Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Heinrich Thiermann

zdjecie uzytkownika
anetka28 - 2015-02-25 15:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ma ktos namiar na ta firme thiermann to prosze o kontakt na email jaksoleczkaneta02@gmail.com
zdjecie uzytkownika
obst - 2015-02-25 15:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anetka28 - 2015-02-25 15:40:06]:
Thiermann Spargel und Beerenfruchte
zatrudnimy pracowników sezonowych w 2007 r. do zbiorów truskawek, szparagów i borówek
Kontakt i informacje po polsku w godz. 9.00-16.00
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-02-25 16:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam mowi sekretarka to nie rozlaczaj sie tylko dzwon non stop dalej i wkoncu cie przekieruje do biura
zdjecie uzytkownika
yvv - 2015-02-25 18:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 12:33:47]:
kiedy dostalas papiery do wypelnienia?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-25 19:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zyta - 2015-02-25 12:33:47]:
twój termin jest na hale...jeśli chodzi o kobiety typowo na szparagi powodzenia,
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 20:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yvv - 2015-02-25 18:26:36]:
Papiery dostałam 3 dni temu
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2015-02-25 21:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-02-25 19:12:47]:
Dzięki za informację tzn.że hala zaczyna się tam w kwietniu,a np.zbiór truskawek jest od kiedy chodzi mi o to czy cały czas będę pracowac na hali czy mogą przerzucić mnie póżniej na truskawki
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-25 21:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam:-) Czy jedzie jeszcze ktos na folie czy to juz za pozno? i zadnych juz ludzi nie sciagaja juz na folie? wie ktos cos moze?hm
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-02-26 05:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś dostal papiery z internetu na zbior borowek
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-02-26 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nsa folie to napewno juz za pozno miesiac temu kolega mowil ze juz widzaia jak naciagali
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-02-26 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi powiedzieć od kiedy w tej firmie zaczynają się truskawki i ile tygodni można maksymalnie pracować u nich.
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-26 21:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tez mi sie tak wydaje ze na folii maja juz skompletowane grupy...
zdjecie uzytkownika
pojawiam sie i znikam - 2015-02-26 23:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na foli podobno ciezka robota i bardzo zimno lepiej sparhel ciac
zdjecie uzytkownika
greta - 2015-02-27 08:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś jakieś namiary na busy które zawożą do Tchiermanna, najlepiej żeby jeżdiły w woj. łódzkim ale niekoniecznie.
zdjecie uzytkownika
lubuskie - 2015-02-27 11:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak wiadomo ze lepiej ciac szparagi ale szparagi zaczynaja sie od kwietnia..a ja teraz mam wolne i teraz mi pasuje na marzec bo w kwietniu lece na Skandynawie:-)
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-02-27 11:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jeszcze niedostalem papierów a bylem w tamtym roku i co chyba juz nieprzyjdom co
zdjecie uzytkownika
pojawiam sie i znikam - 2015-02-27 11:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tak w szwecji lepsza robota wieksza kasa u henia w marcu. Jest malo roboty no ale trzba dzwonic ..do henia przyjezdza tysiace ludzi niemaja czasu przejmowac sie jedna osoba
zdjecie uzytkownika
pojawiam sie i znikam - 2015-02-27 12:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz tam zadzwonic i zapytac moze wyslali i niedoszlo
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-28 02:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że temat o Heinrich Thiermann nagle odżył. Możecie napisac kiedy do nich najlepiej aplikowac jesli chodzi o truskawki, czy borówkę? Bo jesli teraz chciałbym znaleźc prace, to mozecie coś polecić? Bo jak mniemam zatrudnienie jest jednak głównie sezonowe. Czy w ogóle od razu lepiej poszukac innej firmy?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-28 08:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Czy są jakieś busy które wożą do Tchiermanna.Podobno z Leszna można jechać ale ja mam bardzo daleko do tego miasta.A czym wy tam jeżdzicie,jeśli możecie podac mi namiary na jakieś firmy przewozowe co tam jeżdzą będę wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-02-28 09:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-28 08:32:40]:
witaj ola .tak są busy ale zależy skąd jesteś .Ja jeżdzę alstarem a jestem z woj lubelskiego
zdjecie uzytkownika
/ona/ - 2015-02-28 12:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty Gosia wybierasz się w tym roku?:) i jeśli tak to kiedy?:)
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-28 15:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2015-02-28 09:47:06]:
Ja jestem z woj.łódzkiego ale może być też śląskie bo do Częstochowy mam blisko to mogłabym też z tamtąd jechać.A ten alstar to jeżdzi w tych województwach czy tylko w lubelskim
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wysyłają Ci papiery, później dzwonią i mówią czy chcą Cię na polu czy na hali czy czym tam innym. Zgadzasz się lub negocjujesz inne stanowisko. Pytają czy już tak pracowałeś i tyle. Na przód biorą starych pracowników, a później całą resztę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
nunu - 2015-02-28 16:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-28 15:55:04]:
Wejdz na strone alstara i zobacz z kad jeździć z tego co sie orientuje to oprucz woj pomorskiego i calej gory polski
zdjecie uzytkownika
don - 2015-02-28 20:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Skoro umowa o prace to jak wygląda roczne odliczenie z podatków sporo pobierają?z góry dziękuje komus za odpowiedż
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Heinrich Thiermann?
Zadaj pytanie
alert