Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SeeKrakow

Pracowałeś w firmie SeeKrakow i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-10 15:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam tą zamieszczoną opinię
zdjecie uzytkownika
Crio - 2010-09-10 17:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkałam się tam z okropnym [usunięte przez moderatora], więc nie polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-17 19:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki - to zależy w którym punkcie się pracuje i zależy jak dobrym sprzedawcą jesteś - bo większa część wypłaty to prowizje za produkty które sprzedajesz. Ludzie? Nie mogę narzekać na współpracowników otwarci, młodzi i chętni do pomocy.
Managerowie - to słaby punkt tej firmy - osoby małokompetentne, nie potrafiące zarządzać, mają oczywiście swoich pracowników - pupilków, którzy mogą więcej.
Minusem jest to że zatrudniają tylko studentów, nie ma szans na umowę o prace. Tania siła robocza. Nie ma też szans na awans. Najwyżej gdzie możesz zajść to szef punktu.
Nie ma też żadnego pakietu socjalnego, zupełnie nic
Czasami zdarzają się bonusy od firm współpracujących.
Plusem jest czas pracy dostosowany do zajęć na uczelni. Chcesz mieć mniej godzin w danym miesiącu - da się zrobić.

Co do wypowiedzi mojego poprzednika - [usunięte przez moderatora] w SeeKrakow? Chyba ktoś sobie żarty robi. Szczerze wątpie, a znam tą firmę całkiem dobrze. Może niech jeszcze napisze z czyjej strony doznał tegoż [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-09 14:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-09-17 19:57:25

Zarobki - to zależy w którym punkcie się pracuje i zależy jak dobrym sprzedawcą jesteś - bo większa część wypłaty to prowizje za produkty które sprzedajesz. Ludzie? Nie mogę narzekać na współpracowników otwarci, młodzi i chętni do pomocy.
Managerowie - to słaby punkt tej firmy - osoby małokompetentne, nie potrafiące zarządzać, mają oczywiście swoich pracowników - pupilków, którzy mogą więcej.
Minusem jest to że zatrudniają tylko studentów, nie ma szans na umowę o prace. Tania siła robocza. Nie ma też szans na awans. Najwyżej gdzie możesz zajść to szef punktu.
Nie ma też żadnego pakietu socjalnego, zupełnie nic
Czasami zdarzają się bonusy od firm współpracujących.
Plusem jest czas pracy dostosowany do zajęć na uczelni. Chcesz mieć mniej godzin w danym miesiącu - da się zrobić.

Co do wypowiedzi mojego poprzednika - [usunięte przez moderatora] w SeeKrakow? Chyba ktoś sobie żarty robi. Szczerze wątpie, a znam tą firmę całkiem dobrze. Może niech jeszcze napisze z czyjej strony doznał tegoż [usunięte przez moderatora].

Nie będę podawać nazwiska, ale to ile nerwow stracilam w tej pracy jest nie do wyobrazenia. Na szczescie mam teraz zupelnie inna praca z uczciwym i sprawiedliwym stosunkiem ze strony pracodawcy. Tamta prace wspominam jako jeden z najwiekszych koszmarow swojego zycia. Omijam lukiem nadal to miejsce w Krakowie....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-31 21:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie, niezła praca dla studenta, z tego co piszecie. podejrzewam, że prowizje macie niezłe, bo przecież firma bazuje na turystach. kiepsko, że bez umowy na stałe i bez socjalu. ile jest punktów w krakowie, bo na stronie wymienili tylko jeden
zdjecie uzytkownika
On - 2013-06-10 11:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mają 5 punktów informacji. Pracę wspominam bardzo pozytywnie. Praca idealna dla studenta.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa miała miejsce w biurze na Wielopolu.
Oprócz pytań był też "test" z ang :rozm tel po ang i odpisanie na e-maila. Łącznie wszystko trwało ok 5 min. Myślę,że osoba, która bez problemu zdała maturę podstawowa z języka angielskiego poradzi sobie i z tym.


Pytania: -Opowiedz parę słów o sobie
-Czego nauczyła Cię praca w poprzednich miejscach
-Czy jesteś odporny na stres
-Czy jesteś dyspozycyjny
-Jakie są Twoje oczekiwania finansowe
-Czy w swoim poprzednim miejscu zatrudnienia miałeś styczność z sytuacjami stresującymi
-Czy możesz pracować 160h miesięcznie
zdjecie uzytkownika
dfsssssssss - 2014-05-17 14:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co zostało napisane wyżej zgadza się.
Jeśli chodzi o zarobki to zależy gdzie, w którym punkcie się pracuje. W okresie letnim wiadomo,że będą wyższe.Ważne jest to,ze wypłata jest zawsze na czas. Co do ludzi, są młodzi i to jest dużym plusem, ale niestety też jest parę zawistnych osób, które nie wiadomo czemu chcą rywalizować.Osoby, które dłużej pracują maja taryfy ulgowe i to tak naprawde one rządzą. Managera można mieć okazje zobaczyć pierwszy i ostatni raz na rozmowie kwalifikacyjnej. Oczywiście pracuje się na umowę zlecenie, nie ma możliwości dostania umowy o prace. Duży problem jest też z ustaleniem grafiku.
zdjecie uzytkownika
tolkien - 2014-05-17 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro pracują tak naprawdę w SeeKrakow sami studenci to czemu jest problem z grafikiem? studenci są dość elastyczni..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SeeKrakow
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SeeKrakow?
Zadaj pytanie
x