Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
dawid25 - 2014-02-24 11:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie,balety to podstawa.
zdjecie uzytkownika
zaglebie - 2014-02-24 12:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilam do biura thermanna i pani mi powiedziala ze moze byc osobny kwit z pieczatka z potwierdzeniem zameldowania. powiedziala ze 1 pieczatka wystarczy. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
terefere - 2014-02-24 12:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie dlaczego nie można się dodzwonić do tej firmy ja dzwonie i dzwonie i mowi mi sekretarka proszę zadzwonić później i tak już od 6 dni?
zdjecie uzytkownika
zaglebie - 2014-02-24 12:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [terefere - 2014-02-24 12:14:19]:
byc moze zly numer (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-02-24 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś jedzie okolice 21.04 to niech da znać, jestem z południowej wielkopolski, chętnie sie zabiore dorzuce na paliwo. uczciwy, niepalacy. P.s musisz dzwonica w roznych porach, albo masz takiego pecha, bo ja przed chwila sie dodzwonilem.
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-24 14:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaglebie - 2014-02-24 12:05:30]:
Ok...dzięki za info...Pozdrowionka:)
zdjecie uzytkownika
cichy - 2014-02-24 14:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;.. - 2014-02-24 10:40:22]:
Dają zaliczki 50 EUR na wjazd po dwóch tygodniach 100 EUR
zdjecie uzytkownika
opti - 2014-02-24 14:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-02-07 12:53:14]:
ja jade autem na 31-o3 - pisz gg 32873251
zdjecie uzytkownika
mjkl - 2014-02-24 14:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-02-24 11:39:03]:
mam termin na 31.03 i jadę z warm-maz.
zdjecie uzytkownika
ani - 2014-02-24 14:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xXx - 2014-02-24 11:39:03]:
ja jestem z warm-maz, termin mam na 31.03
zdjecie uzytkownika
ZOCHA123 - 2014-02-24 15:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich do mnie dzwonili i mam byc 15.03 w pracy(na hali)
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2014-02-24 15:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZOCHA123 - 2014-02-24 15:31:31]:
juz szparag ruszul?
zdjecie uzytkownika
hjjj - 2014-02-24 15:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid25 - 2014-02-24 11:44:14]:
jakie 8 godz? z pola wrocisz taki zmachany ze bedziesz myslal tylko o spaniu
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-02-24 16:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilnie proszę o odpowiedz! jak długo czeka sie na przesłanie umowy!
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2014-02-24 16:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , jestem uczniem , mieszkam z rodzicami, mam 20 lati mam pyt musze wypełniac "potwierdzenie podwójnego gospodarstwa domowego" ? wybiera sie ktos na lipiec ?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-02-24 16:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś pojęcie co się tam w lipcu robi ?
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-02-24 18:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagany jest tam język niemiecki??
zdjecie uzytkownika
on - 2014-02-24 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezyk nie wymagany z tego co słyszałem a co do posta gybona chłopie nie licz na to że będziesz tam robił tylko 8 h i telewizory co ty jedziesz tam na wycieczke czy do roboty
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-02-24 18:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytania chce jechac do pracy w czerwcu zgłosiłam formularz ale nie nie odpowiadaja boje sie nie mnie nie przydzielili do pracy powinnam tam zadzwonic czy czekac jeszcze jak myslicie?
zdjecie uzytkownika
janka - 2014-02-24 19:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos dostal papiery na 19 maja
zdjecie uzytkownika
ZOCHA123 - 2014-02-24 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pogoda tam dopisuje i pierwsze wyjazdy beda ok 10 15 marca
zdjecie uzytkownika
gybon - 2014-02-24 21:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE A SĄ TAM JAKIEŚ DYSKOTEKI BADZ TELEWIZORY LUB INTERNET?BO CO JA BEDE ROBIŁ PO 8 GODZINACH (usunięte przez administratora)....??? JEST JAKAŚ ROZRYWKA W POBLISKIM MIESCIE??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-02-24 22:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam zamiar wybrać się na lipiec :)
zdjecie uzytkownika
Denmark - 2014-02-24 23:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Wioletto kiedys bylem tam gdzie Wy teraz chcecie jechac i tam liczy sie tylko pieczatka, nie patrza na dane zbytnio . Tak samo nie patrza czy ktos jest gospodynia domowa czy nie. Bo niby jak maja to zweryfikowac? Tam tysiace ludzi sie przeplata.
Kapec?z tej zgryzoty jezyk sobie odgryziesz:-) ale nie martw sie nuedlugo ruszy szparag to zarobisz kuuuupe kasy:-) troszke cierpliwosci heh
zdjecie uzytkownika
Wioletta - 2014-02-24 23:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Denmark - 2014-02-24 23:02:42]:
Dzięki za odpisy...będę miała tę pieczątkę od sołtysa...kolega mi to załatwi u nich na wsi...Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x