Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
BARTOSZ - 2014-06-29 17:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-06-27 12:29:56]:
Skontaktuj się ze mną przez meila billaden167@wp.pl
zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-06-30 09:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda u Thermanna placa 4,75e na godzine i wiecej ci nieda
zdjecie uzytkownika
Man Is Obsolete - 2014-06-30 11:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z Radomia lub Mazowieckiego na termin 7.07 ???
zdjecie uzytkownika
Man Is Obsolete - 2014-06-30 11:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana - 2014-06-06 07:52:36]:
Ja jadę z RADOMIA... JAKBY CO MOŻEMY SIĘ SPIKNĄC... Będzie razniej... ;)
zdjecie uzytkownika
Man Is Obsolete - 2014-06-30 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktos doradzi jak, w jakiej porze najlepiej tam jest dzwonic w celu potwierdzenia przyjazdu??? Dzwonię juz od kilku dni i nic tylko słucham melodyjek w słuchawce i straciłem juz na tel ponad 150 zł...???
zdjecie uzytkownika
kujo - 2014-06-30 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Man Is Obsolete - 2014-06-30 11:46:39]:
jak nie odbieraja tzn ze nie potrzebuja ludzi
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-06-30 13:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałam termin na 30 czerwca i telefonu do dzisiaj nie było...a jak dzwonilam to pani powiedziała ze borowek nie ma
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-06-30 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja miałam termin na 30 czerwca i telefonu do dzisiaj nie było...a jak dzwonilam to pani powiedziała ze borowek nie ma
zdjecie uzytkownika
Man Is Obsolete - 2014-06-30 14:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nie potrzebują ludzi to czemu odsyłają zawiadomienie o przyjezdzie listem poleconym??? Dodzwoniłem sie tam koło 2 tygodni temu i powiedziała mi jedna Pani że trzeba dzwonic kiedy będzie sie blisko swojej daty wyjazdu... A skoro nie potrzebuja ludzi to w ogóle po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten cały bełkot z ta wielka u nich robotą??? Szparagi i borówki sa nie tylko u Thiermanna. Pomału dochodze do wniosku że ta cała firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest warta...
zdjecie uzytkownika
lukarz - 2014-06-30 15:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba czekac borowka nieszcze nie dojrzala. ruszy sezon to beda dzwonic teraz to jest chwilowy przestoj szparag sie skonczyl truskawki tez niewiele zostalo
zdjecie uzytkownika
Jaca - 2014-06-30 17:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jak nie potrzebują ludzi, to chyba telefon muszą odbierać, skąd wiedzą, kto dzwoni? mają oddzielny numer do rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
danakrk - 2014-06-30 18:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialam termin na 31 marca nie pojechalam zadzwonilam dzisiaj powiedziano mi ze jade w pierwszej kolejnosci czyli za tydzien na borowke jestem z okolic krakowa i jade allstarem jade pierwszy raz do tej firmy na szparadze był moj maz z synem wcale nie jest tak zle jak niektorzy pisza pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
m,, - 2014-06-30 18:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaca - 2014-06-30 17:13:29]:
tam tylko dzwonia o prace
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-06-30 18:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie ktoś w dniu 14 lipca z okolic Trójmiasta,i czy dostaliście już telefon z Niemiec?
zdjecie uzytkownika
kar - 2014-06-30 19:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ludzie jadą teraz dopiero z marca to ci z lipca mogą sobie pomarzyć o wyjeździe...
zdjecie uzytkownika
basia kuj.pom - 2014-06-30 20:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam na 07.07 czy jest ktoś z okolic z podobnym terminem .?dodam , że to mój pierwszy wyjazd w to miejsce
zdjecie uzytkownika
BASIA z KUJ- POM - 2014-06-30 20:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA Z KUJ-POM MAM TERMIN NA 07.07 CZY JEST KTOŚ Z OKLIC O PODOBNYM TERMINIE.?DODAM , ŻE TO MÓJ PIERWSZY WYJAZD W TO MIEJSCE .
zdjecie uzytkownika
Juzek - 2014-06-30 20:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam byłem u Thiermanna w biurze i telefony dzwoniły chyba z Polski w sprawie pracy to ta dziewczyna co tam siedzi przy tym telefonie jak słyszała ze dzwoni telefon za telefonem to nawet nie chciało jej się odbierać,tak olewają pracowników
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-06-30 20:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo tak jest olewajom a roboty nie ma za duzo ja z maja a juz wrucilam a kto nie dzwoni to nie pojedzie bo oni losowo biorom i dzwoniom wie kto ma z marca to niech dzwoni a najlepiej dzwonic miedzy 12 a 15
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-06-30 21:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TOMEK - 2014-06-29 08:11:04]:
Wróciłem 9 czerwca byłem 2 miechy i powiem ci że stawka za godz 4,50 e a w tamtym roku było 4,25 a nie jak tu piszą 4,75 czy jakieś 6.00 e
zdjecie uzytkownika
Jaca - 2014-06-30 23:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 miesiące czekać na telefon od nich to całkiem sporo. Przecież w tym czasie tyle różnych innych rzeczy może się wydarzyć..
zdjecie uzytkownika
TenTyp - 2014-07-01 07:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! posiada może ktoś nr na zbiory (jesień) na cokolwiek? mogą być jablka borówka itp. niedawno ze szparagow worcilem i mam zamiar jechac na kolejne zbiory.
zdjecie uzytkownika
danakrk - 2014-07-01 11:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jedzie ktos do thiermana na ten piatek z małopolskiego
zdjecie uzytkownika
luxer - 2014-07-01 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam termin na 7.07 i jak do tej pory zadnych informacji.Dzwonili do kogos juz z tym terminem ????
