brak logo

Grupa Kapitałowa EURO-BUD Sp. z o.o.

Jaksice

Opinie o Grupa Kapitałowa EURO-BUD Sp. z o.o.

anonim 2011-10-31 10:54:25
Firma typowa rodzinna prywatka. Myślą , że jak dają pracę , to mogą wszystko powiedzieć. Tak się gospodarują, że na 10 prawie zawsze nie ma pieniędzy na przelewy dla pracowników. Stały tekst żeby uzbroić się w cierpliwośc. Co znaczy że, przelew jest na 20. Kpinny sobie, robią. [usunięte przez moderatora]. Nie dośc, że dobrze się nie zna na swojej pracy. To sobie [usunięte przez moderatora] [usunięte przez moderatora]Ogólnie firma, dno. Nikomu nie polecam.
1
nietykalna 2012-03-26 21:29:08
prywata, [usunięte przez moderatora], nie szanują ludzi, wszystkich maja za nic,[usunięte przez moderatora], nie polecam najgorszemu wrogowi,
1
drażliwy 2012-03-28 16:26:41
Kilka firm w jednym, zatrudniają w jednej, a pracuje się dla kilku firm za jedne pieniądze, każdy rządzi, nie wiadomo kogo słuchać i kto ważniejszy, ogrom pracy za marne pieniądze, szukają naiwniaków, o własne pieniądze trzeba się prosić i tłumaczyć na co są człowiekowi potrzebne. Buntują pracowników przeciwko sobie, żeby donosili na siebie. [usunięte przez moderatora] co tu myśleć o takiej firmie..... żenada. Uciekajcie jak najdalej.
2
Wierzyciel 2012-08-14 14:47:53
Przestrzegam przed firmą EURO-BUD !!!
Nie jest ona partnerem w biznesie, nie płaci swoich zobowiązań, unika kontaktu, kłamie i zwodzi. Sprawa właśnie jest przygotowywana do postępowania sądowego.
1
wierzyciel 2 2012-08-31 22:23:14
a kolego za co Ci nie zapłacili bo ja też czekam i chyba skieruję wniosek do sadu przeciw [usunięte przez moderatora]
1
wierzyciel 3 2013-08-15 12:56:16
Kolego, ta firma to wydmuszka nigdy regularnie nie dostaniesz wypłaty, nigdy uczciwie i nigdy normalnie. Nie płacą składek, takie polskie piekiełko.
1
Wierzyciel 3 2013-11-11 13:18:08
Tak jak pisze Wierzyciel i poprzednicy, nic dodać nić ująć. Każdy kto zastanawia się czy to nad robieniem biznesów z panami [usunięte przez moderatora] czy to nad zatrudnieniem w tej firmie niech wezmą sobie powyższe opinie do serca, bądź chociażby spojrzą dokładnie na KRS, żeby nie było że ktoś tu jakieś pomówienia robi...
1
joa 2014-03-10 13:35:33
Słuchajcie a jak teraz wygląda ewentualny harmonogram robót czy sa jakies zlecenia ? i czy wicie może ile jest siedzib lub tez terenów na którym dzialaja, spółka wisi mi troche kasy !!!!!!!
madafaker 2014-03-10 16:41:51
a za co dokładnie wisi Ci kase bo mnie tez za dostawe towarów
Wierzyciel 2014-03-13 13:28:30
witam,

poszukuję wierzycieli GK Euro-Bud Sp. z o.o.
Wierzyciel 3 2014-03-16 18:30:47
Poszukujesz, to są ale jak mają się z Tobą niby skontaktować?
(usunięte przez administratora)
wierzyciel 2014-03-20 11:33:31
do wierzyciela 3, e-mail do kontaktu w/s GK Euro-Bud Sp.z o.o.: [usunięte przez moderatora]
wierxzyciel1 2014-08-18 20:37:20
Witam! nie polecam wchodzic w społke z ta firma bo robia ludzi w balona! obcinaja wyplaty nie placa na czas i wogole atmosfera jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] buntuje njeden drugiego a w rezultacie wychodzisz na tego najgorszego! wysyllaja ludzi w delegacje nie dajac pieniedzy na przezycie i bez narzedzi potrzebnych do pracy! o pieniadze trzeba sie upominac i zawsze sie pytaja na co ci te pieniadze pan D... jesli sie do niego dzwoni nie odbiera a jesli idziesz do niego upomniec sie o pieniadze to nigdy go nie ma w domu a jak jest to nie wychodzi z domu i psy wypuszcza na posesje zeby nie wejsc! odradzam wspołprace z ta społka!!!!!!!1
1
Zapalony 2014-12-19 09:40:32
Wypłata lipa totalna nigdy na czas Umowy nigdy prawdziwe zawsze przepisywane bezprawnie i wszystko powyzej jest prawdą nie polecam
1
były pracownik ktoremu zlodziej nie zaplacil pobor 2015-01-26 10:13:22
omijac zlodziaja z daleka!!!!Firma nie placi pracownikom!!Komornicy nie moga wyegzekwowac wyrokow sadowych.To zwykli zlodzieje kryjacy sie z kontami bankowymi,zmieniaja ciagle adresy.OMIJAC DZIADOW z daleka jak nie chcecie pracowac za darmo dla zlodzieji!
ZNAJOMA 2015-01-26 10:47:17
ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCĄ, OMIJAJCIE TYCH LUDZI Z DALEKA
POLTEX 2015-06-24 13:54:04
Uważam że taka firma jak EUROBUD Sp. z o.o. powinna już dawno zostać zamknięta. Nam za pobrany towar do dnia dzisiejszego nie uregulowali faktury z 21.01.2013r. Kombinatorzy, zrobią wszystko aby niezapłacić.
Wykonaliśmy dziesiątki telefonów, i wysłaliśmy naście wezwań do zapłaty.
Jeśli chcecie pracować za darmo to polecam,
Jeśli szukacie rzetelnego kontrahenta to napewno nie jest to EUROBUD Sp. zo.o.
ktos 2015-07-16 06:15:45
ta firma to beznadzieja maja ludzi za nic nie szanuja buntuja przeciwko sobie
ktos2 2015-10-31 09:33:41
omijajcie ludzie te firme z daleka nie polecam pracujesz na najzizszej krajowej tak cie zatrudniaja wypłata nigdy nie jest na czas i na raty atmosfera w pracy beznadzieja.jak sie zwalniasz to tak cie oskubia ze w zaleznosci ile masz zarobione nie wypłaca Ci za urlop odciagna Ci za ciuchy itp.NIE POLECAM!!!
Mgr 2015-11-11 21:55:32
Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami, bzdury i jeszcze raz bzdury. Pracowałem w tej firmie, wypłaty płacone na czas i nigdy nie na żadne raty. Tak samo po odejściu zero problemu z rozliczeniem i na pewno nie jak opisane wyżej że poodciągane pieniądze za ciuchy. Także proszę nie pisać bzdur.
2
ktos3 2016-01-24 14:51:47
nie jeszcze raz nie.zdala od tej firmy.mgr pisze głupoty
audik 2016-02-18 18:26:55
Ta firma już chyba istnieje tylko na papierze... a te opinie typu że jest ok czy raczej musi być ok to piszą chyba pracownicy albo właściciele... Kapitał do wypłacania mają taki że komornik nic ściągnąć nie może... Na inne głupie teksty typu "wydaje mi sie" czy "na pewno nie jest tak zle" to śmiech na salija się to czyta, a wydaje to sie chyba właścicielom że sa biznesmenami. Ogólna ocena i pierwsze 5 opinii z góry mówi wszystko, tyle w temacie bo to takie bicie piany nad trupem sie robi.
Amator78 2016-06-02 16:24:48
Zamawiają usługi za które nie zamierzają zapłacić, omijać szerokim łukiem nie wykonywać żadnych usług bez faktury pro forma(płatne z góry), Typowa firma cwaniaczków którzy finansują sobie wakacje cudzymi pieniędzmi
2
Week 2016-10-17 18:06:34
W tym momencie limity są dość dobre i łatwe do osiągnięcia, nie wydaje mi się, aby były jakieś problematyczne wielce, chyba sensownie tutaj jest w tym momencie
Zostaw swoją opinię o Grupa Kapitałowa EURO-BUD Sp. z o.o. - Jaksice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Kapitałowa EURO-BUD Sp. z o.o.