brak logo

TLH Polska

Przyłęki

Opinie o TLH Polska

P A N !!!! 2013-02-24 10:34
(usunięte przez moderatora) KIEROWNIK OFEROWAŁ 1600 NA REKE A PO MIESIACU PRACY BYLO TO BRUTTO CZYLI 1125ZL(usunięte przez moderatora)
3
Pracownik 2015-12-15 14:03
Z całym szacunkiem ale ta firma jest prowadzona przez ludzi którzy nie wiedzą co to szacunek dla innego człowieka traktują tę firmę jak własną.Mam nadzieje że Szef tej firmy obudzi się któregoś dnia i zrobi z tym porządek.Żadne pieniądze nie zrekompensują traktowania ludzi w tej firmie.Mimo wszystko pozdrawiam Panów i Władców z TLH.
7
yyss 2016-02-03 12:22
Bylem , Nie Polecam , Obóz Pracy , Tam Pracuja tylko Ci co musza .
6
wicher 2016-05-14 01:41
Witam wszystkich których interesuje praca w tej firmie.Miałem okazje pracować przez kilka miesięcy w tym zakładzie. Piszecie tu o jakiś szkoleniach które zakład zapewnia prawda jest taka że pokażą wam co robić i to wszystko.Jakiś kierowniczek zrobi wam wycieczkę po zakładzie opowie o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia i postawi was na stanowisko gdzie po 4 godzinach będziecie się zastanawiać czy to był dobry pomysł wybierając ten zakład.Nie man zielonego pojęcia z kąt te tak pozytywne komentarze o tym zakładzie pracowało tam już tyle ludzi że można by było zapełnić cały stadion na finał EURO2016.Pytacie o zarobki,jak wszędzie 1850brutto na rękę 1470 jak wpadniesz w łaski panom którzy spacerują po halach i nic nie robią takie tam majstry to nie dużo jak na taką ciężką prace jeszcze na 3 zmiany.Można dorobić donosząc na pracowników ale to już jak będziecie wtajemniczeni.Dyrekcja lubi jak coś się dzieje wtedy maja zajęcie.Zanim złożycie C.V zastanówcie się niech to będzie wasza ostatnia deska ratunku tam zawsze zdążycie się zatrudnić tam nie ma selekcji rekrutacji itp.
Pozdrawiam.
11
nikt 2016-05-14 20:52
Zgadzam się z tą wypowiedzią tam zmieniają się tylko pracownicy cała elita siedzi na swoich stołkach i w nie pierdzą a reszta załogi zap......a na tych nierobów.
4
oko 2016-05-14 21:04
Ciebie przyjmą na pewno po twoich postach składaj papiery.Powodzenia.
wicher 2016-06-02 22:18
Piła jak cię tam przeszkolą to za miesiąc będziesz na chorobowym ale widzę że mierzysz wyżej to wiec że na stanowiska fotelowe trzeba naprawdę mieć pusto w głowie jak Pan R..... nie wspomnę o G...... i dlatego nie będziesz tam mile widziany bo jesteś mądrzejszy od nich.Ale próbuj bo ludzie w tym getto potrzebują zmiany.Pozdrawiam
3
bezdomny 2016-06-09 12:07
A ja lubio moja praca. łoduje so deski na maszyna i kasiura leci. za kilko dni sie łobkupie bo byndzie wypłato i kupio całom toczke ziemniokuw. Robota bardzo dobro. Mom cieplij nisz w hołupie i wodo czysto z kronu leci to żem sie moge umyć pod pachomi po pracy. Atmosferu przyjozna i kierowniko fajne chłopoki som. To moje ziomki przecia z piaskownicy. Polecam tom robote!
4
UWAGA!!! WAŻNA INFORMACJA!!! 2016-06-10 16:02
WYPŁATY NIE SĄ NA CZAS WYPŁACANE!!! ZAWSZE SĄ WYPŁACANE OD 11 DO 14 KAŻDEGO MIESIĄCA A W UMOWIE O PRACE MASZ WYRAŹNIE NAPISANE, ŻE DO 10 KAŻDEGO MIESIĄCA!!! A CO DO PRACY MŁODZI PRACOWNICY MAJA PRZERYPANE BO ZAPIERDA***Ą JAK W OBOZIE PRACY ALE KTO JAK LUBI. MŁODY PRACOWNIK ZAWSZE BIEGA Z DESKAMI NA LINI I PO 2 GODZINACH ROZMYŚLA CZY DOBRZE POSTĄPIŁ. TYLKO JEDNO JEST DOBRE UMOWA O PRACE ALE PIENIĄDZ ZA WYKONANĄ PRACE JEST NIE ZAPŁACONY!!! ZASTANÓW SIĘ 2RAZY ZANIM BĘDZIESZ CHCIAŁ TAM PRACOWAĆ!!! A CO DO KASY ZWYKŁY ROBOL NIGDY TUTAJ NIE ZAROBI !!! Pozdro ludziska.
9
Łach Andro 2016-06-16 16:02
Od początku tego roku ani razu nie było wypłaty na czas bo stary ma ludzi w d..pie i jeździ po świecie a jak mu się przypomni to wróci. wtedy śpi a kierownictwo tego syfu nawet niema odwagi go obudzić i się upomnieć i pieniądze na wypłaty. jesteś chory albo na urlopie możesz zapomnieć o premii. Zarobisz tyle co w Biedronce. Należy pamiętać że wraz z nadejściem lata będziesz tyrać po 10h bo niema ludzi do pracy a tych co jeszcze zostali kierownictwo itak ma w dup..e i nie obchodzi ich ze ktoś ma inną prace oprócz tej. Musisz być. Firma znajduję sie na takim zadupiu że niema absolutnie innego dojazdu niż własnym autem mimo to pieniądze wypłacają zawsze z opóźnieniem i wymagają zeby stawić sie w pracy. Za co ludzie mają opłacić kredyty i inne zobowiązania. Za co kupić paliwo na dojazd do pracy skoro niema wypłat? Przecież to jakaś paranoja! Zwrot kosztów dojazdu tak śmieszny ze kierownictwo wychodzi z założenia ze każdy ma chyba disla w gazie:D Absolutny brak szacunku dla pracowników produkcji. Jeśli szukasz pracy idź gdziekolwiek ale nie tu. NIE POLECAM! OBÓZ PRACY!
9
ewa 2016-07-06 11:30
Firma w której pracownik jest niewolnikiem zastraszanym przez idiotów.Wystrzegaj się pracy w tym zakładzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
ewa 2016-07-11 14:24
Proszę abyś nie prosił mnie o konkretne przykłady gdyż mógłbyś zaszkodzić samemu sobie @kierowniczku.
4
sonicks 2016-08-22 21:19
Pracowałem tam 11 lat i gdybym kogoś bardzo nie lubił to napewno bym polecił mu te prace. Wszystkim innym odradzam
8
pracownik 2016-09-21 20:54
Wielu dobrych pracowników odeszło z tego samego powodu .
3
ELA 2016-09-22 20:25
Na stabilne zatrudnienie mogła liczyć raczej kadra która nie zmienia się od 20lat ale ostatnie wydarzenia w tym zakładzie mogą wreszcie to zmienić na co czekam z utęsknieniem.
2
user404 2016-09-27 11:31
I pracownicy pracujący kilkanaście lat są traktowani jak "idioci" Wypłaty czasem na czas czasem kilka dni po czasie. Kierownictwo to tragedia, banda zapatrzonych w siebie buńczucznych patałachów, którzy dopadli się do władzy jak świnie do koryta. Wynagrodzenie za pracę jaką się tam wykonuje to masakra. Szkolenia stanowiskowe wyglądają tak: kierownik zabiera cię na wycieczkę po hali (około 10-15 min) a potem do roboty. Stałego stanowiska raczej mieć nie będziesz.
3
user404 2016-09-28 12:35
Bo każdy kto przychodzi od razu ucieka.
