Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holbern

zdjecie uzytkownika
tonjo - 2015-01-25 16:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szoferzy z 20 letnim stażem przyjechali za robotą dla świeżaków?
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-01-31 10:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM. MIALEM JECHAC DO PRACY NA POCZATKU STYCZNIA. CO PIATEK DZWONILI ZE JESZCZE TRZEBA ZACZEKAC TYDZIEN. W FIRMIE HOLBERN NIE UZYSKALEM INFORMACJI DLACZEGO MAM TYLE CZEKAC. PO TRZECH TYGODNIACH ODPUSCILEM SOBIE (usunięte przez administratora) ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-02-01 19:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA TAKŻE NIE POLECAM WYJAZDU DO NIEMIEC PRZEZ FIRME HOLBERN. POJECHAŁEM 27.01.2015 DO FIRMY FORSTMANN OKAZAŁO SIE CAŁKIEM CO INNEGO CO OBIECYWALI WE WROCŁAWIU.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-02 15:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WSZYSCY TYLKO NARZEKAC POTRAFIĄ NA NIEMIECKIE FIRMY I JAK TO ZLE JEST I WOGÓLE.....A W POLSCE NIE MA FIRM KTORE OBIECUJĄ ZŁOTE GÓRY A POZNIEJ OKAZUJE SIE JEDNO WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JEZELI KTOS CHCE NAPRAWDE PRACOWAC TAM TO MUSI PIERWSZE MIESIĄCE SIE PRZEMĘCZYC I ZOBACZYC JAK NAPRAWDE JEST A NIE OD RAZU NIEMIEC DA POLACZKOWI JEDNEMU ,DRUGIEMU,CZY TRZECIEMU WIADRO ZŁOTA.....LUDZIE OGARNIJCIE SIE ALBO SIEDZICIE NA DUPACH W POLSCE......MOJ MĄZ POJECHAŁ PRZEZ FIRMĘ HOLBERN DO FROSTMANA I NIE NARZEKA.
PRZECIEZ NA CAŁE ZYCIE NIE PODPISUJE SIE UMOWY....ZAWSZE DROGA JEST WOLNA.....
zdjecie uzytkownika
byłem tam - 2015-02-03 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowna dodo bzdury pleciesz nie byłaś nie widziałaś (jeśli mąż tam jest a ty myślisz że jest ok to wasza sprawa)- nie polecam
zdjecie uzytkownika
prezes misha - 2015-02-03 15:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zaskoczony ilosca szcescia, ktora dostalem od pracy w tej firmie.
Oferty Pracy odpowiedz
2015-02-03
Żródło: Gowork.pl
Nürnberg
( )
Holbern – jesteśmy międzynarodową firmą doradztwa personalnego. Posiadamy biura w Polsce, Niemczech, Słowacji oraz Norwegii. Realizujemy ambitne projekty rekrutacyjne zarówno na stanowiska średniego jak i wyższego szczebla. Oferujemy wyłącznie legalne zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę. Dla naszego niemieckiego klienta, niemieckiej firmy z branży budow
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-06 00:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak a w Polsce nikt nie przegina tacho......jak u polaka chcesz zarobić w miare dobrze to caly czas lecisz na kamieniu......
zdjecie uzytkownika
Pasikonik - 2015-02-06 14:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co dokładnie się nie zgadza?Chce wysłać cv jako kierowca bez doświadzenia ale mam problem bo znam podstawy ale angielskiego,mam tam jakąś szanse?
zdjecie uzytkownika
kierman - 2015-02-08 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakim języku było szkolenie w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-09 10:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jezyku niemieckim.ale da kierowcy co znaja niemiecki I mowia co I Jak.podstawowych zwrotow trzeba sie nauczyc I bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
przyszły kierowca - 2015-02-11 19:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Planuje wyjazd z Holbern do Frostmana. Czy mógłbym uzyskać jakieś informacje o tej pracy ?
Czy mógłbym "doda"
prosić o więcej szczegółów ?
zdjecie uzytkownika
przyszły kierowca - 2015-02-11 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2015-02-06 00:01:23]:
Mółgłym prosić Panią o więcej szczegółów odnośnie tej pracy u Frostmana?
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-13 00:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do(przyszly kierowca) poprosze o podanie emila...to napisze do pana...........
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-02-13 08:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz tutaj co wiesz na temat tej pracy jest więcej ludzi którzy chcą się czegoś więcej dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
przyszły kierowca - 2015-02-13 14:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpelikan@interia.pl
Dziękuje
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-02-13 15:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jest ciężka, ale dobrze płatne. Dla osób pracowitych, chcących się uczyć, to dobra praca.
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-02-13 22:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad holbern ew heisterkamp,jestem zdsesperowany i nie wiem co wybrać,dzwonie pytam obiecują góry potem wchodzę na fora i wszyscy odradzają każdą dosłownie każda firme!!WTF?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-14 07:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osa
Dokładnie jak ty mam tak samo
Dla mnie to połowy tych komentarzy to wielka ściema. Jakoś ludzie pracują przez te agencje, a skąd te komentarze....? Polak polakowi nigdy nie pomoże...
zdjecie uzytkownika
Plastuś - 2015-02-16 08:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I cisza piszą, że robota do kitu ,ale nie napiszą co dokładnie im nie pasuje
zdjecie uzytkownika
Mardok - 2015-02-18 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżając do Forstmana mówicie o tym ogłoszeniu o pracy kierowcy bez doświadczenia i bez języka za 5000 -6000 tyś zł ?
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-02-27 07:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto pracował dla nich jako kierowca ce ? wypłaty na czas? Przestrzegają norm pracy kierowców? Czy zakwaterowanie jest godne jak to wygląda pokoje robotnicze ile osób w nich mieszka? Dieta wypłacana od razu przed wyjazdem czy przy wypłacie? DZIĘKÓWECZKA ZA ODPOWIEDŹ .
zdjecie uzytkownika
pampan - 2015-03-01 00:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowała mnie informacja o tych 5000 - 6000 zł, to jest pisane z ironią czy naprawdę można liczyć na takie wynagrodzenie ? Bo jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją gdzie człowiek bez doświadczenia i języka czy też jakiś kwalifikacji może zarabiać tak dobre pieniądze. Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-02
Żródło: Gowork.pl
Dortmund
( )
Holbern – jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, specjalizujemy się w rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla. Współpracujemy z ponad 300 przedsiębiorstwami na terenie całych Niemiec, Szwajcarii i Austrii. Oferujemy pracę wyłącznie z bezpośrednim i stałym zatrudnieniem u zagranicznych pracodawców  wraz z pełnymi świadczeniami socjalnymi oraz zasiłkami rodzinnymi. Dla nas
zdjecie uzytkownika
Rymar23 - 2015-03-01 12:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś planuje jechać z okolic trójmiasta do pracy w tej firmie na przełomie marca/kwietnia ?
zdjecie uzytkownika
tomala - 2015-03-02 05:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Rymar
Tak ja mam jechać niby za tydzień.W niedziele mam być,a ty kiedy?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holbern?
Zadaj pytanie