logo Heinrich Thiermann

Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

lol 2014-07-11 23:37
ja jestem z pdk dzisija do mnie dzwonili ze jade w niedziele mialam date na 7 tam trzeba dzwonic i sie upomniac bo oni biorą jak chcą :)
G. 2014-07-12 08:11
A nic Ci nie wspominali czy będą jeszcze wyjazy bo słyszałam od znajomego, że już nie będzie narazie wyjazdów bo mają już 1500 osób?
G. 2014-07-12 13:12
Tylko strasznie ciężko się dodzwonić. Od środy próbuje bezskutecznie.
Heniek 15 2014-07-12 15:33
Jezeli nie odbierajom telefonu to najprawdopodobniej maja juz komplet ekipy do pracy,niehce im sie kazdemu przez telefon tumaczyc ze narazie niema pracy,chyba ze ktos odpadnie wtedy z tysiaca osob kture czekaja na prace wybiorom sobie jednom na hybil trafil
Łukasz 2014-07-13 10:06
W takim razie nie rozumiem tych terminów. Ja mam na 21.07 i już w takim razie widzę, że nawet nie mam po co dzwonić.
ania i ewa 2014-07-13 11:32
My mamy na 14 lipca jedziemy wlasnym samochodem mamy 1 wolne miejsca jedziemy z czplinka zachodniopomorskie proszę o kontakt chętnych pod numerem telefonu 727 400 336
mariusz 2014-07-13 18:30
hej jedzie ktoś we wtorek
1
mariusz 2014-07-13 18:36
do mnie dzisiaj dzwonili mam na środę we wtorek wyjazd jedzie ktoś jestem z Podkarpacia
NIKI 2014-07-14 09:40
JA TEZ JESTEM Z PODKARPACIA I MAM NA 14 LIP.ALE DO MNIE JESZCZE NIE DZWONILI .JEDZIESZ ALSTAREM?
Tomek 2014-07-14 10:00
Ludzie! Jak zbliża się termin to dzwońcie ile wlezie, nawet codziennie. Ja mam termin na 14, dzwoniłem 5 razy w ciągu ostatniego tygodnia i wczoraj się odezwali, wyjeżdżam jutro.
. 2014-07-14 12:02
Dzis dzwoniłam. To plotki, że nie potrzebują ludzi. Trzeba samemu dzwonić i pytać bo ciągle zbierają ludzi.
mariusz 2014-07-14 12:45
tak Alstarem a ty już byłeś bo ja pierwszy raz
mariusz 2014-07-14 12:48
JEDZIESZ MOŻE ALSTAREM ?
NIKI 2014-07-14 15:29
Ja w tej firmie pierwszy raz jade.Mariusz a ty juz masz umowe?
NIKI 2014-07-14 15:40
Ja juz w tym roku bylam zagranica i babka mi powiedziala ze moze byc problem z 2 umowa,narazie nic mi nie przyszlo i sie zastanawiam czy dzwonic.ma ktos podobny przypadek?ile kosztuje bilet w alstarze?dowozi on na miejsce?
tadek 2014-07-15 09:41
bilet w allstarze kosztuje 50-60 euro lub rownowartsc w zl.dowozi do samej pracy,jednak podroz moze nie byc zbyt przyjemna jezeli nie lubi sie alkoholowej imprezy.
NIKI 2014-07-15 09:46
wszyscy macie umowy?
ulcia 2014-07-15 10:58
nie,ja nie mam jeszcze umowy,a ja jade dzisiaj wieczorem z Leszna.Mam nadzieje że na miejscu mi dadzą
1
sAm 2014-07-18 10:20
czy już ktoś pojechał kto miał wyznaczony termin na 14 lipca?
anon 2014-07-18 10:23
Mam na 14 i dalej nic ,jak do nich dzwonisz to mówią, że oddzwonią i nic. Najlepsze jest to, że niektórzy jadą jeszcze przed terminem mimo, że się nie upominają . W ogóle jak wygląda dojazd na miejsce?
Grześ 2014-07-18 13:00
Ja miałem na 14go lipca termin ale nie dzwonili jeszcze do mnie i już tracę nadzieję,że pojadę!
xxx 2014-07-19 11:12
ktoś z załopolski? jedziemy we wtorek ze znajomymi, dzisiaj dzwonili
ewa 2014-07-19 18:53
z małopolski, okolice Tarnowa, dziś dzwonili i wyjazd na wtorek .PISAĆ JAK COŚ WIECEJ
rolnik 2014-07-19 21:51
tam kariery niedozdobedziesz gora posiedzisz 2 miesiace i tyle takie tam niemieckie prawo
Dana 2014-07-20 07:28
do mnie dzwonili 19 wyjazd mam 22 jestem z lodzkiego jade z 2 kolezankami /dzwonilam do nich tylko raz i Pani do mnie dzwonila sama - najlepiej jest dzwonic miedzy 15 a 16 /ta firma jest super polecam ja wszystkim jade 2 raz Pozdrawiam
Marlena 2014-07-21 10:35
Heyy, jeśli ktoś się tam wybiera to macie ostatni moment aby się dostać, ja byłam od 19 maja i wróciłam 20 lipca.. ogólnie pobyt oceniam na 5 :) myślę ze tam wrócę za rok na pewno, serdeczne pozdrawiam GRUPĘ Pani Hani
BLONDI 2014-07-21 17:44
Gorące pozdrowienia dla Edyty i Bozenki z okienek pocztowych oraz panią Bożenkę gospodarczą i grupową panią Hanie...z r.2010
dobry polak 2014-07-22 14:26
UWAGA POLACY W DE:)) ! W nowym sezonie letnim DO DE PONOWNIE POWRÓCIŁY SŁOIKI I WEKI CZYLI TAK TE WREDNE WSIOKI ! Tak ! - wraca wsiostwo z plecakami wypełnionymi dobytkiem polskim, słoikami ze swojskimi wałówami, co pozwoli im przeżyć kolejny tydzień w naszym pięknym KRAJU, dzięki któremu wyrwali się od swoich łojców i matul !. A jeszcze kilka dni temu, sprzątano po nich cały Dworzec Centralny, ponieważ to słoikowe wsiostwo opuszczając chwilowo DE, tak pchało się do SAMOLOTOW, obijając się przy tym o siebie, że dźwięk tłuczonego szkła z ich pustych słoików roznosił się po całym dworcu !. ALE ! - ich powrót na farmy oznacza ponowną ich bezwzględną walkę o utrzymanie się na etatach w DE... firmach, gdzie sprawdzoną przez nich metodą jest : podkładanie świń ( nie tych bynajmniej z ich słoików) oraz szybkie i skuteczne niszczenie rodzimych Niemcow. Bo co taki wsiok zrobi aby utrzymać się w de? - wsiok zrobi wszystko, on zdepcze każdego kto mu w tym zagraża !. Inaczej czeka go powrót w niesławie do jego wsi, gdzie powita go już tylko wyjący pies oraz miauczący kot a także sklepik spożywczy, z ławeczką dla miejscowych pijaczków i brak życiowych perspektyw. Jedyne zajęcie na jakie może liczyć w swojej wsi, to uczestnictwo w Ochotniczych Strażach Pożarnych,UKLADANIE POLDBRUKU oczywiście pod patronactwem swojskiej partii czyli P(osady) S(woim) L(udziom) !.. Dlatego też, pobyt wsioka w de.. to jest dla niego być albo nie być ! - a już szczególnie dla wsiowskich dziewuch, które zrobią wszystko aby tylko wyjść za mąż za prawdziwego ANGLIKA, ale co je niesamowicie potem nobilituje pośród wiejskich opłotków !. Ostrzeżenie ! a ta zielona stonka na farmach trzyma się zawsze razem, ponieważ łączą ją swojskie wspomnienia zapachu słomy i siana. Uwaga ! - w pracy słoikowa baba ( szczególnie z zagłębia słoikowego, czyli rzeszowszczyzny i olsztyńskiego) jest bardziej zawzięta i bezwzględna niż wsiowy chłop, ponieważ jej szczególnym wrogiem są rodowite niemki dziewczyny. A jak w DE najszybciej można rozpoznać wsioka ?. Na szczęście, to jest akurat proste !a ponieważ wsioki zawsze piją piwo przez słomkę wyciągniętą z własnego buta, ale po wypiciu kilku piw - zawsze słychać chrzęst szkła upadającego na podłogę słoika !. BUHAHAHAHAAHAHAHAHH :))))))))))))))))))))
WREDNA 2014-07-22 15:29
POZDROWIENIA DLA MARIOLI Z HEEDE,CHYBA MNIE TAK NAPRAWDE NIGDY NIE PODNASZ
rozsądna 2014-07-22 16:37
też tam byłam i sądze że tam to jeden wielki hlam a twoje zadowolenie nie wiem z czego wynika może dobra WAZELINIARA byłaś tam jest banda (usunięte przez administratora) i klany rodzinne chamstwo i oszustwo tylko jak mówią orczyk orczyka zawsze znajdzie pozdrawiam wszystkie WAZELINIARY!!
Beata 2014-07-22 23:29
pracuje tam jeszcze taki kierowca Tadeusz,bardzo opryskliwy dla kobiet,oczywiście nie wszystkich ,wyglądał jak cygan
Magda 2014-07-23 13:29
Witam! Jak myślicie czy jest jeszcze szansa żeby wyjechać na zbiór borówek.A tak w ogóle do kiedy trwa taki zbiór i czy po jego zakończeniu jest szansa na jakąś pracę przy czymś innym czy wtedy kończy się tam sezon.
man is obsolete 2014-07-23 14:11
Dzwonic nie trzeba codziennie tylko 2-3 razy w tyg.... Mnie osobiscie już kurwica brała bo zamiast rozmawiac o pracy to w słuchawce telefonu gra muzyczka za której słuchanie płaci się jak za Audiotele, (usunięte przez administratora)ponad 3 zł za minutę... Może człowiek zwątpic, ale załapac sie można, ja i qmpel jesteśmy tego żywym przykładem... A jak będzie??? Czas pokaże!!!
** 2014-07-23 15:46
Proszę o podanie numeru telefonu bo za cholerę nie mogę się dodzwonić na ten podany w umowie...
man is obsolete 2014-07-24 12:20
Wbijam tam na weekendzie,jak pod kosz lebron.
mała 2014-07-25 12:52
Nie mogę się do nich dodzwonić czy to znaczy że już w tym sezonie nie będą potrzebować ludzi.
pele 2014-07-25 21:40
nie mogę już tego czytać właśnie z tamtąd wróciłam tam od tygodnia są już komplety są grupy porobione i w polu i na hali widać nie jesteś KUZYNECZKĄ żadnego grupowego skoro dalej czekasz POWODZENIA jest jeszcze szansa może któraś LALA zasłabnie albo jej się znudzi ta praca to firma będzie tarabanić po każdego komu wysłali umowe a takich ludzi mają w huk może szczęście padnie na Ciebie i będą dzwonić POWODZENIA
Nika 29 2014-07-25 22:27
Hmm tak od czasu wglądam na opinie o firmie Thiermann i przykro mi gdy czytam posty osób obrażający ta firmę. Jężdzę do tej firmy od 8 lat mój facet od ponad 20 stu i oboje sobie chwalimy to miejsce. Owszem ja sama mam nerwy czasem na niektóre rzeczy tam....ale byłam w rożnych innych miejscach i zawsze było gorzej. Firma ma swoje zalety i wady jak każda inna!! Ale przede wszystkim jest wypłacalna.
time 2014-07-28 16:08
Witam!Ja własnie dostałam dzisiaj papiery {umowa}a miałam datę na 7 .07.-jestem ciekawa czy zadzwonią
no 2014-07-28 20:30
nie polecam znajoma z dziewczyną są i po 2 tygodniach przyjeżdżają raz że warunki mieszkalne to masakra zwierzęta lepiej mają a dwa to nawet się jej ten wyjazd nie zwróci oczywiście polskie kierowniczki zachowujące się jak kapo bo tak to można nazwać i tyranko od rana do wieczora za marne grosze mówię tu o borówkach odradzam sam niech szkop sobie tyra za tą kasę
time 2014-07-29 15:44
to ja już nic nie rozumiem -jedni sobie chwalą drudzy narzekają -nie wiem co robić
no 2014-07-29 16:46
nie warto zwłaszcza do Heinrich Thiermann borówki
1
no 2014-07-29 16:47
nie warto zwłaszcza do Heinrich Thiermann borówki
2
noo 2014-08-01 12:42
warunki tragiczne, wyzysk w czystej postaci, jeżeli nie masz znajomości nic nie osiągniesz. mieszkania z Rumunami, grupy mieszane również z nimi a nawet z przewagą rumunów, którzy kantują cały czas a winę grupowe zrzucają na polaków i wręcz karzą poprawiać pracę po rumunach, praca w warunkach tragicznych - 7/7 i nawet gdy jest ulewa i burza nie ma że boli , grupowe zachowują się jakby zapomniały języka polskiego a rumunom prawie w dupę wchodzą, grupowych nie spotka się na polu gdy leje albo jest gorąco - są w busach ale gdy tylko zrobi się w miarę ok można spotkać je na rajkach z szyderczymi uśmiechami i bezczelnymi wypowiedziami. Można powiedzieć że Rumuni są tam na pierwszym miejscu, zarobki za cały dzień harówy marne i nieopłacalne... Nie polecam !!!
teodor 2014-08-03 13:49
potwierdzam .bylismy wraz z zona w kwietniu gdy szparagi sie wycinalo i obrabialo,koszmar.tez nie polcamy .
arekte 2014-08-07 23:57
nie nabieraj ludzi na platne smsy .
a tak wogóle to nie ma u tiermanna czegoś takiego jak rozmowa kwalifikacyjna !!!
LUDKI NIE DAJCIE SIE OKRASC ,WYSYŁAJAC SMSA:)
masz racje katastrofa 2014-08-08 12:19
katastrofa warunki gorzej niz w budzie u psa takie samo traktowanie zadnego ubespieczenia po przewruceniu sie nawed do mnie nikt nie podszedl wstac i dalej do haruwy a za co za 0.80 centuw za kilogram hamstwo jakiego nikt sobie nie wyobraza pracujemy po 12 godzin czasami to za23 euro na dzien bo nie ma boruwki tak tlumacza no i jak nie zrobisz normy to dostajesz czerwony minus po 7 minusach wypiepszasz do domu bo jestes nieproduktywna ludziska jak najdalej z tego miejsca a grupowi to naprawde grupowi z obozu koncentracyjnego wstydze sie za nich bo sa naszymi rodakami a zachowuja sie jak skur.......yny z piekla rodem w pokoju mieszka 8 osub w tym 5 rumunek schacki i swawole i na koniec praca na akord sranie i sikanie na akord i spanie tez na akord za to bez pryerwy sniadaniowej
arekte 2014-08-09 11:23
O ZNOWU NACIĄGARA NA HOSTA SIE ODEZWAŁA - prawda_ona - TO OSZUST.NIE WYSYŁAJCIE SMSA ,NIE USŁYSZYCIE ŻADNEJ ROZMOWY KWALIFIKACYJNEJ TYLKO Z KONTA WAM POBIEŻE NIEZŁA KASE .
NO U HENKA NIE MA ROZMÓW KWALIFIKACYJNYCH
IDZ UCZCIWIE POPRACOAWC !! NIE NACIAGAC LUDZI KTÓRZY ZAROBKU SZUKAJĄ

lutek 2014-08-09 16:29
hej..wlasnie wocilem ze zbiorw borowki..wszystkim odradzam..wynagrodzenie za caaaly dzien pracy wynosi ok.40 euro minus socjal 6 euro.W polsce za zbiory placa tyle samo..trzeba zrobic minimum 70% naljepszego zbieracza a wiadomo ze w kazdej grupie trafi sie kombajnista ktory eliminuje slabszych..zrobisz mniej niz 70% najlepszego zbieracza i dostajesz minus..thierman tylko dla rumunow niestety
ramona 2014-08-10 12:35
cześć drugi raz byłam u Thirmana i nie moge narzekac na warunki socjalne są ok. praca cieżka ale gdzie jest lekko. z rumunkami można się dogadać niektóre są nawet fajne. to prawda że mało płacą ale w polsce tego nie zarobie. jedna rzecz mnie tylko wkurza grupowe: są fajne jak Hania czy Grażyna ale nie chce więcej trafić do Anki to prawdziwa plotkara i nie ma szacunku do kobiet starszych od siebie dla niej liczą się tylko rumunki bo polki ma głęboko w d...
Zostaw swoją opinię o Heinrich Thiermann - Uchte
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann