Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-13 19:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2016-05-13 10:22:41]:
Hej ja jestem z terminem 9kwietna i też jeszcze nie pojechałam nie wiem o co chodzi,czy oni w ogóle sciągają jakiś ludzi.
zdjecie uzytkownika
szukam skrzypka - 2016-05-13 23:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dziewczyny? Wiecie może gdzie teraz jest skrzpek?
zdjecie uzytkownika
xzxzxzxzx - 2016-05-14 13:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO PAWKA!!!!!gdybym tam nie byla i nie widziala jak tam jest to pewnie uwierzylabym w to co piszesz ale bylam i wiem jak jest..fakt dostajesz zaliczke co wielu bardzo sie przydaje...za socjal w porownaniu do innych zakladow pracy w niemczech biora naprawde malo a mimo to masz jeden cieply posilek w ciagu dnia-obiad i sa naprawde dobre,mozna sie najesc...warunki mieszkaniowe tez nie sa najgorsze...mieszka sie po 8 osob w pokoju ale wszystko to jest kwestia przyzwyczajenia-nie jedziesz na wakacje tylko do pracy..luksusy nie sa ci potrzebne...dziwnym byloby gdyby na polu mozna byloby pic-bez przesady!!!!!!!takze nie sluchajcie tego co ten Pan pisze....
zdjecie uzytkownika
xzxzxzxzxz - 2016-05-14 13:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny szparaga dopiero teraz sie rozkrecila wiec beda jeszcze dzwonic ja bylam na hali wiec wiem jak bylo...caly czas zimno dopiero teraz jest cieplo i wszystko ruszylo...
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-05-14 14:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xzxzxzxzxz - 2016-05-14 13:24:41]:
A dawno temu wróciłaś,pracowałaś na hali czy na polu i w jakiej miejscowośći,bo jam miałam termin na 10kwietnia do Scharinghausen i dalej siedzę już zaczynałam wątpić w ten wyjazd,ale skoro pizesz że dopiero teraz wszystko zaczyna się rozkręcać to może jakaś szansa jest.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-05-15 16:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy ma ktoś informację kiedy rusza truskawka,może już ruszyła.Może do kogoś już dzwonili dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
MAGDA - 2016-05-16 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK ZALATWIC PRACE NA BORWKACH W NIEMCZECH W FIRMIE THIERMANN CZY KTOS MOZE MI POMOC
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-05-16 10:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej czy jest ktos moze z terminem kwietniowym piszcie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-16 11:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAGDA - 2016-05-16 09:43:10]:
Trzeba wysłać swoje zgłoszenie,albo przez internet albo telefonicznie i wtedy oni przyślą papiery do wypełnienia z proponowaną datą wyjazdu które im się odsyła i czekasz na telefon.Ale nie wiem czy w tym roku to już nie za póżno żeby się zgłosić.Najlepiej zadzwonić i się dopytać czy jest jeszcze szansa.
zdjecie uzytkownika
xzxzxzxzzxzx - 2016-05-16 12:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [basia - 2016-05-15 16:05:36]:
pojechalam 14.04 a wrocilam 11.05...bylam na hali na skrobaniu.....w scharinghausen...z tego co wiem to caly czas beda jeszcze sciagac kobiety...
zdjecie uzytkownika
daria - 2016-05-16 12:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2016-05-16 10:23:15]:
Ja jestem z terminem kwietniowym a dokładnie 5kwietnia,tylko że ja mam jechać pierwszy raz a chyba ktoś tu wczesniej pisał że najpierw to ściągają stałych pracowników.Ten termin co miałam to był szparag,ale szparag to chba jeszcze trochę i się będzie kończył więc pewnie trafi się truskawka,którą sobie odpuszcze bo ja w tym słońcu to nie dam rady,ale jakby chcieli na hale to jaknabardziej tylko że nie wiem czy mam szanse dostac się na hale jak jade pierwszy raz.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
basia - 2016-05-16 12:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xzxzxzxzzxzx - 2016-05-16 12:09:40]:
A wiesz może ile jeszcze może potrwać praca na hali przy szparadze czy jest sens jechać jesli to będzie krótko,chyba że bedzie mozliwosc pózniej przejscia na hale na truskawki.Pytam bo ja nigdy w tej firmie nie pracowałam więc nie wiem co i jak.
zdjecie uzytkownika
bartek - 2016-05-16 12:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakie dni są tam rejestracje a w jakie zjazdy.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-05-16 15:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie jak wygląda czas pracy, na ulotce jest napisane, że min. 6tyg. pracy, ale jak to jest naprawdę, ile można pracować i ile średnio się pracuje 1-2 msc?
zdjecie uzytkownika
lidka - 2016-05-17 08:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie moze ktoś w tym tygodniu na truskawkę do Scharinghausenn
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-17 08:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja wczoraj rozmawiałam z babką z biura i powiedziała ze w przyszłym tygodniu bedą ściągać na truskawkę.Także jeszcze kilka dni trzeba poczekać.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-05-17 08:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś napisać czy ktoś kto jedzie pierwszy raz ma szanse od razu dostać się na halę chodzi mi o pracę na hali przy truskawkach i od kiedy zaczyna się praca na hali przy truskawkach i do kiedy trwa.Dzięki za każdą odpowiedż.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-05-17 10:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam prowadze przewozy osob do firmy thiermann z woj podkarpackie switokrzyskie malopolskie sladkie zapraszam tel (usunięte przez administratora)lub adamos7810@wp.pl
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2016-05-17 12:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś namiary na busy które jeżdżą do firmy Thiermann z woj.łódzkiego,które zabiorą z pod domu i zawiozą pod wskazany adres
zdjecie uzytkownika
pierwsza - 2016-05-18 02:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest jak sie jedzie pierwszy raz na zbiory? zdazylo sie komus ze go ktos okradl w pokoju ?albo cos podobnego nimilego spotkalo kogos tam ?
zdjecie uzytkownika
pierwsza - 2016-05-18 02:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2016-04-29 20:19:31]:
ja mam jade z podkarpacia :P
zdjecie uzytkownika
pierwsza - 2016-05-18 02:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierwsza - 2016-05-18 02:20:05]:
A ile masz lat jedziesz swoim autem czy busem ?:) pierwszy raz ?
zdjecie uzytkownika
pierwsza - 2016-05-18 02:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierwsza - 2016-05-18 02:36:07]:
Jak cos to to jest moj email to pisz :D ewelka876@interia.eu
dzwonilas tam moze niedawno ?:D
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-18 06:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierwsza - 2016-05-18 02:13:24]:
Hej ja też jadę pierwszy raz jak coś to pisz na meila dariakus77@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Moniqq - 2016-05-18 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka jest stawka godzinowa na hali i po ile godzin się pracuje?
zdjecie uzytkownika
Moniqq - 2016-05-18 11:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-18 06:55:49]:
Hej ja też jadę pierwszy raz, w piątek mam wyjazd a od poniedziałku zaczynam na hali. Jestem z lubelskiego
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-18 12:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moniqq - 2016-05-18 11:35:23]:
A kiedy do Ciebie dzwonili,i czy jedziesz jeszcze na szparag czy na truskawkę na hale.Jak do Ciebie dzwonili to mówili że na halę.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-05-18 13:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do kogoś dzwonili na zbiór truskawki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-18 13:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierwsza - 2016-05-18 02:37:38]:
Ewelina napisałam do Ciebie meila
zdjecie uzytkownika
W Moniqq - 2016-05-18 15:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-18 12:29:56]:
Dzisiaj dzwonili i mówili że na hale ale na co konkretnie to nie wiem
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-18 17:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [W Moniqq - 2016-05-18 15:09:17]:
A na kiedy miałaś termin.I już w piątek wyjeżdasz a do pracy dopiero w poniedziałek tak.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-05-19 12:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy już ściągają ludzi na truskawkę.Jedzie ktoś pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-19 13:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Truskawka już ruszyła bo dzwoniłam i babka powiedziała że zaczynaja ściągąć.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-20 07:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś z woj.łódzkiego w niedziele do scharinghausenn,samochode i ma może wolne miejsce.
zdjecie uzytkownika
julka - 2016-05-20 10:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś pierwszy raz na truskawkę.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 11:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wybiera się ktoś na rzepę :D ? Ja bede jechała pierwszy raz może ktoś był i napisze na czym to dokładnie polega :)
zdjecie uzytkownika
pierwsz - 2016-05-20 11:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-20 11:21:57]:
A kiedy zaczyna się ta rzepa,i w jakiej to miejscowości Scharinghausenn,bo ja też pierwszy raz więc może też na rzepę.A Ty na kiedy masz termin.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-05-20 11:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałam termin na 10 maja na szparagi . dzisiaj zadzwonili zeby przyjechac na wtorek bo jest robota . na hale . jest tu ktos co wrócił i czy moze okreslic sytuacje tam :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 12:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-05-20 11:43:24]:
Beata dzwonili że masz być na wtorek,czy na środę bo rejestracje są na środę a do jakiej miejscowośći masz i czy jedziesz pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-05-20 12:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-20 12:16:02]:
na srode :) pomyliłam sie bo na wtorek busa musze zamówic :) na scharinghausen . jade drugi raz tylko ostatnio pojechałam na marzec 2 lata temu :):) i przez to pytam czy opłaca sie jechac
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 12:33:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-05-20 12:23:40]:
Szparag jeszcze z 3tyg powinienn byc,bo tydzień temu znajoma wróciła,właśnie z Szaringhausenn,pózniej może na truskawce będzie można zostać jak będą potrzebować ludzi.Ja też mam na środę być ale jade pierwszy raz i tez niby na hale,ale nie wiem co robić bo boję że na miejscu wywalą mnie na pole,a tam nie chce.A Ty w zeszłym roku byłaś tez na hali od razu czy najpierw na polu.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-05-20 12:23:40]:
A z jakiego miasta jedziesz,województwa.Bo może byśmy razem pojechały.
zdjecie uzytkownika
beata - 2016-05-20 12:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze swietokrzyskiego. Nie bylam w polu caly czas na hali. A jak zarobki ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 12:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-05-20 12:42:00]:
Ja dokładnie nie wiem,jak na hali bo znajoma była w polu tylko przez 4tyg.niecałe bo nie dała rady i też była pierwszy raz ,dlatego ja się waham bo jak ona opowiadała to ja bym nie chciała do pola.Ale jak Ty jechałaś pierwszy raz i od razu trafiłaś na halę to może mnie też by wzieli.A w tamtym roku ile tam byłaś.I możesz mi napisać czy na hali jest też tak cięzko.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-20 12:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-05-20 12:42:00]:
Ja jestem z łódzkiego,może udało by się nam razem jechać.Już zamówiłaś busa.Jak masz meila to możesz podać to byśmy się umówiły.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-05-20 17:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy jadą jakieś kobitki na środę lub piątek pierwszy raz do Scharinghausenn,może byśmy się zgadały i pojechały razem zawsze to rażniej niż samej.Jak coś to pisać dariakus77@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-26 17:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dziwne pytanie ale czy jest na mieszkaniach/w pokojach jest internet ?
zdjecie uzytkownika
angel - 2016-05-27 14:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIe ktoś może jakie są zarobki w tej firmie jeśli jedzie sie na przykład na trzy miesiące? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-05-29 16:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [angel - 2016-05-27 14:56:22]:
Tam pracuje się na akord nie ma stawki godzinowej,więc cięzko jest określić ile zarobisz przez 3miesiące jeśli będzie w ogóle możliwość pozostania na 3miesiące bo przeważnie to od 1,5 do 2 miesięcy się pracuje.
zdjecie uzytkownika
edzia - 2016-05-29 16:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na razie podobno lipa z pracą tam bynajmniej jeśli chodzi o halę,nie ma po co jechać,znajoma jest tam na miejscu i mówiła że sprzątają hale bo nie ma co robić,może jak ruszy się coś z truskawką to będzie lepiej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Heinrich Thiermann!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert