Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
Artur39 - 2014-07-02 21:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam na 07.07 ale jeszcze do mnie nie dzwonili Jak ktoś jedzie z Radomia to dzwonić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-07-03 11:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili juz do kogos z data 7.07?.A moze ktos dzwonil do nich?
zdjecie uzytkownika
Iks - 2014-07-04 09:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie informacje powinny być wcześniej udzielane, bo data jest trochę już późna. A rozpoczęcie pracy za 3 dni? Hmmm, no najwyższy czas na dowiedzenie się.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-04 10:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj Mariolu ja tez jestem z lubuskiego i chce tam jechac napisz do mnie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-04 11:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W niedzielę 6 lipca jadę do firmy Thiermann. Mam wolne miejsca. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-07-04 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-04 11:37:30]:
Kochani , bardzo chcialabym wyjechac tam do pracy , dopiero sie o nim dowiedzialam z internetu , napiszcie prosze , jak tam sie zalapac
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-04 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam termin na 1 lipca.
Czekam na telefon i trochę się niepokojąc - zadzwoniłem.
Usłyszałem od Pani,że dzwonienie co chwilę nic nie da i że mam sobie dać spokój, bo każdy chce przyjechać.
No halo - ta Pani tak pracuje, prawda? Zamiast udzielić mi rozsądnej odpowiedzi usłyszałem oburzenie. A dzwoniłem pierwszy raz...
Kiepsko.
zdjecie uzytkownika
..,,, - 2014-07-04 20:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jaka oni maja dlugo liste Na borowke teraz dostac sie to jak wygrac w lotka nazapisywalo sie pelno studencikow uczniow z urolopow a ludzie co mieli jechac na szparagi to jeszcze czekaja w kolejce do wiekszosci z was to zadwonia na czyszczenie sadow a nedzny grosz
zdjecie uzytkownika
xxc - 2014-07-04 20:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Justyna - 2014-07-04 12:53:00]:
zapomnij to tym roku moze w nastepnym sie zapapiesz
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-07-05 10:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechal ktoś z data 7.07?
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-07-05 11:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar - 2014-07-05 10:41:42]:
Ja mam termin na 7.07 i jeszcze niemialam telefonu pamietam ze dwa lata temu tez sie wyjazd opózniło 2 moze 3 dni wiec narazie czekam.
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2014-07-06 09:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też razem z koleżanką mamy termin na 07.07,ale jutro będę dzwonić,niech powiedzą konkretnie czy będzie ten wyjazd,czy nie.trzymajcie kciuki żeby ktoś odebrał.jak się dodzwonie to napisze co powiedzieli :)
zdjecie uzytkownika
jkopytko - 2014-07-07 12:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) dzwonilem przez skype i pani ktora odbierala byla zawsze uprzejma oraz mozna bylo sie od niej dowiedziec wszystkiego na temat wyjazdu
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-07-07 13:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulcia - 2014-07-06 09:41:11]:
Ulka dzwoniłaś.Ja próbowałam ale nikt nie odbiera...
zdjecie uzytkownika
DIANA - 2014-07-07 13:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mialam na dzis termin 7.07 i nikt do tej pory nie dzwonil, czy juz ktos telefonowal do was na ten termin? Warto tam zadzwinic i sie zapytac ? Jestem z rzeszowa
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-07 14:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniłam z KOleżanką własnie i Pani była miła. Powiedziala ze nikogo jeszcze nie wzywali na 7.07 i mamy czekac na telefon bo nikt z tego terminu jeszcze nie jechał :)
zdjecie uzytkownika
Boim - 2014-07-07 16:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam ile z tego co ta pani powiedziała jest prawdą,bo w zasadzie przemiał ludzi jak widzę jest spory
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-07 16:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tak sądze, chociaż mam kilka znajomych z terminu 7.07 i jeszcze do nikogo nie dzwonili; d
wiec moze jakas prawda w tym jest
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2014-07-07 16:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DIANA - 2014-07-07 13:34:56]:
nie dodzwoniłam się,masakra!oni normalnie w kulki lecą,nie wiem czy jest sens dzwonić do nich,bo szkoda kasy na telefon :(
zdjecie uzytkownika
karkakar - 2014-07-07 16:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam termin na 30.06 i nie wyjechalam jeszcze a jak dzis dzwonilam to pani powiedziała ze narazie nie potrzebują ludzi i ze jeszcze trzeba poczekać...
zdjecie uzytkownika
Zachodniopomorskie - 2014-07-07 17:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ma ktos termin jak ja na 14go lipca?
zdjecie uzytkownika
Diana - 2014-07-07 17:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulcia - 2014-07-07 16:34:53]:
na jaki nr dzwoniłas?
ja miałam ten nr +4933836208467
moze na ten zobacz bo ja tylko raz zadzwonilam i nie miałam problemów zadnych zeby sie tam dodzwonic;/
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-07 17:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Diana - 2014-07-07 17:23:31]:
Cześć ja mam i czekam na telefon z Niemiec!
zdjecie uzytkownika
Zachodniopomorskie - 2014-07-07 17:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez czekam na telefon i zaczynam sie martwic.Jedzies pierwszy raz bo jak tak.
zdjecie uzytkownika
grey - 2014-07-08 14:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja miałem termin na 2 czerwca, i do dzis nie zadzwolnili, dzownilem do nich i powiedzieli ze pogoda tam jest beznadziejna i trzeba czekac no coz..
