brak logo

TRAMWAJE SZCZECIŃSKIE SP. Z O.O.

Szczecin

Opinie o TRAMWAJE SZCZECIŃSKIE SP. Z O.O.

admin 2015-08-04 12:43
Nikt jeszcze nie dodał opinii o firmie TRAMWAJE SZCZECIŃSKIE SP. Z O.O., bądź pierwszy! Czekamy na Twoje zdanie na temat zatrudnienia.
xxx 2016-05-31 13:51
Pani z kadr która przyjmuje CV jest strasznie gburowata nie miła i się wywyższa to moje pierwsze wrażenie jak ją spotkałem.
4
Jan kowalski 2016-10-22 20:56
Dokładnie zgadzam się z tobą opinia też byłem w kadrach i pani z kadr jest delikatnie mówiąc niemiła. Odrazu jak składałem cv to dala mi do zrozumienia że się nie nadaje na motorniczego , wręcz mi odradzala podjęcie pracy, kierowała do mnie takie teksty typu: a co ja wiem o tramwajach i zaczęła mi wytykać błędy , a to chyba powinienem się nauczyć na kursie, i jeszcze mówiła dlaczego nie pracuje w swoim zawodzie i poradziła mi żebym poszukał zagranica pracy. Na koniec rozmowy grzecznie powiedziałem że mam nadzieje że jednak rozważa moje cv pozytywnie moja kandydaturę na co usłyszałem od niej cytuję: nie sądzę . Składałem do nich 3 razy cv ! Nie oficjalnie wiem że głównie przyjmują po znajomości z ulicy się nie dostaniesz , mimo że ja spełniłem wszystkie formalne wymogi i byłem chenty to nie dali mi szansy podjąć pracy. A widziałem kilku nowych małolatów co jeżdżąc tramwajami oni na pewno mieli większą wiedzę niż ja na początku ! Nie ma co się dziwić tramwaje szczecińskie to spółka państwowa w której udziały ma miasto tak że jak wszędzie bez znajomości nie ma pracy !
3
Matek 2016-11-03 13:59
Ja byłem w sprawie pracy i dla mnie Pani kierownik Kadr była bardzo miła i sympatyczna...
Jan kowalski 2016-12-18 18:04
Napisz teraz jakie masz koneksje kto z rodziny tam pracuje ?! Bo nikt z ulicy pracy tam nie dostanie.
1
mietek 2017-03-25 13:51
Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda kurs na motorniczego? Czy płaci się za niego? Czy dostając się na kurs już trzeba rezygnować z dotychczasowej pracy? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek informację.
Shofwq 2017-04-07 01:07
Kurs motorniczego to teoria i jazdy niczym to się nie różni od nauki na kat.B.Można spokojnie dogadać się z spółka co do oddania w ratach pieniędzy za kurs najlepszym rozwiązaniem jest odejmowanie należności od pensji np.na dwa lata miesiecznie może być 300zł w zależności jak się dogadamy .Praca motorniczego wcale nie jest łatwa i nie ważne czy Szczecin,Wrocław,Poznan czy Warszawa wszędzie specyfika tego zawodu jest podobna.Jeśli jest się na kursie to spokojnie można pracować jeszcze we wcześniejszej firmie.Trzeba jednak pamiętać iż firma działa trochę w systemie dawnych lat i mam tu na mysli czasy PRL zresztą co tu dużo pisać nie sprawdzisz to się nie przekonasz a wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
on 2017-06-21 23:01
Czy na badanie , konieczna jest ksiazeczka wojskowa?
Paweł 2017-06-22 10:14
Potwierdzam, że pani z kadr jest i niezbyt uprzejma oraz od razu odradza praca twierdząc, że mam zerowe szanse. Jednak pomimo tego "starannie" pani z kadr usiłowa mnie odciągnąć od tego pomysłu to mam nadzieje, że mimo wszystko skontaktują się ze mną czy dopuszczą mnie do kursu czy też nie. W każdym bądź razie rekrutacja trwa do 30 czerwca (2017).

A jak nie to zdaję prawko kategorii D i idę na kierowcę do SPAKu albo SPADu.
Paweł 2017-06-22 10:18
*pomimo tego jak "starannie"

Aha zapomniałbym o tymże pani z kadr wspominała o tym co ja tam wiem o tej pracy i inne tego typu farmazony
gostek 2017-06-22 11:24
Do mnie dzwonili w czerwcu, a do 14 Lipca trzeba mieć już zrobione wszystkie badania łącznie z zaliczonymi psychotestami + badania lekarskie.
Zostaw swoją opinię o TRAMWAJE SZCZECIŃSKIE SP. Z O.O. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRAMWAJE SZCZECIŃSKIE SP. Z O.O.