brak logo

3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.

Radom

Opinie o 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.

brzechwa 2016-10-12 18:49
To trza wymienić kierownika
buba 2016-10-12 20:09
Kierownik jedna łyżka zajada z naczelnym więc może być ciężko. Za dużo haków mają na siebie
ula 2016-10-13 20:34
A podobno klient nasz pan
Bodzio 2016-10-15 20:11
A co tam w Lubelskim 3w? Syszalem że miecza bardzo Nowa miotła się sprawdza.
wykonawca 2016-10-19 17:40
Prawda tylko z tą różnicą że sam sobie znalazł tam pracę.Ma spore doświadczenie uklady no i jest poukładany
znawca 2016-10-21 15:40
Ha ha sam sobie znalazł.Chyba w to nie wierzycie?Znalazł się tam na złość Wielkiego K.
klient 2016-10-21 21:04
Wielki Pan K jest de Best wszystko z nim załatwisz przy %
3
PH 2016-10-24 14:45
@pasmanteria a skąd takie informacje?O jakie oddziały chodzi?
pasmanteria 2016-10-24 16:54
Koniec roku niedługo to się dowiesz mailowo.
sewet 2016-10-25 19:47
A Gniezno niby dlaczego?
bolo 2016-10-30 22:23
@anonim to trzeba lizać du...regionalnego jak niektórzy i będziecie lubiani
inwestor 2016-10-31 08:49
@Anonimie z Galii chyba jesteś niedoinformowany odnośnie Gniezna! Nikt tutaj poza jednym nowym PH nie pracuje po znajomości .Są to wspaniali fachowcy którzy wiedzą co robią,każdy z nich pracuje w branży po kilkanaście lat mają mega doświdaczenie.Pan J ich lubi ponieważ robią swoje nie stwarzają problemów.To nie układy zaważyły że Gniezno istnieje tylko sumienność ,rzetelność i serce jakie wkładają w to co robią
inwestor 2016-11-03 19:54
@domi masz złego informatora
2
gumis 2016-11-05 18:47
Mylisz się i to bardzo Wojtas już od lutego pracuje u Wegnera
pluskwa 2016-11-09 07:01
:[ mina gdy ukladasz się na przyszły rok z innym producentem a oni i tak cię zatowaruja w to samo
zorientowany 2016-11-24 13:38
Octavie nie miały alufelg, podgrzewanych siedzeń, climatronic'a i wbudowanej nawigacji... a i podłokietnika.
1
Gosc112 2016-11-24 19:10
Ukldac to se pasjansa mozesz he he
konkur 2016-12-07 22:01
Mam pytanie czy w 3W są podnoszone kwalifikacje managerów?
4
prima optima 2016-12-11 10:17
Oczywiście że są podnoszone kwalifikacje poprzez cykliczne szkolenia managerskie i coachingowe, pełne wsparcie regionalnych dzielacych się swoją wiedzą i pomagających w sytuacjach trudnych. Raj rozwojowy
3
pasmanteria 2016-12-16 23:00
Wrocek i Kalisz dyr get out. A nie mówiłam
2
Dyrektor 2016-12-16 23:10
Teraz to pojechaleś jak TVP/TVN... Buhaha!
2
PH 2016-12-17 16:56
To kto został dyrektorem?A może bezkrólewie?
Prorok 2016-12-23 20:17
Życzę wszystkim wesołych świąt i żeby przypadkiem po świętach nie było jakiś niespodzianek.W końcu koniec miesiąca i roku
zeten 2016-12-27 19:52
Niespodzianka to będzie jak uokik wpusci do gry pewna firmę z kapitałem zagranicznym. Zaczną się ruchy kadrowe
wizjoner 2016-12-27 20:39
Ruchy kadrowe i tal będą jak przyjdzie niektórych podsumować
hefajstos 2016-12-27 21:53
Najlepi zwolnić wszystkich to się dowiecie ile trzeba fachowcom zapłacić
wróżka 2016-12-27 23:13
Myślę że myślisz pojęcia -polecą ci co nie wyrabiają
zmora 2016-12-28 06:17
Nie wyrabiają w ramach czego oddzialu czy firmy? Bo jeśli w firmie jest jeden próg wejściowy czy wyjściowy bez różnicy czy to rozwijające się aglomeracje czy zapadle miesciny gdzie nikt już nie inwestuje to faktycznie się można powyzywac na tych drugich
Darek 2016-12-28 10:21
Chodzi pewnie o oddziały gdzie jeden z pięciu PH nie wyrabia planu.To co wtedy z takim ktosiem robią?
Szefuncio 2016-12-28 14:01
Jeżeli nie miał(a) wyników to raczej nie będą trzymać .Pomyśl masz swoją firmę to też byś nie chciał takiego pracownika .W biznesie nie ma sentymentów ,nikt nie chce dopłacać do interesu
smok 2016-12-28 20:23
Czyli co?Polecą głowy?
1
apenddown 2016-12-28 21:20
A nawet jeśli poleca glowy to co. Na czywu ani się świat nie zaczyna ani nie kończy. Nie poszło tu może gdzie indziej będziesz gość. Trochę wiary w siebie
6
prorok 2016-12-30 13:41
Jesteście wszyscy???Poleciał ktoś?
1
KASAI 2016-12-30 17:11
Piotrek ŻYŁA ładnie poleciał...., awansował nawet
1
nowy 2017-01-04 23:37
jaką firmę z kapitałem zagranicznym masz na myśli kolego???
podsumowanie roku 2017-01-05 21:21
ponad 60% inwestycji "pochłaniało" 6 województw: mazowieckie, śląskie, wielkopolskie, małopolskie, dolnośląskie i ostatnio znów aktywne pomorskie. Przeciętny średni rynek usług miały województwa łódzkie, kujawsko-pomorskie i zachodnio-pomorskie. Dla każdego z pozostałych województw rynek budowlany w grudniu miał nie więcej niż 4 % udziału. Poniżej 2% wyglądały inwestycji w najsłabszym inwestycyjnie województwie świętokrzyskim.
Nowy 2017-01-23 19:28
Co tam Panie u dworu słychać? Mamy już 23 dni nowego roku. Czyżby zimno zmroziło managerów i handlowców?
waitingowy 2017-01-24 10:22
Nie zamrozilo wszyscy w niecierpliwosci czekają na doszacowanie bonusów jak już się tyle zakupów zrobiło i progi zapielo to chyba powinno coś wskoczyć?
Nowy 2017-01-25 18:59
Ja nie o przeszłość tylko o teraźniejszość pytałem.
Rafi 2017-02-15 21:27
Jak tam w oddziałach? Czytałem o rekrutacjach na DO do nowych kierunków rozwoju firmy.
Czy nie za dużo oddziałów w niektórych lokalizacjach? Oby niektóre zaraz nie podzieliły losu tych niedawno zamykanych. Niektórzy mają wprawę w zamykaniu drzwi.
?? 2017-02-16 10:42
Które lokalizacje masz na myśli?
Leszek 2017-02-16 15:22
Pytanie z innej beczki czy szukają gdzieś na przedstawiciela? Najlepiej wielkopolska
ciekawy 2017-02-18 00:35
Co tam w dolnośląskim?
troll 2017-02-18 14:41
To samo co w innych województwach WIELKA KISZKA
cała Polska z Was się śmieje ... 2017-03-29 08:43
W Białymstoku oddział się otwiera z ludźmi wywalonymi z konkurencji.
Zamiast brać najlepszych biorą co im w ręce wpadnie :)
Dotrwa rocznicy ?
Chyba z Ciebie 2017-03-30 18:41
Miałeś szanse . Przestań gwiazdorzyć zjedz S(n)IGersa ...,.,. Hubercie
3
Wiktor & C.O 2017-03-31 13:16
z Tą całą Polską to ktoś przesadził, miasto to na pewno ale, że Polska to gruba przesada
1
sztapel 2017-04-10 10:40
W Gdańsku powstaje Caldo bis zamiast 3w ...dramat
Czarnaowca 2017-04-24 08:11
Hej, w Białymstoku otwiera się oddział. Napiszcie proszę opinie jak się pracuje, jakieś warunki, czy są szkolenia, parcie na plan przede wszystkim czy realnie podchodzą do tematu. W branży jestem długo i nie chcę trafić z deszczu pod rynnę... Proszę o konkretne informacje. Dzięki. E.
PH 2017-04-25 19:32
Jeżeli będziesz lojalny pracowity i sumienny to powinno się Tobie podobać.Zależy też gdzie teraz pracujesz.
4
Zostaw swoją opinię o 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.