Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
byłem - 2014-03-28 05:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gybon - 2014-03-27 20:11:29]:
Grzeja,cieplo jest karmia i poganiaja ;p
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-28 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade w niedziele rano z podkarpacia od Rzeszowa do Sacharinghausen - wezmę jedną osobę gdzieś po drodze -proszę dzwonic 691-939-969
zdjecie uzytkownika
Pilne!!! - 2014-03-28 08:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey zachodniopomorskie jedzie ktoś na poniedziałek chetnie zabiore po drodze jedna osobe jade samochodem z mężem przekraczam granice w Kołbaskowie koszt 200zl.są chetni dzwonic 502062239.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-03-28 11:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy zaczyna się borówka?
zdjecie uzytkownika
bulik - 2014-03-28 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a musze sie wyrejestrować z urzedu ?jak to jest sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 12:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest normalne że dzwonie sama i dziś się dowiaduję ze jutro wyjazd? dużo potrafię zrozumieć ale to od razu widać jak się podchodzi do sługusa...ręce opadają
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-03-28 12:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 8 lat wyjeżdzam tam do pracy. I nie uważam ze ktoś tam zbywa kobiety przecież kobiety przede wszystkim pracują na hali i są też dwie grupy kobiet w polu które świetnie sobie radzą są przypadki że nie jeden facet nie wytnie tyle co kobieta! Owszem wiadomo że facet ma więcej siły niż kobieta ale Thiermann napewno z kobiet nie zrezygnuje bo jest zadowolony z naszej pracy. Ja uważam ze to jest firma godna polecenia kto chce zarobić napewno tam to osiągnie
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-28 12:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 12:27:17]:
skad jedziesz 1-raz?? no oni tak traktują ludzi...sam sie zastanawiam czy w ogóle jechać
zdjecie uzytkownika
hinczyk - 2014-03-28 12:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nika - 2014-03-28 12:31:46]:
Nika jak tyle tam jezdzisz to odpowiedz mi czy to prawda ze po 2-3tyg wywalaja ludzi i biorą następnych?bo tak sie naczytalem i nie wiem czy jechac.Ile moge tam pracować maks?z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-28 12:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 12:27:17]:
A do jakiej miejscowości masz i kiedy mialas termin
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-03-28 13:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikogo nie wywalają chyba że jak coś odwalisz np za pijaństwo. Maksymalnie możesz pracować niby dwa miesiące ale ja i inni jesteśmy zawsze ponad około 10-11 tyg to wszystko zależy na dany czas ile maja pracy i ile ludzi potrzebują i wtedy możesz być dłużej
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 13:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-03-28 12:31:48]:
jestem z podkarpacia, koleżanka miała ze mną jechać, ale jej nie wiedzieć czego nie chcą a ja wczoraj dzwoniłam i pani mi mówi że dziś wyjazd.. i jeszcze że może jeszcze zadzwoni.. ani z kim jechać, ani co a babka nawet swojego nazwiska podać nie chciała, firma agrar lohner gmbg
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 13:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2014-03-28 12:50:48]:
na świstku niby umowie nie pisało o konkretnym terminie, dowiedzieć się coś bardzo trudno miejscowość chyba inchenhofen, mieli dzwonić.. i tak właśnie zadzwonili
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-28 14:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 13:40:25]:
A to tu nie jedziesz do thiermann a pozatym czym jutro pojedziesz jak wszystkie busy odchodza z pl w piatek i wtorek
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 14:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2014-03-28 14:04:47]:
wiem, wiem wybrałam zły wątek ale o tej firmie nic w necie nie ma.. szparagi tylko tu coś w miarę aktualnego znalazłam, a o tamtym cichu myślałam że ktoś coś wie
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-28 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 14:21:51]:
A wogule byl ktos tam w tej firmie gdzie jedziesz bo jak nic w necie nie ma to czarno to widze
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-28 14:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2014-03-28 14:31:46]:
jade z podkarpacia to mozesz jak chcesz jechac ze mna
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nu nu - 2014-03-28 14:31:46]:
niby był, jest strona internetowa, ale po niemiecku..z tym,że wszystko co wiem to od tej znajomej a ona mi prawdy nie mówi, miało być ok wszysyko, a teraz nagle się dowiaduję że ona nie jedzie, prócz niej nie znam nikogo i tłumaczyłam to tej pani ale wiesz co konia obchodzi że przewraca sie wóz.. no i dziwne to że tak z dnia na dzień
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-28 14:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 14:40:20]:
A jak ktos juz tam byl to co innego bez obawy
zdjecie uzytkownika
klocek - 2014-03-28 14:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś samochodem z małopolski w niedziele do scharinghausen?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-28 15:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wogóle to oni dzwonią bo ja tu ni tel czekam a do nich dodzwonić się nie mogę
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-28 15:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-28 15:01:40]:
nie martw sie oni sami zadzwonią co wy tak panikujecie
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-28 15:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-28 15:01:40]:
jade od rzeszowa mogę cię wziasć dzwoń 691939969
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-28 15:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klocek - 2014-03-28 14:57:42]:
CHODZI O KLOCEK
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-03-28 16:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjezdzam do thiermana do kirdchorf w nidziele po poludniu wlasnym autem zabiore chetnie z soba 2osoby z okolic leszno glogow informacje pod nr tel (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-03-28 16:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę do thiermana do kirdchorf w nidziele po poludniu z okoloic leszno glogow wlasnym autem zabiore z soba chetnie 2osoby informacje pod numerem telefonu 668490660
zdjecie uzytkownika
kastarz - 2014-03-28 18:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-03-28 16:17:41]:
a kiedy dzwonili do Ciebie Damian?
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-03-29 06:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyjeżdżam w niedziele po południu wlasnym autem zabiorę z soba 2-3osoby z okolic leszno glogow zielona gora więcej informacji pod numerem telefonu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-03-29 09:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2014-03-29 06:25:07]:
A to już dzwonili do ciebie że już się wybierasz
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-29 10:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tam w sobote ktos w biurze?
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-29 12:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem i powiedziala ze dopiero szparag rusza i na pon 50 osob ma przyjechać i
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-29 12:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-29 12:43:19]:
W jakiej miejscowości
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-29 13:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarik
zdjecie uzytkownika
marmar - 2014-03-29 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WITEK - 2014-03-29 12:43:19]:
Czy dzwoniłeś dzisiaj? Jest tam ktoś w soboty w biurze?
zdjecie uzytkownika
WITEK - 2014-03-29 13:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marmar - 2014-03-29 13:14:23]:
no sa niby ale gosciara troche jakby wkur... ze co chwile kazdy dzwoni.Mowila ze sami zadzwonią bo dopiero ruszyło.Takze bez paniki panie i panowie ;]
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-03-29 13:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś może 14 kwietnia lub wcześniej na szparaga z okolic Wąsosz,jest nas dwóch chętnie się zabierzemy
zdjecie uzytkownika
OFERTA - 2014-03-29 13:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jk - 2014-03-27 21:44:25]:
od 180zl do 200zl lub 50E
zdjecie uzytkownika
Leszek - 2014-03-29 14:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2014-03-29 13:36:33]:
Jadę z Grajewa miałem termin na 31 marca. Ale może będzie później jadę swoim samochodem mogę zabrać dwie osoby.
Mój telefon : (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
krzysztof - 2014-03-29 20:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam-do tych co jezdza tam dluzej podajcie namiary na jakies busy z podkarpacia malopolski co tam jezdza
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-03-30 09:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. Mam na 26 maja, to juz chyba truskawki tak?
zdjecie uzytkownika
smatejek - 2014-03-30 10:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzysztof - 2014-03-29 20:55:03]:
ciekawe czy ci co maja na 7 kwietnia pojada w tym terminie czy pózniej
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-03-30 13:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto ma na 7 kwietnia do szarika
zdjecie uzytkownika
baja - 2014-03-30 14:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.ktos jedzie moze do Salem w tym tygodniu na szparagi?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-03-30 15:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ją mam na 7 kwietnia
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-03-30 16:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowa - 2014-03-28 15:01:40]:
jedzie nas 2óch z małopolski wyleżdżamy z oswiecimia dzisiaj o 18 mnastej
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-03-30 17:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mam na 7
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-03-30 18:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-03-30 17:56:44]:
ale juz dzwonili do ciebie
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-03-30 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kondi - 2014-03-30 18:11:09]:
nie, czekam ;]
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kondi - 2014-03-30 18:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-03-30 18:18:31]:
ja też czekam a pierwszy ras jedziesz czy już byłeś
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-03-30 18:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kondi - 2014-03-30 18:23:39]:
pierwszy raz ;]a Ty ?i skad jesteś?ja wlkp

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert