Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
górol - 2015-02-25 00:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma thiermann to porzadna firma jesli ktos sie stara
I jest zangazowany ,to moze duzo zarobic a pisze to osoba ktora tam byla pozdrawiam wszystkich szparagowcow i zycze dobrej pogody
zdjecie uzytkownika
dobra - 2015-02-25 05:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lubuskie - 2015-02-24 19:26:51]:
jak dzwoniles przez internet za darmo tzn przez skaypa
zdjecie uzytkownika
dobra - 2015-02-25 07:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy można najpierw wyslac papiery z pieczatka sołtysa a potem podanie o prace 2015 wyslalam 2razy przez internet na zbior borowek nie mam na razie tych dokumentów czy najpierw przez poczte?
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 07:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam papiery do wypełnienia z terminem wyjazdu na 20 kwietnia, czy wiecie przy czym w tym czasie sie tam pracuje.Chciałabym się załapać na halę ale nie wiem od kiedy zaczyna sie tam praca na hali.Może ktoś tam pracował i podzielisie swoimi opiniami na temat pracy tam czy warto w tam jechać, lub ma ktoś ten sam termin wyjazdu.Dzieki za jakiekolwiek info.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2015-02-25 07:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 07:18:58]:
prez internet wysylalas formularz
zdjecie uzytkownika
zyta - 2015-02-25 08:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2015-02-25 07:21:47]:
Wysylalam przez internet i listownie
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-25 08:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade na hale 6 kwietnia praca sie tam tak mniejwiecej zaczyna jest fajnie duzo ludzi i praca tez spoko ciezko ale nie jedzie sie tam na wczasy i kasa tez dobra
zdjecie uzytkownika
dobra - 2015-02-25 11:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zyta - 2015-02-25 08:55:49]:
a na co wyslalas i dostalas papiery bo ja na borowke
zdjecie uzytkownika
nu nu - 2015-02-25 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-02-25 08:59:26]:
Do motzow moze jedziesz bo jak tak to ja bylam w tamtym roku tam jakim terminie ty bylas
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-25 11:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na szarkiku bylam i teraz tez tam jade
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-25 11:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra...ja dzwonilem z easy call:-)
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 12:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobra - 2015-02-25 11:28:11]:
Ja podałam że mogę wyjechac w terminie od początku kwietnia do końca maja i przysłali mi teraz papiery do wypełnienia na 20 kwietnia i nie wiem czy załapę się na halę czy to juz będzie praca w polu,ale na truskawki to chyba za wcześnie.
zdjecie uzytkownika
dobra - 2015-02-25 12:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 12:33:47]:
ja podalam termin na borowki od 1 lipca ze mogę jechać znajoma tez jeździ na borowki już 4 sezon to już ma papiery
zdjecie uzytkownika
anetka28 - 2015-02-25 15:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ma ktos namiar na ta firme thiermann to prosze o kontakt na email jaksoleczkaneta02@gmail.com
zdjecie uzytkownika
obst - 2015-02-25 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anetka28 - 2015-02-25 15:40:06]:
Thiermann Spargel und Beerenfruchte
zatrudnimy pracowników sezonowych w 2007 r. do zbiorów truskawek, szparagów i borówek
Kontakt i informacje po polsku w godz. 9.00-16.00
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-02-25 16:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam mowi sekretarka to nie rozlaczaj sie tylko dzwon non stop dalej i wkoncu cie przekieruje do biura
zdjecie uzytkownika
yvv - 2015-02-25 18:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 12:33:47]:
kiedy dostalas papiery do wypelnienia?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-25 19:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 12:33:47]:
twój termin jest na hale...jeśli chodzi o kobiety typowo na szparagi powodzenia,
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 20:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yvv - 2015-02-25 18:26:36]:
Papiery dostałam 3 dni temu
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 21:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-02-25 19:12:47]:
Dzięki za informację tzn.że hala zaczyna się tam w kwietniu,a np.zbiór truskawek jest od kiedy chodzi mi o to czy cały czas będę pracowac na hali czy mogą przerzucić mnie póżniej na truskawki
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-25 21:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam:-) Czy jedzie jeszcze ktos na folie czy to juz za pozno? i zadnych juz ludzi nie sciagaja juz na folie? wie ktos cos moze?hm
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-02-26 05:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś dostal papiery z internetu na zbior borowek
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-02-26 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nsa folie to napewno juz za pozno miesiac temu kolega mowil ze juz widzaia jak naciagali
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-02-26 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi powiedzieć od kiedy w tej firmie zaczynają się truskawki i ile tygodni można maksymalnie pracować u nich.
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-26 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tez mi sie tak wydaje ze na folii maja juz skompletowane grupy...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie
alert