3
pracownik 2016-09-30 07:22
Nowego pracownika zniechęca do pracy w tym zakładzie ogólny syf ,tempo pracy jak w obozie,cała ta elita która myśli że dobrze rządzi,chamstwo,brak zrozumienia.Pracownik w tym zakładzie jest tylko do za........nia za 1500zł.Do pracy tu zatrudniają wszystkich nie zależnie od wykształcenia najlepiej po gimnazjum bo wtedy będziesz miał tylko o jedna szkołę mniej niż kierownictwo które w większości jest po zawodówkach.Mądry tam pracować nie będzie.Czytam te posty i widzę że nawet dyrekcja nudzi się tam i pisze głupie posty @maji jak nie widzisz powodu sam jesteś powodem wiec co się dziwisz kase bierzesz za pisanie postów żal mi takich ludzi.Brakuje ludzi na każde stanowisko a ty nie widzisz problemu.Dobry zakład ma swoich ludzi przeszkolonych jak trzeba opłacanych dobrze i rzadko się tam dostaje nowy pracownik a wy od 20 lat macie cały czas nabór wiec coś jest nie tak.Lepiej opłacacie leniów kablarzy leserów .Ilu macie stolarzy w tym zakładzie?na jednej ręce policzyć można nawet majstrowie nie mają wykształcenia w tym kierunku.Ile wypadków było przez ostatnie kilka lat a ty nie widzisz problemu.No tak widzisz tylko Krystiana KASE.Pozdrawiam.Jeszcze was tu odwiedzę.
6
pracownik 2016-09-30 20:54
Tak odbywa się to bez pośredników dlatego szukają ludzi z poza terytorium polski bo już wszyscy w kujawsko pomorskim już tam pracowali jedynie Barcin się ostał.
2
pracownik 2016-10-01 07:50
Tak dostaniesz umowę o prace i będziesz niewolnikiem pomiatanym przez panów i władców TLH
2
beata 2016-10-05 20:34
Tylko dyrekcja może tak myśleć i pisać te bzdury z tej firmy poodchodzili ludzie którzy pracowali tam ciężko przez parę lat za 1850 brutto więc o czym ty piszesz.
1
beata 2016-10-06 07:14
Zgadza się więc dlaczego piszą o podwyżkach płac i stażu w tym zakładzie jeśli co dwa lata jest podwyżka o 50zł brutto ile lat trzeba tam robić aby mieć godziwą pensję za tą prace?
1
Daras 2016-10-08 18:08
Na co czekasz ?TLH czeka na Ciebie.Współczuje.
2
jekr 2016-10-08 18:10
Ja nie wiem, po co tak ludzi zniechęcać i straszyć. Każdy ocenia pracodawcę inaczej, każdy warunku pracy, wysokość wypłaty ocenia inaczej bo według własnych potrzeb. Wiadomo, że lepiej mieć stabilną pracę niż martwić się o jutro, a tutaj to jak najbardziej działa.
3
Olek 2016-10-26 23:12
Witam.Ukazało się ogłoszenie pracy na linię produkcyjną w tej firmie.Moje pytanie.Aplikować czy dać sobie spokój?Po tych komentarzach mam mieszane uczucia.Proszę o radę.
przemek 2016-11-08 13:48
Z tego co wiem to dużo jest prawdy w tym i nie polecam Tlh
6
??? 2016-12-03 21:35
Chyba nie byłeś nigdy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chyba podałeś zły nr konta jeżeli wypłaty nie masz na czas! Odkąd tam pracuje to może tylko dwa razy było niewielkie opóźnienie z wypłatą. Gdyby ludzie pracowali A nie siedzieli na chorobowym po 3tyg. W miesiącu to mieli by normalna wypłatę. Na własne życzenie dostajecie takie małe wypłaty! Leserzy!!!
1
??? 2016-12-03 21:36
Chyba nie byłeś nigdy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chyba podałeś zły nr konta jeżeli wypłaty nie masz na czas! Odkąd tam pracuje to może tylko dwa razy było niewielkie opóźnienie z wypłatą. Gdyby ludzie pracowali A nie siedzieli na chorobowym po 3tyg. W miesiącu to mieli by normalna wypłatę. Na własne życzenie dostajecie takie małe wypłaty! Leserzy!!!
