brak logo

JANG JAN GŁADYS

Łódź

Opinie o JANG JAN GŁADYS

łuksa 2014-01-31 20:15
polecam firme jang maja dobre warunki pracy
5
Henryk 2015-04-08 13:34
Byłem zatrudniony w tej Łódzkiej firmie, pozytywna atmosfera, fajni ludzie ogólnie polecam
1
robol 2015-09-15 22:05
Jang to jedna wielka lipa a nie firma
Henryk 2016-03-09 10:32
Firma jest bardzo w porządku, płacą na czas, jasno określają warunki zatrudnienia. Z różnymi ludzmi się pracuje, ale ogólnie atmosfera jest lepsza niż w innych miejscach gdzie pracowałem. Z moich doświadczeń to jedyie jak ktoś pije to są problemy.
Zzzz 2017-06-17 13:18
Firma Jang zatrudnia koordynator w Warszawie pani Hania osoba nieodpowiedzialna nie zoarganizowana oszukuje ludzi na wynagrodzeniu ustala stałą pensję a później liczy godz.i wedlug nich wylicza pensję pracownikowi nie dostarcza środków czystosciowych każe pracować woda i płynem do szyb
Zzzz 2017-06-17 13:19
Firma Jang zatrudnia koordynator w Warszawie pani Hania osoba nieodpowiedzialna nie zoarganizowana oszukuje ludzi na wynagrodzeniu ustala stałą pensję a później liczy godz.i wedlug nich wylicza pensję pracownikowi nie dostarcza środków czystosciowych każe pracować woda i płynem do szyb
xxxxx.7797.pl 2017-07-15 21:55
Pani Hania jest zatrudniona jako koordynator słup, nie ma nic do powiedzenia, administratorzy wyrzucili Ankę z warszawy więc szybko firma zatrudniła P.Hanię, więc to nie ona nalicz i wypłaca pensje po co opisujesz te brednie masz cel.
mmm 2017-07-15 22:21
znam panią Hanię z poprzedniej pracy, jest osobą miłą inteligentną,pomocną, wyrozumiałą gdyby to ona podejmowała decyzję samodzielnie nie byłoby żadnych przekrętów. ale koordynator ma koordynatora panią anie która podejmuje błędne decyzję, o wypłatach też więc kieruj opinie do właściwej osoby a nie oczerniasz porządnego człowieka.
zyczliwa 2017-07-16 10:15
Ty chyba nie wiesz co piszesz albo wiesz za co piszesz, o jakiej kulturze ty mówisz , chyba pomyliłeś firmy albo nie potrafisz powiedzieć prawdy tylko słodzisz.
1
oszukana 2017-07-21 11:56
Witam

nie wiem dlaczego piszesz o tej firmie że polecasz, zastraszyli cię? ta firma nadaję się do prokuratora,jeszcze takich przekrętów i takiej koordynator Anny z łodzi nie widziałam jak żyje, uważajcie jak nie chcecie mieć konfliktów z prawem szukają jeleni a pózniej na nich zrzucają odpowiedzialność, straszą nie wypłacają żadnych premii, gangsterskie metody, nie wprowadzają umów lub wprowadzają na kwotę 200zł, karzą podpisywać nie zorientowanym pracownikom,takich przekrętów jest mnóstwo, ludzi kompletnie nie szanują , ciągle zmieniają jak ktoś za mądry. uważajcie bo nabawicie się problemów a i tak nie otrzymacie pieniędzy jakie proponują. to ściema

pozdrawiam.
Marta 2017-07-21 15:24
@oszukana ty też znalazłaś się w takiej sytuacji? Możesz napisać dokładniej jej przebieg? Więcej szczegółów jest potrzebne wszystkim osobom, które w firmie nie pracują a chciałyby taką prace rozpocząć.
oszukana 2017-07-22 13:56
Ostrzegłam ludzi bo jestem uczciwą osobą, jeżeli chcesz podjąć pracę to musisz przemyśleć, zostaniesz zatrudniona i tak na 2 lub 2,5 miesiąca, nie możesz rozwinąć się w firmie , ani podjąć samodzielnej decyzji, pracować za ciebie będą pani Anna K. i pani Asia brygadzistka która ma więcej do powiedzenia niż dyrektor , te panie stosują metodę po trupach do celu i wszystkie chwyty dozwolone, nie ma to nic wspólnego z kulturą ani uczciwością w stosunku do nowej osoby bo i tak wiedzą że jesteś na chwile. Pan Prezes podobno nic nie wie jak do niego się dzwoni robi wielkie oczy trzeba walczyć o pieniądze, łamią prawo na każdym kroku , zrzucą na nowo zatrudnioną i kończą współpracę,szczegóły są okrutne i drastyczne ale nie będę pisać na forum to raczej nadaję się na policję.
oszukana 2017-07-22 13:58
Ostrzegłam ludzi bo jestem uczciwą osobą, jeżeli chcesz podjąć pracę to musisz przemyśleć, zostaniesz zatrudniona i tak na 2 lub 2,5 miesiąca, nie możesz rozwinąć się w firmie , ani podjąć samodzielnej decyzji, pracować za ciebie będą pani Anna K. i pani Asia brygadzistka która ma więcej do powiedzenia niż dyrektor , te panie stosują metodę po trupach do celu i wszystkie chwyty dozwolone, nie ma to nic wspólnego z kulturą ani uczciwością w stosunku do nowej osoby bo i tak wiedzą że jesteś na chwile. Pan Prezes podobno nic nie wie jak do niego się dzwoni robi wielkie oczy trzeba walczyć o pieniądze, łamią prawo na każdym kroku , zrzucą na nowo zatrudnioną i kończą współpracę,szczegóły są okrutne i drastyczne ale nie będę pisać na forum to raczej nadaję się na policję.
Kinia 2017-07-28 09:49
Czytać się nie chce. Firma może nie jest najlepsza ale każdy zatrudniony i obecni pracownicy tylko proszą o nie podpisywanie umów bo Komorniki itd. Są gorsze firmy. A tu pensja na czas idą wam na układ z tymi umowami. Trzeba jasno określić co i za ile się zrobi. Jak przyjeżdżał prezes to każdy głową w piasek i udaje że ciężko pracuje. A teraz pretensje.
krycha 2017-07-31 22:10
piszesz na podstawie swojej osoby? jesteś z łodzi ,tam podobno płacą 6zł. na godz.gdzie stawka w całym kraju narzucona przez rząd to 13.00 zł. brutto ja nie mam żadnego komornika i też zostałam oszukana z pieniędzmi kombinują zawsze coś brakuje a to kadrowa zapomniała naliczyć słowa koordynatorki Anny z łodzi. ciężko im wypłacić , nie wiem czy są gorsze firmy ale ta to jeden przekręt. brak profesjonalizmu.stek kłamstw jak przyjmują do pracy.
krycha 2017-07-31 22:11
piszesz na podstawie swojej osoby? jesteś z łodzi ,tam podobno płacą 6zł. na godz.gdzie stawka w całym kraju narzucona przez rząd to 13.00 zł. brutto ja nie mam żadnego komornika i też zostałam oszukana z pieniędzmi kombinują zawsze coś brakuje a to kadrowa zapomniała naliczyć słowa koordynatorki Anny z łodzi. ciężko im wypłacić , nie wiem czy są gorsze firmy ale ta to jeden przekręt. brak profesjonalizmu.stek kłamstw jak przyjmują do pracy.
Kinia 2017-08-02 11:07
Tak akurat pisałam o sobie. I jestem z warszawy. Tez nie mam komornika. Ale mi zawsze wszystko się zgadzało. Jasno określałam ile co i za co. U mnie zawsze było ok. Może umowy faktycznie do bani. Ale nic więcej Ja nie miałam żadnych problemów. Każdy się wypowiada wiec ja też. Ja mówię za siebie wiec skoro ciebie oszukali to ok.
Marta 2017-08-13 11:22
@krycha, skoro @kinia nigdy nie miała problemu z wypłatami, to może w twojej sytuacji zaszła pomyłka? Czy starałaś się w jakiś sposób wyjaśnić tę sytuację? Każdy może się pomylić, jesteśmy tylko ludźmi. Jeśli możesz się do tego odnieść, daj znać innym, tak żeby każdy mógł wiedzieć czego się po JANG JAN GŁADYS spodziewać.
Joanna 2017-08-13 19:31
Witam cię koleżanko ja również czuję się oszukana zeby nie określić gorzej.Miałam tę średnią przyjemność podjąć pracę w jangu.Po pierwsze nie dostałam dokumentów od pani Hani i boję się że dodstanę po garbie a przepracowałam 4 godziny oraz po drugie nie uznają osób,które miały zatarg z prawem i były karane tak jak ja,Pani Asia rozmawiając ze mną nic nie powiedziała a ja dopiero zorientowałam się wypełniając papiery,Na moje pytanie potwierdziła i podziękowała za pracę,U niej również przepracowałam 4,5 godziny, Ostrzegam wszystkie osoby karane którym kończy się kara /mówię o zawiasach/nie startujcie na Domaniewską32 budynek Nestle.
Joanna 2017-08-13 19:32
Witam cię koleżanko ja również czuję się oszukana zeby nie określić gorzej.Miałam tę średnią przyjemność podjąć pracę w jangu.Po pierwsze nie dostałam dokumentów od pani Hani i boję się że dodstanę po garbie a przepracowałam 4 godziny oraz po drugie nie uznają osób,które miały zatarg z prawem i były karane tak jak ja,Pani Asia rozmawiając ze mną nic nie powiedziała a ja dopiero zorientowałam się wypełniając papiery,Na moje pytanie potwierdziła i podziękowała za pracę,U niej również przepracowałam 4,5 godziny, Ostrzegam wszystkie osoby karane którym kończy się kara /mówię o zawiasach/nie startujcie na Domaniewską32 budynek Nestle.
Joana 2017-08-13 19:33
Witam cię koleżanko ja również czuję się oszukana zeby nie określić gorzej.Miałam tę średnią przyjemność podjąć pracę w jangu.Po pierwsze nie dostałam dokumentów od pani Hani i boję się że dodstanę po garbie a przepracowałam 4 godziny oraz po drugie nie uznają osób,które miały zatarg z prawem i były karane tak jak ja,Pani Asia rozmawiając ze mną nic nie powiedziała a ja dopiero zorientowałam się wypełniając papiery,Na moje pytanie potwierdziła i podziękowała za pracę,U niej również przepracowałam 4,5 godziny, Ostrzegam wszystkie osoby karane którym kończy się kara /mówię o zawiasach/nie startujcie na Domaniewską32 budynek Nestle.
Joanna 2017-08-13 19:34
Witam cię koleżanko ja również czuję się oszukana zeby nie określić gorzej.Miałam tę średnią przyjemność podjąć pracę w jangu.Po pierwsze nie dostałam dokumentów od pani Hani i boję się że dodstanę po garbie a przepracowałam 4 godziny oraz po drugie nie uznają osób,które miały zatarg z prawem i były karane tak jak ja,Pani Asia rozmawiając ze mną nic nie powiedziała a ja dopiero zorientowałam się wypełniając papiery,Na moje pytanie potwierdziła i podziękowała za pracę,U niej również przepracowałam 4,5 godziny, Ostrzegam wszystkie osoby karane którym kończy się kara /mówię o zawiasach/nie startujcie na Domaniewską32 budynek Nestle.
Joana 2017-08-13 19:53
Witam wszystkich Ostrzegam osoby które były już karane i kończy im się kara oczywiście jej zawieszenie i nie mogą przedstawić zaświadczenia o niekaralności,nie startujcie do firmy Jang na Domaniewskiej32 budynek Nestle gdyż zostaniecie odprawieni z kwitkiem tak jak ja.Na domiar wszystjiego nikt mnie nie poinformował o tym ponadto pozwolono abym przepracowała4.5 go dziny potem mi podziękowano joanna
Marta 2017-08-23 07:24
@Joanna czyli nie udało Ci się zostać w firmie na dłużej, bo okazało się, że byłaś karana? W takim razie - firma nie zatrudnia osób, które miały jakieś konflikty z prawem?
Zostaw swoją opinię o JANG JAN GŁADYS - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JANG JAN GŁADYS