brak logo

Yax-Wleklik Zakład pracy chronionej

Legnica

Opinie o Yax-Wleklik Zakład pracy chronionej

pracy 2014-02-01 11:38:10
Nie polecam tej firmy! Wygrywają przetargi najtaniej jak sie da a następnie odbijają sobie to na pracownikach, z przełożonymi nie ma żadnego kontaktu gdy firma dostaje wilczy bilet na przetarg, podobnie jest ze środkami czystości. Sprzątaczki myją kible w mydle do rąk, a o papierze toaletowym można pomarzyć. W skrócie: syf firma
2
doris87 2014-03-12 23:02:03
Ja również zupełnie odradzam zatrudnienie w tejże firmie.To są zwykli wyzyskiwacze,.Podobno jest to zakład pracy chronionej a kompletnie nie dbaja o pracownika!!Nie wypłacają pensji na czas a juz o takich należnościach jak faktury za leki można zapomniec,trzeba prosic sie nawet o !chemię,która przecież potrzebna jest do pracy!! Pan który mianuje sie kierownikiem nie ma , kompletnie podejscia do swojego personelu i traktuje go ja tanią siłe roboczą,a w takim zakładziepracują przecież ludzie w większym lub mniejszym stopniu chorzy.Niech wkońcu ktoś się za to weżmie.Jednym słowem-tragedia!!!
6
podobna w pogladachpodupala na finasnach 2014-06-24 10:52:52
zgadzam sie z opiniami ,to wszystko prawda,panie ktore sprzataja nie maja srodkow,same sobie sobie kupujemy,apotem niby ma ooddac?sama pracowalam do kwietnia i powiedzialam dosc!ale nie zgodze sie z tym zym ze tam byl jakis kierownik,byla pani kierownik,pani bernadeta,super dziewczyna,ktora o nas dbala,i ten gosc z servisu tez byl kulturany,a reszta to....
2
zniechecona88 2014-08-06 12:03:08
W tej firmie pracuje cala rodzinka,ale pracuje to zwykla metafora.Kiedy potrzebne sa informacje,i czlowiek tam zadzwoni nigdy nie ma nikogo na stanowisku...pracuje tam od niedawna ale jak tylko znajde cos innego uciekam od tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustow to kest masakra.Stanowczo odradzam zatridnienoe w tej firemce.
3
o to ja;) 2014-08-12 23:20:39
Witam firma bez zadnych perspektyw szef z du....prosze se dokonczyc to zdanie tania firma szukajaca debili ktorych wykozystuja jak tylko moga placa po 400pln za caly miesiac pracy ktos powinien sie zajac ta firma gdyz podwaza ona autorytet pracownika oraz stosuje mobing na pracownikach mam zaszczyt ta firme zglosic do pipu..by sie zajeli tym obdartym szefem...a tak na marginesie do tego pana slawka sluchaj wielki bizmesmenie z dziurawymi kieszeniami jak to czytasz na biednych ludziach sie nie dorobisz..nie poleca totalny syfffff kila i mogila
4
Elektryk 2014-11-03 14:41:52
Pracowałem dla firmy ponad 10 lat i dobrze mi się układało potem założyłem z bratem własny biznes. Jak jest dobrze w robocie to nikt nie wypisuje na takich portalach.
1
Normalna 2015-01-21 21:32:49
...bo jak kradną papier, tante,koncentrat,sidox, kostki zapachowe i co sięda i wynosządo domów to pewnie ze może braknoć, ale Benka albo ten to naiwna zaraz dowozi. Sama sprzątałam z takimi debilkami i złodziejkami. Takim to nic się nie podoba, nic by nie robiły tylko piły kawe i wszystkich obgadywały i aby nigdzie nie dostały pracy bo z takimi to mordęga. Ja już tu pracuje ponad 2 lata i nigdzie tak dobrze nie było jak w Yaxie
1
Atoja 2015-01-21 21:56:05
Masz racje Normalna, a u nas na obiekcie tu w Jeleniej to jedna przynosiła sobie dodatkowo pustą butelkę 2 l. i zawsze wlewała do niej płyny do czyszczenia łazienek albo paneli, Raz się pomyliła i napiła się z tej butelki to musiałam wzywać Erkę i leżała chyba 2 tygodnie w szpitalu na odtrutce. To chyba jedna z tych co wyżej tak po chamsku piszą. Ja też pracuję w YAX i oby zawsze ta firma wygrywała przetarg na naszym obiekcie. A takie co kradną i się obijają w pracy to sama zgłaszam kontrolującym.
1
Jola 2015-01-21 22:20:39
Jak kradła kawę z biurek to ją wywalili z roboty, a i tak za parę dni zapłacili jej 400zł a teraz pisze że za miesiąc. My cię znamy bo parę dni byłaś z nami, zgłoś do pip to opiszemy jaka jesteś "porządna" i "nieobdarta", wstydu nie masz.
1
Waldi 2015-10-28 01:13:03
Czy ktos ma jakies informacje o tej firmie? Przyjmuja do pracy? Podobno zwijaja interes ? Jesli to prawda to lepiej omijac bo nie wiadomo jak z wynagrodzeniem bedzie :
Aga 2015-12-10 16:32:55
Jednak coś jest na rzeczy. Yax wypowiedział umowy dla kontrahentów (nie wiem czy na pewno wszystkim).
anonymus 2015-12-16 10:39:21
powinni zamknac ten zaklad oszukuja oraz wykozystuja ludzi nie placa brak slow by okreslic to poprostu takich cwaniakow zamknac i tyle
