Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracowałeś w firmie Heinrich Thiermann i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Heniek 15 - 2014-07-12 15:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie odbierajom telefonu to najprawdopodobniej maja juz komplet ekipy do pracy,niehce im sie kazdemu przez telefon tumaczyc ze narazie niema pracy,chyba ze ktos odpadnie wtedy z tysiaca osob kture czekaja na prace wybiorom sobie jednom na hybil trafil
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-07-13 10:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie nie rozumiem tych terminów. Ja mam na 21.07 i już w takim razie widzę, że nawet nie mam po co dzwonić.
zdjecie uzytkownika
ania i ewa - 2014-07-13 11:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My mamy na 14 lipca jedziemy wlasnym samochodem mamy 1 wolne miejsca jedziemy z czplinka zachodniopomorskie proszę o kontakt chętnych pod numerem telefonu 727 400 336
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-13 18:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej jedzie ktoś we wtorek
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-13 18:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dzisiaj dzwonili mam na środę we wtorek wyjazd jedzie ktoś jestem z Podkarpacia
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-14 09:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA TEZ JESTEM Z PODKARPACIA I MAM NA 14 LIP.ALE DO MNIE JESZCZE NIE DZWONILI .JEDZIESZ ALSTAREM?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-14 10:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie! Jak zbliża się termin to dzwońcie ile wlezie, nawet codziennie. Ja mam termin na 14, dzwoniłem 5 razy w ciągu ostatniego tygodnia i wczoraj się odezwali, wyjeżdżam jutro.
zdjecie uzytkownika
. - 2014-07-14 12:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis dzwoniłam. To plotki, że nie potrzebują ludzi. Trzeba samemu dzwonić i pytać bo ciągle zbierają ludzi.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-14 12:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKI - 2014-07-14 09:40:53]:
tak Alstarem a ty już byłeś bo ja pierwszy raz
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-14 12:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-07-14 10:00:24]:
JEDZIESZ MOŻE ALSTAREM ?
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-14 15:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w tej firmie pierwszy raz jade.Mariusz a ty juz masz umowe?
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-14 15:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja juz w tym roku bylam zagranica i babka mi powiedziala ze moze byc problem z 2 umowa,narazie nic mi nie przyszlo i sie zastanawiam czy dzwonic.ma ktos podobny przypadek?ile kosztuje bilet w alstarze?dowozi on na miejsce?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-07-15 09:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIKI - 2014-07-14 15:40:30]:
bilet w allstarze kosztuje 50-60 euro lub rownowartsc w zl.dowozi do samej pracy,jednak podroz moze nie byc zbyt przyjemna jezeli nie lubi sie alkoholowej imprezy.
zdjecie uzytkownika
NIKI - 2014-07-15 09:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy macie umowy?
zdjecie uzytkownika
ulcia - 2014-07-15 10:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie,ja nie mam jeszcze umowy,a ja jade dzisiaj wieczorem z Leszna.Mam nadzieje że na miejscu mi dadzą
zdjecie uzytkownika
sAm - 2014-07-18 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy już ktoś pojechał kto miał wyznaczony termin na 14 lipca?
zdjecie uzytkownika
anon - 2014-07-18 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na 14 i dalej nic ,jak do nich dzwonisz to mówią, że oddzwonią i nic. Najlepsze jest to, że niektórzy jadą jeszcze przed terminem mimo, że się nie upominają . W ogóle jak wygląda dojazd na miejsce?
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-07-18 13:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja miałem na 14go lipca termin ale nie dzwonili jeszcze do mnie i już tracę nadzieję,że pojadę!
zdjecie uzytkownika
Kowal - 2014-07-18 13:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie współpraca z Heinrich Thiermann to całkiem dobre rozwiązanie. 25 lat są na rynku i ludzie raczej do tej pory do nich wracają. Wiadomo, że praca z nimi jest tylko sezonowa, chociaż może jak ktoś gdzieś się pokaże z dobrej strony to zaproponują jakiś lepszy kontrakt za lepszą stawkę. Coś oprócz tych truskawek, borówek i szparagów może więcej da się zrobić i zarobić. Trzeba być dobrej myśli
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-19 11:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z załopolski? jedziemy we wtorek ze znajomymi, dzisiaj dzwonili
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-07-19 18:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z małopolski, okolice Tarnowa, dziś dzwonili i wyjazd na wtorek .PISAĆ JAK COŚ WIECEJ
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-07-19 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kowal - 2014-07-18 13:29:12]:
tam kariery niedozdobedziesz gora posiedzisz 2 miesiace i tyle takie tam niemieckie prawo
zdjecie uzytkownika
Dana - 2014-07-20 07:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie dzwonili 19 wyjazd mam 22 jestem z lodzkiego jade z 2 kolezankami /dzwonilam do nich tylko raz i Pani do mnie dzwonila sama - najlepiej jest dzwonic miedzy 15 a 16 /ta firma jest super polecam ja wszystkim jade 2 raz Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-07-21 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyy, jeśli ktoś się tam wybiera to macie ostatni moment aby się dostać, ja byłam od 19 maja i wróciłam 20 lipca.. ogólnie pobyt oceniam na 5 :) myślę ze tam wrócę za rok na pewno, serdeczne pozdrawiam GRUPĘ Pani Hani
zdjecie uzytkownika
BLONDI - 2014-07-21 17:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorące pozdrowienia dla Edyty i Bozenki z okienek pocztowych oraz panią Bożenkę gospodarczą i grupową panią Hanie...z r.2010
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x