1
Marek 2 2016-12-29 20:58
czy pracuje tam ktoś ze żnina? Chciałem złożyć cv ale nie wiem jak z dojazdem
!ZaBramąJesteśmyRówni! 2017-01-06 21:51
Ludzie siedzą na chorobowym bo ich gonią jak w Auschwitz a na halach niewiele cieplej niż na dworu. Później tacy spoceni robią w tym zimnie. Na 2 lini to już wogóle nie wiem po co są sciany na hali..pod wiatą byłoby równie ciepło. A opóźnienia w wypłatach nie powinny się zdarzać gamoniu. Co ja mam sie płaszczyć przed bankiem ze nie mam pieniędzy bo syfiarskie TLH nie przelało kasy... Prawie wszyscy starzy pracownicy już sie pozwalniali więc o czymś to jednak świadczy. Nowi przychodzą i uciekają. No sory ukraincy zostali bo dla nich to zarobki jak dla nas w UK. Kierownik Rafi -GWIAZDA ma jakieś problemy w domu i przenosi je do pracy....Typ jest tak wulgarny i chamski ze to sie w głowie nie mieści. Coś z głową u tego Pana jest mocno nie tak. Brak szacunku dla kogokolwiek. Człowieku ogarnij sie i zacznij sie zachowywać bo w końcu komuś nerwy puszcza. Kobiety i starsi taryfy ulgowej u niego też nie mają.

Jeżeli chcesz pracować w takim dziadostwie i mieć kierownika buraka to aplikuj albo w zasadzie nie aplikuj tylko przyjedź odrazu do pracy bo itak Cie przyjmą. Biorą jak leci bo tam już niema komu robić. Pozdrawiam całą produkcje!
3
Były pracownik 2017-01-19 19:10
Jakas masakra. Odradzam
3
Byłem widziałem doświadczyłem 2017-02-02 16:51
Nareszcie ktoś opisał to co się tam dzieje .Pracowałem w tym obozie 15 lat było dobrze dopiero jak władze dostał p.Przemek stopniowo wdrażał swoje pomysły nie koniecznie dobre zresztą podsuwane przez kolegę Mariusza który otwarcie mówił że dopiero się zacznie piekło jak Przemek dojdzie do władzy.Z całą pewnością będzie to czytał i zastanawiał się kiedy i gdzie???Panie Mariuszu halo pamięć zawodzi:).Nie jesteś do końca fer teraz trzymasz palec bo gdzie ty pójdziesz .Muchomor drugi gieroj zniszczy wszystko i wszystkich aby tylko mieć dobrze.Rafi masakra wystarczy pojechać na mecz Burzy aby dowiedzieć się jaki to człowiek i nie tylko.Mam to szczęście że już nie pracuje w tym zakładzie i współczuje tym co tam pracują.Panowie tam pracują ludzie a nie bydło i to wy powinniście pracować dla nich by czuli się jak w domu wtedy efekty pracy z pewnością były by lepsze nie mówię o atmosferze.Ale wasze mózgi są ograniczone , to jest główny powód dlaczego nikt nie chce tam pracować.Chamstwo i nadużywanie władzy jest tam na porządku dziennym.Nikt tego nie zrozumie dopóki nie zacznie tam pracować.Doświadczyłem tego na własnej skórze zresztą nie tylko ja.Jeszcze ten nieszczęsny Jacuś w czepku urodzony po tylu skargach na niego jeszcze pracuje .Ale prawda jest taka jak będziesz ryj trzymał i zapier...ał to masz robotę pewną za 1850 brutto o ile będziesz regularnie chodził do pracy na trzy zmiany nie będzie ci przeszkadzało zimno hałas i do kibelka będziesz chodził w przerwę śniadaniową.Sam nie wiem czy śmiać się czy płakać.
5
Sprawiedliwy 2017-02-04 23:24
A ja chciałem tam papiery złozyć bo wszyscy mówią że przyzwoite zarobki niż ZPD paterek potym co tu czytam to ZPD jest to uczciwa firma majstry są ok wypłaty nawet wysokie na prasie na renke 3tysie na lini prawie 2 tysie na reke a co ważne wszystko na czas i ładnie płaca za nadgodziny ludzie chca pracować a w TLH szok co tam sie dzieje
3
Były pracownik 2017-02-06 20:19
Co tam się dzieje????? Kolego tam rzadza głupki bez skrupułów. Zrobią wszystko żeby Oni mieli dobrze a wszystkich co tam pracują maja glęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Uwierzcie mi.Oni beda robic wszystko zeby tylko się tam utrzymac jak najdłuzej , bo nigdzie więcej takiej roboty niedostaną. Przemuś sie poobstawiał dookoła keleszkami i kapusiami którzy mu stale donosza. Góra ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacone , a pracownicy to żerada. Naprawde ludzie odradzam tam prace.
4
Aneta 2017-03-14 12:23
A co możecie powiedzieć na temat warunków zatrudnienia? Jakie benefity oferuje TLH Polska?
pracownik 2017-03-14 17:27
Witam czego oczekujesz umowy oczywiście ją dostaniesz i co dalej?1850brutto i po tygodniu masz dość.
Na nic więcej nie licz nie bądz kolejną naiwną osobą.
1
Sonicks 2017-03-14 20:52
Dokładnie. Po 11 letnim doświadczeniu z tym zakładem wiem jedno każdemu będę odradzal pracę tam. Kierownictwo nadaje się do rządzenia jak świnie do startu w wyścigach konnych. Nie rozumieją że to oni są dla pracowników a nie odwrotnie.Najlepsze czasy tego zakładu były gdy Krystian rządził sam bez bandy pseudo kierownikow którym się wydaje sa bogami
2
Stary pracownik 2017-03-28 19:39
Witam. W tej firmie było dobrze dopóki nie zaczął rządzić Przemuś T. z Barcina. Wydaje mu się że ta firma jest jego własnością.Wszystkich ma za gówno. Liczy się dla niego tylko kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Pracowałem tam 11 lat. Ciężko kiedyś tam było się dostać a teraz biorą z ulicy kogo popadnie bo niema rąk do pracy. Pracowałem na lini 1 i 2 i przez 8 godzin tylko metry i metry. Przemuś obstawił się dookoła koleszkami którzy mu stale donoszą. Mianowicie Mariuszek R z Barcina z ledwo wykształceniem zawodowym stał sie kierownikem placu. Psychicznie chory brygadzista Rafał S ,zastępca Przemusia T Darek G, no i nieszczęsny nic niewiedzący Jacuś P. Panowie wasze mózgi są ograniczone , to jest główny powód dlaczego nikt nie chce tam pracować. Napisze cos o zmianie na której byłem. Mianowicie - Mariuszek R z Barcina jak pracował na krótkich to latał do biura i zaczął trzaskac loda Przemusiowi T i tak został brygadzistą. Na poczatku jeżdził kadetem i zabierał ludzi z Barcina i kasował ich jak za zboże.Kupował samochody na raty a ludzie jezdżąc z nim spłacali mu go.Przemuś wybierał mu ludzi takich na jego zmiane którzy byli zmuszeni z nim jezdzic. No i oczywiście musiał miec komplet ludzi w aucie.Takie tam cwaniaczki z Barcina.To jest tak pusty cymbał ze niepotrafił w Lagunie zmienić godziny, ani otworzyć z przodu maski. Trzymał sie tylko ludzi z prasy bo tam robili najwięksi kapusie. Jak sobie przypomnie te 3 zmiany to samsie sobie dziwie ze wytrzymałem tam aż 11 lat. Najlepsza akcja była z talonami na święta. Szef Krystian rzucił pewna pulę kasy na święta ( np 60 tyś zł ) Przemuś z całą bandą z góry pobrali sobie po 1tyś , po 2 tyś albo po 3tyś zł a pracownikom kazali wypisać pismo o zapomogę na np: remont dachu, kupno węgla, kupno butów dla dziecka itp i wtedy wypłacili nam tą jałomużne w wysokości ok 100zł jak dla żebraków. Woda Eden z dystrybutora czasami lemoniady były tylko dla biura.Nam tez postawili dystrybutor na hali ale podlączyli go rurami do zwykłego kranu , żeby dla chołota z hali piła tą żabiankę. Osłony na maszynach były dopiero wtedy pozakładane jak zdażył się jakiś wypadek , a było ich mnóstwo.Sam nawet tego doswiadczyłem na własnej skórze. Na dzisiaj kończe.Jak mi się coś ciekawego jeszcze przypomni przypomni to jeszcze odwiedzę tą stronę i podzielę sie z wami jakimiś nowinkami na temat TLH. Pozdrawiam znajomych którzy jeszcze sie tam męczą, a wszystkim którzy chcą tam złożyć papiery to kategorycznie odradzam tego burdelu.
4
Aneta 2017-03-29 10:06
Obecnie firma szuka osoby na stanowisko Pracownik Produkcji. Co możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w tym charakterze w TLH Polska? Czego mogą spodziewać się aplikujący?
Pracownik 2017-03-30 09:22
Pani Aneto - szukają bo ludzie idą na urlopy letnie i nie będzie komu robić... A jak wygląda? Pracować tak szybko aż padniesz na r... No i jakby tego było mało to zawsze będzie mało :) pracownicy w tej firmie są traktowani jak zużyte rękawiczki tzn nie Ty to następny... Zero szacunku dla człowieka i są nawet takie teksty: jak się nie podoba to się zwolnij! Także wybór należy do Pani, pozdrawiam.
2
m.r. 2017-04-06 07:49
Pani Aneto ta firma szuka ludzi od 15 lat.Wiem że nie ma tak tej pracy ale na Boga nie tam!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S
Pozdrawiam kierownictwo :)masakra
2
Aneta 2017-04-06 09:10
@m.r. co sprawia, że właśnie tak oceniasz firmę? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w TLH Polska.
Były pracownik 2017-04-06 19:50
Witam, moim zdaniem to już lepiej kopać rowy albo pracować w kanałach lub rozdawać ulotki bo przynajmniej tam nie ma takiego wyzysku i kompletnego braku szacunku dla ludzi!!!!!! Również pozdrawiam kierownictwo :)
3
Pracownik 2017-05-11 15:02
Ja nie narzekam z jedną sobota to 2400 na rękę wyciągnę ale całe życie nie będę tam robił bo wyzysk na ludziach i atmosfera nie miła.
2
Aneta 2017-05-11 15:20
@Pracownik co rozumiesz mówiąc, że firmie panuje "wyzysk na ludziach"? Jeśli możesz, to podaj również to na jakim stanowisku pracujesz. W zależności od działu warunki pracy w firmie mogą się znacznie różnić. Chętnie dowiemy się więcej o TLH Polska jako pracodawcy. Co według Ciebie można ocenić na plus, a co warto by zmienić?
ANNA 2017-05-29 19:10
Witam czy ze żnina ktoś dojeżdża żeby się zabrać?
Aneta 2017-05-30 09:49
@ANNA a Ty od jak dawna pracujesz w TLH Polska? Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które szukają informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.
szaraczek70 2017-06-04 17:41
Witam wszystkich JA obecnie pracuję w TLH i powiem wam że przechodzę tam koszmar jestem ofiarą mobbingu a raczej pozwoliłam na to bo zależało mi na pracy mam 2 dzieci ,obecnie przyjęto do zakładu kilka nowych osób są one traktowane lepiej niż osoba która ma już jakieś tam pojęcie o pracy jedna pani nawet zaczęła pracę od donoszenia na koleżanki do tego stopnia że jedną osobę zwolniono nie wiem co zrobić do szefa nie pójdę bo wiem ze to nic nie da ta pani ma solidne plecy a ja szarak nie mam szans więc jestem szykanowana popychana i obgadywana na szatni az doszło do tego ze tam nie chodzę staram się unikać konfliktu
3
szaraczek70 2017-06-04 18:05
Ja nie zostawię tego tak wszystko opiszę w gazecie i tak stracę pracę,może ktoś się za to weźmie i zrobi porządek nie może być tak żeby ktoś kto daje z siebie wszystko bał się kolejnego dnia
3
Były pracownik 2017-06-05 20:55
Pracowałem na dworzu czyli na wielopile i na obrzynarkach i ciągle się słyszy, że jest mało, że trzeba non stop robić i zero odpoczynku a jest to ciężka praca... Zabierane są premie za nic i są groźby takie jak: jak się nie podoba to się zwolnij... Na hali jest podobnie no i wgl brak brak słów na temat tego zakładu i zamiast być coraz lepiej to jest coraz gorzej. Tyle w temacie Pani Aneto.
3
Zostaw swoją opinię o TLH Polska - Przyłęki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TLH Polska