były pracownik 2016-03-03 15:34:35
firma YAX-Wleklik zaprzestała prowadzenia działalności gospodarczej z dniem 31-12-2015 i została skreślona z listy podmiotów gospodarczych w (www.ceidg.gov.pl).
2
Joł 2016-03-16 13:14:24
Ale teraz powstał Yax-Sławomir Wleklik. Tak więc kontynuacja została zachowana.
A tak na marginesie - wie ktoś dlaczego Yax-Wleklik został zlikwidowany? Na pewno nie dlatego, że nie chcieli dalej firmy prowadzić, bo nowej by nie zakładali.
ola 2016-03-17 13:50:22
Firma prężnie się rozwija,oferty promocyjne na monitoring są bardzo dobre , mało kto ma takie podejście do klienta i każdy ma możliwość zabezpieczenia swojego mienia a nie tylko duże korporacje mające pieniądze.Polecam tą firmę.
1
ola 2016-04-28 08:19:40
Atmosfera bez zarzutu , nie mogę złego zdania powiedzieć o tej firmie.Jestem zadowolona z usługi wykonanej przez tą firmę.Polecam.
1
MyLadyX5 2016-06-20 03:20:17
Firma chyba się prężnie rozwija w dziedzinie ochrony i monitoringu.
Zainwestowali nawet w nowoczesną stronę internetową: http://yax-ochrona.pl
2
hehe 2016-06-24 23:53:49
nie ma to jak reklamować i pisać o samym sobie :))
1
radek 2016-07-06 15:37:22
Faktycznie sami się reklamują, wypisują o sobie same pozytywy, a jak jest naprawdę ...............to wpisy powyżej same mówią za siebie.
3
Obserwator 2016-07-07 22:31:54
Prezesie Janie W. oszukales i wyrzuciles synów. Wolałes rozwiązać firmę niż pozwolić na kontynuację. Teraz Nie ma żadnej kontynuacji. Dobre obyczaje i uczciwość umarły 31.12.2015r Nowa firma od Stycznia 2016, nowy podmiot,najmłodszy S.W. szefem. Oszukał braci. Wszystkie złe opinie dotyczą sprzątania panie S W. Twój dział.
3
były pracownik 2016-07-08 10:32:37
Przestań sie prezesie reklamować bo wszyscy byli pracownicy wiedzą jaka to jest firma
szczególnie p Sławek oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> buuuuuuuu wstyd
5
JPW 2016-07-08 10:50:36
hm....raczej o tej firmie dobrze nikt nie pisze oprócz właściciela byłego i obecnego samo-uwielbiających się
1
benka 2016-07-08 11:16:55
..czytasz uważnie co tu się pisze. A atmosfera tak jak nie upomnisz się o swoje to wszystko ok ale jak już coś powiesz to jadąc do biura wszyscy Cie zlewają i mają Cię za przeproszeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
PORZĄDKOWA 2016-07-08 11:56:29
z tym sprzątaniem to wiecznie były problemy, niektóre z nas same kupowały płyny do czyszczenia, bo albo jeszcze towar nie przyszedł, albo pojechali panowie w inną stronę rozwozić środki trudno się z nimi pracowało, i pisanie że, ktoś kradł kawę i środki to wstyd.
2
Mar 2016-09-06 23:54:38
Z tego co wiem maja dużo zlecen w Polsce. Pracowalam dla nich 2 lata za starego prezesa, po macierzynskim wróciłam i jestem zadowolona. Cieżko czytać ile obelg i zlych rzeczy pisza ludzie, chyba jakies osobiste urazy, bo ja nie odczulam zlych rzeczy. Płacą dobrze, zlaezy czy komus sie chce pracowac czy obijać.
Nico 2016-09-17 15:01:03
Oczywiście że, nie sugerowalbym sie jak sam o sobie pisze, nie fajnie. To pracownicy sie tu maja wypowiadać, jak traktowani są ludzie tak piszą Panowie.
grześ 2016-10-01 06:40:18
No kiedyś byli z pensją na czas, ale obecnie to katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestańcie pisać bzdury, jak tak jest wszystko ok, to gdzie są inni wcześniej zatrudnieni pracownicy? No tak tak się postępuje z ludźmi.
2
Ania 2016-10-03 17:56:39
Z tego co wiem to firma na skraju bankructwa stąd pewnie Grzesiu nie płacą. Ja przepracowałam trochę czasu u nich i macie racje ze same superlatywy to piszą właściciele o sobie a nie ludzie którzy pracowali pod rządami Pana Sławomira. On zawsze miał ludzi za nic i była największa rotacja u niego. Zawsze kręcił i korzystał z ludzkiej naiwności że będzie lepiej.
3
gabi 2016-10-03 20:32:49
To zakład pracy chronionej @ania więc po to właściciel tak to urządził, żeby wykorzystywać ludzi? Moim zdaniem takie miejsca są jeszcze bardziej kontrolowane więc raczej pole manewru ku tego miał raczej małe
Joanna 2016-11-24 12:17:12
Wszyscy w tej firmie to oszuści. Kłamią na każdym kroku. Środków czystości nie można się doprosić i trzeba swoje z domu przynosić. Nie zwracają za pranie(wcześniej obiecali).Potrzebowałam zaświadczenie to czekałam półtora miesiąca.
1
Zostaw swoją opinię o Yax-Wleklik Zakład pracy chronionej - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Yax-Wleklik Zakład pracy chronionej