brak logo

Vertes Usługi Informatyczne Karol Zieliński

Otwock

Opinie o Vertes Usługi Informatyczne Karol Zieliński

Grafik 2014-10-08 09:40:43
Pracowałem w Vertes Design na etacie. Atmosfera przyjazna lecz niestety właściciel mało się interesuje swoim biznesem. Jak się pojawia problem z klientem to odwraca się plecami i nie pomoże.
2
Kandydat 2014-10-24 21:02:32
Ja właśnie złożyłem aplikację i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Fajne rzeczy robią. A co do braku pomocy to raczej każdy właściciel czy przełożony wymaga od nas pracowników odpowiedzialności i rozwiązywania problemów. W poprzednich firmach też tak miałem, standard.
4
Klient 2015-01-16 16:29:47
Ja skorzystałem z usługi strony dla mojego lokalu firma dobrze wywiązała się z realizacji, aktualnie otworzyłem firmę stolarską sprzedającą meble.
Wybrałem firmę z internetu bxm.pl bxmmultimedia i polecam ich na projektantów do strony internetowej.
Z Vertes prawdopodobnie będę korzystał przy projektach graficznych ale to zobaczymy.
Też podczas projektowania strony zauważyłem że cała odpowiedzialność tkwiła na pracownikach.
1
Z kąkuręcji 2015-01-29 21:27:04
Haha! A na kim ma tkwić odpowiedzialność jak nie na pracownikach? Jeżeli wszystkim miałby zajmować się zarząd to po co byliby pracownicy? :) Widać, że w firmie jest podział obowiązków i pewnie każdy odpowiada za swoją działkę. Bardzo dobrze, bo tak powinno być. Każdy musi zarobić na swoją pensję. W firmie, w której pracuję już 4 lata również od nas tego wymagają.
Ps. Bxm.pl? Aż wstyd w ten sposób reklamować swoją firmę. Wasze wpisy widać również pod innymi agencjami internetowymi na gowork. A do Vertes Design wam jeszcze daleko..
M. S. 2015-02-20 14:47:05
Może napiszę nie na temat, ale muszę się podzielić! Nie pracowałam w Vertes, ale jestem klientką. Strona wyszła super! Wielkie dzięki dla Pani A. :) Ps. Na tablecie jest już ok. :) Pozdrawiam.
1
Jest ok 2015-12-09 01:04:02
Jak narazie jest super! Chociaż dopiero krótko na współpracy zdalnej. Zgłosiłem się niedawno na stanowisko grafika z ogłoszenia na ich firmowej stronie internetowej www.vertesdesign.pl i dostałem zdalnie 2 zlecenia - layout stonki + plakat. Bardzo fajnie, że firma nie zamyka sie tylko na pracowników lokalnych, ja mieszkam pod Kielcami i jak widać nie jest to problem. Mi sie podoba, bo mają co robić i ogólnie fajne zlecenia.
trelemorele 2016-01-05 11:49:16
Duże zainteresowanie? :-) Śmieszne - sami sobie piszecie takie opinie?
Nikt Ci nie da tyle, co Vertes może Ci obiecać!
1
Ok 2016-01-08 19:59:22
Dopiszę tylko do mojego postu wyżej dotyczącego layoutu i plakatu. Zrobione z sukcesem - zapłata wg. umowy. Wiem, że nie powinienem pisać bo inni graficy też to czytają i podbiorą zlecenia ale co tam - firma wporządku to czemu nie napisać.
hehe 2016-01-18 15:24:51
Oj, też mam wrażenie, że sami sobie te opinie piszecie ;) Ja miałem okazję jakiś czas temu współpracować z tą firmą, straszny bałagan tam panował, o przelew trzeba było się czasem prosić, choć żaden projekt nie został bez zapłaty. Stawki raczej głodowe, targują się strasznie ;) Dla młodych projektantów może i ok, doświadczonym raczej odradzam.
3
ag 2016-02-25 10:57:24
Jak się targują to pół biedy, ważne, że płacą za projekty. A z tym w tej branży różnie bywa.. Wiem co mówię ;)
1
UP 2016-03-09 14:13:51
Zamiast wirtualnego dialogu lepiej kupić 500 fanów na facebooku :)
1
up jojo 2016-05-04 12:37:59
Zwłaszcza, że oni nie specjalizują się w social mediach a w temacie IT ogólnie. - i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)
up up up 2016-05-04 12:40:51
moja opinia w której nazywano sprawę po imieniu została usunięta. Ciekawe :)
A co więcej i z czym chyba nikt nie będzie dyskutował - wpisów tutaj więcej niż ta firma kiedykolwiek zatrudniała :)
1
up emil 2016-05-11 14:33:31
Najprościej wpadnij tam i zerknij jak to wygląda. Zobacz ostatnie realizacje(warto porównać z najtańszymi templetami), wpisy na fb ;) statystyki przyrostu fanów ;) Zadaj sobie pytanie czego oczekujesz po swojej przyszłej pracy - rozwoju? (up) godziwego wynagrodzenia? (up) kariery? (up).Odpowiedz sobie na to pytania, idź na rozmowę albo wpadnij w odwiedziny i potem proszę podziel się wrażeniami.
1
Miks 2016-06-19 21:49:39
No dokładnie, to jest świetnie powiedziane, wpadnij i zajmij się wszystkim co trzeba, a będzie dobrze
Zostaw swoją opinię o Vertes Usługi Informatyczne Karol Zieliński - Otwock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vertes Usługi Informatyczne Karol Zieliński