praca jest delegowana przez "Madzię", vel Madżik, a jej zadaniem jest wybór majtek na allegro.
9
Zostaw swoją opinię o Genesis PR - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Genesis PR