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-07-08 17:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś do Scharinghausen na borówke w tym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-07-08 19:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2014-07-08 17:37:59]:
A na kiedy miałeś termin?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-07-08 19:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni u Thiermanna maja tyle ludzi do przerobu,ze moga sobie przebierac ludzi jak gruszki,i im to zwisa czy pojedzie Heniek czy Zenek czy Marysia bo im to i tak zwisa,bo i tak ludzi jest pelno chetnych
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-07-08 19:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar - 2014-07-08 19:01:27]:
Na 7.07 i troche sie niepokoje.
zdjecie uzytkownika
LOLO - 2014-07-08 20:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAM JAK NA RAZIE PADA DESZCZ JEST 3000 TYS CHĘTNYCH JAK NA RAZIE ŚCIĄGAJĄ LUDZI Z CZERWCA I KAŻĄ CZEKAC CALY CZAS,...
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-07-08 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2014-07-08 19:29:12]:
A to oni do ciebie dzwonili czy nie?
zdjecie uzytkownika
Marys - 2014-07-09 09:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie jeszcze niedzwonili i ciekawe czy wogóle wyjedziemy.A Ty na kiedy masz termin?
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-07-09 11:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marys - 2014-07-09 09:02:52]:
Ja miałam termin na 30.06 ale dziś dzwonili i jade w niedzielę ale chcieli żebym już była w piątek tylko mi nie pasuje:/
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-07-09 13:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również mam termin na 7.07 i trochę się niepokoję, Dziś próbowałam się dodzwonić niestety bezskutecznie. Nie wiecie jak tam sytuacja? Czy jest wgl szansa na wyjazd? Może ktoś się dodzwonił i coś wiem?
zdjecie uzytkownika
gabi12 - 2014-07-09 15:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zachodniopomorskie - 2014-07-07 17:20:11]:
Ja mam termin na 14.07, dziś do mnie dzwonili że potrzebują na borówkę. Ktoś jeszcze na 14 ma?
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-09 16:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kar - 2014-07-09 11:10:45]:
Do mnie też dzwonili żebym w pt przyjechała ale nie dam razy i zaproponowała poniedziałek, a dlaczego jedziesz w niedzielę, tak Ci zaproponowali? Wgl jak to jest z dojazdem?
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-07-09 16:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ci co mieli na 7.07? Gabi12 jedziesz pierwszy raz czy już kiedyś byłas?
zdjecie uzytkownika
gabi12 - 2014-07-09 16:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaśka - 2014-07-09 16:24:52]:
Ja jadę pierwszy raz :P
zdjecie uzytkownika
zachodniopomorskie - 2014-07-09 18:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gabi a kiedy jedziesz>Do mnie jeszcze nie dzwonili.
zdjecie uzytkownika
M - 2014-07-09 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos podac numer z którego dzwonili.Ja tez mialam na 7.07 i zaczyna mnie denerwowac to czekanie.
zdjecie uzytkownika
bartex - 2014-07-09 20:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zachodniopomorskie - 2014-07-07 17:20:11]:
ja tez mialem na 30 i nikt sie nie odzywa (zachodniopomorskie)
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2014-07-09 22:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko, żeby parędziesiąt ludzi obskoczyli z telefonami tego samego dnia... jeżeli się szanują to powinni bez problemu się odezwać tak czy owak.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-10 09:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zachodniopomorskie - 2014-07-09 18:15:04]:
Mam zaproponowany termin na ten poniedziałek, ale dzisiaj do niej mam oddzwonić i upewnić. Wgl nie wiem jak z tym dojazdem bo coś słyszałam że jest autobus ale dopiero z Leszna...to prawda?
zdjecie uzytkownika
KAZIK - 2014-07-10 10:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wprowadzacie zamet. Telefon na scharringhausen (usunięte przez administratora)a na motzow (usunięte przez administratora). 2 rozne miejsca, rozne terminy. dzwonic najlepiej rano pracuja od 8 a o 11 30 jest przerwa do 12 30 nikt nie odbiera. probowac bo przeciez ludzie ciagle tam jezdza.
zdjecie uzytkownika
szczecin - 2014-07-10 19:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś moze ma termin na poniedziałek i jedzie samochodem? Poszukuje transportu. Jestem ze Szczecina.
zdjecie uzytkownika
szczecin - 2014-07-10 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zachodniopomorskie - 2014-07-07 17:20:11]:
Ja również mam termin na 14. Jedziesz może samochodem?
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-07-10 21:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczecin - 2014-07-10 19:22:51]:
nie, nie jadę.
zdjecie uzytkownika
Zachodniopomorskie - 2014-07-11 08:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczecin - 2014-07-10 19:22:51]:
hej ma termin na 14 go ale do mnie jeszcze nie dzwonili.Moje gg 50018726 jak co pisz.A do ciebie juz dzwonili?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2014-07-11 10:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nawet do Leszna się dostać to chyba nie wielki problem? PKSy po Polsce normalnie jeżdżą tylko w koszmarnych warunkach się jeździ..
zdjecie uzytkownika
Zachodniopomorskie - 2014-07-11 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dzis dzwonilam do charinghausem i prawdopodobnie jade w przyszlym tygodniu.Mam zadzwonic w poniedzialek.Bo oni zbieraja grupy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert