Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Holbern

Pracowałeś w firmie Holbern i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2014-01-22 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WITAM KIERO JAKIE SĄ WARUNKI JAKO KIEROWCA C,E? W SZCZEGULNOŚĆI INTERESUJĄ MNIE AUTOTRANSPORTERY.MOŻE KTOŚ ZNA TEN TEMAT.DZIĘKI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
matt21 - 2014-01-28 22:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kiero a możesz napisać na maila coś więcej o warunkach i całej pracy? Dostałes jakieś szkolenie na początku?
Chodzi mi konkretnie o C+E na przewóz maszyn odpisz na maila jak możesz lub kto inny jeśli coś wiecie panek1234@interia.eu
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
grek - 2014-01-31 11:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś już pracuje w Holandii jako spawacz aluminium w tej firmie Holbern i jak tam płacą .
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2014-02-02 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. szukam info. na temat firmy transportowej ARS Altmann z siedzibą w Wolnzach Niemcy. Interesują mnie warunki pracy kierowcy CE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mazi81 - 2014-02-26 11:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jestem kierowcą i proszę o opinie na temat tej firmy i prawdziwości proponowanych warunków za granicą. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-03-04 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hejka a pracował ktos przy warzywach w wurzburg i moze cos o tym opowiedziec wraz z chlopakiem mamy tam jechac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-03-11 15:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [miły - 2013-06-30 21:08:52]:
Hej mam pytanie czy masz jeszcze kontakt z ta firmą jak tak napisz tu
zdjecie uzytkownika
mazi81 - 2014-03-13 09:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam.
Ponawiam pytanie,chce podjąć współprace z tą firmą jako kierowca c+e i proszę o jakieś info na temat tej firmy.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-24 14:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam a czy załatwiają też pracę np. pakowanie,sortowanie itp. w Niemczech i czy trzeba dobrze znać język czekam na konkretną odpowiedz i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-03-29 11:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam czy ktos pracuje przy kurczakach z rozna przez Holbern.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pietro - 2014-03-31 14:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy jako kierowca C+E, jakie warunki i przede wszystkim jak z językiem. Kiedyś trochę się uczyłem, więc jakieś podstawy mam, pytanie czy to wystarczy. Odpiszcie tu albo na heinrich86@o2.pl

Z góry dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
albi - 2014-04-11 17:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [on - 2014-03-29 11:35:32]:
Witam ja własnie sie wybieram po świetach do tej pracy. Inie wiem jak bedzie. ale jestem dobrej mysli
zdjecie uzytkownika
kumek1976 - 2014-05-14 09:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.Czy może ktoś podzielić się informacją na temat pracy przy kurczakach z rożna jak wygląda oraz jak wygląda sprawa znajomości języka (dostałem info że wystarczy znikomy - słaby niemiecki).
proszę o odpowiedź tu lub na reiku@interia.pl
Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Marcin86 - 2014-05-15 15:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pietro - 2014-03-31 14:35:10]:
Witam, pracuje przy kurczakach od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Praca jest ciężka, ale pracodawca wspiera, uczy wszystkiego, pokazuje i jest cierpliwy. Uczy też słownictwa, które jest potrzebne do kontaktu z klientem, więc na początku jest ciężko, ale można szybko nauczyć się języka. Polecam, nie ma się czego bać!
zdjecie uzytkownika
Ted - 2014-05-17 08:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mógłby ktoś z kierowców C+E pracujących z polecenia tej firmy napisać jak tam jest. Chodzi mi o to jak dostajemy się do auta, co jaki czas się zjeżdża i na jak długo, jak wygląda sprawa ze znajomością języka obcego.
zdjecie uzytkownika
RAfał - 2014-05-17 15:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Witam, interesuje mnie praca jako Dekarz (7 lat w zawodzie), czy ktos wie czy to uczciwa firma i czy wszystko jest legalnie? Z góry Dzieki
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-05-26 13:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Bolek - 2014-01-17 11:41:59]:
Witam Może napisz coś więcej na temat tej roboty jako kierowca ce, np: za przepały czy potrącają, jazda pojedyńcza/podwójna obsada, za hotel płaci się, załatwiają hotel, czy dojazd z Polski na ich koszt czy własny. Wszystko cokolwiek wiesz. Pozdrawiam . rkropec1@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Filip drajver - 2014-06-09 10:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje z polecenia firmy Holbern jako kierowca c+e w okolicach Magdeburga od listopada 2013. Praca w niemieckiej firmie, warunki zgodne z tymi przedstawionymi przez firmę. Jeżdżę po całej Europie w systemie 3/1. Ogólnie polecam, warto się do nich zgłosić i wyjechać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
prasek - 2014-06-09 15:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Filip drajver - 2014-06-09 10:55:45]:
możesz dodać coś w takim razie jeszcze o wynagrodzeniu? skoro to są niemcy to chyba można nieźle zarobić
zdjecie uzytkownika
Filip drajver - 2014-06-09 15:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za 3 tygodnie, przy 3 klasie podatkowej zarabiam około 1700 euro netto z dietami.
zdjecie uzytkownika
prasek - 2014-06-27 23:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Filip drajver - 2014-06-09 15:24:18]:
no to szczerze przyznam że jak dla mnie to są super pieniądze... w takim razie chyba warto się nimi zainteresować
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-06-30 17:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam szukam pracy za granicą i tak czytam to forum agencja wydaje się rzetelna. Jak jest tam z językiem? Bo nie wiem czy umiałabym się tam dogadać po niemiecku. Myślę że umiem na poziomie komunikatywnym ale jak do końca z tym językiem u mnie jest to nie wiem:) Wiadomo jak co do czego języka brak ;)
Są jakieś dobre oferty pracy dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-07-01 19:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witasz szukam w niemczech pracy jako brukarz pracuje juz przy tym zawodzie 5 lat kontakt (usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-02
Żródło: Gowork.pl
Erfurt
( )
Kelner/Barman   Opis stanowiska: - praca w pełnym wymiarze godzin - zbieranie zamówień - doradzanie klientom w wyborze dań oraz napoi - obsługa kasy fiskalnej - dbanie o porządek w restauracji   Wymagania: - mile widziane wykształcenie w kierunku hotelarstwa/gastronomii - doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki - dobra znajomość j. niemieckiego umożliwiająca kontakt z klientami - miła aparycja, przyjazne nastawienie   O
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
maajk - 2014-07-23 15:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
HOLBERN&FORSTMANN omijajcie ich szerokim łukiem byłem 21.07 w ibbenburen i to co nam mowili we wrocławiu nie pokrywało sie nawet w małym stopniu w tym co bylo na miejsci z grupy 14kierowców zostało i zdecydowało sie podjąć prace tylko3osoby takze odradzam i ostrzegam przed nimi oszusci zlodzieje i naciagacze normy czasu pracy w firmie forstmann nie istnieja kierowca jest obciarzany karami w wysokosci 350euro za niedowiezienie ładunku nie zaleznie od warunków na drodze itd jazda glownie w nocy dodatkow za nocki nie ma tak samo jak i diet po 24euro tylko sa po 10 po prostu dramat odradzam!
zdjecie uzytkownika
Efendi - 2014-08-26 21:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
czy ktoś może wyjeżdżał do pracy na kuchni (kucharz, pomoc kuchenna) poprzez tą agencję? Jeżeli tak, to jak wygląda sprawa z pomocą w zakwaterowaniu i zarobkami (czy ustalone wynagrodzenie pokrywa się z tym, co jest ustalone w Polsce, ile potrącają za zakwaterowanie)? Sam jestem zainteresowany (3 lata doświadczenia jako samodzielny kucharz, ukończony gastronomik, niemiecki komunikatywnie), tylko mam obawy, bo to pierwszy wyjazd zagranicę. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski