Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
lub... - 2014-02-24 04:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-02-23 14:44:36]:
Jasne, ze masz rację i powiem Ci więcej, w tamtym roku byłam pierwszy raz na hali i tyś € na czysto można wyciągnać w niecałe 3 tygodnie
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-02-24 08:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z innymi opiniami byłam w zeszłym roku pierwszy raz pracowałam na hali i byłam bardzo zadowolona co do zarobków i co do ludzi pełna kultura jak komuś się nie chce pracować to zawsze będzie biadolił że mu żle i mało zarobi tak to jest dałam namiary koleżance i dostała papiery jeżeli będzie taka możliwość i przyślą mi papiery to jadę nawet się nie zastanawiam moim zdaniem warto
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-02-24 08:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze te pola benda cos dawac w tym roku bo w tamtym była tragedia ciepło ale szparagi nie było dniowki po 30 euro tak jakby wogle nie nawozili tych pol jest tam 700 h samej szparagi i to jest wszystko na (usunięte przez administratora) robione kumpel mi mowił ze maja same stare pola ktore nie sa w stanie dac duzo szparagi jedynie krzywe i nitki ...ja tam przyjechałem to bardzo duzo ludzi zjezdzało i za miesiac sam zjechałem z 600 euro w kieszeni
zdjecie uzytkownika
dawid25 - 2014-02-24 09:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Ja czekam na papiery bo dzwonili i mowili ze wysylaja, daja tam jakies zaliczki na przetrwanie, ile mozna na miesiac na czysto wyciagnac ze szparagow.
zdjecie uzytkownika
;.. - 2014-02-24 10:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daja 100 euro podczas przyjazdu zarobek to jest rozny wszysko zalezy do jakiej trafisz grupy niektorzy maja dobre pola niektorzy gorsze ogolnie to jest loteria
zdjecie uzytkownika
dawid25 - 2014-02-24 11:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale z 1000euro idzie wyrwac na czysto na miesiac?
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-02-24 11:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś jedzie z warmińsko-mazurskiego w marcu?
zdjecie uzytkownika
gybon - 2014-02-24 11:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE A SĄ TAM JAKIEŚ DYSKOTEKI BADZ TELEWIZORY LUB INTERNET?BO CO JA BEDE ROBIŁ PO 8 GODZINACH Z(usunięte przez administratora) JEST JAKAŚ ROZRYWKA W POBLISKIM MIESCIE??
zdjecie uzytkownika
dawid25 - 2014-02-24 11:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie,balety to podstawa.
zdjecie uzytkownika
zaglebie - 2014-02-24 12:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilam do biura thermanna i pani mi powiedziala ze moze byc osobny kwit z pieczatka z potwierdzeniem zameldowania. powiedziala ze 1 pieczatka wystarczy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-02-24 12:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie dlaczego nie można się dodzwonić do tej firmy ja dzwonie i dzwonie i mowi mi sekretarka proszę zadzwonić później i tak już od 6 dni?
zdjecie uzytkownika
zaglebie - 2014-02-24 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [terefere - 2014-02-24 12:14:19]:
byc moze zly numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-24 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś jedzie okolice 21.04 to niech da znać, jestem z południowej wielkopolski, chętnie sie zabiore dorzuce na paliwo. uczciwy, niepalacy. P.s musisz dzwonica w roznych porach, albo masz takiego pecha, bo ja przed chwila sie dodzwonilem.
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-24 14:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaglebie - 2014-02-24 12:05:30]:
Ok...dzięki za info...Pozdrowionka:)
zdjecie uzytkownika
cichy - 2014-02-24 14:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;.. - 2014-02-24 10:40:22]:
Dają zaliczki 50 EUR na wjazd po dwóch tygodniach 100 EUR
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-02-24 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-02-07 12:53:14]:
ja jade autem na 31-o3 - pisz gg 32873251
zdjecie uzytkownika
mjkl - 2014-02-24 14:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-02-24 11:39:03]:
mam termin na 31.03 i jadę z warm-maz.
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-24 14:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-02-24 11:39:03]:
ja jestem z warm-maz, termin mam na 31.03
zdjecie uzytkownika
ZOCHA123 - 2014-02-24 15:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich do mnie dzwonili i mam byc 15.03 w pracy(na hali)
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2014-02-24 15:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZOCHA123 - 2014-02-24 15:31:31]:
juz szparag ruszul?
zdjecie uzytkownika
hjjj - 2014-02-24 15:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid25 - 2014-02-24 11:44:14]:
jakie 8 godz? z pola wrocisz taki zmachany ze bedziesz myslal tylko o spaniu
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-02-24 16:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilnie proszę o odpowiedz! jak długo czeka sie na przesłanie umowy!
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2014-02-24 16:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jestem uczniem , mieszkam z rodzicami, mam 20 lati mam pyt musze wypełniac "potwierdzenie podwójnego gospodarstwa domowego" ? wybiera sie ktos na lipiec ?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-02-24 16:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś pojęcie co się tam w lipcu robi ?
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-02-24 18:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagany jest tam język niemiecki??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x