logo Heinrich Thiermann

Heinrich Thiermann

Uchte

Opinie o Heinrich Thiermann

xxx 2017-01-23 13:02
Nie bylem na foli to nic nie wiem.
papapa 2017-01-23 13:36
Moze ktos inny byl na folii? I może cos powiedziec....
Grzesiek 2017-01-23 16:18
Witam ja rowniez lece 6 prawdopodobnie na folien
papapa 2017-01-23 17:17
A byles juz kiedys? Skąd jedziesz
Grzesiek 2017-01-23 17:35
Pierwszy raz jade na folie z Nysy
Grzesiek 2017-01-23 18:29
Jade na folie pierwszy raz ,z Nysy
adam 2017-01-24 00:33
Byl ktos na brumeloh
był 2017-01-25 12:57
Na folie jak jedziesz to musisz mieć wodery albo strój rybacki. Woda po pas w rajkach. Dniówki po 50 euro wychodza srednio.
1
papapa 2017-01-25 14:56
Dniówka srednio 50euro,na czysto?
Katrina 2017-01-25 20:08
Witam!Jedzie ktos na szparagi na hale jade pierwszy raz moze ktos sie znajdzie co tez jest w takiej stytułacji ,pozdrawiam!katrina
nu nu 2017-01-26 17:22
Kto ci powiedzial ze dostaniesz sie na hale twoje szanse to 50/50
nina 2017-01-26 19:58
A dostałaś już papiery z terminem,bo ja wysłałam zgłoszenie ale jeszcze nic mi nie przyszło też mam jechać pierwszy raz na szparag.
2
slawek 2017-01-27 10:15
na 4 kwietnia dostałem papiery znacie dobrego grupowego co ma dobre pola szparagowe
Kle 2017-01-27 10:33
U mnie za stodola rosna takie szpragi, ze dziki sie o nie po nocach bijo!
adam 2017-01-27 14:49
Grupowy fraglez ma dobre pola
Juddy 2017-01-28 14:46
Ludzie to że zapisujecie się w biurze,nie znaczy że dostaniecie się na halę do pakowania szparagi.Zapisy robią grupowe,a ludzie z biura przysyłani są w ostateczności-w połowie sezonu.
nu nu 2017-01-28 15:40
Masz 100 procent racji w tamtym roku na lehnin na szparagach brali ludzi z biora dopiero na poczatku czerwca jak ludzi brakowala zawsze biera tych co sie zapisuja u gropowej a reszta i jak nie chetnie chca brac z biura jak bylam na motzowie bo udało mi sie dostac z biura to grupowa powiedziala ze mam szczęście ze bylo miejsce bo poszlabym na pole tak jest na motzowie i na lehninie a jak jest gdzies indziej to podobnie bo moja znajoma tez jezdzi i tez sie zapisuje a reszta to fuks i tyle w temacie
stanislaw 2017-01-28 21:36
W firmie-Thiermann pracowalem kilka razy,1 raz bylem na borowce.Borowke zbiera sie w parach,jest to praca na akord,8,9godz.dziennie- przerwa na obiad-okolo godz.12.00-2godz-do przerwy obiadowej jest wliczany dojazd autobusem z pola na kwatere i z powrotem w pole.Pracodawca zapewnia dobre zakwaterowanie oraz dobry obiad-codziennie,zaliczki co dwa tygodnie,pierwsza zaliczka jest w pierwszym dniu pracy,reszte zarobku jest wyplacane w dniu rozliczenia-wyjazdu do domu.Pracodawca zapewnia wszystko w terminie.Jest to praca 7-dni w tygodniu,w niedziele pracuje sie do obiadu-puzniej wolne.Sa pralki automatyczne,prysznice,mozna gotowac,wyjazdy na zakupy do sklepu-2 razy w tygodniu.Bylem kilka razy i kilka razy dobrze zarobilem-jestem zadowolony i chce aby taki pracodawca byl w moim miejscu zamieszkania-caly rok bym pracowal,dobrze bym zarobil oraz standard zycia bym sobie podniosl.W firmie-Thiermann jest jak w domu,a nawet lepiej.
9
xxx 2017-01-30 19:11
Na szparagach byles?
pojawiam sie i znikam pojawiam sie i znikam 2017-01-30 23:51
Tez bylem u henia ,na brumeloh na sparagach
Pamietam co jak co ale obiady byly tam bardzo dobre
Kazdy dostawal do obiadu danonka
Bylem tam w 2011
Krzych 2017-01-31 13:44
Witam . Ja się wybieram na obcinanie borówki . A powiedz Mi ile idzie zarobić tam ? Jak coś wyślij mi smsa
ale napisz że z borówek . Oto mój numer 507 487 925
paweł 2017-02-02 20:49
Witam! Jedzie ktos do tej firmy w przyszłym tygodniu??
domix27 2017-02-03 05:56
Witam chciałbym wyjechać na szparagi pierwszy raz . byłem już w holandi na sadzeniu dzrzewek owocowych na polu pracowało się po 14-16 godzin jakieś namiary do sprawdzonej firmy nie ukrywam ze chciałbym wyjechać zarobić . nie ważne jak cięzko i jak długo ! jak możecie do odpisujcie ..
Marian 2017-02-05 08:10
Jak chcesz jechac na szparagi to jedz do Henia na stronie internetowej firmy jest numer i dzwon do biura.
1
adas 2017-02-06 06:18
Firma thiermann jest ok
Niekturzy narzekaja ale niemaja racji
Mnich 2017-02-06 11:41
Jacy są teraz grupowi na folje?
2
kazek 2017-02-06 14:27
witam wie ktos jak wypelnic ten kwestionariusz? czy trzeba zaznaczyc gospodyni domowa , jezeli dolaczam zaswiadczenie o zameldowaniu? czy zostawiam puste ?
Andi 2017-02-07 13:55
Czy wysylaja juz papiery na szparagi?
domix27 2017-02-07 14:12
okej dzięki wielkie z pomoc pozdrawiam ..
Opa 2017-02-08 15:20
Witam orientuje sie ktos czy te papiery trzeba odeslac pod jakis adres? Czy jak to wyglada?
4
Marian 2017-02-09 09:06
Musisz mieć w zaświadczeniu pieczątkę od sołtysa o gospodyni domowej pomimo zaświadczenia o zameldowaniu to jest ważne inaczej potrącą ci 5% z zarobku
1
Marian 2017-02-09 09:08
Tak trzeba odesłać na podany adres zależy gdzie jedziesz czy na Szarik czy do Motzow
kaz 2017-02-10 11:43
witam czy ciezko jest na folii? jak ta praca wyglada moze ktos napisac?
2
gigg26 2017-02-10 12:27
ma ktos numer do tirmanna
1
Marian 2017-02-13 19:44
Witam kochani dostałem papiery na 3 kwietnia a wy jakie macie terminy. Pozdrawiam
pojawiam sie i znikam pojawiam sie i znikam 2017-02-14 08:17
Jak jeszcze nic niedostalem
1
baktus 2017-02-14 09:45
Wpisz thiermann na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zobaczysz na czym folia polega :D akord grupowy ok.50 euro na dzień ok 9-10 godzin pracy w tym przerwa na obiad1,5-2 godziny.
baktus 2017-02-14 09:51
Z tymi obiadami moim zdaniem bym się do konca nie zgodził,dla mnie co rok to coraz gorsze robia :D na pewno nie jak u mamy.A jesli ktos lubi i umnie pracować to od tirmana wróci zadowolony i za rok pojedzie tam znowu.
2
xxxx 2017-02-14 19:13
Witam ! wybiera się ktoś na obcinanie borówki? Z tego co mi wiadomo będzie to tylko jedna 6 osobowa grupa.
moni 2017-02-14 19:48
Dziewczyny z hali dostałyście już papiery ?
1
pojawiam sie i znikam pojawiam sie i znikam 2017-02-15 05:54
Dostal juz ktos termin na szpargel
Katrina 2017-02-15 08:57
Hej,ja jeszcze nie dostalam papierow na halle ,a ty ktory raz jedziesz?
moni 2017-02-15 10:00
12-sty raz
Katrina 2017-02-15 14:30
Oj to juz,sporo idzie tam wytrzymac ja jade pierwszy raz,a jak czytam te opinie to az niechce sie wieżyc w sumie jak by bylo tak zle to by tam ludzie nie wracali,a z kad jestes?
ciekawa 2017-02-17 18:16
Witam! Przyszły wam już papiery na halę szparagi?
Katrina 2017-02-18 12:25
Witam,jeszcze nie dostałam papierow.
Krzych756 2017-02-19 11:26
Ktoś sie wybiera z okolic Rzeszowa na szparagi w tym roku ?
pojawiam sie i znikam pojawiam sie i znikam 2017-02-19 11:33
Dostal juz ktos termin na szparagii????
nowa na szparag 2017-02-21 11:49
Witam, dostałam papiery z terminem na 3 kwiecień
ona 2017-02-21 12:33
a do jakiej miejscowosci jedziesz ?
Zostaw swoją opinię o Heinrich Thiermann - Uchte
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann