Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holbern

zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-03-26 07:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był lub jedzie do OSNABRUCK w niemczech przez HOLBERN prosze o komentarz
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-26 13:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę na 7 kwietnia do Forstmanna w Ibbenbüren i też chciałbym się czegoś dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
rymar23 - 2015-03-27 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do tej firmy z gdamska na 7 kwietnia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-03-30 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałem do Forstmana kilka miesięcy temu, praca cięzka, ale pieniądze dobre.Jak chcecie zarobić sobie przez rok a potem wrócić z dobrą kasą do Polski, to dobra opcja.
zdjecie uzytkownika
owłosiony - 2015-03-31 11:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy a jak sprawa z językiem niemieckim umiesz komunikatywnie,bo ja umiem komunikatywnie ale machcać rękami
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-04-01 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w firmie jest tłumaczka z Polski oraz polski dyspozytor. Ale w między czasie się też języka uczysz na kursie w weekendy za darmochę
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-04-01 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lysy a czasu pracy pilnuja ? A zarobisz 5,6 tys ? Weekendy w kabinie? Po ile osob na chatach? Dalekie trasy ? Auta ok ? Dzieki ziom pozdro!
zdjecie uzytkownika
grzesio - 2015-05-11 14:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie cos aktualnego o firmie FORSTMANN transporte. mam propozycje pracy ale po tych info sie wacham. pozadawiam
zdjecie uzytkownika
kresek - 2015-05-20 11:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko Niemcy, idzie się dogadać nawet bez języka
zdjecie uzytkownika
kierowcaa - 2015-05-21 16:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idzcie do forstmanna!!!!!!!!!!!!jak was złapia za to przeginanie tacha to wspolczuje
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-05-23 20:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tym tachem?
zdjecie uzytkownika
mih - 2015-05-28 03:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@grzesio, ja to jeśli chodzi o aktualne informacje to wiem że szukają Kucharza, Kelnerki i Recepcjonistki do Niemiec do Göhren. A poza tym trochę pracy we Wrocławiu u nich jest, na pewno dla elektryka z vca, betoniarza i zbrojarza no i dla kierowcy międzynarodowego z kategoriami c +e. Chyba pracownika call center też szukali
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-05-30 19:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mój mąż dostał propozycję pracy z holbern w zawodzie montera gk, mam pytanie czy ktoś pracuje w budowlance i może udzielić informacji czy to co oni proponują to tylko obietnice a na miejscu zastaje się calkiem coś innego
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2015-06-07 15:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie do tych którzy wyjechali jako kierowcy.Firma zapewnia wam lokum a co jeśli chciałoby się zrezygnować z ich kwaterunku?Jest taka możliwość?
zdjecie uzytkownika
smutny - 2015-06-12 10:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam
Jeżdzi ktoś na chłodniach w Hamburgu przez Holbern? Jak wygląda praca, jak warunki mieszkaniowe, jak z czasem pracy, jaka kasa realnie?pzdr





zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-06-16 16:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rymar23 - 2015-03-01 12:40:32]:
niesą to wcale duże piniądze za granicą!!!!!
zdjecie uzytkownika
MARIUSZ - 2015-06-21 11:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2015-02-01 19:47:41]:
proszę jeśli ktoś może udzielić mi informacji na temat firmy Forstman to byłbym bardzo wdzięczny MMM262@INTERIA.PL
zdjecie uzytkownika
krachu - 2015-06-27 15:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma Holbern nie próżnuje na rynku pracy i ma do zaoferowania bardzo dużo miejsc pracy na terenie naszego kraju jak i zagranicą. Wykaz prac, na które można aplikować w tej firmie to: kierowca C+E; płytkarz; Konsultant ds. rekrutacji zagranicznych; Inżynier Lutowania Twardego; Monter płotów, bram, ogrodzeń, szlabanów; Asystentka-Referent Prawny z J. Niemieckim oraz wiele wiele innych, które można znaleźć w ofertach pracy tej firmy
zdjecie uzytkownika
smolenzoo - 2015-07-11 14:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o nabór kierowców C+E do Osnabruck czy Ibbenburen na kontenery BDF to stanowczo ODRADZAM - mieszkanie w baraku na parkingu firmy, jazda z wyciągniętą kartą tacho, wypłata w granicach max.1200 euro, mieszkanie to swego rodzaju punkt przeżutowy dla kierowców - dzisiaj śpisz w jednym jutro w drugim itd -
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-18 21:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
derojek - 2015-07-18 21:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto płaci za mandaty?)))
zdjecie uzytkownika
Henryk - 2015-07-29 23:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@smolenzoo trochę mnie zmartwiłeś, bo jestem zainteresowany podjęciem pracy za granicą włanie za pośrednictwem tej firmy.. Mam doświadczenie jako kierowca kat. C+E, ale do tej pory udawało mi się trafiać na w miarę dobry socjal.. Nie mówię, że ma być niewiadomo jak, ale chciałbym mieć gdzie spać jednak...
zdjecie uzytkownika
Rajder - 2015-08-11 10:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie lacznie forstmanna z Holbernem. ja pojechalem do innej firmy od nich i jestem zadowolony! jezdze w dusseldorfie. Spytaj czy maja oferte na forsmanna i zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
Kaczor - 2015-08-18 10:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam ofertę z holbern na transport napoi w Heidenheim koło Ulm jazda po Niemczech,może coś ktoś słyszał o tej firmie i czy warto wchodzić z holbern w układ
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-16
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Dla naszego Klienta, producenta central wentylacyjno-klimatyzacyjnych, poszukujemy doświadczonych osób na stanowisko:   Regional Product Manager Miejsce pracy: Gdańsk Nr referencyjny: RPM/07/2015   Obowiązki: Uczestnictwo we wdra
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 02:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-08-29 02:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja w firmie cały czas istnieje, bo prawie codziennie pojawiają się nowe oferty pracy. Ciekawe by było zatrudnienie na stanowisko regional product manager. Napisali że posiadają atrakcyjny pakiet benefitów, ale nie wiadomo jakich niestety. Najważniejsze nie musiałbym opuszczać Polski, za bardzo jestem do niej przywiązany.
zdjecie uzytkownika
mordek - 2015-08-29 15:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą jazdą bez karty w tacho to prawda?Interesuje mnie praca w Osnabruck,ale jeśli są takie przegięcia to może dać sobie spoój?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holbern?
Zadaj pytanie
alert