Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 12:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wam sie czytac nie chce na tym forum wszystko pisze a wy caly cAs zadajecie jedno i te same pytania wystarczy poczytac wpisy i sie wie a alstarze nie trzeba miesiac wczesniej miejsca zarezerwować ja dzien przed wyjazdem miejsce rezerwowalam i bylo oni chca miec klijenta wiec kazdego wezma bez obawy pid drzwi zawiaza was wysadza i pojada wiec bez obawy i wiem ze bede skrytykowana ze sie wymadrzam ale wystarczy czytac ja tez bylam 1 raz i nic nie wiedzialam nawet ze jest taki forum w ciemno jechalam
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie ciagle te same pytania a nic konkretnego a o pracy głównie wypowiadają się osoby które tam nie były nawet :)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 12:35:34]:
witek a przyszła ci wogóle umowa bo nie rozumie pytałeś czy papiery doszły , skoro już umowe powinieneś mić bo wszyscy mają ci co jadą więc może cie zbyła poprostu bo pewnie tysiące osób tam dzwoni ciagle z tymi samymi pytaniami tak jak sie dzieje na tym forum
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 13:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM JUZ DAWNO UMOWE
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to spoko to czekamy na telefon :)
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 13:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oby nie było tak jak na większości rozmów kwalifikacyjnych tj. "zadzwonimy do pana ":)
zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 13:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wam powiem naprawdę jak jest chociaż bylam 2 razy teraz może pojade 3 raz wiec tak dzwonisz do alstara jak babka do ciebie z biura zadzwoni nawet 2 dni czesniej możesz busa zamowic miejsce bedzie bo jak chcą klienta to na pewno cie upna w busa alstar przeważnie jak masz do motzow to przyjedzie w nocy ok 2 h jak jedziesz z malopolski ja zawsze bylam na 2 w nocy gości cie wysadzi pod stolowka i będziesz czekac jak ktoś te stolowke otworzy tam będziesz lezal na stole do 7 rano az biuro otworzą tak było za 1 razem jak bylam w tamtym roku to facet mowil ze stolowka zamknieta bo nie wiedział ze ludzie maja przyjechać wiec wziol nas do bloku i tam na schodach siedzieliśmy do rana a jak ktoś chciał to stal w nocy przed biurem i czekal później cie rejestrują jak dobrze pujdzie zjesz obiat i potem autobusem ich wysylaja tam gdzie masz być ja bylam na lehninie i kobity do końca nie wiecie czy będziecie w polu czy na hali dopiero na miejscu mowia ja bylam na hali fuksem mi się udało bo chciała mnie na pole wyslac a jak dzwonila to mowila ze na hale jak cie już wysla rozpakowujesz si i następny dzień charowa jak jesteś na hali to na pewno 2 pary adidasow cieple ubranie i lżejsze tez bo jest potem cieplo znając zycie tak jak było ostatnio dużo osob przyjechalo a jeszcze szybciej pojechali nawet tyg nie byli bo ciężko bo w glowie się kreci bo zadlugo na hali robi się do bardzo puzna nawet w nocy a jak jest dużo roboty to nocki sa i pare godzi snu
zdjecie uzytkownika
fff - 2014-03-14 13:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-14 13:07:34]:
racja przewaznie pisza ci co maja cykora zeby pierwszy raz tam pojechac wyobrazaja sobie gospodarstwo jak polska wies. Nic mylnego tam jest zbiegowisko tysiecy ludzi z roznymi charakterami i narodowosciami trzeba umiec dostosowac sie do srodowisko Nie czytajcie tego ze nie idzie zarabic musieliscie tylko zobaczyc ile niektorym musi biuro wyplacic to wam opadla by kopara
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-14 14:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [. - 2014-03-14 13:54:12]:
Ja myslalam ze kobiety to tylko na chali pracuje, a na polu mezczyzni
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-14 14:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [km - 2014-03-14 13:16:35]:
nie no raczej jak wyslali te umowy to pojedziemy ;]a na ktorego masz i skad jestes?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 14:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-14 14:22:42]:
na 14 z okolic Radomia
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 14:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fff - 2014-03-14 13:54:19]:
racja psychike też trzeba mieć w dobrej kondycji , nie warto nawiazywać na początku znajomości bo większość wróci po tygodniu, a co do zarobków to jeden znajomy potrafił przy wysypie wyciągać 150 euro dniówki a drugi który palił i lubiał sobie pogadać 30-50 euro więc nie ma reguły ale w dużej mierze zależy od pogody i w jakie rajki trafimy
zdjecie uzytkownika
. - 2014-03-14 14:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-03-14 14:10:58]:
no niestety kobiety tez sa na polu i na hali wszyscy się na hali nie zmieszczą kobiety albo kopia tak jak faceci lub sa grupy które tna zielonke powyżej rajki to podobno fajnie się tnie tylko bardzo dużo trzeba naciac na kilo bo to leciutkie jest wiec trzeba się namachać wiec tak rozowo nie jest ale kobiety daja rade
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-03-14 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie wysłałem dzisiaj papiery i ile czasu idzie tam do nich z 2,3 tygodnie pewnie ?
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 15:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-03-14 15:36:30]:
sebek ze 4 dni idzie
zdjecie uzytkownika
km - 2014-03-14 16:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale że dzisiaj piątek to sie przedłuży a na kiedy chcesz jechać
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-03-14 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 5 maja mam termin
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-03-14 17:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam termin do pracy na 31 marca, jade po raz pierwszy, czy ktos moze mi napisac jak jest z kobietami, czy one tez pracuja w polu czy tylko na hali????????
zdjecie uzytkownika
k - 2014-03-14 17:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxxx przed chwilą Ci pisali !!! nauczcie sie czytać bo zginiecie w Niemczech
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-14 18:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie internetowej firmy jak i ulotce która przysłali jest informacja ze kobiety ze wzg że na polu jest cięzko pracuja na hali czyli wpuszczaja w kanał? Gdybym chciała pracować przy sparadze na polu pojechała bym w sprawdzone miejsce. Tu zdecydowalam się jechać tylko dlatego że kobiety miały pracować na hali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
, - 2014-03-14 18:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie zdziwisz jak zobaczysz ze kobiety tez robia w polu
zdjecie uzytkownika
k - 2014-03-14 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co na ulotce i większosci ogłoszeń pracy sezonowej to fikcja
zdjecie uzytkownika
szparag - 2014-03-14 19:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kogoś już informowali o przyjeżdzie na halę Pytam bo jadę pierwszy raz i zastanawiam czy mnie omineli czy zadzwonią dzień przed I jeszcze jedno kiedy tam się zaczyna sezon już tak na poważnie???
zdjecie uzytkownika
jac - 2014-03-14 21:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po ile godizn tam sie robic w polu ?
zdjecie uzytkownika
k - 2014-03-14 22:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jac - 2014-03-14 21:37:17]:
poczytaj to sie dowiesz to nie praca w biurze że masz z góry określone co i jak jedziesz w pole
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x