brak logo

3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.

Radom

Opinie o 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.

pasmanteria 2016-12-16 23:00
Wrocek i Kalisz dyr get out. A nie mówiłam
3
Dyrektor 2016-12-16 23:10
Teraz to pojechaleś jak TVP/TVN... Buhaha!
2
PH 2016-12-17 16:56
To kto został dyrektorem?A może bezkrólewie?
Prorok 2016-12-23 20:17
Życzę wszystkim wesołych świąt i żeby przypadkiem po świętach nie było jakiś niespodzianek.W końcu koniec miesiąca i roku
zeten 2016-12-27 19:52
Niespodzianka to będzie jak uokik wpusci do gry pewna firmę z kapitałem zagranicznym. Zaczną się ruchy kadrowe
wizjoner 2016-12-27 20:39
Ruchy kadrowe i tal będą jak przyjdzie niektórych podsumować
1
hefajstos 2016-12-27 21:53
Najlepi zwolnić wszystkich to się dowiecie ile trzeba fachowcom zapłacić
wróżka 2016-12-27 23:13
Myślę że myślisz pojęcia -polecą ci co nie wyrabiają
zmora 2016-12-28 06:17
Nie wyrabiają w ramach czego oddzialu czy firmy? Bo jeśli w firmie jest jeden próg wejściowy czy wyjściowy bez różnicy czy to rozwijające się aglomeracje czy zapadle miesciny gdzie nikt już nie inwestuje to faktycznie się można powyzywac na tych drugich
Darek 2016-12-28 10:21
Chodzi pewnie o oddziały gdzie jeden z pięciu PH nie wyrabia planu.To co wtedy z takim ktosiem robią?
1
Szefuncio 2016-12-28 14:01
Jeżeli nie miał(a) wyników to raczej nie będą trzymać .Pomyśl masz swoją firmę to też byś nie chciał takiego pracownika .W biznesie nie ma sentymentów ,nikt nie chce dopłacać do interesu
smok 2016-12-28 20:23
Czyli co?Polecą głowy?
1
apenddown 2016-12-28 21:20
A nawet jeśli poleca glowy to co. Na czywu ani się świat nie zaczyna ani nie kończy. Nie poszło tu może gdzie indziej będziesz gość. Trochę wiary w siebie
6
prorok 2016-12-30 13:41
Jesteście wszyscy???Poleciał ktoś?
1
KASAI 2016-12-30 17:11
Piotrek ŻYŁA ładnie poleciał...., awansował nawet
1
nowy 2017-01-04 23:37
jaką firmę z kapitałem zagranicznym masz na myśli kolego???
podsumowanie roku 2017-01-05 21:21
ponad 60% inwestycji "pochłaniało" 6 województw: mazowieckie, śląskie, wielkopolskie, małopolskie, dolnośląskie i ostatnio znów aktywne pomorskie. Przeciętny średni rynek usług miały województwa łódzkie, kujawsko-pomorskie i zachodnio-pomorskie. Dla każdego z pozostałych województw rynek budowlany w grudniu miał nie więcej niż 4 % udziału. Poniżej 2% wyglądały inwestycji w najsłabszym inwestycyjnie województwie świętokrzyskim.
1
Nowy 2017-01-23 19:28
Co tam Panie u dworu słychać? Mamy już 23 dni nowego roku. Czyżby zimno zmroziło managerów i handlowców?
waitingowy 2017-01-24 10:22
Nie zamrozilo wszyscy w niecierpliwosci czekają na doszacowanie bonusów jak już się tyle zakupów zrobiło i progi zapielo to chyba powinno coś wskoczyć?
Nowy 2017-01-25 18:59
Ja nie o przeszłość tylko o teraźniejszość pytałem.
Rafi 2017-02-15 21:27
Jak tam w oddziałach? Czytałem o rekrutacjach na DO do nowych kierunków rozwoju firmy.
Czy nie za dużo oddziałów w niektórych lokalizacjach? Oby niektóre zaraz nie podzieliły losu tych niedawno zamykanych. Niektórzy mają wprawę w zamykaniu drzwi.
?? 2017-02-16 10:42
Które lokalizacje masz na myśli?
Leszek 2017-02-16 15:22
Pytanie z innej beczki czy szukają gdzieś na przedstawiciela? Najlepiej wielkopolska
ciekawy 2017-02-18 00:35
Co tam w dolnośląskim?
troll 2017-02-18 14:41
To samo co w innych województwach WIELKA KISZKA
cała Polska z Was się śmieje ... 2017-03-29 08:43
W Białymstoku oddział się otwiera z ludźmi wywalonymi z konkurencji.
Zamiast brać najlepszych biorą co im w ręce wpadnie :)
Dotrwa rocznicy ?
Chyba z Ciebie 2017-03-30 18:41
Miałeś szanse . Przestań gwiazdorzyć zjedz S(n)IGersa ...,.,. Hubercie
5
Wiktor & C.O 2017-03-31 13:16
z Tą całą Polską to ktoś przesadził, miasto to na pewno ale, że Polska to gruba przesada
1
sztapel 2017-04-10 10:40
W Gdańsku powstaje Caldo bis zamiast 3w ...dramat
Czarnaowca 2017-04-24 08:11
Hej, w Białymstoku otwiera się oddział. Napiszcie proszę opinie jak się pracuje, jakieś warunki, czy są szkolenia, parcie na plan przede wszystkim czy realnie podchodzą do tematu. W branży jestem długo i nie chcę trafić z deszczu pod rynnę... Proszę o konkretne informacje. Dzięki. E.
PH 2017-04-25 19:32
Jeżeli będziesz lojalny pracowity i sumienny to powinno się Tobie podobać.Zależy też gdzie teraz pracujesz.
8
Matka 2017-05-09 15:11
Super ekipa wal jak w dym. Śpiesz się tylko bo możesz nie zdążyć ....
Albercik 2017-06-10 00:24
Widać że sezon się zaczął.
Leniwe Żuczki wzięły się do pracy bo na forum cisza :)
A to oznacza że kapuchę trzepią aż miło
inkwizytor 2017-06-12 17:38
Zapnijcie pasy... to będą niezapomniane wakacje
Nowy 2017-06-14 20:40
Czemu niezapomniane wakacje. Szykuje się coś super?
uzyteczny 2017-06-16 18:44
Coś mega, nawet się nie spodziewasz
PH2 2017-06-19 12:12
Czyli jednak.... (?)
Nowy 2017-06-19 14:56
Jednak co?
mussolini 2017-06-22 18:45
Zmieniają dyrektorom bmki na lexusy bo bmki źle wychodzą
Mietek 2017-06-23 09:11
flota bedzie zmieniana na Opla, handlowcy mają mieć fiesty, DO Astry, Regionalni i Zarzad Insignie.
fluorek 2017-06-24 07:41
Opel fiesta.... to potwierdzone informacje hehhee
Nolek 2017-07-12 21:58
Nie jest to producent, tylko dystrybutor to po co takie drogie auta, przecież to mega koszty są, dla handlowca fiesta w zupełności wystarczy
2
Nowy 2017-07-15 21:03
Wakacje jak wakacje . Nic niezapomnianego się nie dzieje.
inkwizytor 2017-07-15 22:22
Cierpliwości
1
inkwizytor 2017-07-19 17:12
I już practicznie się zaczęło dziać ;)
Nowy 2017-07-19 21:45
I co z tego ze przejma Practiker.?
market 2017-07-24 19:43
Zmiany kadrowe Ci którzy mają doświadczenie w pracy w markecie zostaną przeniesieni do koordynacji pracy marketów
gronik 2017-07-27 18:42
A co ma się zmienić będziesz dymal jak do tej pory.
1
Mietek 2017-07-27 22:20
Wiecej kasy bedzie plynąc do kieszeni udziałowców:)
2
Szukający 2017-08-04 18:46
Jest ogłoszenie o naborze na PH w Poznaniu i Gnieźnie jak myślicie warto?
Zostaw swoją opinię o 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O. - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3W DYSTRYBUCJA BUDOWLANA SP. Z O.O.