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-07-01 11:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danakrk - 2014-07-01 11:10:20]:
hej! dzwonili do Ciebie ?,że jedziesz .Ja mam na 7.07 i cisza
zdjecie uzytkownika
danakrk - 2014-07-01 11:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nik - 2014-07-01 11:26:45]:
dzisiaj o 11 dzwonili na piatek mam byc w firmie ze mna jedzie 17 osob z małopolski zadzwon sobie do nich jak ci zalezy
zdjecie uzytkownika
bya pracownica - 2014-07-01 12:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kujo - 2014-06-30 12:07:18]:
w poniedziałki i .środy i oczywiście soboty i niedziele nie
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-07-01 12:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujo - 2014-06-30 12:07:18]:
o przepraszam środy i piątki nie bo jest rejestracja pracowników soboty i niedziele nie bo wolne
zdjecie uzytkownika
luxer - 2014-07-01 12:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poda ktos numer na jaki trzeba dzwonic ???
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-07-01 14:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja też mam na 7.07 ciekawe kiedy zadzwonia juz niemoge sie doczekac.Byłam tam 2 lata temu i jest fajnie idzie zarobic jak sie chce oczywiscie.
zdjecie uzytkownika
basia kuj.pom - 2014-07-01 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-07-01 14:50:37]:
do ,,MARIOLA ,,witam a skąd jesteś.? jeśli mogę zapytać , pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-07-01 17:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia kuj.pom - 2014-07-01 16:13:21]:
Hej Basia ja jestem z wlkp.Ty jedziesz sama czy z kimś.?
zdjecie uzytkownika
basia kuj-pom - 2014-07-01 19:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-07-01 17:27:46]:
otrzymałam papiery w tamtym tygodniu i jeszcze do mnie nie dzwonili w sprawie przyjazdu i z nikim się jeszcze nie umawiałam na wyjazd .
zdjecie uzytkownika
dana krk - 2014-07-01 20:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie w ten czwartek do scharinghausen
zdjecie uzytkownika
kasika915 - 2014-07-01 22:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bya pracownica - 2014-07-01 12:35:33]:
ja jadę w czwartek, jestem pośród tych 17 osób :P
zdjecie uzytkownika
dzasta - 2014-07-02 08:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ma umowę o pracę i wyjazd na 14 lipca poszukuję osób z okolic Mrągowa lub Pisza czekam tylko na potwierdzenie telefoniczne
zdjecie uzytkownika
panntera - 2014-07-02 08:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bya pracownica - 2014-07-01 12:35:33]:
Czym jedziesz?
zdjecie uzytkownika
dzasta - 2014-07-02 09:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panntera - 2014-07-02 08:48:25]:
jestem w trakcie załatwiana busa i poszukuję soby bo jadę pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
dzasta - 2014-07-02 09:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panntera - 2014-07-02 08:48:25]:
szukam przewoźnika bo jadę pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-02 12:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy jest ktoś z pomorskiego kto ma termin na 14 lipca?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-02 12:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Czy jest ktoś z pomorskiego kto ma termin na 14 lipca?Jaki jest koszt busa do Thiermanna?
zdjecie uzytkownika
dominika - 2014-07-02 14:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariola - 2014-07-01 17:27:46]:
Mam termin na 14 lipca, jestem z Lubelskiego
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-07-02 17:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzasta - 2014-07-02 08:10:30]:
hej ja jestem z podlaskiego i też mam termin na 14.07 ale jeszcze nikt się ze mną nie kontaktował więc czekam z tym busem do ostatniej chwili aż będzie pewne że jadę
zdjecie uzytkownika
Artur39 - 2014-07-02 21:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam na 07.07 ale jeszcze do mnie nie dzwonili Jak ktoś jedzie z Radomia to dzwonić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-07-03 11:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili juz do kogos z data 7.07?.A moze ktos dzwonil do nich?
zdjecie uzytkownika
Iks - 2014-07-04 09:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie informacje powinny być wcześniej udzielane, bo data jest trochę już późna. A rozpoczęcie pracy za 3 dni? Hmmm, no najwyższy czas na dowiedzenie się.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-04 10:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj Mariolu ja tez jestem z lubuskiego i chce tam jechac napisz do mnie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-04 11:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W niedzielę 6 lipca jadę do firmy Thiermann. Mam wolne miejsca. (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-07-04 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-04 11:37:30]:
Kochani , bardzo chcialabym wyjechac tam do pracy , dopiero sie o nim dowiedzialam z internetu , napiszcie prosze , jak tam sie zalapac
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-07-04 14:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam termin na 1 lipca.
Czekam na telefon i trochę się niepokojąc - zadzwoniłem.
Usłyszałem od Pani,że dzwonienie co chwilę nic nie da i że mam sobie dać spokój, bo każdy chce przyjechać.
No halo - ta Pani tak pracuje, prawda? Zamiast udzielić mi rozsądnej odpowiedzi usłyszałem oburzenie. A dzwoniłem pierwszy raz...
Kiepsko.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert