Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Holbern

zdjecie uzytkownika
przyszły kierowca - 2015-02-11 19:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doda - 2015-02-06 00:01:23]:
Mółgłym prosić Panią o więcej szczegółów odnośnie tej pracy u Frostmana?
zdjecie uzytkownika
doda - 2015-02-13 00:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do(przyszly kierowca) poprosze o podanie emila...to napisze do pana...........
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-02-13 08:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz tutaj co wiesz na temat tej pracy jest więcej ludzi którzy chcą się czegoś więcej dowiedzieć
zdjecie uzytkownika
przyszły kierowca - 2015-02-13 14:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpelikan@interia.pl
Dziękuje
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-02-13 15:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jest ciężka, ale dobrze płatne. Dla osób pracowitych, chcących się uczyć, to dobra praca.
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-02-13 22:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad holbern ew heisterkamp,jestem zdsesperowany i nie wiem co wybrać,dzwonie pytam obiecują góry potem wchodzę na fora i wszyscy odradzają każdą dosłownie każda firme!!WTF?
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-02-14 07:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osa
Dokładnie jak ty mam tak samo
Dla mnie to połowy tych komentarzy to wielka ściema. Jakoś ludzie pracują przez te agencje, a skąd te komentarze....? Polak polakowi nigdy nie pomoże...
zdjecie uzytkownika
Plastuś - 2015-02-16 08:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I cisza piszą, że robota do kitu ,ale nie napiszą co dokładnie im nie pasuje
zdjecie uzytkownika
Mardok - 2015-02-18 15:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżając do Forstmana mówicie o tym ogłoszeniu o pracy kierowcy bez doświadczenia i bez języka za 5000 -6000 tyś zł ?
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-02-27 07:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto pracował dla nich jako kierowca ce ? wypłaty na czas? Przestrzegają norm pracy kierowców? Czy zakwaterowanie jest godne jak to wygląda pokoje robotnicze ile osób w nich mieszka? Dieta wypłacana od razu przed wyjazdem czy przy wypłacie? DZIĘKÓWECZKA ZA ODPOWIEDŹ .
zdjecie uzytkownika
pampan - 2015-03-01 00:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaintrygowała mnie informacja o tych 5000 - 6000 zł, to jest pisane z ironią czy naprawdę można liczyć na takie wynagrodzenie ? Bo jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją gdzie człowiek bez doświadczenia i języka czy też jakiś kwalifikacji może zarabiać tak dobre pieniądze. Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Rymar23 - 2015-03-01 12:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś planuje jechać z okolic trójmiasta do pracy w tej firmie na przełomie marca/kwietnia ?
zdjecie uzytkownika
tomala - 2015-03-02 05:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Rymar
Tak ja mam jechać niby za tydzień.W niedziele mam być,a ty kiedy?
zdjecie uzytkownika
wolf - 2015-03-05 21:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade z elblaga na poczatku kwietnia moj depeche1976@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-13 00:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja jadę do Forstmanna na początku kwietnia z woj. lubelskiego.
Nie mam doświadczenia, a ta praca daje duże możliwości.
Ludzie sobie chwalą Holbern i Forstmanna.
zdjecie uzytkownika
Isme - 2015-03-18 08:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holbern jest z Wrocławia więc przyznam szczerze, że jeżeli go wyczaiłeś z województwa lubelskiego to szok :) Mimo wszystko możesz się pochwalić co Ci obecnie zaproponowali, jakie są to możliwości, które rzekomo firma daje i w zasadzie w charakterze kogo będziesz wyjeżdżał? Może i ja się skuszę na pracę..
zdjecie uzytkownika
kierowca forstmana - 2015-03-19 21:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przyszły kierowca - 2015-02-11 19:56:49]:
Kolego, nie będę Ci odradzał przyjazdu bo i mnie ostrzegano ale jak to każdy byłem pełen optymizmu i nadziei na lepszą pracę i godne zarobki etc etc. co do pracy - hmm... lekko nie jest, przy czym lekko to najdelikatniej jak można powiedziane, pensja zawsze o czasie ale nie zawsze taka jaką byśmy oczekiwal(usunięte przez administratora) pojazdy - nie ma pojęcia "mój samochód" dzisiaj jedziesz białym juto niebieskim, dzisiaj masz jedno łóżko w podwójnej obsadzie jutro masz dwa ( loteria ) co do reszty sam sie przekonasz ale nie licz na wiele i jak sądzę nie popracujesz tam dłużej jak pół roku. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-21 00:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możliwość zdobycia doświadczenia w zawodzie kierowcy w niemieckiej firmie.
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-03-26 07:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś był lub jedzie do OSNABRUCK w niemczech przez HOLBERN prosze o komentarz
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-03-26 13:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę na 7 kwietnia do Forstmanna w Ibbenbüren i też chciałbym się czegoś dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
rymar23 - 2015-03-27 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do tej firmy z gdamska na 7 kwietnia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-03-30 11:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjechałem do Forstmana kilka miesięcy temu, praca cięzka, ale pieniądze dobre.Jak chcecie zarobić sobie przez rok a potem wrócić z dobrą kasą do Polski, to dobra opcja.
zdjecie uzytkownika
owłosiony - 2015-03-31 11:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy a jak sprawa z językiem niemieckim umiesz komunikatywnie,bo ja umiem komunikatywnie ale machcać rękami
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-17
Żródło: Gowork.pl
Rattelsdorf
( )
Holbern – jesteśmy międzynarodową agencją doradztwa personalnego, specjalizujemy się w rekrutacji pracowników średniego i wyższego szczebla. Współpracujemy z ponad 300 przedsiębiorstwami na terenie Niemiec. Oferujemy pracę wyłącznie z bezpośrednim i stałym zatrudnieniem u zagranicznych pracodawców  wraz z pełnymi świadczeniami socjalnymi oraz zasiłkami rodzinnymi. Dla naszego klie
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2015-04-01 12:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie jest tłumaczka z Polski oraz polski dyspozytor. Ale w między czasie się też języka uczysz na kursie w weekendy za darmochę
zdjecie uzytkownika
WOLF - 2015-04-01 17:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lysy a czasu pracy pilnuja ? A zarobisz 5,6 tys ? Weekendy w kabinie? Po ile osob na chatach? Dalekie trasy ? Auta ok ? Dzieki ziom pozdro!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holbern
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Holbern?
Zadaj pytanie