Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Holbern

Pracowałeś w firmie Holbern i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-08 21:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mam pytanie - czy warunki pracy oferowane przez firme Holbern w Polsce nie odbiegają od oferowanych przy pracy za granica?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-09-09 11:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Warunki umowy dopiero dowiesz się na miejscu jak będziesz podpisywała umowę.
Dobrze by było żebyś umiała po niemiecku czytać
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-09-09 13:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie obawiajcie się ja wyjechałam na początku maja wysłana przez Firmę Holbern i jestem do dziś i będę do końca października
a potem powrót w grudniu.
jest wszystko w porządku polecam
zdjecie uzytkownika
ziulka - 2013-10-03 13:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Magda - jakie stanowsko Ci zaproponowano przez firme Holbern? Ktos jeszcze moze sie wypowiedziec???
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-10-03 16:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Holbern jak mnie rekrutowała było mówione że pokojówka i pomoc w kuchni i tak jest pięć dni pracuję na pokojach z rana a cztery popołudnia pracuje na kuchni i dwa dni mam wolne jest wszystko ok.
Do domu jadę 19 października bo mam 10 dni urlopu nawet pracodawca puszcz mnie dwa dni wcześniej bo tak mi pasuje autobus.
zdjecie uzytkownika
ziulka - 2013-10-07 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Magda A ile godzin dziennie trzeba pracowac? Jak to jest ustalane? A przerwy normalnie przysluguja? Dzieki za info:)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-10-07 23:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję rano od 8 do 12 a potem od 18 do 22 trzy dni tak pracuję a dwa dni tylko rano popołudnie mam wolne i oczywiście dwa dni mam wolne całkowicie dla siebie. Przerwy są można wypić kawę zapalić zjeść nikt nic nie powie że siedzisz nawet szef bo po to są przerwy sam zachęca aby iść na kuchnie i sobie wziąć coś do jedzenia i do picia ja mam bardzo dobrze. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ziulka - 2013-10-10 14:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kurcze, brzmi calkiem fajnie. Chyba mnie przekonalas, moze bym sprobowala :) ciekawe jakie stanowiska moga mi zapropionowac, wiece kogo szukaja teraz?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-10-10 18:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hello
Napisz do mnie prywatnie
[usunięte przez moderatora]
to pomogę trochę
zdjecie uzytkownika
Bogda - 2013-11-08 18:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyjechałam do pracy przez Firme Holbern wszystko było ok.
Polecam tą firme bo jest uczciwa i pomocna.
zdjecie uzytkownika
andriu - 2013-11-22 20:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktoś pracuje w Holbern jako kierowca ce?
zdjecie uzytkownika
kiero - 2014-01-10 09:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje z polecenia firmy Holbern jako kierowca C+E i bardzo sobie chwale. Profesjonalnie wszystko załatwione, śmiało mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-01-17 11:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2014-01-10 09:49:05]:
kiero jakie warunki są jako kierowca? mój adres Sieradzbolek@wp.pl
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2014-01-22 19:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM KIERO JAKIE SĄ WARUNKI JAKO KIEROWCA C,E? W SZCZEGULNOŚĆI INTERESUJĄ MNIE AUTOTRANSPORTERY.MOŻE KTOŚ ZNA TEN TEMAT.DZIĘKI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
matt21 - 2014-01-28 22:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kiero a możesz napisać na maila coś więcej o warunkach i całej pracy? Dostałes jakieś szkolenie na początku?
Chodzi mi konkretnie o C+E na przewóz maszyn odpisz na maila jak możesz lub kto inny jeśli coś wiecie panek1234@interia.eu
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
grek - 2014-01-31 11:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś już pracuje w Holandii jako spawacz aluminium w tej firmie Holbern i jak tam płacą .
zdjecie uzytkownika
Szymon - 2014-02-02 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. szukam info. na temat firmy transportowej ARS Altmann z siedzibą w Wolnzach Niemcy. Interesują mnie warunki pracy kierowcy CE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mazi81 - 2014-02-26 11:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Jestem kierowcą i proszę o opinie na temat tej firmy i prawdziwości proponowanych warunków za granicą. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
olka - 2014-03-04 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka a pracował ktos przy warzywach w wurzburg i moze cos o tym opowiedziec wraz z chlopakiem mamy tam jechac pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-22
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Holbern – jesteśmy międzynarodową firmą doradztwa personalnego. Posiadamy biura w Polsce, Niemczech, Słowacji oraz Norwegii. Realizujemy ambitne projekty rekrutacyjne zarówno na stanowiska średniego jak i wyższego szczebla. Obecnie rozwijamy swój zespół rekrutacji niemieckich i poszukujemy ambitnej osoby chcącej do nas dołączyć. Oferujemy współpracę w ramach stanowiska: Specjalista ds. obsługi klienta niemieckoję
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-03-11 15:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miły - 2013-06-30 21:08:52]:
Hej mam pytanie czy masz jeszcze kontakt z ta firmą jak tak napisz tu
zdjecie uzytkownika
mazi81 - 2014-03-13 09:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ponawiam pytanie,chce podjąć współprace z tą firmą jako kierowca c+e i proszę o jakieś info na temat tej firmy.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-24 14:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a czy załatwiają też pracę np. pakowanie,sortowanie itp. w Niemczech i czy trzeba dobrze znać język czekam na konkretną odpowiedz i z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-03-29 11:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos pracuje przy kurczakach z rozna przez Holbern.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pietro - 2014-03-31 14:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy jako kierowca C+E, jakie warunki i przede wszystkim jak z językiem. Kiedyś trochę się uczyłem, więc jakieś podstawy mam, pytanie czy to wystarczy. Odpiszcie tu albo na heinrich86@o2.pl

Z góry dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
albi - 2014-04-11 17:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [on - 2014-03-29 11:35:32]:
Witam ja własnie sie wybieram po świetach do tej pracy. Inie wiem jak bedzie. ale jestem dobrej mysli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
46 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x