Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
Edyta, - 2014-03-26 15:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwachu2012 - 2014-03-25 16:17:13]:
Czesc ja tez mam na 14 kwietnia
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-03-26 15:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-03-26 14:17:06]:
do thiermanna bez posredników
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-26 15:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoras z kobiet dostała juz od nich telefon? Bo tak patrzac na wpisy to narazie dzwonia do samych mezczyzn
zdjecie uzytkownika
konrad088@op.pl - 2014-03-26 17:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-03-26 14:05:58]:
kumpel mnie zgłosił i sie jakoś udało
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2014-03-26 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mozna sie do nich dostac? to tej firmy?
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-03-26 17:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-03-26 15:55:15]:
Hej :)
mam termin na 31.03 i cisza.Takze zauwazylam ze sciagaja mezczyzn,widocznie w tej chwili bardziej potrzebuja pracownikow do pracy w polu niz kobiety na hale
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-26 18:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECIEZ TAM SA PRZYMROZKI TO CO BEDA W TYM POLU ROBIC?CHYBA FOLIE NOSIC ZA DARMO
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-03-26 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewcia - 2014-03-26 17:28:39]:
Wklep w google heinrich thiermann,wejdź na ich stronę,wypełnij i wyślij formularz.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-26 19:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na zalatwianie sobie
pracy u henka to spozniłas sie o kilka miesiecy niestety
zdjecie uzytkownika
h - 2014-03-26 19:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-03-26 19:03:58]:
czesc ja mam termin na 15 04 i tez cisza jest nie wiem co myslec
zdjecie uzytkownika
Tommy - 2014-03-26 20:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dlaczego wy tak panikujecie??? Wiele osób na tym forum specjalnie podpuszcza, ale każdy pojedzie w swoim czasie. Data podana na umowie jest data przybliżoną.
zdjecie uzytkownika
moni - 2014-03-26 20:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h - 2014-03-26 19:42:06]:
Jesli terminn masz na 15 04 to po co juz teraz ten stres Telefon dostaniesz 2 dni przed wyjazdem nie wczesniej a termin ktory masz nic nie wnosi wcale nie musisz w tym czasie wyjechac Moga Cie wolac np 2 tyg po terminie lub nawet pozniej
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-26 20:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2014-03-26 17:37:27]:
ja tez mam termin na 31.03, jade pierwszy raz i martwie sie ze nie dzwonia
zdjecie uzytkownika
OFERTA - 2014-03-26 21:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferuję transport (samochód KIA CANIVALL) do firmy THiermann na terminy od 31 marca z okolic Gostynia i Leszna (wielkopolska) Mam 6 wolnych miejsc ze wszelkimi wygodami. Bagaże w osobnej przyczepie, kontakt telefoniczny 727/340/576 o dowolnej godzinie.
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-03-27 08:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś na 12 kwietnia z legnicy okolice??????????
zdjecie uzytkownika
nela - 2014-03-27 09:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sa tam koce i poduszki czy lepiej wziac wlasna poduszke i spiwor?
zdjecie uzytkownika
moni - 2014-03-27 09:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nela - 2014-03-27 09:19:34]:
sa poduszki i koce ale wez swoje bo czasami nie dla wszystkich starczy
zdjecie uzytkownika
robot - 2014-03-27 10:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoniłem własnie do biora spytac sie czy brac spiwor pani powiedziałaze zabrac ze soba i jeszcze dobrze ze pan dzwoni prosze przyjechac na srode hehe ale jajca
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-27 11:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez dzwoniłem na poniedziałek mam byc
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-03-27 11:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ! Ja też dzwoniłam i mi powiedziano że jak będą zgłoszenia do pracy to będą dzwonić . Oczywiście na termin 31 marca :) no to czekamy :):)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-03-27 11:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja mam termin na 12 maja dostalam wczoraj drugie papiery ,a maz ktory jedzie 7 kwietnia jeszcze nie dostal a kazali mu wtedy prxzyjechac .. moze byc tak ze on nie pojedzie ?? skoro mu nie przyszly jeszcze a wysylal wczesniej papiery
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-27 11:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-03-27 11:20:14]:
Ja mam na 31 -o3 - mówila mi ze dziś ma dzwonic do ludzi - mi się udało biorę 2 osoby i jade- to nioe wiem zalezy na kogo się trafi chyba
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-03-27 11:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade pierwszy raz na sortownie chce sie dowiedziec ile moge wyciagnac tak srenio na reke ? wiem ze sie robi tam do oporu i jetsem nastawiona na to
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-27 11:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kobiet tam za bardzo nie potrzebują bo te co juz są kilka lat to tak łatwo tej pracy nie chcą puscic.A pozatym co taka kobieta potrafi w porównaniu z facetem
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-27 11:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktoś do agrar lohner na szparagi ja tez czekam na telefon, koleżanka mówi że nie wszystkim dzwonią ...z przecieków dowiedziała się że podobno nie jedzie a ja z nią miałam jechac.. jedzie ktoś???
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-27 11:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty kapeć to szowinista męski niestety i owszem niektóre kobiety o wiele lepiej i dokładniej wykonują swoją prace.. z takim podejściem kariery nie wróżę..
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-27 11:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś na sortownie do agrar lohner na szparagi?? ten wyjazd to od Magdy.. już nie wiem co myśleć
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-03-27 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to niektore kobiety lepiej wykonuja prace niz mezczyzni .. a ja jade i chcer zarobic
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-27 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jedno miejsce wolne w samochodzie -jade do Sacharinghausen na poniedzialek rano-z podkarpacia- chętna osoba prosze dzwonic 691-939-969
zdjecie uzytkownika
zapierdol - 2014-03-27 18:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade jutro do motzow bende oral jak dzik hehe
zdjecie uzytkownika
pilne - 2014-03-27 19:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade w niedziele wieczorem do Motzow moge zabrac jedna osobe z zachodniopomorskiego 200zlkoszt na paliwo
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-27 19:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze motzow się obudzilo
zdjecie uzytkownika
szparagi - 2014-03-27 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj cenę z Leszna pytam ponieważ jedziemy zarobić a każdy grosz się liczy Jak to mówią konkurencja nie śpi Z góry dziękujemy
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-27 20:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale tu nic śmiesznego w tym nie ma co napisałem...jezdze tam troche czasu i wiem jak jest.Myslisz ze dlaczego kobiety zbywają,gdy te dzwonią do biura?
zdjecie uzytkownika
kapeć - 2014-03-27 20:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca dla kobiet jest tak naprawde przy truskawkach i to jeszcze tych nauczonych roboty,nie ma co sie rzucać na szparage bo wiele z was wróci zawiedziona
zdjecie uzytkownika
gybon - 2014-03-27 20:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie a śa tam te pokoje ogrzewane bo pogoda widze tam nieciekawa nocami przymrozki.Grzeją tam w ogóle?
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-03-27 21:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktoś wysłac numer do nich bo tu jest usuniety przez admin a chce tam zadzwonic gg 12555360
zdjecie uzytkownika
jk - 2014-03-27 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OFERTA - 2014-03-26 21:42:49]:
a ile kolego wołasz za przejazd
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-03-27 22:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kapeć - 2014-03-27 20:06:32]:
i wkońcu zaczynasz mówić jak człowiek . Nie ważne czy to będą szparagi czy truskawki czy kij wie co . Nie pojadę nie dowiem się . Jestem ze wsi i mi robota nie straszna a i każdy grosz się przyda . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
byłem - 2014-03-28 05:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gybon - 2014-03-27 20:11:29]:
Grzeja,cieplo jest karmia i poganiaja ;p
zdjecie uzytkownika
ny - 2014-03-28 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade w niedziele rano z podkarpacia od Rzeszowa do Sacharinghausen - wezmę jedną osobę gdzieś po drodze -proszę dzwonic 691-939-969
zdjecie uzytkownika
Pilne!!! - 2014-03-28 08:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey zachodniopomorskie jedzie ktoś na poniedziałek chetnie zabiore po drodze jedna osobe jade samochodem z mężem przekraczam granice w Kołbaskowie koszt 200zl.są chetni dzwonic 502062239.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-03-28 11:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kiedy zaczyna się borówka?
zdjecie uzytkownika
bulik - 2014-03-28 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a musze sie wyrejestrować z urzedu ?jak to jest sprawdzają?
zdjecie uzytkownika
finia - 2014-03-28 12:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to jest normalne że dzwonie sama i dziś się dowiaduję ze jutro wyjazd? dużo potrafię zrozumieć ale to od razu widać jak się podchodzi do sługusa...ręce opadają
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-03-28 12:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 8 lat wyjeżdzam tam do pracy. I nie uważam ze ktoś tam zbywa kobiety przecież kobiety przede wszystkim pracują na hali i są też dwie grupy kobiet w polu które świetnie sobie radzą są przypadki że nie jeden facet nie wytnie tyle co kobieta! Owszem wiadomo że facet ma więcej siły niż kobieta ale Thiermann napewno z kobiet nie zrezygnuje bo jest zadowolony z naszej pracy. Ja uważam ze to jest firma godna polecenia kto chce zarobić napewno tam to osiągnie
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-03-28 12:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 12:27:17]:
skad jedziesz 1-raz?? no oni tak traktują ludzi...sam sie zastanawiam czy w ogóle jechać
zdjecie uzytkownika
hinczyk - 2014-03-28 12:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nika - 2014-03-28 12:31:46]:
Nika jak tyle tam jezdzisz to odpowiedz mi czy to prawda ze po 2-3tyg wywalaja ludzi i biorą następnych?bo tak sie naczytalem i nie wiem czy jechac.Ile moge tam pracować maks?z gory dzieki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2014-03-28 12:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [finia - 2014-03-28 12:27:17]:
A do jakiej miejscowości masz i kiedy mialas termin
zdjecie uzytkownika
Nika - 2014-03-28 13:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikogo nie wywalają chyba że jak coś odwalisz np za pijaństwo. Maksymalnie możesz pracować niby dwa miesiące ale ja i inni jesteśmy zawsze ponad około 10-11 tyg to wszystko zależy na dany czas ile maja pracy i ile ludzi potrzebują i wtedy możesz być dłużej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert