Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-03 16:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy juz dostali papiery z terminem bo ja jeszcze nie a bylem w tamtym roku
zdjecie uzytkownika
Art - 2016-02-03 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie nic nie wiem czekam na tel i sie wkur.. Zostalo pare dni trzeba zalatwiac busa itp,przed odeslaniem papierow dzwonilem do biura babka muwila ze to pewna robota
zdjecie uzytkownika
foliowy - 2016-02-03 16:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Art - 2016-02-03 16:41:51]:
No to jutro dzwoń bo w niedziele juz musisz jechac by rano sie zarejestrowac w biurze. A z papierami to tak jest ze do konca lutego wysylaja tym co byli w tamtym roku. Jak nie dostanie ktos to znaczy ze sie nie sprawdzil i tyle.
zdjecie uzytkownika
ziolo - 2016-02-03 18:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [foliowy - 2016-02-03 16:57:41]:
A ja bylem w tamtym i nic mi niewyslali
zdjecie uzytkownika
foliowy - 2016-02-03 18:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziolo - 2016-02-03 18:27:59]:
no ciekawe rzeczy opowiadasz...
zdjecie uzytkownika
ziolo - 2016-02-03 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [foliowy - 2016-02-03 18:39:16]:
ty byles w tamtym i dostales papiery z terminem ???
Bo ja bylem i nic a w tamtym roku bylem na sparglu
zdjecie uzytkownika
foliowy - 2016-02-03 19:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosciu kazdy dostaje by odeslac z pieczatkami dokumenty z ubezpieczeniem i przysylaja termin...skad ty sie urwales wogole
zdjecie uzytkownika
skrzypek - 2016-02-03 19:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [foliowy - 2016-02-03 19:44:22]:
O jakim ubezpieczeniu piszesz?
zdjecie uzytkownika
ziolo - 2016-02-03 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja niedostalem papierow z terminem a bylem w tamtym roku
zdjecie uzytkownika
foliowy - 2016-02-03 20:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skrzypek - 2016-02-03 19:55:57]:
no stemplujesz w urzedzie papiery
zdjecie uzytkownika
marecki - 2016-02-03 21:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś termin na 29 lutego do tirmana ze stron Zielonej Góry
zdjecie uzytkownika
ziolo - 2016-02-03 22:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pan juz dostal termin
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2016-02-04 02:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze którys to czyta jedzie przemo z góry albo bracia o
ile dobrze pamietam z radomia?pozdro kolega z pokoju
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-04 08:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziolo - 2016-02-03 22:10:30]:
Ci co jadą w lutym marcu kwietniu itd. to juz dostali terminy...
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2016-02-04 09:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzwonili juz do kogos by na osmego przyjechał
zdjecie uzytkownika
7fygy - 2016-02-04 10:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jest wielka sciema z tą datą 8 luty dzwoniłem i powiedzieli mi ze to moze byc na 8 marca lub kwietnia
zdjecie uzytkownika
ziolo - 2016-02-04 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-02-04 08:27:02]:
A ja tez zawsze jezdzilem a niemam papierow
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2016-02-04 10:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z ta folia?podobno ktos sie tu wypowiadal ze dzwonili i ma
Byc na poniedzialek..
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-04 12:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie....wkrecacie ludzi ze 50 jedzie i co...nie piszcie glupot i plotek
zdjecie uzytkownika
Grzech - 2016-02-04 13:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwoniles miro?jedziesz pierwszy raz?
zdjecie uzytkownika
jacek - 2016-02-04 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonilem wczoraj powiedziala ze raczej na osmego przyjazd ale nie była pewna i ze beda dzwonic
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-04 15:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grzech - 2016-02-04 13:30:05]:
ja nie pierwszy raz i nie na folie tym razem bo za osła nie bede robił folia to jest jedno wielkie piekło. Jak beda dzwonic to moze jutro bo w niedziele juz bytscie musieli jechac
zdjecie uzytkownika
ramona - 2016-02-04 16:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałam papiery do Scharringhausen na 28 03 na szparage na hale. czy ktoś ma ja z lubelskiego
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2016-02-04 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-02-04 16:43:27]:
hej no to fajnie ze masz na marca juz powoli ludzie dostaja papiery. ja tez mam na marca na hale.
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 17:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramona - 2016-02-04 16:43:27]:
ja tez mam ale przzesowam na kwiecien bo pewnie tak ruszy wysyp
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2016-02-04 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2016-02-04 17:04:28]:
też na hale?
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-02-04 17:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [skrzypek - 2016-02-03 12:19:02]:
hej czy mógłby mi ktos powiedziec jak dojechac z warszawy lub radomia? i przez jakiego przewożnika? jak wogóle wyglada dojazd? bardzo prosze o pomoc bo jeszcze nigdy nie jechałam
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-02-04 18:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos z ok warszawy zeby mi mógł wytłumaczyc jak jest z dojazdem i kilka innych kwestii?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-04 18:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2016-02-04 18:17:35]:
jak ktoś z mazowsza to piszcie do mnie kamil9148@vp.pl
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 19:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2016-02-04 17:57:52]:
tak ale ten termin co podali to na pole bo najpierw stali jada potem reszta
zdjecie uzytkownika
on - 2016-02-04 19:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2016-02-04 19:11:09]:
skąd jesteś?
zdjecie uzytkownika
n - 2016-02-04 19:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malopolski
zdjecie uzytkownika
onn - 2016-02-04 19:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2016-02-04 17:57:52]:
napisz na maila do mnie monia podalem go....
zdjecie uzytkownika
monia - 2016-02-04 21:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onn - 2016-02-04 19:39:25]:
ok odezwałam sie:0
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-05 09:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie sciema z tym terminem na osmego jest czekam za tel i nic kumple tez bez tel od nich bus zamowiony spakowany a tu nic pierwszy raz sie spotkalem z takim czyms ze jest termin a tu lipa pracowalem juz w innych firmach termin byl i jechalem
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-02-05 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2016-02-05 09:57:39]:
to po co busa zamawiacie bez telefonu? napisane jest ze po telefonie sie robi wszystko
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-02-05 10:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie na folie i czeka na tel z biura??ma ktos jakies info kiedy to ruszy i na kiedy sie szykowac??jade pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-05 10:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miro - 2016-02-05 10:18:16]:
to ciekawe jak ty to sobie wyobrazasz dzwonia dzis mowia ze masz byc jutro czym wtedy pojedziesz co
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-02-05 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rowerem
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-05 10:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zeszłym roku dzwonili do mnie w srode mialem byc na piatek rano nie mialem busa i dojechalem dopiero w poniedzialek wiec rozumie kolege ze busa juz ma
zdjecie uzytkownika
art - 2016-02-05 10:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ktos z dolnego slaska kto czeka na te nieszczesna folie??
zdjecie uzytkownika
alll - 2016-02-05 12:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [art - 2016-02-05 10:43:43]:
JA JESTEM MAM TEZ TERMIN NA 8 LUT ALE CISZA NARAZIE
zdjecie uzytkownika
art - 2016-02-05 12:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakiego miasta?jak cos to czym bys jechal ??
zdjecie uzytkownika
ART - 2016-02-05 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [art - 2016-02-05 12:24:49]:
busem tylko czekam na tel od nich dzwoniłem przed chwilą i powidziała mi ze od poniedziałku mają sciągac ludzi.
zdjecie uzytkownika
Martucha...;;; - 2016-02-05 12:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej kochani,orientujecie się może kiedy zaczyna się szparaga? Chcemy ominąć folię,mąż w ubiegłym roku był nie polecam.Zamiast folii kazali mu układać kostkę za marne grosze.Jeżeli ktoś wie od kiedy szparaga bardzo proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-02-05 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej możecie mi powiedzieć, czy kobiety też pracują przy wycince szparaga czy tylko na hali.Jeśli przy wycince to czy jest bardzo ciężko,może są tu jakieś kobitki co były i mogłyby się podzielić swoimi przeżyciami.Dostałam od nich papiery i mam zaznaczyc termin w którym chce jechać i się zastanawiam gdzie jest lepiej w miarę do przeżycia,wiem że wszedzie trzeba zapierniczać,ale która z tych prac jest dla kobiety najlżejsza jeśli tak to można ująć.Bardzo proszę o jakieś porady dotyczace pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
wac - 2016-02-05 15:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziolo - 2016-02-03 18:27:59]:
Trochę dziwne. Ja tam nie byłem nigdy w życiu i dostałem papiery...
zdjecie uzytkownika
Abi - 2016-02-05 19:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2016-02-05 13:03:43]:
Hej Marta jeżdzę tam już bardzo długo. Pracowałam na hali i na polu wiec mam pewne rozeznanie. Praca na hali głownie przy sortowaniu szparaga ważeniu lub na fortepianie(to taka maszyna na która układa się szparaga). Ogólnie mokro i zimno dla mnie największym minusem tej pracy były nienormowane godziny pracy. Na polu lekko nie jest praca w deszcz i w słońcu ale za to normowane godziny pracy. Musisz sama pomyślec w jakiej pracy czyłabyś sie lepiej.Ja osobiscie wole zdecydowanie pracę w polu. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dawid23 - 2016-02-05 22:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I dzwonili do kogoś w sprawie folii na 8 lutego? Jedzie ktoś z Jarocina albo ogólnie z wielkopolski?
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-05 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid23 - 2016-02-05 22:31:57]:
jestes z jarocina to super ja tez z tamtad ale bede jechał z innego miasta spotkamy sie to pogadamy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert