Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anon - 2014-07-18 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na 14 i dalej nic ,jak do nich dzwonisz to mówią, że oddzwonią i nic. Najlepsze jest to, że niektórzy jadą jeszcze przed terminem mimo, że się nie upominają . W ogóle jak wygląda dojazd na miejsce?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-18 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem na 14go lipca termin ale nie dzwonili jeszcze do mnie i już tracę nadzieję,że pojadę!
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2014-07-18 13:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie współpraca z Heinrich Thiermann to całkiem dobre rozwiązanie. 25 lat są na rynku i ludzie raczej do tej pory do nich wracają. Wiadomo, że praca z nimi jest tylko sezonowa, chociaż może jak ktoś gdzieś się pokaże z dobrej strony to zaproponują jakiś lepszy kontrakt za lepszą stawkę. Coś oprócz tych truskawek, borówek i szparagów może więcej da się zrobić i zarobić. Trzeba być dobrej myśli
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-19 11:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z załopolski? jedziemy we wtorek ze znajomymi, dzisiaj dzwonili
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-19 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z małopolski, okolice Tarnowa, dziś dzwonili i wyjazd na wtorek .PISAĆ JAK COŚ WIECEJ
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-07-19 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kowal - 2014-07-18 13:29:12]:
tam kariery niedozdobedziesz gora posiedzisz 2 miesiace i tyle takie tam niemieckie prawo
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-07-20 07:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dzwonili 19 wyjazd mam 22 jestem z lodzkiego jade z 2 kolezankami /dzwonilam do nich tylko raz i Pani do mnie dzwonila sama - najlepiej jest dzwonic miedzy 15 a 16 /ta firma jest super polecam ja wszystkim jade 2 raz Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-07-21 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyy, jeśli ktoś się tam wybiera to macie ostatni moment aby się dostać, ja byłam od 19 maja i wróciłam 20 lipca.. ogólnie pobyt oceniam na 5 :) myślę ze tam wrócę za rok na pewno, serdeczne pozdrawiam GRUPĘ Pani Hani
zdjecie uzytkownika
BLONDI - 2014-07-21 17:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorące pozdrowienia dla Edyty i Bozenki z okienek pocztowych oraz panią Bożenkę gospodarczą i grupową panią Hanie...z r.2010
zdjecie uzytkownika
dobry polak - 2014-07-22 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA POLACY W DE:)) ! W nowym sezonie letnim DO DE PONOWNIE POWRÓCIŁY SŁOIKI I WEKI CZYLI TAK TE WREDNE WSIOKI ! Tak ! - wraca wsiostwo z plecakami wypełnionymi dobytkiem polskim, słoikami ze swojskimi wałówami, co pozwoli im przeżyć kolejny tydzień w naszym pięknym KRAJU, dzięki któremu wyrwali się od swoich łojców i matul !. A jeszcze kilka dni temu, sprzątano po nich cały Dworzec Centralny, ponieważ to słoikowe wsiostwo opuszczając chwilowo DE, tak pchało się do SAMOLOTOW, obijając się przy tym o siebie, że dźwięk tłuczonego szkła z ich pustych słoików roznosił się po całym dworcu !. ALE ! - ich powrót na farmy oznacza ponowną ich bezwzględną walkę o utrzymanie się na etatach w DE... firmach, gdzie sprawdzoną przez nich metodą jest : podkładanie świń ( nie tych bynajmniej z ich słoików) oraz szybkie i skuteczne niszczenie rodzimych Niemcow. Bo co taki wsiok zrobi aby utrzymać się w de? - wsiok zrobi wszystko, on zdepcze każdego kto mu w tym zagraża !. Inaczej czeka go powrót w niesławie do jego wsi, gdzie powita go już tylko wyjący pies oraz miauczący kot a także sklepik spożywczy, z ławeczką dla miejscowych pijaczków i brak życiowych perspektyw. Jedyne zajęcie na jakie może liczyć w swojej wsi, to uczestnictwo w Ochotniczych Strażach Pożarnych,UKLADANIE POLDBRUKU oczywiście pod patronactwem swojskiej partii czyli P(osady) S(woim) L(udziom) !.. Dlatego też, pobyt wsioka w de.. to jest dla niego być albo nie być ! - a już szczególnie dla wsiowskich dziewuch, które zrobią wszystko aby tylko wyjść za mąż za prawdziwego ANGLIKA, ale co je niesamowicie potem nobilituje pośród wiejskich opłotków !. Ostrzeżenie ! a ta zielona stonka na farmach trzyma się zawsze razem, ponieważ łączą ją swojskie wspomnienia zapachu słomy i siana. Uwaga ! - w pracy słoikowa baba ( szczególnie z zagłębia słoikowego, czyli rzeszowszczyzny i olsztyńskiego) jest bardziej zawzięta i bezwzględna niż wsiowy chłop, ponieważ jej szczególnym wrogiem są rodowite niemki dziewczyny. A jak w DE najszybciej można rozpoznać wsioka ?. Na szczęście, to jest akurat proste !a ponieważ wsioki zawsze piją piwo przez słomkę wyciągniętą z własnego buta, ale po wypiciu kilku piw - zawsze słychać chrzęst szkła upadającego na podłogę słoika !. BUHAHAHAHAAHAHAHAHH :))))))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
WREDNA - 2014-07-22 15:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDROWIENIA DLA MARIOLI Z HEEDE,CHYBA MNIE TAK NAPRAWDE NIGDY NIE PODNASZ
zdjecie uzytkownika
rozsądna - 2014-07-22 16:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BLONDI - 2014-07-21 17:44:04]:
też tam byłam i sądze że tam to jeden wielki hlam a twoje zadowolenie nie wiem z czego wynika może dobra WAZELINIARA byłaś tam jest banda (usunięte przez administratora) i klany rodzinne chamstwo i oszustwo tylko jak mówią orczyk orczyka zawsze znajdzie pozdrawiam wszystkie WAZELINIARY!!
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-07-22 23:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam jeszcze taki kierowca Tadeusz,bardzo opryskliwy dla kobiet,oczywiście nie wszystkich ,wyglądał jak cygan
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-07-23 13:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jak myślicie czy jest jeszcze szansa żeby wyjechać na zbiór borówek.A tak w ogóle do kiedy trwa taki zbiór i czy po jego zakończeniu jest szansa na jakąś pracę przy czymś innym czy wtedy kończy się tam sezon.
zdjecie uzytkownika
man is obsolete - 2014-07-23 14:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonic nie trzeba codziennie tylko 2-3 razy w tyg.... Mnie osobiscie już kurwica brała bo zamiast rozmawiac o pracy to w słuchawce telefonu gra muzyczka za której słuchanie płaci się jak za Audiotele, (usunięte przez administratora)ponad 3 zł za minutę... Może człowiek zwątpic, ale załapac sie można, ja i qmpel jesteśmy tego żywym przykładem... A jak będzie??? Czas pokaże!!!
zdjecie uzytkownika
** - 2014-07-23 15:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o podanie numeru telefonu bo za cholerę nie mogę się dodzwonić na ten podany w umowie...
zdjecie uzytkownika
man is obsolete - 2014-07-24 12:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbijam tam na weekendzie,jak pod kosz lebron.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-25 12:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę się do nich dodzwonić czy to znaczy że już w tym sezonie nie będą potrzebować ludzi.
zdjecie uzytkownika
pele - 2014-07-25 21:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2014-07-25 12:52:47]:
nie mogę już tego czytać właśnie z tamtąd wróciłam tam od tygodnia są już komplety są grupy porobione i w polu i na hali widać nie jesteś KUZYNECZKĄ żadnego grupowego skoro dalej czekasz POWODZENIA jest jeszcze szansa może któraś LALA zasłabnie albo jej się znudzi ta praca to firma będzie tarabanić po każdego komu wysłali umowe a takich ludzi mają w huk może szczęście padnie na Ciebie i będą dzwonić POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
Nika 29 - 2014-07-25 22:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm tak od czasu wglądam na opinie o firmie Thiermann i przykro mi gdy czytam posty osób obrażający ta firmę. Jężdzę do tej firmy od 8 lat mój facet od ponad 20 stu i oboje sobie chwalimy to miejsce. Owszem ja sama mam nerwy czasem na niektóre rzeczy tam....ale byłam w rożnych innych miejscach i zawsze było gorzej. Firma ma swoje zalety i wady jak każda inna!! Ale przede wszystkim jest wypłacalna.
zdjecie uzytkownika
time - 2014-07-28 16:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Ja własnie dostałam dzisiaj papiery {umowa}a miałam datę na 7 .07.-jestem ciekawa czy zadzwonią
zdjecie uzytkownika
no - 2014-07-28 20:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam znajoma z dziewczyną są i po 2 tygodniach przyjeżdżają raz że warunki mieszkalne to masakra zwierzęta lepiej mają a dwa to nawet się jej ten wyjazd nie zwróci oczywiście polskie kierowniczki zachowujące się jak kapo bo tak to można nazwać i tyranko od rana do wieczora za marne grosze mówię tu o borówkach odradzam sam niech szkop sobie tyra za tą kasę
zdjecie uzytkownika
time - 2014-07-29 15:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2014-07-28 20:30:22]:
to ja już nic nie rozumiem -jedni sobie chwalą drudzy narzekają -nie wiem co robić
zdjecie uzytkownika
no - 2014-07-29 16:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie warto zwłaszcza do Heinrich Thiermann borówki
zdjecie uzytkownika
no - 2014-07-29 16:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie warto zwłaszcza do Heinrich Thiermann borówki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x